Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BESZT HC HF AMU EVER!!!!4
<#boxer>#boxer><#nevetes1>#nevetes1> akkorat rohogtem, szomszedok tuti hallottak 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Megint szopatják a monkot, de vajon miért ? Végre volt egy jó set, amivel t6-ot normálisan lehetett farmolni, erre tessék. A monk megint csak supportnak lesz jó. Seasonban megvan a Flying Dragon, de normálban nem keresem tovább, nincs értelme. Van egy elég jó Sledge Fist-em (csak nehogy lenerfeljék róla a 40% stun-t) és egy másik egykezes, azokkal talán lehet kezdeni majd valamit.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
https://www.twitch.tv/sp1gu
nem kell azert elore temetni a dolgokat, majd meglassuk, hogy mukodik eloben 😊
Es ha bevezetik ezt, a regi cuccok sem maradnak meg legacy-kent, lenerfelnek minden meglevot is?
(csak ertenem h mi a faszert, amikor a grift toplista tetejen igy is csak barbarokat, dh-ket, meg 1-1 crusadert latok, igy aztan plane esely nem lesz monkkal odakerulni...)
Regards,
Lammer: thx 😊
Amugy megfordult a fejemben, hogy a spirit regen helyere benyomjak 10% dmg-t, a rift toplistas monkoknal lattam par olyat, de fogalmam sincs hogy elik ugy tul 😊 A sebzes azzal ott lenne az biztos, csak szerintem eleg hamar meghalnek...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.08. 17:21:46
Regards,
https://www.twitch.tv/sp1gu
egyebkent a holy damaget rollold at %10 damra <#vigyor1>#vigyor1>
najonem 😄
spiritregen mehet vagy nagy %damra de inkabb life/spiritre 😊
es igen erre mehet a dingdong 😊)
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2014.11.08. 15:53:47
Talaltam egy ilyet, ami szerintem van olyan jo, hogy belenyomjam a Ramaladni cuccot. (de szoljatok, ha szerintetek nem)
Namarmost a lenyeg, hogy nincs rajta se loh, se life per spirit, es legalabb valamelyik kene ra (valszeg az utobbi jobb lenne a buildemhez (sunwuko)). A kerdes hogy ezt minek a helyere rakjam? Nyilvan az AS es spirit regen jatszik. Spirit regen-t nem szoktak bennehagyni a topos monkok ugy latom, szoval ez alapjan oda kene. Viszont az AS eleg kicsit rollos, es majd 6 spirit/sec mar annyira nem elhanyagolhato dolog, plane ehhez a buildhez minden plusz spirit jol jon. Mondjuk csata kozben a 6 spirit/sec megsem szamit nagyon sokat (ha a build jol mukodik, saccra masodpercenkent siman 100 spirit generalodhat, vagy amikor beproccol a flying dragon, akkor a duplaja), szerintem foleg inkabb csatak kozott feltoltodesre hasznos.
Szoval szerintetek kovessem a papirformat, az tegyem a spirit regen helyere (a kis AS roll ellenere), vagy inkabb AS?
Regards,
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: minimize, 2014.11.08. 08:45:30
No one can stop Death!
Regards,
\"Hess innen troll.\"
Nekem t6 act1 cache rengeteg nyitás után sem hajlandó dobni (persze az én mértékemben rengeteg, 20-30 cache, tudom ez nem minősül amúgy soknak). 😄
T1es dobot sok-sok próbálkozás után egy jó szart amit szerettem volna lecserélni :p
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Bounty lada alatt azt a cuccot ertitek amit tyriel ad ha megcsinalsz minden bounty-t egy act-ban? Az (act-tol fuggetlenul?) mindig garantaltan dobna RORG-t T6-on? Az furcsa lenne azert.. De meg 2-bol 1 es durvan hangzik. 😊
Regards,
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
AS-t pedig azert nem annyira szivesen cserelnem (bar ott a legkisebb a roll), mert a Flying Dragon speci tulajdonsaga talan utesenkent proccolhat (ebben mondjuk nem vagyok biztos, valaki nem tudja? Tehat - szerintem- minel tobbet utok, az ido annal nagyobb reszeben lesz dupla attack speed-em), plusz amit beleraknek (Mirinae - erre erosen epit a build ahogy latom), annak is utesenkent eselyes proccolasa van, tehat gyorsan kene utni 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.05. 20:23:50
Regards,
A RORG nem olyan nagy cucc, t6 bounty ládában 100% a drop chance, aztán próbálgathatod.
#72556-ban linkelt buildhez hasonlot probalok most csinalni. Szerintem vagy dex vagy loh kene hogy legyen. Gondolom azt mondanatok, hogy a loh helyere menjen, de az nem vagyok benne biztos, hogy jo otlet, egyreszt mivel kozel maxos roll van rajta a tobbi tulajdonsaggal ellentetben, masreszt mivel -bar alapvetoen viszem - mar 25-os rifteken is neha sokakat tudok halni 1-1 elittol (neha meg arcane nelkulieknel is). Szoval szerintetek? 😊
Regards,
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.11.04. 10:54:31
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Szerk: ez az artisian level upgradehez kell, nem a craftinghoz.
Utoljára szerkesztette: cleric, 2014.11.04. 10:19:33
szerk: bár az is lehet, hogy 60-asból is esik, de alatta tuti nem.
Utoljára szerkesztette: Bangaro, 2014.11.04. 10:04:10
Van egy lightningos verzioja a buildnek, ott a player is lovoldoz, de csak Elemental Arrowt.(ezt a buildet nehezebb osszrakni, mint az atlag M6-ot) Szoval ez egy nem kicsit passziv build jatekmodot tekintve, de fenyevekkel hatekonyabb, mint barmelyik masik DH build.
Nézegetek dh buildeket, a legtöbbnél csak hatred spenderek vannak berakva, nulla generátor.
Kridershot nélkül h. lesz hatred a sok spenderhez?
Reapers wraps szerintem kevés.
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2014.11.03. 08:36:21
Most ezt probalom meg kovetni, persze jo sok dolog hianyzik meg hozza... A Flying Dragon eleg brutal tud lenni amikor beproccol a dupla attack speed.
Regards,
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A másik kérdésem, valami 25 lvlt ír ki nekem a kő, hogyan lehet betenni a ruciba a köveket, mik a követelmények, mert nem tudom.
Előre is köszönöm !
Utoljára szerkesztette: csokicsiga, 2014.11.02. 07:52:05
\"Hess innen troll.\"