Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gém bréking nyúz end cséndsz.
Komolyan ilyenekkel foglalkoznak most...

miilann04
sõt, megkeresnek mindenkit akinek megvan a diablo 2, és azokat is visszaveszik.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

TVelvet
Szerintem lefújják a diablo 3-at.
akkor viszlát jövõre

How much can you take,before you snap?

Rage47
nekem is van egy ilyen érzésem..
oneal1
szerintem 2013 január elõtt senki ne várjon semmit....

!Forza Ferrari!

hát õ addig ezt fogja mondani amig nem kapja utasításba a következõ dátumot, lehet az márc 29-én is.

Akra
Update: Bashiok returned with added additional replies in the thread, the last of which confirmed that they are still shooting for a “first quarter 2012″ release date.

Daell Drow
Meg mindig a jatekrendszerben valo nyulkalas nem hangzik valami jol. De azert gondolom penzugyi szempontbol figylenek arra is hogy ne torlodjon ossze 3 jatek megjelenese kozeli honapokra. nyar eleje dio3, nyar vege hots, tel eleje panda. Ez igy kicsit surunek latszik.
TurboX
biztos vagyok abban hogy még õk is sötétben tapogatóznak a megjelenéssel kapcsolatban, avagy van ott még munka bõven: "...Still, we’re in the process of working on some rather large game system changes."

ezek után egy márciusi aranylemezt is korainak ítélnék, csak reménykedni tudok hogy nem egy nyár eleji megjelenéssel fognak minket meglepni..
Daell Drow
Eddig a Q1-t nem cafoltak meg, ragaszkodnak hozza. Az hogy januar vegen adjak az utolso beta kulcsot nem jelenti hogy meg egy honapig hagyjak beta tesztelni. Le lohetik az utolso kulcs osztas utan 1 hettel is akar.
kár ezen spekulálni,csak ugyanannyira tudod,hogy mikor jelenik meg,mint én. semennyire...

amíg nincs más álláspont,addig reménykedjünk q1-ben

Az hogy meddig osztanak beta kulcsokat az teljesen lényegtelen. Én wow catahoz 1 héttel a beta vége elõtt kaptam kulcsot.

elitehun
Nem egy két hetet hagynának emrt január végétõl március végéig van két hónap. És nekem már édesmindegy hogy április vagy március, csak adják ki
TBTPumpa
Igen, de a Q1-es megjelenés már egyáltalán nem valószínû.
Március 31.-ig kizárt hogy ezt piacra dobják!
Január végéig osztogatnak bétakulcsokat és gondolom az utolsó bétakulcs osztás után is hagynak idõt a bétatesztelõknek a játékra. Gondolom nem úgy lesz, hogy kiküldik az utolsó bétakulcsokat és rá 1-2 hétre véget is ér a béta... Nem tartom ezt valószínûnek, szóval talán február közepén vége lesz a bétának. Talán ekkor kinyögnek majd egy megjelenési dátumot is, ami februártól számítva 2-3 hónap lehet...
Q1-be már semmiképp nem fér bele.

Majd kiadják talán április végén/május elején.
A StarCraft 2 Heart of Swarm meg majd érkezik júliusban/augusztusban, a WOW Pandás kiegészítõjét meg majd november végén/december elején elénk vágják aztán örülhetünk, hogy 3 Blizzard játékot elénk toltak...

2014-ig meg kuss lesz a Blizzard részérõl.
Majd ekkor megkapjuk a Protoss-os kiegészítõt a StarCraft 2-höz és talán egy Diablo 3 expanzió is befigyel majd, de lehet, hogy ekkor is majd egy idétlen WoW kiegészítõt dobnak nekünk...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nr1ranger
eddig is q1 volt

gerey
Igen, és már nem early 2012 van becélozva, hanem q1, de abban is kételkedem.

"Still, we're in the process of working on some rather large game system changes"

hát ebbõl lassan idén sem lesz semmi 😄

ja nem volt rossz ez a kis "timeline" videó 😊

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hogyne lenne. <#duhos2>

Zomil
Kár volt megnéznem ezt a videot, most megint eszembe jutott, h menyire várom már a 3. részt 😄
Egyedül a pvp-t sajnálom picit, h alacsony prioritásu lett...talán majd a kiegre 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jazzy
Fenét, én 96ig vittem HCt, utána alldel.
egyedül is el lehet jutni lvl99-ig,csak sokáig tart

Holland Kemence
ebben a szezonban értem el a legmagasabb karakterem ami egy 90es soso, max 93ig lehet bot nélkül eljutni úgy hallottam

szerintem meg inkább azok voltak kevesen, akik a lvl99 miatt játszottak csak. mivel annyira rosszul van megcsinálva a fejlõdés lvl90 után,hogy csak a pvp miatt van értelme fejlõdni

Rage47
jaja!

szal nekem sosem mûködött az, mint sokan másoknál, hogy egész nap nyomatják a Baal runt, hogy elérjék a lvl99-et, meg a legjobb seteket, nem volt türelmem
ha multiztam, akkor is próbáltam élvezni, nem az esztelen farmolásra mentem
Imremagdi
fogadjuk most is van olyan magyar ember, akinek van béta hozzáférése, és nem játszik vele ép 😞

Nincs ez így jól.

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

TVelvet
+1 😄 De azért a story is jó volt. 😊
Rage47
én diablo 2-t és a warcraft 3-at csak a videókért játszottam😄
TurboX
ez volt a cél

no, csak levetítik az összes render mozit mire megjelenik a játék..
Mutans Zombi
Találtam egy aprócska hibát az idõvonalon:

A monk bemutatásának dátuma lemaradt. :-o

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

kár volt megnézni, most megint iszonyúan várom a játékot és félóráként frissítem majd a diablós fórumokat :/

rakj egy /-t a link végére

Pedig én tényleg csak trollkodni akartam az elején. Rohadékok elrontották ezzel, hogy tényleg most rakták ki. <#vigyor3>

Itt meg tudod nézni az egyik vidit. Azért az angyalok kicsit durván néznek ki. Kell egy mozis diablo film most. 😄

Daell Drow
Nekem 404 <#conf>
Legalább 3 sec új video anyag 😄

Holland Kemence
pffff

Azért az utolsó mondat bebaszott a végén <#idiota>

Davidus
én leszarom hogy mit láttál és megvárom amíg kiteszik véglegesen.

Úgy néz ki, akkor csak véletlen postolták ki egy fél percre.

elitehun
Trollkodsz?
HeadHunter86
mit?

Akra
<#conf>

Rage47
mit?
Beszarás, ilyet mernek az arcunkba tolni 15. éves évforduló "ünneplésére"...<#miaz>

PetruZ
Pontosan.