78989
  • Caliph
    akkor stoppolom köszi,meglátjuk lesz e bejelentés. még nem haladtam vele sokat szerencsére
  • lwb
    Engem is beengedett, de egyszer kidobott játék közben és volt némi rubber banding is itt-ott. Nem volt vészes, de azért éreztem az első napon megugró extra érdeklődést.
    1-2 hét és lemegy ez a tömeg.
  • Dodo55
    Hm... Engem is simán. Lehet vannak köztünk egyenlők és +20 dollárért még egyenlőbbek? :D
  • undY1ng #78531
    Nálam nincs ilyen probléma, azonnal beenged.
  • Jabar
    na meg is jött a sorbanállás.
    Most este 22:30kor 1h.

és felfele megy...
  • PiszkosFred
    Az esti vmelyik patch hozhatta be azt, hogy vegre kiirja a "slay all monster" fele dungeon taskoknal, hogy mennyien vannak meg hatra :)
  • lwb
    Hát, ha jön egy remaster a FNV-ból, én már most mindent előre megbocsátok a bethesdának/MS-nak/obsidiannak.
  • PiszkosFred
    Szinte biztos, mivel mostansag volt hir, hogy FNV assetek jelentek meg adatbanyaszott anyagokban (+steam adatbazisban), de mivel kb 2030-ig nem lesz uj Fallout resz (addigra a 76 meg vagy beleall a foldbe, vagy vegetal csovekre kotve), muszaj lesz valami csontot dobni a Fallout kozossegnek is. Siman el tudom kepzelni, hogy a next gen update mellett a FO3 es/vagy FNV remastert is Creation Club kontentkent es azt szombaton be is jelentik/teaselik.

Apropo kontent, a Diablo 4-hez is ket nagyobb kontentet hegesztenek parhuzamosan a mostani hirek szerint.
  • lwb
    Pedig abból pont idénre ígérik a next-gen upgrade-et. Gondolom a mostani júniusi bethesda showcase-en beszélnek is róla.
  • Caliph
    én sem ugrottam rá,most épp fallout 4 game of the year editiont nyüstölöm,volt pár dlc ami kimaradt,ideje volt bepótolni. ha kitoltam,akkor elgondolkodom a d4en :D majd két három hónap múlva :) és én abban is kivétel vagyok,hogy kb csak a sztori érdekel,nem fogok farmolni napokon át egy fejesért vagy egy fegyóért,öreg vagyok én már ahhoz :)
  • TBTPumpa
    Ma hivatalosan is megjelent a játék, minden kedves játékosnak jó játékot kívánok!
  • undY1ng #78523
    Wudijo-nak most lett meg a LVL 100 HC. Pont a hivatalos megjelenés előtt 10 perccel. Jól kiszámította! :D GG neki
  • PiszkosFred
    Igen. Az EA startja sima volt, azota sem volt gondom, szerintem ha lesz is sorbanallas, minimalis lesz, ugy fest, nem akartak ujabb 37-es error memeket gyartani a D4-hez :)
  • Kancsalborz
    Hát én meg teljesen az ellenkezőjét tapasztaltam a közösségi médiában, és a baráti körben, de nyílván az én meglátásom sem relevánsabb mint a tiéd. ;)
  • Kancsalborz
    Divat meg könnyek az én koromban, ugyan már...
    Egy vállvonás maximum -lassan szokás szerint- csak most a kaján vigyort nem tudtam elnyomni éppen, ennyi az egész.

Jó jatékot kivánok a D4-hez. :)
  • undY1ng #78519
    Ja akkor full ugyanúgy mint az EA. Nem tudom miért gondoltam, hogy az máskor lesz. Köszi!
  • hawkie22
    Én megvettem EA, hajnali fél 4-kor el is kezdtem pénteken, de a család meg meló közbeszólt, így még mindig csak lvl43 vagyok HC-ban nekróval. :( Nem hiszem, hogy összejön az 1000-es acsi. :(
  • PiszkosFred
    Hajnali 1-tol
  • undY1ng #78516
    Bocsi ha már volt kérdés de holnap hány órától lehet tolni a D4-et? Gugli most nem a barátom. :(
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.06.05. 15:02:47
  • PiszkosFred
    Cross play, Cross progress, van itt minden es ugy fest, mukodik is :)

Az elso premium BP-t ugyis megvettem volna, igy a +20 dodobol 10 kvazi erre megy. A maradek 10 meg a skinek, mount es az, hogy a hetvegen igy volt idom jatszani - most hetkozben nem lett volna annyi, ma jott meg a Necrom chapter plusz egesz heten tele vagyunk SGF es egyeb studios bemutatokkal.
  • undY1ng #78513
    Nálam szintúgy. Szerintem az a +20 azoknak éri meg akik hajaznak a Top HC 1000-re. Nekem még most is megfordul a fejembe, hogy HC-n kezdjek de azért annyire ezt az "újabb" mechanikát még nem ismerem meg főleg a kasztot (druid) amit fogok kezdeni. Na meg ne adj isten valami lag közbe szólna. Így lehet majd csak az achievment ha nagyon ráérős lesz a dolog.
  • lwb
    Mivel tetszik a játék és pár évre lefoglal én nem sajnáltam azt a +20 eurót rá. Sőt, kétszer is megvettem, ha lusta vagyok, akkor boxon is tudom tolni a kanapéról, amúgy meg pc-n is, mert ott meg szebb nyilván. Ha egy játék jó, simán meg szoktam venni több platformra is, ha nem jó vagy csak nekem nem tetszik, akkor egyre sem, akármekkora játék is (pl. gow ragnarok, horizon vagy akár az új zelda sem az én stílusom).
  • PiszkosFred
    >> amúgy sokan vagyunk akik nem ültek fel a +20 eurós koránkezdős vonatra?

Tuti, a többség még csak most jön, legalábbis nálam az ismerősök közül 10 emberből kb. 4 fő az EA és 6 fő a global. Közösségi médiában is nagyon sokan még vágják a centit :)
  • lwb
    Azért az igazság az, hogy a +20 euróért kapsz még egy új mountot és egy skint, valamint egy battle pass-t, ami seasonal játékban xp boostot és más kozmetikai izéket is nyújt majd. Kérdés, ez megér-e 20 dollárt, de ilyenkor sose feledjük, hogy a Bethesda 15 évvel ezelőtt 5 dollárért adott el - sikerrel! - lópáncélt, szóval ahhoz képest ez bőven megéri még a 4 napos előzetes játék nélkül is.
  • dantor7
    én azért jöttem ide recskázni, mert manapság divat mindent fikázni és szeretem a könnyeket.
    köszi hogy a te hsz-edben ezt megtaláltam :D

amúgy sokan vagyunk akik nem ültek fel a +20 eurós koránkezdős vonatra?
    én biztos vagyok benne, hogy szórakoztató játék lesz és ár/érték arányban eléggé el fogja verni a mezőnyt igy is
  • Sunrider924
    Csini
    A jegtuskek a vallan sajna nem szinezhetok, ejnye blizz...
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2023.06.04. 10:05:18
  • PiszkosFred
    Altalanossagban mondtam. A diablo jatekoknak a sztorija erdekes, mindig van valami csavar (most is, korabban is) az unverzum/settings szinten magaval ragado es erdekes, de mindez csak az elso heten. A jatekelmenyhez kvazi 10 evente egy hetig tesz hozza, utana kuka/skip, csak olsz, lootolsz, goto 10, nem a sztori miatt szeretjuk ujrajatszani.

Ennek ellenere nem hianyzik a spoiler ide, egyetertek a hazigazdaval, varjunk vele junius kozepeig, kb ket het alatt az is 50-es lesz, aki nem akar szintezni, mert jon az xp dogivel.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.03. 12:24:35
  • Dodo55
    "a diabloban a sztori szazodlagos"
    Pár hét múlva majd az lesz, de amíg lvl 100-as helyett lvl 30-as karikkal nyomja a többség Act II-III környékén, addig most még a játékélmény elsődleges szempontjai között van ez is nagyon sok ember számára, főleg annak aki nem mondjuk csak a D3 idején csöppent bele ebbe a világba, hanem mondjuk 20+ éve a gyerekkorának legmeghatározóbb játékai közé tartozott a D1 vagy a D2.

Úgyhogy támogatom én is maximálisan, hogy minden story element ami a nyílt betakkal nem vált ismertté, az maradjon csak még legalább a jövő hétvége végéig SPOILER.
  • PiszkosFred
    Nem kell megerteni, se nagyon tulgondolni. O a hazigazda, azt csinalod, amit ker. Ha nem, akkor torli a tartalmat. Pont.

Egyebkent egyetertek, en sem kattintottam a videora, mert gondoltam, hogy spoileres, nekem meg van hatra par kuldetes, addig megprobalom elkerulni a spoilereket. Na nem mintha szamitana, a diabloban a sztori szazodlagos, a lenyeg, hogy legyen mindig valaki, akit es slepjet agyon kell verni a lootert, oszt' jonapot.
  • repvez
    Bocs, ha egy video spoilernek minosul. aki érzékeny rá az ne nézze, akii anynira nem befolyásol annak ugy is mindegy, föleg egy játéknál ahol nem mindenki egyforma uton éri el ugyan azt .
    Sose értettem az ezzel valo kifogásokat, könyvet is borito alapján vesz valaki, vagy elölvassa a hátulján a zanzásitott tartalmat vagy csak leveszi a polcrol , hogy ne legyen spojleres semmi?
  • Deviome
    Nekem eddig nem volt semmi féle crash. Néha volt pici lag.
    A játék hozza amit elvárok.Párszor összecsuktak mint a szar. Van benne kihívás kicsit, mert néha hamar körbe kapnak. Baromi jó a harc T2-be vagyok és eddig esett 4 legendary ( Juni 2. hajnal 1-től juni 3 reggel fél 8-ig ) Ebben volt egy 8 órás meló meg kb 8 órás alvás. Szóval nem érdekel nagyon más. Van shop ami kozmetika és nem is érdekel, mert tudtuk hogy lesz és hogy nagyjából ilyen lesz.
    Szóval amíg a játék core eleme hozza amit a betaban láttam, addig nem érdekel nagyon.

De írd le mi nyomja a lelkedet. Nem mindenki egyforma és mások az elvárások. Lehet igazad lesz lehet nem. :)
  • Deviome
    Bocsi. Énnekem csak PC van és nem tudok segíteni consolban. Bocsi!
  • Kancsalborz
    Jól értelmezted bizony...XD

Volt még más "érdekesség" is, de psszt ilyeneket most nem szabad írni, most minden nagyobb fórumon éppen a fanboyok tartanak össznépi recskaorgiát.
    Minden nagyon szép, minden nagyon jó, a blizárd végre megcsiná'ta !...XD
  • TBTPumpa
    .
  • TBTPumpa
    Kérlek mellőzzétek a spoileres videók megosztását (ma már töröltem 2-t itt)! Ne rontsuk el mások élményét!
    Köszönöm!
  • undY1ng #78496
    Lehet valamit félreértelmeztem de a PS tulajdonosok további 700 forintot kellett valamiért fizessenek, hogy egyáltalán beengedje őket a játék?! :d
  • Deviome
    Jó szórakozást mindenkinek aki hajnal 1-kor kezdi.
    Remélem megérte ennyire várni! :D
  • repvez
  • Dodo55
    Zsír. A HRA-ról esetleg tudsz pontos infókat? Az első pár Google találat ami szembejött mind csak konkrét technikai részleteket nélkülöző mellébeszélés sajnos. Annyit tudtam mindössze kivenni belőlük, hogy a 4K felbontáshoz nem kötött (nyilván), de pl. ha megnézzük az egyes grafikai opciókat, akkor egy-egy opció melyik részletességi szintjén lehet a "határ", ami fölött csak a pack telepítése esetén állnak majd rendelkezésre a szükséges assetek?
  • TBTPumpa
    Hajnal óta már elindult itt is az előtöltés, illetve érkezett egy - még nem hivatalos - Day0 Patchnotes is:
    Diablo 4 Patch 1.0.2 Unofficial Patch Notes

És a Blizzard Gear is elkezdte kiküldeni a Gyűjtői dobozokat (Collector's Box).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.31. 19:26:15