Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd kiderül ez... lesznek még itt akciók, stb... fõleg egy ilyen nagy játéknál. 😊
amúgy, így nézegetve a különbözõ üzleteket,amiket linkelnek, mindegyiknél ott van,hogy az árváltozás jogát fentartják az euró árfolyam ingadozás miatt. és ez alól nem kivétel az elõrendelés sem sajnos.

szóval lehet,hogy egyesek azzal kalkulálnak,hogy majd hozzájutnak 11k-ért,de azért arra is számítsatok,hogy akármikor átírhatják az árat 15k-ra. szerintem csak azért adnak meg most ilyen kedvezményes árat egyes üzletek,hogy minél több elõrendelõjük legyen.

How much can you take,before you snap?

Egyébként az sem lenne rossz, ha elõzõ nap el lehetne vinni a bolból.

Carlos
Az árát leszarom. 10 éve spórolok rá... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

30k-ért? merész 😊

How much can you take,before you snap?

Ja, de a digit kulcs nem 10900😊. +6000et nem ér meg 1 óra😊.

Carlos
azon a pár órán már nem múlik. Rendeld meg digit kulcsként. 😊

p.s.: A Spore CE-t pl 1 nappal korábban kezdte el kiszórni a Galaxis, mint a megjelenési dátum. (elõzõ nap délután). Vicces volt, hogy az acsiknál a nevem mellett release date elõtti dátum szerepelt.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem egyelõre az a bajom, hogy mindegyik 10kor nyit és a game meg 9tõl mehetne 😊. Remélem valamelyik beiktat egy korábbi nyitást😊.

Carlos
Nem.
Irnak egy mélt (vagy felhivnak), hogy megérkezett és vedd át. Ennyi. Odamész, átveszed, kifizeted, örülsz.
Én ott veszem át, ahol a leghamarabb szólnak, hogy mehetek érte. A többi ígyjárt, nem volt elég gyors.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Én még semmit sem rendeltem elõ ilyenkor mi lesz küldenek 1 mailt amikor megérkezett, hogy konfirmáljam a rendelést?
Carlos
innen is elõrendelve a CE.
Ez már a harmadik hely... 😊

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Konzolvilág-ban is 10900 lesz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

j0nNyKa
geeeeeeek 😄
<#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sheltem
"Azt szeretném kérdezni, hogy ennek van valamiféle hátránya? "

Igen, az a hátránya, hogy semmi nem fog átmenni a feelingbõl amit már a béta is nyújt, ergó nem azt fogod látni amilyen lesz a játék, vagyis nem fog érdekelni. Magadat csapod be.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

majd ha kapok csak nézessz😄

bélanéni
Nem mûködik szinte semmi. A játék sebességét megnézheted, mármint hogy milyen teljesítményt nyújt a gépeden, de abból se vonj le messzemenõ következtetést, mert lesznek sokkal gépizzasztóbb részek is.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sáska
legalabb a spellek megfelelnek az ISO szabvanynak <#hehe>

Kandurex
nem ajánlom, ég és föld a különbség

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
reakció

V9ykn8_TZL0

Carlos
inkább néz meg pár gameplay videót. Tényleg nincs értelme a törtel szarakodni.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
1) egyenlore a tomeggyilkos darabol, lasd itt

2) nincs belole semmi hatranyod, csak annyi, hogy szart sem er - a performancet meg tudod vele nezni, tehat hogy kb. hogy fog futni a gepeden
utolso infoim szerint van mar 1-2 spell berakva, stabil 9001es sebzessel - szoval a grafikan, hangokon kivul semmi ertelme

DE mindenesetre hatranyod termeszetesen nem lesz belole, max a beleolt ido

Kösz a választ, el is hiszem..de 9 vagy hány éve várom epekedve...és látnom kell...

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Carlos
A tört verziónak SEMMI KÖZE a bétához.
Tényleg semmi. Ne is próbáld, mer csalódni fogsz!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Mivel nem jutottam béta kulcshoz, egyenlõre elkezdtem leszedni a Tört Verziót...

Azt szeretném kérdezni, hogy ennek van valamiféle hátránya? mert ugyebár ilyeneknek mindig van...
Kérek egy ÉRtelmes Hinfitárt aki rendesen leírná nekem a Gondokat.

Köszi!
(feltettem a Diablo 2-t is 😄 Derég toltam ajjajj 😄

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Davidus
béta kliensbõl lett kibányászva

V9ykn8_TZL0

Carlos
nekem igen

Þór vígi þessi rúnar

irtam a blizznek egy fél oldalas levelet,hogy adjanak egy bétát😄 kiváncsi leszek a reakcióra....😄

Én a secret pony levelrõl olvastam eddig 😊.

antgecc
Shang Tsungot a Diabloba!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
javazont akaroooooook!

btw: szivargott-e ki esetleg valami arrol, hogy lesz-e "secret level", aka bocik?

(most hanyotok fuleben csendult fel a csoportos "moo-mooo-momomoooomooo" ? 😄)

Különc
Druid, hiányzik egy alakváltós kari (gondolom Exp packben lesz, barbár formja nem ér, ha még benne van a játékban)

Béta alapján pedig jó, vagy átlagos, tökéletesre nem mondanám lévén sok mindenrõl csak teóriáink vannak. Legalább egy normal végigjátszás kell, hogy biztosan megállapítsam.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aradebil2
ezek bossok elõtti wp-k load screenjei ha nem tévedek(nem tudom pontosan h mikor mutat töltõképernyõt a game)

bélanéni
Fogalmam sincs, még korábban volt valamelyik hírben ez a kép. Nekem is abszolút hitelesnek tûnik.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sáska
erre en is gondoltam, de azt irta Kandurex hogy elvileg nem lehet ossze-vissza nyomkodni (#15607).

skinnyman
Ezek honnan szivárogtak ki? Hivatalosnak tûnik a legtöbb kép...

Regards,

antgecc
Vagy 30x klikkelt?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nekem is soknak tûnt, igaz én sem sûrûn kommentelek 😛

Ez majdnem minden fórumon jellemzõ.

Sáska
most nezem, hogy 385 ember szavazott a jatek megvetelet illetoen. Csak nekem tunik magasnak ez a szam? ez kb azt jelentene, hogy a forum latogatoinak 90-95%-a read-only modban tolja.

Aradebil2
kiadás után 10 évvel ki is vették õket😄

Diablo katedrálisában emlékeztek még az iron maiden-es varázslókra? Na az volt még egy szívás közelharci karakterrel.
jazzy
Én sosem szerettem a Hammerdint, palából csak zealest, viszont mivel HCn voltam és amikor játszottam még volt thorns, abban pedig a pala azonnal halt, ezért nem nagyon paláztam. Nekem a klasszikus amazon fog picit, de a DH ezt feledtetni fogja.
Kandurex
😄DD

Ja, szarok voltak az immunitások, jó, hogy kivették.

Carlos
És sebzel -14-et. 😊

Bár most a barbárnak van véreztetése, dehát mire kivéreztetsz egy inferno boss-t hülyét kapsz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Physical immunitástól idegbajt kaptam néha a szúrok-vágok-amputálok barbárommal a D2 -ben

Avenger
Elõzõ részekbõl kiindulva lesz olyan is ami csak egy elem ellen védett, meg lesz olyan is ami minden ellen. Nem lenne logikus, ha most máshogy csinálnák.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Physical
Cold
Fire
Lightning
Poison
Arcane/Holy

Bétában ---> Karakterlap ---> Detail és ott van a listában felsorolva.
TurboX
milyen típusú ellenállások lesznek írják valahol?

mert azért nem mind1 hogy global magic vagy azon belüli jég,tûz stb..(pl. egy wizard esetében) ergo teljes mágia "ellenállás" ami nem 100% csak 80 egy infernon=szopóállarc vs tûz ellenállás ami a d3-ban teljesen értelmetlen(talent rendszer ugye kilõve)