Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Futárral nem is lehet így számolni. Személyesen bemész 10-re. Én ezt teszem várhatóan.
A DH a rapid firejevel tul op szerintem. Van 2 a partyban es csak egy follow-t kene nyomnom hogy meg a goldot is "osszeszedjek helyettem". :F

ez dobozos? tuti nem viszik ki reggel kilencre.
bélanéni
Én is pont a Wizard-al és a Demon Hunter-el játszottam a bétát, igaz utóbbival nem sokat. De amit láttam belõle, az nem volt rossz. Sebzés szempontjából biztos nem a lista végén van, az a géppityu szerû nyíllövöldözés skill az baromi ütõs, hullik a férgese rendesen. Az, hogy esetleg ez a karakter a legszürkébb, az lehetséges. (A Wizard-al végigjátszottam, az szerintem nagyon ütõs.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én amennyire kipróbáltam a bétát eddig, a dh tûnt a legerõsebbnek a wizard mellett. Ha a wizardnak nem lenne ennyire OP az arcane orbja, akkor nálam egyértelmûen a dh lnne a nyerõ. Nagy sebzést le tud osztani de ha nem vigyáz akkor meghalni is könnyen tud. A monk sebzése tényleg kicsit gyenge, de maga a játékmenet nagyon élvezetes vele.

Amúgy eszerint a wd a legnépszerûtlenebb:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4079625696

bélanéni
Az hogy megjelenik a játék, csak annyit jelent, hogy minõségre és hangulatra megüti a Blizzard-féle mércét, de azt nem jelenti egyáltalán, hogy vége a fejlesztésnek.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Folyamatos változtatás lesz, ahogy minden Blizzard játéknál.

szucsy89
Úgy látom, a Monk és a DH a 2 legnépszerûtlenebb karakter. Lehet lesz is valami kisebb változtatás rajtuk, hogy elfogadhatóbb legyen a nép számára, fõleg a DH esetében, róla 80%-ban csak rosszakat hallok.
Carlos
Jelen pillanatban: Barbár, WD (ez a sorrend változhat), Wizzard, Monk, DH.

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Olvastam valamit a DH "revamp" járól.

Talán itt írta valaki?
Amennyiben igen mit lehet olvasni róla? Át fogják teljesen alakítani?

Ahogy olvasgatom a kommenteket(itt is és más fórumokon is) minden karaktert szeret mindenki, de DH val kapcsolatban vannak játékélménybeli hiányosságok.

Mondjuk lényegtelen számomra, mert kb ez lesz a sorrend végigjátszásban:
Barbár, Wizard, Monk , DH

Addigra átalakítják a DH-t is tuti(elég csak megnézni a starcraft2ben mekkora változások vannak a béta óta, gyakorlatilag teljesen más lett minden faj azóta).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Oh látom kicsit elkéstem a béta kipróbálással 😞 Estelg valami ötlet hogy honnan lehetne szerezni bétakulcsot?

Igazából csak egy két órára kellene hogy kipróbáljam hogy megy a gépemen a játék.

Carlos
No, csapkodtam egy kicsit a Barbárral. Hát ez bizony kurva jó móka!
Most hezitálok a Barbár és a WD indítása között elsõ körben.
Viszont a Monk és a DH nem nagyon jött be...

Þór vígi þessi rúnar

Jaka923
Akit nem érdekel az újság, annak jobb ajánlat ez.

Rage47
én is még kissrác koromban szoktam kérni ünnepekre, szülinapra😄 fõleg akkor, mikor még nem volt netünk, 2004 környékéig.
Fpocok
durva.
Nem is tudom hány éve nem vettem papírformában ilyen újságot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Davidus
nincs

V9ykn8_TZL0

Daell Drow
Esik ring, ma co-op ban egyik sracnak eset. Monjuk a legtobb ring alapban gagyi tulajdonsagu ami van a betaban.
Imremagdi
Nem esik? Ezért nem találtam én se.
Csak Bétára vonatkozik ugye?
(Különben honnan szerezné be az ember)

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Nem ugy volt, hogy nem esik mar ring es amulet a jatekban? Most vettem egyet ahban raadasul hc karakterrel. :F

TDC Geronimo
Tudom, hogy erõsebbek, de nem csak azért lett erõsebb. Soloba is az. Sokkal több hpja van, többet sebez és gyakrabban idéz csontikat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

elitehun
Ömm nem lehet hogy csak azért volt nehezebb mert minél többen vagytok egy party-ban a mobok annál erõsebbek lesznek? 😄
TDC Geronimo
Most toltam le 2 másik emberrel a skeleton kinget. Új patchel jól felturbózták. volt vagy 2 perces a harc. Végre nem olyan, mint egy sima mob 😊

Imremagdi
akkor te vagy evis?

Szerverrel lesz a baj, kidobott, elsõre vissza se enged

Nincs eu meg us beta, global. En tudtalak addolni friendnek.

Imremagdi
emre#2266
Publikus cheten sincs senki.

lehet az a baj, hogy nem US hanem EU béta klienst telepítettem?

maga a game müködik, csak furcsa, hogy a fenti dolgok nem mûködnek.

Ha nemtudsz public gamebe joinolni, inditsd singlet leaveld el es jo esellyel menni fog. Ha igy sem, a relog segit. Mi a battletaged?

Imremagdi
Van itt aki Bétázik?
Próbáltam felvenni barátokat, nem megy.
Próbáltam más publikus játékhoz csatlakozni, nem megy.

Másnak se?

true...true...
TurboX
nem vagy igazi fan!<#idiota>
34.890Ft
ANYÁTOK!😄😄

Nekem belépett... no nem hiába hûtöttem a sört...
Nincs itt semmi gond. :F Restart/relog csodakra kepes.

TBTPumpa
Akkor lehet azért cseszõdött meg a játékom és nem is attól, mert legyaktam valami nagyobb monsztát? Amúgy én sem tudok bejelentkezni... Amúgy baromi nagy móka Demon Hunterrel osztani a szörnyeket. Baromi addiktív és szórakoztató játék, komolyan észre sem veszem, hogy repül az idõ, amikor ezzel játszom. Legyen már május 15!!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Neeee... én most fogok végre ráérni...
TDC Geronimo
Na fasza megint lehalt dio. Ez a patch nem jött nekik össze. Ilyenkor azért elgondolkodtató ez az állandó online funkció..

j0nNyKa
be, de a kommentek alapjan volt, aki gyorsabban ratalalt 😊
mindenesetre elkuldtem en is, meglatjuk

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Rendelem is <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TBTPumpa
Nem az Ipon-ból, hanem innét kell CE-t rendelni:
http://www.supergamer.hu/diablo-3-collector-s-edition-p-201921.html

Challenge Accepted! <#idiota>

szucsy89
Na, beizzítottad a keresõ progit? 😄
Imremagdi
Béta kulcs keresgélés van...
Nem bírja az oldal a terhelést.

TDC Geronimo
tényleg pöcsös neked van betad? Toljad már át privibe battletagod nyomhatnánk majd coopot

zzeN
Csak nekem halt le a dio3.hu?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TBTPumpa
Feltûnõen gyorsan elkapkodták... Lesz az több is, mint 20 000 Ft! StarCraft 2 WoL CE is 21 000 Ft volt a legolcsóbb helyen és ahhoz nem járt Diablós koponya és Blu-ray lemez! USB, Soundtrack lemez és ArtBook ott is volt - nah meg egy baromi gyönyörû és igényes dombormintás dobozocska! 😄

TBTPumpa
Nah kiakaszottam a bétát... Lementem egy temetõs résznél valamilyen kriptába, ahol találtam egy bazi nagy monsztát, legyaktam a 8-as szintû Demon Hunteremmel és kiakadt a játék... Ki akarok menni ott ahol bejöttem, de nem lehet, és ha jön ellenség nem is támadnak rám és én sem tudok rájuk támadni, sõt kilépni sem tudtam a játékból (csak Alt+F4 kombóval), mert semmire sem reagált, csak a Beállításokat tudtam megnyitni... Sõt, most már bejelentkezni sem tudok... 😞
Lehet, hogy sokat várok egy bétától?

bélanéni
Egy az egyben átmásolod, pl. mobilwinyóval.

Avenger
Ha másolásra gondolsz akkor lehet. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

ProGabe
engem vegyél ki pls, Blizzard már betett a saját táblázatába 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

aaasdd
lelehet úgy tölteni a beta-t hogy egy másik gépre is feltudjam telepíteni anélkül hogy újra lekéne tölteni azon a gépen?
Avenger
Iponos CE-t elkapkodták. Lehet megbánom, hogy nem csaptam le rá, 20k azért kecsegtetõ volt.