Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg inkább játszom 😊 - de mivel van rá igény, hát hajrá. Amugy ha újdonság van, én is ráveszem magam ( persze nem az aktuális játékom, hisz akkor oda minden ). Maradjunk annyiban hogy: kétkedve figyelem őket <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

"Azért azt is vedd figyelembe hogy ezek a nagyoknak nevezett valakik sem mentesek a botolástól, hack-ektől stb" Ez alatt mit értesz pontosan?
Én akiket nézek, azokat úgy fogom fel, mint egy szórakoztató műsort. Kikapcsolnak, szórakoztatnak. Nem másabb, mintha filmet, sorozatot néznék, vagy hasonló. Emellett azért is hallgatom őket, hogy az angolt gyakoroljam.
Köszönöm szépen. Rögtön ki is próbálom a szétszedést.
Azért azt is vedd figyelembe hogy ezek a nagyoknak nevezett valakik sem mentesek a botolástól, hack-ektől stb. És igy máris szürkébb a kép. Nem szeretem őket, ennyi. Inkább dolgoznának rendesen, ugy hogy még a társadalom is kamatozhasson belőle. De ez az én bajom.

Frank99
G Riftben kaptam két gemet, amire azt írja, hogy 25-ös rank-nál használhatom...

ez mit jelent?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mi számít megélhetésnek. A magyar keresetekhez képest elég sok külföldi streamer havi szinten 10-20x többet keres. Az egyik akit nézek pl. 2500+ subscriber-e van, ami 6.000+ dollár havonta, + mellé van reklámok, donate, youtube, + egyéb partnerségek, szóval önfenntartáson felül simán van neki havi 1 milla forintban. Igaz neki van állandó 3-4.000 nézője. Én nem sajnálom tőle, mert érdekes, vicces, szórakoztató.

Abban nagyon tévedsz, hogy csak a felkapottak élnek meg ebből. Ha így lenne, sokkal kevesebben csinálnák. Az tény, hogy a 80%-uk unalmas, vagy nézhetetlen, bár kinek mi tetszik. De ajánlom figyelmedbe pl. az egyre több "gémergörlt". Átlag 100-200 körüli nézőbázisnál már a többségük összeszed havi szinten pár ezer dollárt donateben 😄DD A népszerűbbekről meg ne is beszéljünk.
Frank99
valahogy úgy, de majd a nálam okosabbak megmondják....

Lehet, de a munkámat "egyenlőre" "megbecsülik" és ehhez "méltóan" honorálják. Az ilyen felkapott majmokon kívűl meg senki nincs aki olyan összeget keresne, tartósan, hóról-hóra, amivel megélne. - ugyhogy inkább dolgozom majd ezután játszom csendben, a magam módján - vagy hangosan üvöltve, az már az én dolgom <#hehe>

jazzy
Azért, mert nekik ez a munkájuk és a hobbijuk? Sokkal jobb bejárni egy olyan munkahelyre valóban, amit szidsz egész nap, panaszkodsz egész nap, utána hazamész és játszol te is.
13 szintig, és a Skeleton Kinget győzheted le.
Egyiket sem tartom normálisnak. Főleg azokat akik 8-10-15 órában streamelnek megállás nélkül.

torrente111
sziasztok.van 1 starter edition d3 am.azzen milyen korlátozás van?mekkora szintig lehet vele elmenni? kösz

Legnormálisabb streamer az összes többi közül.

https://www.twitch.tv/sp1gu

végre <#levele>

Véééégre játszik Kripp! És HC ofc! 😉

link

Hecker007
Tudsz szízön karit kezdeni, karakterkreálón be kell pipálni.
A brimstone nem nehézség függő, legendary vagy set itemet kell hozzá bontani, persze olyat ami neked nem jó vagy már nem kell.

Pár kérdésem lenne.
Amikor bejött én elnyomtam a szezon menüt most meg sehogy sem tudom előcsalni.
Hogyan lehet visszahozni, vagy akkor kellett volna elkezdemem és utólag már nem lehet?
Illetve éns sehol sem találok legendás craft hozzávalót (Fiery Brimstone-t) és nem esik a szörnyekből sem.
Ez esetlen nehézség függő?
Ha szétszedek legendás tárgyat ami nekem nem jó abból ez lesz vagy nem?
dante3
Élő halott leszel, ha magadra húzod 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

jazzy
Az elég rossz lesz nekem

setuh
Azt vagod h a poe is, megis jobban meg van oldva az odaig vezeto ut.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

köszi. És ez mit jelent jelenleg időben? úgy kll elképzelni hogy most 2-3 hónap lesz 1-1 szezon és utána mindig ujra-ujra "kell" kezdeni?

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
ha minden igaz, át fog kerülni a szezon lejárta után a normál gémbe is....

Hello. Láttam új szezon indult. Kérdésem az lenne, hogy az új szezon itemjei (pl uj barbár fegyver, condemn shield) az csak friss "season" kariknak lehet elérhető vagy a régieknek is?
Köszi előre is

Dákómutogatáson és a nulláról való kezdés feelingjén kívül semmi más.

CalebJoe
Átvinni nem lehet a régi karit, de én is ezt kérdezném hogy van e értelme újat kezdeni jobb cuccért mert ez a leaderboard dolog hidegen hagy.
Sziasztok! Én csak most láttam, hogy elindult ez az új season.
Leírnátok nekem ez micsoda, egy új játékmód vagy ugyanaz csak más esik három hónapig?
Mi a különbség az eddigiekhez képest?
Érdemes vele játszani akkor is ha csak alapjátékom van vagy úgy nem?
Teljesen új karit kell indítani első szintről vagy átlehet vinni a meglévőt?
Lehet soloban is nyomni és ha igen akkor hogyan?
És hány karival lehet ilyet csinálni, többel is vagy csak eggyel?
Köszi a válaszokat.
Hecker007
Köszi, én is nekiállok akkor, így gyorsabb lesz mint sztori módban végigszenvedni az egészet ezredjére. <#vigyor>

Csak én vagyok ilyen akinek egyáltalán nem érdeke ez a minél hamarabb felhúzni egy karit 0 kezdésről? Nem értem ebben mi a jó... Nekem tökjó érzés volt így elejéről kezdeni, de meg sem fordult a fejemben, hogy speedrunoljak azonnal...

Daell Drow
adventure egybol elerheto, ott rogton T6on kezdesz es olyan kuldit csinalsz ami idore megy. pl act 1: jar of soul, manaer, act2 miner, act5 will. igy 2-3 ora lvl70 vagy, en pl ep kicsusztam a top 1000 elsobol mert benan kezdtunk elhztunk fel orat.
Amugy az world elso level70 kari alig 2 ora alatt este 11re mar megvolt, egy crusader.
TBTPumpa
Pedig már régóta pónilovas Diablo-ra és Kerrigan-re vágyom! <#idiota>

Persze szívesen játszanék vele párat, de még úgyis alfa verzióban jár, szóval... Csak ebből az alfából már sosem akar kikerülni az a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 11:32:03

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hidd el, hogy nem szeretnél olyan sz*rral játszani. 😊 Blizzard legfailabb húzása volt az.

TBTPumpa
Az ilyeneket ne. Így is már majdnem eret vágok, hogy 2013 november óta nem kerültem be az alfatesztbe, miközben 5 ismerősöm is vígan tolja a játékot úgy, hogy 1 Blizzard játéka sincs. Na jó, 1 van nekik... a Hearthstone. <#idiota>

Ha pénzért be lehetne kerülni az alfába, már lökném is az összeget nekik. De az alfa hozzáféréshez stream-elni kéne tört WoW-ot vagy tört StarCraft 2-t. Streamelni meg nem tudok ezzel a tanyanettel.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 10:58:51

Hecker007
Hogy lehet ilyen gyorsan felhúzni egy karit?

jazzy
Azt vágod, hogy a diablo az end gameről szól?
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.08.30. 09:53:32
setuh
Ez a legnagyobb gaz ezzel a jatekkal, 1 nap alatt end gamenel vagy.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Daell Drow
a season kb 3 honapig tart, utana az uj itemek at kerulnek non seasonba es ott is fog esni. Szal turelem, de amugy nem nehez a season, en mar lvl70 para 22 vagyok T1 mar megy, most jon a fejlesztgetes. Es esett mar az uj ceramonial dokival, bar nem egy nagy szam de erdekes.
Off:

Kis kedvcsináló a Heroes of the Storm-hoz:

Link

Sziasztok!

Szerintem gonosz dolog volt ez a Szezon bevezetése. Ha jól értem, akkor az új Szezon tárgyak csak Szezon karakternek eshetnek? Mert ebben az esetben új karaktert kell indítanom ahhoz, hogy megszerezzem ezeket, majd a végén visszakerül a nem szezonális karakterek közé, hogy aztán töröljem?

TBTPumpa
Nekem most adott a Blizzard +30 nap játékidőt ingyen a WoW-hoz, szóval most komoly dilemmában vagyok. Játsszak ingyen WoW-al 30 napig, vagy vegyem elő a Diablo 3-at? Már csak az kéne, hogy még egy Heroes of the Storm alfa hozzáférés is befusson. <#idiota>

Bárcsak 48 órából állna egy nap... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.29. 15:45:12

Ha jól tudom akkor neked kell tartani a távolságot, a sentryk lehetnek a mobok közelében. A petek automatikusan megkapják a buffot ha 10 yardnál messzebb vagy.
Hali,
DH-Steady aim-sentry kombinációval kapcsolatban lenne kérdésem.
A sentryk mi szerint kapják meg a +20% dmg bónuszt? Nekik is tartaniuk kell a 10 yardos távolságot a mobokkal szemben, vagy elég ha én vagyok távol és ők lehetnek a tömeg közepén?
hoppá 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Valamennyivel jobb a drop talán. A nagyon alacsony szinten kevesebb legendary esik. Ha csak a gemek összeszedésénél jársz, akkor mindegy a szint. Legendary farmnál az alacsonyabb szinteket mindenképp hamar átugrod. Ha hamar végzel, akkor sok szintet ugrik a kulcs, ha meg nem akarsz sok szintet ugrani, akkor sokat kell kill nélkül tökölnöd. Időarányban nem biztos hogy jobb. Emellett a gemek upgrade-je szempontjából se mindegy a gr szintje. Aktuális gem szint +10 GR szintnél van azt hiszem 100% upgrade esély. Ez az elején még nem sokat számít, mert 10-15-ös riftet mindenki tud menni, de feljebb azért nem mindegy, hogy egyrészt 80-100% eséllyel kapod a következő uograde-t, vagy 10-20%. Meg időben se mindegy. Ha a gem uograde a cél, akkor minnél több riftet minnél hamarabb kell befejezni. Ha a trialban lenyomsz pár kört, akkor akár az első GR is jó lehet az upgradere. Elindítod, elmész bountyzni, vagy reggelizni, negyed óra múlva benézel, lenyomod a guardiant és mehet az upgrade.
Anthrax
Engem is érdekel, hogy ha erősebb riftekre megyek a drop rate is növekszik vagy egy 1es szintű greater rift ugyanazzal a % dobja mint a 25. ?

Na pont ezt akartam kérdezni. Nem látom értelmét magas szinten kezdeni, mert alacsony szintnél több kört lehet futni
Ha több rankot lehetne kiosztani a végén a gem-be, akkor lenne értelme
Ha 14-es szintről kezdesz, ugyanúgy eljutsz 25-26-ig és még ráadásul rohantál 3-5 kört

Greater Riftben a rift szintje befolyásolja a guardian droprate-jét? Ha nem, akkor az elején a trialon nem biztos, hogy érdemes mindent beleadni.

Én is csak arra várok leginkább.. 😄 Valahogy most tökjó ez az új patch... mégse játszok vele annyira. 😞

Különc
lol Ám hol a hype gyerekek? Seasonre visszanézek, remélem nem unom meg 2 nap alatt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Systore
láttam a fényt <#idiota>
hc

Spoiler (katt a megjelenítéshez)