Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a választ.

Ha 70es szintig nem sikerült kiismerned a te stílusodhoz kedvelt buildet, akkor ott vannak az általános és "menő" buildek pölö: buildek

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hali tudna valaki egy életképes monk skillezést javasolni 70-es karinak?

Zenszkij
ha nem ezt streameli senki se nézi a xarját, mellesleg egy unszimpatikus pöcs

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Frank99
a meztelencsiga hozzáképest egy dino gerincoszlop.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

jazzy
ne bántsátok különc példaképét
Mindenki tudta, hogy újra fogja kezdeni új patchel... hazudós pöts.

https://www.twitch.tv/sp1gu

a barom most ujrakezdte?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

setuh
Link "Bye Diablo"

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Nem lehet csökkenteni solo módban. Ha nehéznek érzed és nem akarsz fejlebbmenni, akkor a rift végén jewel upgradet válassz és ne rift key upgradet. Utólagosan már mindegy neked. Esetleg betársulhatsz másokhoz. Ha magasabb szintű a kulcsod, akkor elhasználódik ugyanúgy mintha 21-eset nyitnál. Ha például megy a lvl 15, akkor társulj be olyanba!
Sziasztok, lehet h hülye kérdés, de velem előfordult..Az első greater riftemet, csapatba csináltam és 21 difficulty szintre rakott riftben..de amikor soloban szeretnék riftezni, akkor ez a szint elképzelhetetlenül magas..esetleg lehet ezt csökkenteni???
Akinek esetleg nem indul WIN-XP 32 Op. rendszeren a normaliz.dll probléma miatt:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14058655916?page=2

For Win-XP 32bits (only)

1. Download this file normaliz.dll:
http://www.mediafire.com/download/2va7vdq6vt20ylw/normaliz.dll
2.Copy it to C:\Windows\System32 (to overwrite, before it to save...)
3. Reboot your computer and play the game.
Good Luck & Have Fun

Egyik ismerősnek nem indult XP Op. rendszeren, ezért írtam...
Üdv

Utoljára szerkesztette: DORSANAX, 2014.08.27. 12:41:47
Első 2.1-es élményem (amivel sikeresen meg is haltam hc-n), hogy kibaszott sok láthatatlan textúrában megállt a karakterem és lófaszt se tudtam csinálni, kurva mérges vagyok.

SLICK
TEVÓTÁ!

tugyiti
az anyjuk picsájára arra 😄
SLICK
iiiiiiiiiiiiiiiiiiistenem.............. na ez a két nap ugyan mire kellett még? 😄

tugyiti
Systore
fuck murrica

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Frank99
faja!

veszek hármat mingyá'

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Systore
Köszi szépen.
Hát nekem nem dobja azt ami kéne, ezért gondoltam, hogy esetleg ha nincs meg a kieg akkor ez nem elérhető.
Arra gondoltam, hogy esetleg szintfüggő és lev. 61-től dob ilyen ami ugye az alappal nem jön össze.
De ha anélkül is adja akkor csak nincs szerencsém.
Hecker007
Tudod fejleszteni a kovács szintjét, egy ideig goldért, de később kellenek hozzá itemek, amiket dob a játék. Gemes szintén így működik. Mindkettőnél a legalsó fülön van a fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.08.23. 18:20:06

Bocs, ha nagy láma kérdést teszek fel, de mi az az Artisan level a kovácsnál és a drágakövesnél?
Vagy ez is csak akkor érhető el ha megvan a kieg is?
Egyfolytában találom az olyan könyveket amihez ez kéne és nem tudom mit kezdjek velük.

hát na igen, az viszont nem egy szép gesztus...ha már ennyit hozott az "asztalra"...lehet, talán így akarta "kimutatni", h ez egy "rossz" döntés volt a blizz részéről, h sarkítottan/túlzóan mondja el a dolgokat. Legalábbis az ő szemszögéből rossz, van aki örülhet neki persze, még sok játékban van trade meg mikrotranzakció, szóval, megfelelő balance-al itt is maradhatott volna akár az rmah (a gold nem), csak kevesebb összeg folyt volna át rajta...hát noh.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TBTPumpa
Kép is van ám, mert a Blizzard megadja a módját! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Csodás ez az ajándék 😄

Zenszkij
ebben igazad van, meg azt én is aláírom, hogy nem kis pénzt keresett vele, tehát nem hülye a gyerek, hanem jól kihasználta a helyzetét, valóban kicsinyesnek tűnhet ezért felemelnem a hangom, azonban a Diabloról szóló utolsó videójában nagyon lehúzta a játékot, ami neki sok pénzt termelt és ez egy kissé unszimpatikus cselekedet volt szerintem

SLICK
tehát borítékolható, hogy jövő hét szerdára jön a 2.1

Nem egy szép dolog, ahogy millió fajta "lehúzás" létezik a világon, sokkal nagyobbak is...egyébként, csak szólok ezen a szinten a lehúzás relatív. Főleg, ha valakik fizetnek is érte, mindenért lehetne sirdogálni, h lehúzás.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TBTPumpa

Live stream!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.21. 20:44:36

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Daell Drow
Ma este lesz fejlesztoi kerdez/felel twitch stream, es szerintem jovo szerdan mar tuti kapjuk. Ptr-n mar a 4ik season indult el, eleg gyorsan valtogatjak, mar nincs miert tovabb huzni az idot.
Ez komoly, hogy még mindig nincs 2.1? Csak most tudtam géphez ülni és nagyon szomorú lettem.

SLICK
itt a hangsúly a barbáron van és és annak a képen ábrázolt cselekvésén...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugyanis az történt hogy Kongor elfelejtette, hogy LIVE-ra tette a streamjét és épp egy kis fika darabot túrt ki az orrából, amit jóízűen el is fogyasztott. Bár ez nem az eredeti videó sajnos, de megteszi ez is vizuális élménynek

Utoljára szerkesztette: SLICK, 2014.08.20. 01:20:35

Zenszkij
ráhagyta a Diablot, gondolom, mert nem tudja lehúzni a többieket az account bound miatt, most meg szidja a játékot, egy igazi lifeless noob 😄

SLICK
😄DDD

Systore
spot kingkongor

setuh
<#csodalk>

Systore
jön a season 4 ptr-en...
Hecker007
Nem fail, a kieg előtt tényleg megoldotta az fps drop problémáit, a kieg óta nekem hdd-ről is simán elmegy, most a darkmod miatt van hogy leesik az fpsem 60-ról 30-ra de ez is csak akkor ha bent van 2 crusader meg pl 2 wizard aztán toljuk a szép effektes spelleket 😄 a mod nélkül simán megvan a fix60.

Ez magyarul a képkocka vezérlés sebesség, ugye?

Most az ati catalyst control-ba beállítottam a frame refresh rate-et always on-ra a játékból kivettem a v-sync-et - így van némi screen tearing, de legalább nem 30 fps-re dobál le bár ez sem egy tökéletes megoldás azért jobb mint eddig. Viszont így is a 100-270fps sokszor inkább csak olyan 50-nek érződik .. elég fura.
Ez engem is érdekelne... Full ugyanez a problémám. Régen olyan választ kaptam rá, hogy mert SSD hiánya van, de sztem ez fail szöveg..

Hali,

Van egy kis problémám a Diablo 3 FPS-ét illetően.
Sok helyen olvastam, hogy elég gyakori probléma, hogy sz*raxik az fps - nekem olyan problémám lenne, hogy v-sync nélkül kb 80-160 fps-el megy a játék full grafon v-sync-el 60 konstant ugyebár. Nos tökmindegy mit csinálok a játék kb 10 mp-enként random olyan érzetet kelt mintha 20-30 fps-el menne holott továbbra is bőven magas fps-t mutat a mérő. Volt, hogy eltűnt olyan 15 percre teljesen míg egyes helyeken nagyon gyakori. Néhol írják, hogy server lag és nem lehet ellene tenni semmit , de ez marhára nem tűnik server lag-nak. Tudom milyen a netkapcsolat okozta lassúság, késés, de ez határozottan performance problémához hasonlít holott a gépem bőven elég a játéknak (i7, 8gb ram, r9 270x 2gb).
Valaki tapasztalt már hasonló problémát esetleg megoldást, hogy mit lehetne tenni? Eléggé zavaró :S
Thx ^^
Utoljára szerkesztette: Stero, 2014.08.19. 10:39:11
setuh
Szerdan patch ?😄

Update: MEGVAN A MEGOLDÁS!

TS-en kívül én Mumble-t is használok és ha a voip programon belül az overlay (játék közben mutatja a neveket akik a csevegő szobában vannak) be van kapcsolva, na akkor nem indul el a dark mod. Most már megy, zsír! 8-)

Még mindig ezt csinálja ha dark moddal szeretném indítani. 😞

Ui.: 1x működött csak, utána már megint nem volt jó, tiszta random szerűen....

Mutans Zombi
"Josh szerint semmi akadálya annak, hogy a 2.1-es javítás még augusztusban megérkezzen!"

Na jó-jó, de melyik év?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-