78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#73860 Játék alatt gond nélkül mehet a skype? (Team speak miatt kéne)
Nem dob ki vagy akad?
COD4 régen kidobált miatta olykor... -
#73859 Ha csak a keyt vetted volna meg jóval olcsóbban, akkor 5 perc múlva is játszhattál már volna xDD
Amúgy lehet megveszem a kieget...vonzó az adventure mod, lehet kipróbálom életemben először a HC-t is...seasonalbe :D -
#73858 Karaktered nem fog törlődni ha ugyanazon az accounton aktiválod.
A cuccok miatt ne aggódj... pár szint és kuka lesz mind úgyis. -
#73857 Kijátszottam a Starter Editiont, a böszme csontváz gyerekig jutottam el, sajna nem enged tovább. Most gondolom valami aktivációs kód kéne hogy a teljes game elérhető legyen. Meg is rendeltem a játékot, már elvileg holnap érkezik. Szóval akkor már nem kell külön felinstallálni csak kinézem a kódját, beírom, és folytathatom onnan ahol abbamaradt? Mert nem szeretném ha törlődne a karakterem, ugyanis sikerült pár rare cuccot összeszedni és elég jók úgy nézem. -
#73856 Megoldottam! -
#73855 Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy amikor Diablo ellen mész, levered az élete felét, aztán töltőképernyő és utána server disconnected? -
#73854 Igazán lehetne több pet és tudhatnának is valamit ha már vannak.
Ha nem is harcolnának de szedhetnének nyersanyagot vagy tauntolnának vagy bármi. -
#73853 Szegény kispet nagyon csúnya. -
#73852 + seasononkénti cosmetic cuccok (skin, zászló, pet, stb...) akit ez érdekel -
#73851 En nem season-oltem meg mert lusta vagyok uj karit csinalni (nem mintha nem lehetne felhuzni oket gyorsan), season-nek igazabol csak annyi elonye van, h van ott nehany exkluziv targy amig veget nem er, szoval csak endgame-nel van jelentossege, es ott is csak ez az 1-2 honapos exkluzivitas az elony.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.07. 15:55:57 -
#73850 Kieg nelkul gyakorlatilag nincs ertelme a jateknak ma mar. Vegigjatszod a kieget lvl70-ig, es utan johet az igazi josag. Mar ha nem zavar, hogy sokat kell farmolnod. -
#73849 Az én pénztárcámnak kicsit drága :D Ennyi pénzből 5 egész bontatlan csirkét veszek ami elég 3 hétig :D
Amúgy blizen, de talán még olcsóbban is láttam, 5300-5500 körül csak a keyt. -
#73848 6 rugó a kieg? Hol? Azonnal megveszem :) -
#73847 Kicsit elolvastam ezeket a dolgokat. Ha jól értem a kiegészítővel bejött egy csomó új dolog, tehát végre van értelme 2 végigjátszás után is nekiindulni.
Ha jól olvastam, akkor konkrétan alapból season karaktert érdemes csinálni (főleg ha nincs másom), mert season végén amúgy is a saját közösömbe kerülne, csak az alapjátékban nincs lehetőségem a sok kisküldit megcsinálni? Kicsit bonyolult lett ez nekem amióta megjelent :/ Jó rég is volt.. -
#73846 Szia!
Én tegnap előtt kezdtem újra, legutóbb akkor játszottam vele amikor megjelent (akkor nem tetszett).
Az én tapasztalatom az, hogy konkrétan annyi sárga-legendary cucc esik, hogy talán már sok is (na jó nem).
Fél óránként 1 legendary, 5 percenként 1 sárga.
Kb 80% MF-el.
Nekem is lenne egy kérdésem: megéri megvenni a kieget? Mivel sajna csak neten lehet játszani, nagyon sajnálom rá azt a 6 ruppót. -
#73845 Üdv
Én most telepítettem fel először a Diablo 3-at, az első és második részt sokszor kijátszottam, de sokáig nem tudtam kibékülni a 3 kissé eltérő stílusú képi világával, de rászántam magam hogy csak ki kéne próbálni. Végül is meg lehet szokni, csak ami bosszant hogy nem tudom eltüntetni a jobb oldali minimap-ot, és így sajna elég nagy részt kitakar a képből. Ez zavaró még akkor is ha átlátszó... nem lehet valahogy kilőni?
Ami még feltűnt hogy a legyakott monszták alig dobnak el cuccot. A 2-ben nem győztem felszedni... bár még az elején járok az tény. -
Lantee #73844 OK, akkor vásárlás indul (hol lehet a legjobb áron beszerezni?), és addolok egy pár itteni arcot is. :) KÖSZI! -
#73843 vedd meg a kieget, de tenyleg, teljesen mas dimenzio :)
es ha HC-zol vegyel fel, segitunk ;)
(en mar csak HCzok) -
#73842 Sztem mindenkepp kell a kiegeszito h elvezheto/jatszhato legyen a jatek, jelenleg season 4 letezik es a tobbi nem, season-bol elvileg ki tudod szedni a cuccokat/karit de csak a season vege utan. -
Lantee #73841 Én bő két évet kihagytam, de nemrég újra feltettem, és rohadtul élvezem. Egyelőre indítottam egy Season karaktert, és azzal tolom offline, de már Hardcore-on. Ezzel kapcsolatban lenne is gyorsan pár kérdésem (felőlem jöhet véleményvezér és nagy arcú válasz is):
- Ahhoz, hogy a Season elvárásokat teljesítsem, jól láttam, hogy meg kell vennem a kiegészítőt? Pl. Rift és Bounty csak akkor lesz elérhető?
- Próbáltam volna tegnap másokkal csapatni, de percekig keresve sem talált játékost a rendszer. Ez csak azért volt, mert Season 1-ben vagyok? Máshol még lehet találni játékosokat bőven?
- Amúgy meg, hogyan viszonyul ez a Season dolog a sima játékhoz? Régről bent van egy 60-as Monk-om, meg egy 45-ös Demon Hunter-em, most meg csináltam egy fain kis Gladiator-t. Ezzel a karival csak Season-t tudok játszani...ha jól láttam?
KöszI! -
#73840 Én nem vagyok már régen egy nagy játékos. Amikor elkezdődik egy szezon, választok 1 cass-t. Felhúzom 70-re (solo), pár rift, bounty, amíg meg nem néztem az abban a patchben lévő újdonságokat (új map, cube, etc...), a reward-okat össze szoktam azért kaparni, mert miért ne. De ennyi pont elég, hogy a következő szezonig pihenjen. Most úgyis jön a starcraft 2, kint a soma, etc... -
Sigmar #73839 Köszönöm a kimerítő választ! -
#73838 az a kérdés, hogy neked miért lett sivár a játék?
Alapvetően a játék maga nem változott, a lényeg ugyan az, a farmolás, riftezés és esetleg a Leaderboardon való minél jobb eredmény elérése Greater Riftben, már akit ez hajt.
Az itemekkel kapcsolatban lettek újítások, bekerült a Diablo 2-ból ismert Horadric Cube-hoz hasonló Canai's cube, ahol szintén lehet egész jó dolgokat csinálni, olyan materialokkal, amiket a bounty során szerzel a ládából. De ott van a recept is a kockában, hogy pontosan miket lehet csinálni.
Véleményem szerint a játékban túl nagy forradalmi újítás már nem lesz egy esetleges új kiegészítő után sem. Legfeljebb egy teljesen más koncepciójú Diablo 4-nél ami már kicsi agyat is követelne magának, főleg ha nem csak a casual játékosoknak akarnak kedvezni. -
Sigmar #73837 Akinek nem inge..... -
dantor7 #73836 Egy normális játékos kérdésére szoktak is válaszolni. Amúgy meg, túl nagy arcúak véleményére nem vagy "kiv", de egy túl nagy arcúnak ki fog válaszolni? :(
Túl nagy arcúak kérdésekkel kím ez a topik nem arra való. -
Sigmar #73835 Ha valaki már ráunt e game sivárságára a s1 alatt, az szerintetek újra nekifusson , van elég újítás? Pl a túl nagy arcúak ,meg véleményvezérek kiméljenek, egy normális játékos normális véleményére volnék kiv, nem egy fanboyéra,akinek minden tetszik, csak mert blizz. -
#73834 Jah, idonkent kicsit beakad nalam is meg izmos asztali gepen is. Laptopon meg kb valaszthatok, hogy 30 fps korul jatszok 1080p-ben, vagy 60 korul 720p-ben, mostanaban inkabb az utobbit szoktam valasztani... -
#73833 nekem erosebb asztalival (i7-3770, 7870 AMD, 16 csiga ram) is neha "beakad"... ua mint neked fel mp-1mp...8 gigaval tobbet csinalta, de a jelenseg nem szunt meg, ritkan elojon itt is... azt hittem AMD/videozsuga driver lesz... de akkor nvidia fronton is gebasz van... azaz valami jatekengine bug lesz... -
pike011 #73832 Srácok valakinek akinek volt gondja fps droppal, akadással sikerült megoldania?
Vettem egy hete egy új notit, főleg a dio 3 miatt, hátha ezen már fut normálisan. Elvileg kellene is.
i5-5200U, 8gb ram, GTX950m.
1600x900 maxon megy 60fpsel ha be van kapcsolva a vsync. Ha kikapcsolom 90-130 között van de nagyon szétesik a kép. 60fpsről random leugrál 59-55,re de már ez megakasztja 1 másodpercre a képet és rohadt idegesítő. Sajnos elég gyakran csinálja. Néha csak sima séta közben, néha csata közben, vagy ha betörök egy ajtót.
Minden létező dolgot próbáltam, d3pref fájl babrálás, wifi, kábel, nvidia beállítások(dedikált kártya van kiválasztva), amiket offi. fórumon írkálnak, néztem magyar dolgokat is, windowed, fullscreen windowed(itt még rosszabbul futott). Mindegy hogy teljesen minimumon van és minden kikapcsolok akkor is ezt csinálja. Próbáltam hangkártya letiltást, mindent.
Mindenki írta ssd lesz a baja, mert a hddről olvassa a dolgokat és nem bírja. Oké ezt is vettem, jobb lett de maradt az akadozás.
Most már a fejem verem a falba mert fogalmam sincs mi baja lehet. Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönök minden tanácsot, gondolatot. -
#73831 nem
-
sztar007 #73830 Lehet még pénzt keresni a Diablo 3-mal? -
#73829 Köszönöm szépen, közben már megoldottam. :) -
#73828 igen a kódot ugyanúgy be kell írni mint az összes többi játéknál. -
#73827 Esetleg be kell írnom a dobozban lévő kódot a "redeeming code" helyére?
Bocsesz a noob kérdésekért. :$ -
#73826 Köszönöm a válaszokat.
Lenne még egy utolsó kérdésem:
A hétvégén letöltöttem a Starter Editiont, hogy megnézzem fut-e a gépemen. El is jutottam a Skeleton King megöléséig, kiírta, hogy vége a SE.-nek, mondom oké, bejött a game, így ma meg is vettem a boltban az alapjátékot és a kiegészítőt is. Elindítottam a játékot, sajnos előröl kellett kezdenem. Elverekedtem magam a Skeleton King megöléséig ismét, majd ismét kiírta, hogy Upgradeáljam a játékot... WTF, holott már telepítettem lemezről.
Mi lehet a gond? Megoldás? -
Coradiel #73825 2. Teljesen onnan tudod folytatni a játékot ahol abbahagytad. -
#73824 1. A kiegészítőhöz kell az alapjáték is
2. Bárhol, bármilyen gépen játszhatsz vele ha megvetted a játékot, mivel a játékhoz csak a b-net accod kell, vagy ha van Authenticatorod akkor az is. -
#73823 Sziasztok!
Két elég noob kérdésem lenne (régen volt már a gamer korszakom):
1) Ha megveszem a Reaper of Souls kiegészítőt, akkor az tartalmazza az alapjáték tartalmait is , vagy a kiegészítő csak az alapjátékkal együtt működik?
2) Ha elkezdem a játékot, de időközben veszek egy másik laptopot (és arra is telepítem a játékot), akkor tudom ott folytatni, ahol abbahagytam?
Köszönöm segítségeteket. -
Vincentcloud #73822 Havernak lenovo g580-a van az i3-as verzióval, én melóban azon szoktam diablozni. igaz minden minimumon, de a 4 fős se fogja meg, szóval ami annál erősebb -
#73821 Tessék.
Ez már képes futtatni egész jól, persze grafikai kompromisszumokkal a játékot.