Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
1h: starmetal kukri -> iszonyat ritka
variansok: Sun keeper vagy ha passziv petezel akkor Doombringer

2h: Furnace -> nagyon ritka

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

csokicsiga
A Wd-nak, milyen fegyvert ajánlotok? Egy kezest, vagy két kezest? Kadalánál van olyan, amit érdemes kiszedni ?
Utoljára szerkesztette: csokicsiga, 2014.11.28. 04:36:24

\"Hess innen troll.\"

A Temp mappát rakd át a D -re.

Sajátgép>jobb klikk>tulajdonságok>speciális>környezeti változók.

Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2014.11.27. 19:37:23

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni... Mivel leárazták a diablo 3-t és a kieget, megvettem battleneten, és nem tudom telepíteni. A C meghajtón 12 gigám van, a D-n 100+. Hiába állítom át a D-re, azon belül a games mappára az installation foldert, még mindig a C-t nézi, és azt, hogy nincs meg a szükséges 25 giga hely... Mármint kiírja h D és azon belül milyen mappába szeretném, de nem veszi figyelembe, hogy azon van hely... Csak legvégső esetben szeretnék írni a supportak...
Értem, végre most teljesen 😊 Köszönöm szépen
Úgy lesz, hogy a S1-es karaktereid automatikusan normál karakterek lesznek, a rajtuk lévő tárgyakkal együtt. A normál ládádat látod majd bejelentkezés után. A S1 ládát tartalmát úgy látod majd, hogy bal alul lesz egy boríték ikon, ott lesz minden tárgyad (listaszerűen felsorolva) ami a S1 ládádban volt. Ha rákattintasz arra, hogy Claim, akkor bekerül a normál ládádba (ha van hely benne). Ha valamelyik tárgy nem kell, már a listából is törölheted. Erre a műveletre 30 napod lesz, utána a lista törlődik, a listán lévő (S1) tárgyak pedig elvesznek.
A paragon exp hozzáadódik a normál paragonodhoz, de nem a szintek adódnak össze, hanem a két paragon exp összegének megfelelő szintre ugrik a normál paragonod.
Sziasztok, sry a nem az aktuális témához vágó kérdés miatt, meg biztos 100x le lett már írva, de ha valaki tudja, legyen szíves elárulni nekem, mivel nemrég kezdtem el játszani, hogy a season-ban normalon játszott karakter és a cuccok, ha vége a season-nak, megy a levesbe, vagy átmegy a non seasonosre, valamint a paragorn level exp is? Valahol olvastam hogy igen, máshol hogy nem, ha valaki netán biztos választ tudna adni erre, azt megköszönném.
Szép estét és jó játékot.
Akkor meg. Meglesem, hogy mit nyújt. 😄

Köszi

Lammer
"Barbárral most pl. nem éri meg WW-t használni"

HA HARDCORE-n a srac viszi vele 34-es GR-t, akkor meggyoztelek? <#hawaii>

Okosodj 😊

minden info a linken... videoval miegymassal 😉

Eleinte barbárral toltam nagyon sokáig, majd áttértem a Crusaderre, ami nagyon tetszik, most is ez a kedvenc karakterem és nem a Phalanx tetszik annyira, hanem a shotgun Crusader, nekem ez fekszik és elég nagyokat is sebzek vele. GOndoltam csinálok monkot a változatosság kedvéért, de akármilyen buildet raktam össze, sem a sebzéssel, sem a túléléssel nem voltam megelégedve. Nem tankot akartam, hanem hatékony buildet, de még a Flying dragonnal is betérdeltem elég sokszor és jóval gyengébb szinteken mentem vele Griften, mint a Crusaderemmel. Nem értem, hogy a monkot miért nem csinálják meg ugyanolyan hatékonyra, mint a többit. A barbárnál meg ki vagyok attól a ping-pong buildtől, lehet velem van a baj, de baromi nagyot sebez, az oké, de térdelek is rendesen és amikor beakadok vele, akkor cseszhetem. Még a Leap barbár is jobban tetszett, de az sem volt valami szívós. Barbárral most pl. nem éri meg WW-t használni és Ancien sem az igazi. Megint nem lehet egy harcos karaktert igazi közelharcban használni...

Lammer
meg mindig support az a varians... ne varj tole nagy sebzest...

Szegasztok!
Megcsináltam az Icepick Assassint és nem igazán értem, hogy más hogyan tud vele hatékonyan játszani? Nem vagyok monkos, de előtte a Flying dragonnal sem voltam megelégedve, de ez nagyon gyenge. Tény és való, hogy nem haltam vele T6-on és szinte alig sebeztek belém, de amígy egy elit pakkot lenyomtam, lement a nap... 😄 Oké, egyelőre csak próbaképpen rápakoltam a cuccokat, kicsit alakítottam rajta, de kicsi a sebzés. Természetesen ezen lehet még növelni 300-400k-t, de a monk nem valami táp, valahogy kicsi a sebzése.
A védelmem felmegy huszonakárhány millióra, az nagyon jó, de a sebzés kicsit.
Gabiwan#2271

skinnyman
Es Monk SWK milyen, arrol valami info?
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.23. 21:20:42

Regards,

Azért ne temessétek a sentry buildet, eszméletlen durva lett szerintem. Lehet hogy nerfnek nézd ki papíron, de próbáljátok ki. Teljesen más stílus, de über lett. HC gr27 7 perc... És még be sincs lőve, azzal megyek ami live-on megvolt...
Végre!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Lammer
jaja

Pont a szezoncucc miatt is. De hamar felhúzható PTR-en, nem?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Jani Hun
jazzy #72677

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Mi az PTR? Bocsi csak szeretem diablót viszont nem vagyok valami gyakorlott. 😊
Lammer
ha nem kell a szezoncucc es van meglevo, akkor felesleges...

Kiakarom próbálni a barbit PTR-en. Gondolom felesleges HC-n felhúznom, ugye?

Lammer
"de az új setek még nincsenek benne (vagy nekem még nem esett)"

ha inditasz S2 karit, akkor lesz!

jazzy
Igen törlődik minden. Én már jó ideje nem PTR-ezek, de régebben úgy volt, hogy nem is volt mindig PTR, hanem fellőtték amikor új patchet kezdtek nyíltan tesztelni és mindig frissen másolhattál, vagy kaptál karaktert.
skinnyman
Ja, igy mar vilagos 😊

jazzy: nem csak a cuccokat torlik, hanem a teljes progressedet ott nem? Szoval PTR elejen atmasolod a progressedet, ott a masolttal jatszol amit vegul kitorolnek ugye?

Regards,

jazzy
Public Test Realm. Másik szerver, törlik a cuccokat amikor livera megy a patch.
Jani Hun
és iylenkor a ptres cuccokkal milesz? ezt nemigazán értem, az egy sima másik szerver vagy az mire is jó?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

2000% magic find van ptr-en, community buff
az exp bar is úgy megy mint a youtube videó alatt a progress bar
grift bossok 6 legót is dobnak, pakkok 2-3, gbolinok 4-5, nagyon durva
annyi legó esett ptr-en, hogy a láda teljesen tele van már nem tudok pakolni bele
esnek a beteg ancient legendary-k is, de az új setek még nincsenek benne (vagy nekem még nem esett)
kicsit nehéz bemenni ptr-re a queue miatt, de érdemes benézni, elég fun
skinnyman
Es mindez t3-on? dafuq, milyen cheat ez? 😊

Regards,

robotnyk
és egy még meg is lógott...
Systore
srácnak tripla goblin pack ptr-en

csokicsiga
Barbárhoz, valaki, egy jó Buildet tudna adni ? Köszi !!!

\"Hess innen troll.\"

SLICK
Immortal King Set

Lammer: én konkrétan erős visszaesést látok a sentry buildnél, nekem még annál is jóval gyengébbnek tűnt mint amilyen volt számomra, ugye nem olyan jók az itemjeim még...

csokicsiga
A Barbárnak van az a Call of the Ancients skillje, van olyan fegyver, vagy ruci, ami ezeket az ősöket, akiket ez a skill hív elő, állandóan aktívak legyen, ha jól hallottam van ilyen ?

\"Hess innen troll.\"

Lammer
konkretan 1-2 sec volt nalam riftboss T6on Hc... szal jelenlegi allas szerint csunyan durvitottak... kivancsi vagyok sc-n ahol nagyobb kovek vannak meg picit lazabban lehet dps-re gyurni...

ezt tuti nerfelni fogjak
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2014.11.20. 20:20:20

csokicsiga
Köszi az infót srácok !

\"Hess innen troll.\"

Skill leirasok szerint nerfnek tunt, mostani jatekos beszamolok alapjan durvabb, en meg szkeptikus vagyok, mivel a rifteken is valtoztattak ezert nalam nem sokat jelent ha valaki PTR-en 5 szinttel magasabb riftet meg tud csinalni vele.
Meg birom, mindenki irja kulfoldi oldalakon, hogy igy mennyivel tobb buildet lehet majd hasznalni, nem kell majd TNT stb. Hat jah, TNT nem, de Kridershot igen. Elso blikkre ugy tunik, hogy, a Kridershot + Cindercoat lehet a FOTM az "uj" DH-nál. (Krider biztos, ha nem "fixaljak"😉
En nem "dobnam" meg a DH-t, az egesz attol fugg, hogy mennyire vesznek vissza a mostani ertekekbol.(szerintem annyira vissza fognak, hogy kb. ugyanott legyen, mint a regi, viszont konnyebb lesz meghalni vele, mert nem csak kite-olni kell majd)

Még egy ok kövi szezonra barbit kezdeni.

SLICK
konkrétan a sentry build ki lett herélve, nincs értelme használni

csokicsiga
Azért kérdeztem, mert nekem egy 437-es Dhm van, és, ha tényleg erős nerfet kap, akkor inkább folytatom a Barbárral, nem feccölök több időt a Dhm-ba.

\"Hess innen troll.\"

Lammer
Dh-t komolyan kerdezed a hsz-em utan? 😊

nem nerfeltek, durvabb! de szerintem mire live-ra megy, addig szepen vissza fogjak faragni....
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2014.11.20. 18:02:01

csokicsiga
Tényleg erős nerfet kap a DH? A Barbárral mi újság , az nem nerf ?

\"Hess innen troll.\"

Lammer
kiprobaltam SHC-n milyen a DH (lovoldozni kell, de cserebe meg undoritobb)... visszamentem livera 😊

Valaki itt nyomatja PTR-en? Hc. 😄

thx. átadtam neki minden infot.
thx neked is undY1ng

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

mar nem, johet az uj multishot set hype

Systore
jajj ne, csinálni is kell valamit m6-al mostmár
2.1.2 - RIP M6

jazzy
De előtte érdemes detacholni ezt elfelejtettem írni. Utána pedig vissza.
jazzy
Egyébként ha elsőre se copyzta ki, akkor másodjára se.

Tehát ha megnyitja az authenticatort, Options -> About -> Need a new serial number? -> és onnan írja fel a Serialt meg a Restore Codeot.
Továbbá érdemes a PC-s verziót is feltenni, pont ilyenek miatt ha behal a telefon. S, ahogy jazzy is írta.. azt az első kódot azonnal copy.