Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*büntették
PetruZ
Nagy hiba azt hinni, hogy a kereslet hatalmas. Mi igen-igen pici pont vagyunk a gamer piaci térképen. A felére csökkentett ár nem fog kétszeres belsõ keresletet okozni - a környezõ országokból és az EU-n belül viszont igen, ami rögtön piactorzító és ez nem fog menni.
Autókkal, drágább mûszaki cikkekkel még megoldható, mert jóval magasabb értéket képviselnek, amelyen az országonkénti kilengések nem sokat számítanak. De pár tízdolláros játékokkal nem.
"illene támogatni minket" Ilyen nem létezik az üzleti világban. Egyébként, ha az általad említett "negyed áron" árulnák nálunk, akkor az élelmesek egyszerûen vásárolnának X darab D3-at, majd eladnák a tõlünk nyugatabbra lévõ országokban. Ez egy másik problémát felvet, azaz az EU-n belül nem lehet egy országot az eladások terén hátrányba vagy elõnybe részesíteni. Keress rá, hogy a Volkswagent hány millió euróra büntetek meg, mert Olaszországban ugyanazt a autó típust olcsóbban árulták, mint Németországban.
Carmang
Kérdés, hogy az árak felezésével tényleg annyival többet tudnának-e eladni, hogy több bevételük is legyen. Szerintem nem.
Tehát a nagyobb lét inkább az hozza, hogy eladnak kevesebbet drágábban, nem pedig többet olcsóbban. Szerintem.

TheLostOne
*MO.

TheLostOne
Azért kicsit más tészta egy olyan ország(valami afrikai pl), ahol kajára sincs pénz, meg egy olyan(M.O.), ahol igaz már alig van kajára pénz, viszont a technológiai fejlettség, az az iránt való érdeklõdés és a befolyás világszinten kiemelkedõ.

Igazán figyelembe vehetnék már ezt a cégek, járulékos veszteség alapon illene támogatni minket annyival, hogy minden Software (+játék) fele vagy negyed áron érkezne ide, a kereslet az hatalmas, csak a vásárlóerõ kevés a nemzetközi árakhoz. Ha az árak lefelezésével 3x-os eladást érnének el, akkor az már bõven másfélszeres bevétel.

Persze benne van ebben a forgalmazó cégek keze is, meg az itteni rekordmagas adóterhek, de úgy gondolom a beszerzési ár mérséklésével még mindig jobban járnának, mint így.

Igaz nem játék, de például ami nagyon durva példa a csukott szemmel való magyarországi árazásra, az a Windows Vista volt annak idején. Ha jól emlékszem megjelenéskor Amcsiban annyiért osztogatták a dobozos Ultimate Editiont, mint itt a dobozos Home Basic vagy Home Premiumot. Nem hiszem, hogy a szállítási költségnek bármi köze lett volna ehhez, fõleg hogy ha ép ésszel állnak a dologhoz, akkor gyakorlatilag nincs is, lehet itt is helyben cd-t, dvd-t gyártani, meg hozzá tokot és dobozt is, a tartalom digitális ideszállítása meg egy fillérbe sem kerül.

Na mindegy, úgy sem lenne világ a világ, ha nem vakítana el ennyi embert a pénz, pedig valójában akkor még többet kereshetnének, és lehet nem is köpködné õket mindenki.

Carlos
Énis várom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Riddick21
Megjött a Book of Cain és gyönyörû!
De tényleg, kibaszott szép, egy az egyben egy napló benyomását kelti és még egy kis térkép is került bele egy "lepecsételt" borítékban! Nem volt olcsó, de szerintem a CE mellé ez muszáj, fõleg, hogy - miután sikerült mindent eladnom és az eladási ár töredékéért beszereznem Steam-en a mostani leárazásban - ez lesz az egyetlen dobozos játékom, teljesnek kell lennie a gyûjteménynek!
Amúgy állati hangulatos, 2 perc olvasás után azonnali Diablozhatnékom támadt!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

TurboX
íbéjen már láttam 20dodóért/nap<#idiota>
miért nem veszel beta accot ebayen 500 dollárért? Semmilyen kifogás nem állja meg a helyét.

Laza
Jól láttam, hogy ebben a béta emuban csak korlátozott keretek között mászkálni lehet? Ennyiért akkor nem szedem le.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ez ok, de ettõl még ha nem engedheted meg magadnak, akkor egyszerûen nem jár, és kész. Nem a 10 millás országra tervezték hanem a 300 milliósra.
Nem is értem miért kell ezen vitázni, ezek tények. Semmilyen kifogás nem állja meg a helyét.
Vannak országok, ahol még kajára sincs pénz ... sõt nemhogy pénz, kaja sincs. Inkább örülj, hogy nem oda születtél 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

nem a készítõkkel van a baj, hanem az országgal ahol 1 óra munka lassan egy üdítõre nem elég.

Laza
De az kit érdekel, hogy Te jó vagy e benne vagy sem, ha neked ez egy luxus cikk? Vagy megveszed akkor megjelenéskor vagy nem veszed meg és nem leszel benne jó ... nagy ügy. Ez sem kötelezõ, mint sok minden más. Nem is értem honnan jön ez a témához ........ mond már el ugyanezt légyszi a készítõknek, hátha meghatódnak 😄😄😄

De az is lehet, hogy valami remek interjú lesz mint a múlt héten 0 új információval. <#vigyor3>

shaba23
Milyen jól elment fél év azzal, hogy na talán most megjelenik...😊
De majd közbejön, hogy "de el kellett menni ebédelni", meg "fontosabb dolguk akadt, amit nem lehetett elhalasztani (rendet rakni az asztalon)".

TurboX
nah, majdnem posztoltam ugyanezt csak más szórenddel😄
nr1ranger
"It'll be ready early this week" Akkor legalább tisztán látnánk az early szó jelentését, meg az early 2012-es megjelenést <#eplus2>

There is no peace. There is only WAR!

Rage47
<#nyes>
Meg persze azért még kivárják a pénteki munkaidõ utolsó percét a postolásra majd.

Sokkal inkább, nem igaz hogy megjelenés elõtt pár hónappal még nem tudják hogy lesz. Arról nem is beszélve, hogy mi lenne ha tényleg megjelent volna decemberben.

"Simply we still have no definitive version of how the characters will be handled Hardcore PvP."

ne basszanak már fel hogy 15 év alatt még nem találták ki a játék alapjait..

TurboX
akkor bashiokot felkoncolják a rajongók, blizz pedig megkapja a neki járó beszttrollintheworld címet😊

...am én is nagy pofára esésre számítok
Akkor valami zenét kapunk d1-bõl. <#zavart1>

TurboX
...de legalább:

I don't believe any wallpapers are involved. 😊
Akra
15 years ago today @Diablo was unleashed upon the world. Happy anniversary! #Diablo15 –Bashiok

there was no super news for today? –ManuCampora
It’ll be ready early this week. 😊 –Bashiok

awww everyone on forums are praying for a release date –PsassLuke
What? No. It’s just a 15 year celebration. –Bashiok

No, but its fun to dream lol. Thank you very much for the answer –PsassLuke
Well that’s silly. You think I’d honestly even mention a release date announcement before it happens? –Bashiok

Gratz on the 15 years how many years have you been with Blizz and whats your Best moment –Drutaks
8 years and change. Favorite moment was being in Paris for the announcement of #D3. The emotions washed over me. Unforgettable. –Bashiok

Rohadjon meg!<#violent>

bélanéni
(igaz, van benne multi, de valljuk be, SOKKAL nem nyújt más élményt, mint egyedül gyakni a boss-okat)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nincs erre statisztikám, inkább saját vélemény, hogy biztos van egy (szûk) réteg, aki ha lejjebb megy egy áhított játék ára, és megengedheti magának, elmegy és megveszi. A többség bizony 3.000 Ft-ot sem költene egy-egy jobb címért, csak úgy mert van ingyen verzió is. Ez mentalitás elsõsorban, az anyagi okok sokszor pusztán "jó" kifogás. A Diablo3-ból 90%, hogy SOHA nem lesz normális, minden funkciójában szinte tökéletes warez verzió, érdekes ebbõl sokat el fognak majd adni, pedig igen sokba fog kerülni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Ez több sebbõl vérzik.Ki dönti el, hogy neked csak tizede jár ugyanazért a munkáért...ki dönti el, hogy te ezért nem vehetsz ezt meg azt.Neked miért nincs jogod hozzá, hogy fejlõdõ civilizált emberként élj, a másiknak miért van?nem muszáj megvenni a játékot, nem muszáj autóval járni, nem muszáj lakásban élni..semmit sem muszáj.Elég lehet egy tákolt kunyhoban is élni az erdõ mélyén vagy visszamászni a fára.Semmit sem muszáj.Én most 2 játékkal játszom, mind a kettõ eredeti és eszem ágában sincs védeni a warezolókat, ha nem ez jött volna le...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

shaba23
Nem állítottam be szabadságharcnak, hanem pár sorban megjegyeztem, hogy az országban a nyugathoz képest kevesebb pénzbõl kellene megvenni a drágább játékot, ez szúrja az emberek szemét. Nem értem hol van ebben képmutatás.
Mindenki örüljön, aki megteheti, hogy azzal játszik amivel akar, aki meg nem az warezol, nem ettõl lesz valaki rossz ember.
hát sok sikert starcraft 2ben jónak lenni ha jövõre veszed meg amikor talán 10 ezer alá megy az ára.

Laza
Most 2 napja vettem meg a Steamen 2500Ft-ért az összes GTA játékot egy pakkban (igen, a 4. rész és a két kieg is benne volt, összesen 7 db).

Ha valaki játszani akar megtalálhatja a módját, hogy hozzájusson jó játékokhoz olcsón ... nem kötelezõ a legújabb, legfrissebb játékokkal játszani ... vagy valaki megfenyegetett, hogy ha nem azokkal játszol, akkor baj lesz? 😊

Laza
A jó öreg warez téma ... a játékok ugyanúgy nem járnak alanyi jogon Magyarországon, mint ahogy az étel Afrikában ... nem kötelezõ játszani, nem tartozik az alapvetõ emberi jogok közé. Az evés sem ... örülj, hogy még kajára futja 😊

Szóval uncsi a 'nincs rá pénzem, ezért warezolok' kifogás 😊

Jaja, ezt tudom..én most ott vagyok, hogy még 1 dolog van..ha nem jön be, akkor megyünk bnõmmel kifelé.Csak tudod, rendben van a mobilitás meg már 2012 van..de azért az ember mégis csak a saját hazájában lenne legszívesebben.Fõleg, h ott se óriás tornádok, se cunamik, se törés vonal, se nagy vulkánok, aránylag nyugodt az idõ és a család/barátok is itt vannak nem utolsó sorban....Szóval, kivándorolt hontalannak lenni sem nagy fless, de persze a pénz kompenzál.Az meg, hogy a magyarok 1000 év alatt nem tudtak, normális vezetõséget ki"termelni"..hát ez õket minõsíti.Sztem itt sose lesz, rendes fejlett civilizáció.

10 éve is ez volt már, és még mindig csak egy ember tud ezen változtatni. Az pedig egyedül Te vagy. Több féle lehetõség is van. Egyik hogy tanul az ember, másik pedig hogy összepakol, és elvonul ebbõl a retkes országból. Ha maradni akarsz, akkor tudom ajánlani a politikus szakmát itthon. 😊
A másik meg, a játékokat a megjelenésük elõtt több évvel be szokták jelenteni. Annyira nem nehéz addig félrerakni egy keveset, hogyha megjelenik akkor legyen rá pénz (Tudom nem minden játék hozza az elvárt szintet, nem is véletlen hogy már nincsenek demok a játékokból. És akkor ugye vissza is érkeztünk a tömegszarokhoz).

aha, aki akar az igen..csak nem mind1, hogy õsember szinten élsz, vagy úgy, mint a nyugati államokban, ahol kevésbé korrupt és üvegzsebû a kormány és hagy a népnél pénzt, hogy tudjon költeni és ne kelljen adót csalnia vagy mi esetünkben warezolnia.Én bérbõl élek, és amennyibe vagyok én a cégnek, kb 37%-át kapom meg a konkrét fizetésnek (Vásárló érték, a nettómból levontam az 27% áfát is).63%!!!! a fizumból pedig megy az államnak...csoda , hogy warezolnak?

A tömegszarokat is veszi valaki... ha nem lenne warez, akkor kevesebben vennék meg a tömegszarokat... wait, what?<#ijedt>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Aki akar, az talál magának munkát. Aki nem, az otthon puffog, és mindenkit hibáztat csak saját magát nem.
Ez egy nagyon szar kifogás, hogy magyarország. Én is itt élek (még), és tudom hogy mi a helyzet.

Ez olyan megható. 😞 Kár, hogy egyben borzasztó képmutató is. Nem csak 10-15 ezer Forintos vannak a boltban, vannak játékok 1000-3000 Forintért is. Jah, hogy ezek nem olyan újak és menõk, mint a frissen megjelent csodák? Hát igen, az élet kegyetlen, de legalább faszán futnak a vérrel-verejtékkel összekuporgatott pénzen megvett gamer PC-n. Nekem semmi bajom nincs warezzal, de azt megvetem, amikor valaki egyfajta szabadságharcnak vagy lázadásnak állítja be. Nem kéne.
2000 óra CoD 4... beteg vagyok, vagy megéri az árát?<#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

és magyarországon mindenki aknakeresõzni win 3.1-en mert talán eredeti floppykra már van pénz.

Milyen lenne, ha én is csak úgy fognám magam, bemennék egy boltba és szépen megpakolnám a zsebeimet, és kiballagnék azzal, hogy: "Ja bocs, nincs rá pénzem".
Sokkal szigorúbban kéne büntetni a warezolást. A francia példa egy jó kezdet, csak tovább kéne vinni, és kiterjeszteni minden országra.
Rögtön meg tudna élni az összes programozó, és lehet hogy nem ilyen tömegszarok uralnák a piacot.

shaba23
Ez így ebben a formában baromság, fõleg, ha figyelembe vesszük, hogy a 12-15k forintos játékokat (a csilli-villik, amiket te említesz) sokszor 8-10 óra alatt ki lehet játszani. Sokat vannak, akik összekuporgatják a gamer PC-re az pénzt, és azoknak nem lesz havi +30k játékra is.
Magyarországon nagyon elszaladt a ló az árakkal, a CDG meg pláne szeret sokat keresni a sláger játékokon. Igen is, bárhogy nézzük marha nagy összefüggés van a warez, meg az átlagkereset között.
Különösen ha figyelembe vesszük, hogy a játékosok nagy része nem rendelkezik saját bevétellel.
Örülj neki, hogy te (is) kivétel vagy ezek alól.
Daell Drow
Az a preh-alpha verzio. XD
TurboX
d3

- description alatti elsõ kép fail😄
Holland Kemence
használt cuccokhoz képest kurva drága, csak a ps3 részhez kacsintottam be

de mindjárt kapunk egy új háttérképet a 15. diablo évfordulóra csak még 3 nap mire megírják a hírt hozzá!

Aradebil2
azért az nem gondoltam volna,hogy újévkor még egy megjelenési dátum sem lesz...

elitehun
ööö nem azért de itt nem igen árulnak PC-re...