Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
köszi

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Rage47
zavvin meg ingyenes, vagy talán már 1 font a szállíás...
Külföldröl kell rendelni.Nekem van egy Ismim,aki Angliából hoz be játékokat.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Rage47
galaxistól nem szabad
Most nem azért, de nem is egy külföldi áruházban 30 font körüli áron lehet elõrendelni ami akárhogy is számolom kb. 12 ezer forint. Nem a galaxisos rablóbandától kell venni nyilván.

Why so serious?

Holland Kemence
szerintem rajtad kívül még jópáran várnak erre...

Sziasztok!

Aki nagyon unja már a beta-t nem adná kölcsön kipróbálásra az accountját??
Esetleg elfekvõbe lévõ beta kulcsot? szeretném kipróbálni, hogy milyen a játék.
Holland Kemence
AH-ban blizz kreditet is gyûjthetek amit levásárolhatok játékokra, ha nem akarom kivenni a pénzt?

azért abba már a kiegészítõket is bele kell számolni majd 2-3 évente, de aki ügyes majd megkeresi az arra valót az ah-ban 😊

osztom a többiek véleményét, aki egy ilyen játékra nem képes kiadni 15k forintot, az inkább ne is vegyen semmit. ez nem csak egyszeri alkalomra jó,amit végigviszel pár óra alatt és megy a többi közé. nem, legalább 5-10 évig számolni kell vele.

How much can you take,before you snap?

Úgy tudom az árak nem változtak már jó pár éve, azért mert itthon nem kapunk "kedvezményt" ez már a kiadó hibája.

külföldön annyiba kerül mint bármelyik másik játék, mi magyarok örülhetünk hogy nem minden más is 15k. erre meg ki kell köhögni.

nr1ranger
Valamikor idén. Jobban leszûkíteni fölösleges, mert könnyen sokadik pofára esés/csalódás lehet belõle 😄

There is no peace. There is only WAR!

elitehun
Hát figyelj, annyiba kerül mint az mw3 és azt is vették mint a cukrot, tehát ezt pláne fogják vinni. Inkább ezért adok ki 15k-t mert ezzel legalább dolgoztak
oneal1
mi most a legrissebb infó a megjelenésrõl?😊

!Forza Ferrari!

Baromi nagy álszentség a warezt az árakra fogni. Akinek van olyan gépe, amin ezek az új játékok elfutnak, annak erre is van pénze.
(Persze mondjuk blizzard játékok azok pont az ilyen "kivétel" kategória, de általánosságban igaz akkoris.)

nr1ranger
Oda nem valószínû, mivel offline single player nem lesz, ha nem csatlakozol a hivatalos szerverekre, nem tudsz játszani, mert mindent a szerver koordinál (mobok, loot, map generálás stb.)szóval tört szervelt kell alá rakni... ami meg olyan minõségû.... Az ára meg sajnos ennyi, de az SC2 is drága volt, lehetett rá következtetni már fél évvel ezelõtt is hogy ennyi lesz. Ha akkor elkezd az ember hetente egy szál cigit / egy szelet csokit megspórolni, kb össze is jön az ára (de a jelenlegi megjelenés kérdése miatt, ha mától kezdesz el félrerakni, még akkor is ismán összejöhet) Másrészrõl ha kiszámolod hogy mennyibe kerül/hány órát játszol vele, jobban megéri mint egy CoD.

xblades
Hát én valószínûleg az ára miatt halasztom késõbbre <#shakehead>

És ua. a válasz a :#12875
( Még jó hogy nagyobb piacra akarnak betörni vele) Ilyen árral nem valószínû hogy sikerül, hopp mégiscsak talán ide: link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

elitehun
Amúgy nem azt mondja hogy gemekkel IS adhat magának stat pontokat?
elitehun
Még jó hogy nagyobb piacra akarnak betörni vele
Holland Kemence
Próbáltak tanulni a d2 komplikáltságából és hibáiból, de gyakorlatilag arra megy az egész, hogy bárki tudjon vele játszani, ne kelljen stat/skill resettel baszkódni. Egyszerûbb kezelés anélkül, hogy elmélyülnél a játékban, ergo nagyobb piacra akarnak betörni vele.

Holland Kemence
Azért annyira nem 😊
Bár, hogy miért kell a stat pontok elosztását a gemekkel kiváltani, és a skillpontokat a rúnákkal az egy érdekes szituáció 😊

Nothing new here, move along. <#miaz>

Davidus

V9ykn8_TZL0

nr1ranger
Én várom, de azért el tudom foglalni magam, és nem csak ülök a gép elõtt a fórumokat bámulva hogy mikor jön már ki. Ha kijön jó lesz, addig meg van más is ami jó.

bélanéni
Én is baromira várom. A lelkesedés hullámzó, de amikor megjelenik akkor úgyis mindenki ráugrik.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

elitehun
Hát nem tudom, én ugyanúgy várom. Ha az ember nem éjjel nappal az óra fölött gubbaszt és várja hogy megjelenjen akkor bõven ki lehet birni <#banplz>
Rage47
+1
Nem vagy egyedül vele.
Jól felhypolták a játékot beta elõtt, gondolva úgyis megjelenik még december elején. Aztán minden hírezés leállt az utóbbi idõben.
Szívás

elitehun
Hogyhogy? Biztos hogy nem azért mert még nem kaptunk megjelenési dátumot
Holland Kemence
engem amúgy egyre kevésbé izgat a játék, pár hónappal ezelõtt még a CE-ben gondolkoztam, de már odáig jutott a dolog, hogy egyáltalán megveszem-e...

bélanéni
Persze csinálják meg nagyon jóra, de már kezd átcsapni nevetségesbe ez a fejlesztési idõ.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Úgy emlékszem legutóbb arra tippeltem, hogy 99%, hogy dec.20-ig kapunk megjelenési dátumot. Az újévi fogadalmam az, hogy én többet már nem tippelgetek, baszki ennél a játéknál már semmit nem tudni. Kitalálnak még 3 RMAH kaliberû dolgot, meg hogy inkább akkor már ha ennyit vártunk, jöjjön inkább elõször xbox-ra, én már abban sem vagyok biztos hogy idén jön. Shit.

bélanéni
Irigykedésrõl csak az írhat pejoratív értelemben, akinek nincs béta a B.net fiókjában. A bétásoknak lassan külön topikot kellene nyitni, mit képzelnek <#beka2>

lol

How much can you take,before you snap?

Látom az irigység, meg az eszetlen butaság sem csökkent "idén".

Rage47
Szerepelt a Moneyball c. filmben, nemrég néztem moziba. Majdnem felkeltem és leütötten a vászonról 😄 Ja persze a filmben is õ volt a fõboss és pénzelt mindenkit.

Szerintem 1 év múlva jelenik meg, világvégekor, és majd a pokolban játszhatunk vele, úgy stílusosabb, ezt mind Diablo tervelte ki.
elitehun
Hát igen, éjjel bevertem a fejem egy radiátorba, kár hogy azért nem õt szidtam XD
ProGabe
kotiknak semmi köze hozzá, de neki mindig a k*rva anyját, mindegy mirõl van szó 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Semmi. Ha rajta múlna évente jönne új Diablo. Dolgozzanak csak rajta Blizzék ameddig csak kell.

Why so serious?

elitehun
Nem azért de kotick-nak mért lenne jó ha elhalasztanák még jobban? Ha rajta múlna már tavaly kiadták volna szerintem. Meg amúgy is mi köze van ehhez koticknak? (leszámitva hogy CEO xd)
na ha idén se jön akkor fogadjuk meg hogy összedobunk arra pénzt hogy bobby seggébe szúrjon egy gay bantu valamit.

elitehun
BÚÉK
Carlos
A 4 érdeklõdõbõl Rowlend nyerte a Path of Exile beta kulcsot!
A kulcsot küldtem priviben!

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
Már mást hittem 😄
Carlos
No, van egy Path of Exile friend invite-om!

Akinek kell a kulcs, az írjon egy privátot! Monduk este 10-ig.

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
...avagy hogy kell interjút készíteni a semmirõl😊

már alig várom a vadiúj háttérképemet..

asszem' errõl az artworkrõl még nem készítettek diablo logós hátteret, úgy izgulok<#idiota>
Kezd sok lenni a magyarázkodás, ebbõl nem lesz jövõ év elsõ felében se megjelenés, akkor meg majd megmondják hogy már bevárják a konzol portot is mert mindjárt kész aztán kitudja mikor fogunk játszani. Nagylelkûségbõl meg dobtak egy betat a legnagyobb fanoknak hogy pár évig kussoljanak.

Akra
15 év

Köcsög Olasz <#violent>