Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lesz ilyen, csak resistek lesznek max 75% ha jól tudom. Immune mobok/bossok nem lesznek.

Carlos
"Immunitás nem lesz d3ban."

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
azért az az all immunite unique-ok elég problémásak lesznek soloban
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

A lényeg, hogy ha jók az itemjeid és jól játszol akkor tudod solozni infernot, ha nem jók az itemjeid vagy nem játszol jól, akkor csak teamben van esélyed.

Jó példa a nehézségre Bashiok twittere, amiben mondja, hogy inferno act1 egy részét letolták teamben és sokszor haltak:
Bashiok twittere

Carlos
Kösszentyû! Ilyesmire gondoltunk... <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nomégegyszer!
Ez a mondat kicsit ellentmond pár dolognak...

Þór vígi þessi rúnar

Davidus
inferno is solozható. coopban ha valaki belép a játékodba akkor a monszterek csak +75% hp-t kapnak(4 embernél 325% hp)

így ha mindenki mászkál össze vissza akkor nehezebb a coop de ha frankón összedolgoznak akkor könnyebb mint soloban

V9ykn8_TZL0

TurboX
beta alapján pl. egy inferno nehezebb lesz csapatban mint a solo

egyedül meg sem reccen a health globe-om míg csapatban volt hogy majdnem elhaláloztam ugyanott
Immunitás nem lesz d3ban. Viszont az inferno nagyon nehéz lesz. Gyakorlatilag a legjobb játékosok a legjobb cuccokban tudják majd solozni, de ez alatt a szint alatt elvileg csak teamben lehet.

Sheltem
Hát diablo2n is játszhattál egyedül Hellen....

De pl ha sorcerer voltál és nem volt infinityd akkor cumi mert elõfordulnak lények amik immunisak a magicre(és ugye a csoportok random tulajdonsággal spawnoltak) 😊
Ezáltal is ösztönöztek a coopra.

1-2 ultratáp karival lehetett menni(pl hammer pala) de ott is voltak húzós részek(pl arreat summit).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Avenger
Google->"fat old valkyrie". Ezt dobta ki. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bélanéni
úgy néz ki mint Benny Hill nõnek öltözve

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
Elméleti kérdés!

A nehézségi szint hogy fog múkodni a játékban? Tehát Hell-en és Inferno-n lehet majd egyedül játszani (csak kiba nehéz) vagy csak coop-olva lehet letolni?

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Hozzáteszem, nagyon mellélõttél, a Diablo-s Magda fényévekkel szebb, mondjuk ennél mindenki az.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
atyám, ezzel vallatni lehetne vazze...
ezt így csípõbõl elõhúztad?

Avenger
Simán be is lehet építeni a lore-ba is. Már tudjuk mi történt az amazonnal a második részbõl. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sheltem
Ú bazmeg...

Ez már ránézésre is egy pszichés támadás.
Normálon így nézne ki, aztán egyre rondább lenne nightmaren / hellen?

Hellen már kikapcsolt monitorral ölnénk meg <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Avenger
Inkább elképzelem. Pl errõl a magdáról valami ilyesmi ugrott be: <#idiota>

bélanéni
Pedig nagyon jó 😊

Carlos
És vannak meglepetések is...

Þór vígi þessi rúnar

Spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tippre a 2 Magda act 2 lesz.

Kandurex
tele van csúnya nénikkel és bácsikkal...brutális kidolgozással...félelmetesen jól néznek ki...., vissza köszönnek régi ismerõsök is, meg ilyesmik

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
nagyon sokáig nem lesz warez D3. nézzétek már meg hogy milyen a béta emulátor az eredetihez képest

V9ykn8_TZL0

Avenger
Én nem néztem meg a linket, úgyhogy, ha lehet ne nagyon keltsétek fel az érdeklõdésemet. 😄

Sheltem
Azért Act1 bossok se semmik 😉

Sheltem
Ó istenem , de kár volt megnézni ezt a képet...

Most mégjobban várom a megjelenést <#kuss>

bélanéni
Ki tudja, lehet hogy Magda is ott lesz <#idiota>

Avenger
Egy tömegpusztító wizardként, remélem mindkettõ egyszerre. 😄

Kandurex
õõhhh...ez alapján az ACT3 vagy hatalmas nagy pálya lesz, vagy túlzsúfolt <#nyes>

bélanéni
(SPOILER)

Mind a 4 ACT-ben lesz egy pár!

Sheltem
Lehet buta kérdés, de én nem lógtam itt sokat ezért ha már elhangzott bocs 😊

Mennyi act lesz a játékban? (azaz mennyi fõboss?)
Vagy ez még nem publikus? (4re tippelek)

Kandurex
hm---..mondasz valamit, akkor oda berakok még egy lehetõséget

szerk: na, így már korrekt

szucsy89
Na, az elsõ szavazat ment is a Palára, a 3. kérdést béta hiányában pedig nem tudom megválaszolni. 😊
szucsy89
Hát az arány tényleg jónak mondható, 23,8% mindössze a warez jelenleg. Csak ugye azért van a 2. helyen mert az eredeti 3 részre van bontva. Én ha Magyarországon is maradna ez az arány már elégedett lennék, de félek, hogy nem így lesz.
Kandurex
szavazzunk, szavazzunk, szavazzunk <#smile>

lássuk mi mennyire tetszik és hiányzik

bélanéni
Én egyáltalán nem ítélek el senkit, pláne azt aki egy játékot warezol. Csak éppen ebbõl a játékból nagyon kis eséllyel lesz normálisnak nevezhetõ warez változat. És csodálkozok az arányon, bár a mai PC-s címekhez képest azt hiszem még mindig nagyon jónak mondható.

Carlos
igaz történet bátyámuram!

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
Szerintem meg pont, hogy a valós értéket mutatja.

Egy dolgot ne felejtsünk el. Ahogy néztem a battletageket, a topik magját a 30-as korosztály alkotja, nekünk (bár én még csak 23 vagyok, a Diablo 1 volt az elsõ eredeti játékom, hosszú éjszakákon át toltam, aztán a Starcraft, Warcraft sorozat is ott csücsül a polcomon eredetiben) ez többet jelent mint egy játék. A LoD óta eltelt 11 év, a mai gyerekeknek a Diablo név tulajdonképpen nem jelent semmit, egy átlagos tucatjátékot csupán, még ha hallottak is a múltjáról, látták a videókat stb., akkor is lehetnek úgy vele, hogy ez is csak egy játék lesz, lewarezolom és kész. Nekem pedig a legjobban várt cím már évek óta (talán a Warcraft 4-et várnám jobban, ha lesz egyáltalán :/).

Én nem lepõdöm meg az arányokon, annak ellenére, hogy természetesen elítélem ennek a játéknak a warezolását és én is meg fogom venni eredetiben.
Kandurex
sütihez, meg talán ip -hez is kötve van, szóval nem lehet össze vissza nyomkodni, egyébként lassan lezárom ezt a szavazást

bélanéni
Nem beszélve arról, hogy MILYEN virágbolti verzió? <#conf>

bélanéni
Szavazáson közelít a "virágbolti verzió" az 1/4-hez. Komolytalan ez így, hogy nem kell bejelentkezni, összevissza lehet nyomkodni. Nem hiszem, hogy valós értékeket mutat.

Na, úgy már remek 😊

bélanéni
(Én a finomhangolást rábízom a "nagyokra", a Blizzard-ra, aki láthatóan érti a dolgát. Persze azért fontos nekik a visszajelzés, de azt is meghagyom másnak, én csak játszani akarok 😊 )

bélanéni
Az írásomból az jött le, hogy nálam az a nyerõ, amelyik a legnagyobb sebzésû? Mert abszolút nem így van. Csak a fun-faktor és a szimpátia a mérvadó. Nálam Wizard a befutó, én ezeket a "mit nerf-eltek, meg mit buff-oltak" meg sok szar maszlagot el sem olvasom. Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb élmény számomra. A Wizard pl. lehet hogy nagyot sebez, de élmény vele a rohangálás, hogy nehogy valaki betaláljon, mert akkor baszhatod.

Wizardnak ez az Ice Wind-es(pontos nevét nem tudom) spellje nagyon üt. Simán berohanok a tömegbe és szépen sebzõdnek körülöttem. 😊 Tárgyak pusztítására is kiválóan alkalmas.
antgecc
Soha nem fogom megérteni, hogy miért az a nyerõ karakter, ami a legnagyobbat sebzi, amivel a legkönnyebb játszani, stb...

Nálam mindig az a tuti, amelyik a legfeelingesebb, amelyik legjobban illik a játékstílusomhoz, és hogy mekkora dmg-t tol, tök leszarom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A béta alapján szerintem lehetetlen megítélni a 60as karik erõviszonyát. 1 skillre építeni a választásod (amit pont most nerfeltek elég erõsen) nem jó ötlet. Szerintem azt válaszd amivel a legszívesebben játszanál, legélvezetesebbnek találtad vele a játékot.