Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Omlás
<#eljen><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Avenger
Sosem fizetnék béta kulcsért 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Omlás
Ma ilyen kreatív napom van tesék csak nektek Béta kulcsok
<#idiota><#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

<#taps><#eljen><#nevetes1><#alien><#alien2>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Pyotr
ja ha jól nézem az attack ratinget is kivették és maradt az +attack ami hat a sima és magic alapu sebzésre is.

&#9608;&#9608;

Pyotr
ha jól tudom nem ,de valaki tegyen poharat a tiszta viz alá😄
amugy idézem:
Bashiok egy rajongó kérdésére válaszolva egy számomra is fontos témában nyilatkozott, a Skillek találati esélyérõl.A legtöbb képesség 5% miss eséllyel rendelkezik, tehát 95%-ban találja el az ellenfelet, kivétel a távolsági (ranged-1-2 kivétellel) és nagy területre ható skillek (AoE), valamint a nagy resource-t felhasználó skillek.Az AoE skillek értelmszerûen azért találnak el valamit, mert adott sugárban tartózkodik a monster. Általában véve, a kis resource felhasználást igénylõ Skilleknek van 5 % miss esélye, minden más 100%, hogy eltalálja a célpontot. Ebbõl adódóan nem lesz semmi tulajdonságérték (stat), amivel ezen változtatni lehet, továbbá PvP-ben más játékosok ellen is ugyanúgy mûködik, mint szörnyek ellen PvM-ben.

&#9608;&#9608;

Kandurex
õõõ...akkor most nem értem, nem lesz hit rating? he?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
na várjál itt valami nem stim, hogyasszondja a Diablo wiki

"Attack Rating is displayed on the Character Screen. It shows the percentage chance that you will hit the target, as well as the chance of the targeted monster hitting you"

azaz az attack rating a találati esélyt növeli, a precision meg köszi <#worship>

Pyotr
a + attack rating a sebzésedet növeli(gondolom amit épp használsz)
a precision pedig a crit esélyedet
a játékban amugy nem lesz sajnos hit rating ami kicsit rossz, de viszont nagyon jó😊

&#9608;&#9608;

Kandurex
egyébként hogyan kell számolni a +attack -ot? vagy a precision -t? ezekkel valahogy nem vagyok pontosan tisztába,...pontosabban az utóbbival nem

berlinboy6329
Ohh itemek..Azt hittem,majd hagyják,hogy mi találjuk meg õket és osszuk meg a néppel:C

Amúgy mik azok a +x random properties?

Hol tudom megnézni mik közül randomolja?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Akra
na és a 2h hol marad? 😊

Avenger
Wizard és Wd éppen használhat, amíg nem talál jobbat a saját kasztjának megfelelõen.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Nem, hanem õ lesz az átlag, de lesz nála erõsebb és gyengébb is 😊

TurboX
pajzsok nézegetése közben megfordult a fejemben hogy vajon ki fogja cipelni õket:S, barbárnál 2x1h alap ugye, a többinél pedig élbõl kiesett
bélanéni
Önmagához képest? <#crazya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Avenger
Ez inkább azt jelenti, hogy csak a monk lesz balance-olt 😄

bélanéni
<#hehe>
Ezt a balance dolgot sosem értettem. Akkor szép a gyõzelem, ha gyengébbel sikerül nyerni, nem?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Omlás
Ha máshogy nem sikerül így legalább lesz balansz a játékban : balance
<#idiota><#banplz>

McHaals
tipikusan arra való lesz, hogy szétszedd

MadWolf#11626

Különc
Szerintem nem para, annyira nem jó az a Griswold meg ezek a kis szintû cuccok legendary vagy sem, Diablo 2ben volt mikor Blood Raven dobott nekem uniqueot de szar volt vagy etheral

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hm, ez most akkor azt jelentené, hogy nem csak normálon vihetjük a kísérõket?
Enchantress cuccok

Úgy látszik a sok háborgásnak meg lett a hatása...

McHaals
hát azért nem fog minden útszéli mob legendaryt pottyantani...

MadWolf#11626

Kandurex
hm-...most látom, hogy a runákból is vannak szintezések...basszus....uhh...kicsit lehet majd craftolni ezerrel, nagyon fog menni az aukciós ház. ---hmm..

ez mondjuk viccess hogy ugyanaz a tárgy mindegyik classnál másképp fog kinézni.

Az meg milyen már hogy level5ön esik legendary.
Érdemes ránézni a skill kalkulátorra, most már minden kasztnál, minden skillhez X% damage van! Meteor alapból 450% weapon damage... <#wink>

Különc
Szerintem jól van ez így, biztosítva van az értéke + nem fogsz full rareben lenni mire eljutsz Act 1 végéig, kelljen egy pár izzadságcsepp és feláldozás ha craftoltatni akarsz

McHaals
lesz ára a griswold's edge-nek AH-ban, úgy érzem 😄

MadWolf#11626

McHaals
a set itemrõl már nem is beszélve, még a 24-es szintû set itemhez is 2 db legendaryt kell szétszedni!

MadWolf#11626

McHaals
hát egyre jobban elmegy a kedvem a blacksmith-tõl... a játék elején teljesen értelmetlen lesz használni... egy rare itemhez szét kell szedni 10 rare itemet!
na majd ha már szétfarmoltam akkor talán nekiállok rare itemeket gyártani az altoknak, addig meg csak nézegetem 😄
fõleg ha ilyen "10-bõl 1x esik rare a bossból" lesz az általános

MadWolf#11626

Biztos vannak jobbak... ezt 22-es szinten már el lehet érni...
itt egy másik
TurboX
remélem nem felejtették el az egyedi megjelenést completed set esetén😊
pl. egy wd setbonus: If you complete this set the Witch Doctor will transform into a Necromancer in appearance😄
Különc
Legendary és rare itemet is szét kell szedni érte + a set bonus is elég ratyi, szvsz elég drága

McHaals
hehh de beelõztél 😄

MadWolf#11626

McHaals
hoppá, a set itemeket a blacksmith is (csak?) készíti

MadWolf#11626

A kovácsnál is készíthetünk set itemet...

Set a kovácsnál
Különc
Sokat kell tanulnod még <#nevetes1>

Avenger
Wizard: Adds 130% more damage to Wizards only

Ez azt jelenti hogy alap sebzés x 2,3 ami azért szintén durva 😊

Kandurex
Wiz > minden más <#finom>

Különc
Nem kétség... hiába, Barbár > minden más

Avenger
De ha megnézed a setben a fegyvert, az is ad szép cuccokat még ahhoz a heal-hez, szerintem csak infernon fog esni 😊

Avenger
Immortal is immortal 😊

Különc

Avenger
WTB wizard set 😊

Igen, csak az összes kéne classonként válogatva. 😄

CalebJoe
Különc
Blackravensen volt egy post, asszem ide is linkelve volt