Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan ilyenekkel foglalkoznak most...
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
How much can you take,before you snap?
ezek után egy márciusi aranylemezt is korainak ítélnék, csak reménykedni tudok hogy nem egy nyár eleji megjelenéssel fognak minket meglepni..
amíg nincs más álláspont,addig reménykedjünk q1-ben
Március 31.-ig kizárt hogy ezt piacra dobják!
Január végéig osztogatnak bétakulcsokat és gondolom az utolsó bétakulcs osztás után is hagynak idõt a bétatesztelõknek a játékra. Gondolom nem úgy lesz, hogy kiküldik az utolsó bétakulcsokat és rá 1-2 hétre véget is ér a béta... Nem tartom ezt valószínûnek, szóval talán február közepén vége lesz a bétának. Talán ekkor kinyögnek majd egy megjelenési dátumot is, ami februártól számítva 2-3 hónap lehet...
Q1-be már semmiképp nem fér bele.
Majd kiadják talán április végén/május elején.
A StarCraft 2 Heart of Swarm meg majd érkezik júliusban/augusztusban, a WOW Pandás kiegészítõjét meg majd november végén/december elején elénk vágják aztán örülhetünk, hogy 3 Blizzard játékot elénk toltak...
2014-ig meg kuss lesz a Blizzard részérõl.
Majd ekkor megkapjuk a Protoss-os kiegészítõt a StarCraft 2-höz és talán egy Diablo 3 expanzió is befigyel majd, de lehet, hogy ekkor is majd egy idétlen WoW kiegészítõt dobnak nekünk...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
There is no peace. There is only WAR!
hát ebbõl lassan idén sem lesz semmi 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Egyedül a pvp-t sajnálom picit, h alacsony prioritásu lett...talán majd a kiegre 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szal nekem sosem mûködött az, mint sokan másoknál, hogy egész nap nyomatják a Baal runt, hogy elérjék a lvl99-et, meg a legjobb seteket, nem volt türelmem
ha multiztam, akkor is próbáltam élvezni, nem az esztelen farmolásra mentem
Nincs ez így jól.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
A monk bemutatásának dátuma lemaradt. :-o
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

V9ykn8_TZL0