Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a választ előre is!
In space no one can hear you scream.
A játék ismerete nem exploit.
A PTR arra van, hogy kiszűrje azokat a hibákat amikre nem is gondoltak korábban... meg hogy picit javítsanak az egyensúlytalanságokon. A GR lassú szintezés is baromság. Elején lehet jó, csak épp nem hasznos annyira mint sokan gondolják. közel kell lenni időben a végén, így kapsz kicsit nagyobb kulcsot. Ez azt jelenti, hogy amit más fejlódésre áldozhat (XP), azt te alacsony szinten malmozással, csak hogy teljen az idő. Az elején jó ez is, amíg nincs meg a gemek nagyja és megéri az időveszteséget. Azaz 1, max két run és sok idő pazarlás, vagy 3-4 run hatékonyan és ugyanott vagy. Gem upgrade-re csak egy lehetőséged lesz így is, csak azt mondjuk 5 kör után és nem másodjára-harmadjára. Seasonben az se volt, hogy csak a guardiant ölöd le, mert teljesítened kell mindenképp a "csíkot" most már előtte.
A wizard bug meg öregebb az internetnél (D3 viszonylatban). Ott picit szükösre vették a zárt béta felhasználószámot és bentmaradt 1-2 speciális eset. Jóhogy nem azzal jösz, hogy a repülők becsapódtak az ikertornyokba.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.01. 11:18:08
Siman teljesitheto ugyanis nem kell harcolnod csak menekulnod...a kiteolas pedig a D3 alapja 😄 Askeprins volt az 1. lvl 70-es 1 ora 45 perc alatt.(0 mobs killed)
Amikor jopar nappal ezelott irtam, hogy a blizz keptelen major/gamebreaking bug nelkul kiadni barmit is, gondolom darabokra szedtetek (kulonosen Jazzy, akinek szivugye, hogy nyaljon a blizznek, megha azok nem is tudnak a letezeserol) Ertheto mar mire gondoltam? De ott volt a Crusader ongyilkos combo, a sebezhetetlen Wizard combo, a megszamlalhatatlan exploit es atgondolatlan koncepcio (lasd most: csinalj 1 lvl 1 rift kulcsot es azt upgradeld szep lassan...)
Jar of soul questet se teljesíted alacsony szinten, mert túl kellene élni, majd idő lejártával eljutni a köcsögig és leverni. Az meg nehéz ha minden 1hitel és elit terpeszkedik a célpontnál. Később amikor van pár menekülőskilled, akkor mér megoldható. Csak ez a bounty fele, így csak quest XP-t ad. A matriarch bone is csak felet ad, de viszonylag könnyen teljesíthető. Csak négy pont érintés. Erre is igaz, hogy kezdésnél nem bírod T6-on. Szűk a hely és lassú vagy. Bár ha nem zavar hogy közben a szokásos 1 helyett hatszor csapnak le... A miner's gold a legkönnyebb. A quest közelében kell lenni valakinek, de a többi elég ha egy mapon van valahol. Viszonylag jól teljesíthető. Csak nem egy óra alatt, tekintve, hogy oda kell caplatni és időbe telik míg kész. Függetlenül attól milyen ügyes is vagy. De azért új karakter kezdőként 1 óra. Persze... Aki játékközelben van megnézné a Lvl 70 achi elsője mennyi idő alatt jutott fel?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2014.08.31. 20:52:45
Emellett ott van az Awareness DH passzív, ami halál esetén 2 sec vanisht nyom és 50% hp-t tölt vissza, 60 sec cd-vel.
Melyik csattan előbb? Az első után a második rögtön csattanhat (ha nincs cd-n)?
Off: Szívesen csinálnám ezt a streamelgetést csak ahhoz még kéne kis angol csiszolás +1 kis alap amivel elindulni (gépfejlesztés, jobb net, stb).
https://www.twitch.tv/sp1gu
Én akiket nézek, azokat úgy fogom fel, mint egy szórakoztató műsort. Kikapcsolnak, szórakoztatnak. Nem másabb, mintha filmet, sorozatot néznék, vagy hasonló. Emellett azért is hallgatom őket, hogy az angolt gyakoroljam.
ez mit jelent?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Abban nagyon tévedsz, hogy csak a felkapottak élnek meg ebből. Ha így lenne, sokkal kevesebben csinálnák. Az tény, hogy a 80%-uk unalmas, vagy nézhetetlen, bár kinek mi tetszik. De ajánlom figyelmedbe pl. az egyre több "gémergörlt". Átlag 100-200 körüli nézőbázisnál már a többségük összeszed havi szinten pár ezer dollárt donateben 😄DD A népszerűbbekről meg ne is beszéljünk.
A brimstone nem nehézség függő, legendary vagy set itemet kell hozzá bontani, persze olyat ami neked nem jó vagy már nem kell.
Amikor bejött én elnyomtam a szezon menüt most meg sehogy sem tudom előcsalni.
Hogyan lehet visszahozni, vagy akkor kellett volna elkezdemem és utólag már nem lehet?
Illetve éns sehol sem találok legendás craft hozzávalót (Fiery Brimstone-t) és nem esik a szörnyekből sem.
Ez esetlen nehézség függő?
Ha szétszedek legendás tárgyat ami nekem nem jó abból ez lesz vagy nem?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Parasite Eve 2, best game EVER!
Köszi előre is
Leírnátok nekem ez micsoda, egy új játékmód vagy ugyanaz csak más esik három hónapig?
Mi a különbség az eddigiekhez képest?
Érdemes vele játszani akkor is ha csak alapjátékom van vagy úgy nem?
Teljesen új karit kell indítani első szintről vagy átlehet vinni a meglévőt?
Lehet soloban is nyomni és ha igen akkor hogyan?
És hány karival lehet ilyet csinálni, többel is vagy csak eggyel?
Köszi a válaszokat.
Amugy az world elso level70 kari alig 2 ora alatt este 11re mar megvolt, egy crusader.
Persze szívesen játszanék vele párat, de még úgyis alfa verzióban jár, szóval... Csak ebből az alfából már sosem akar kikerülni az a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 11:32:03
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha pénzért be lehetne kerülni az alfába, már lökném is az összeget nekik. De az alfa hozzáféréshez stream-elni kéne tört WoW-ot vagy tört StarCraft 2-t. Streamelni meg nem tudok ezzel a tanyanettel.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 10:58:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.08.30. 09:53:32
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder