Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval lehet,hogy egyesek azzal kalkulálnak,hogy majd hozzájutnak 11k-ért,de azért arra is számítsatok,hogy akármikor átírhatják az árat 15k-ra. szerintem csak azért adnak meg most ilyen kedvezményes árat egyes üzletek,hogy minél több elõrendelõjük legyen.
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
p.s.: A Spore CE-t pl 1 nappal korábban kezdte el kiszórni a Galaxis, mint a megjelenési dátum. (elõzõ nap délután). Vicces volt, hogy az acsiknál a nevem mellett release date elõtti dátum szerepelt.
Þór vígi þessi rúnar
Irnak egy mélt (vagy felhivnak), hogy megérkezett és vedd át. Ennyi. Odamész, átveszed, kifizeted, örülsz.
Én ott veszem át, ahol a leghamarabb szólnak, hogy mehetek érte. A többi ígyjárt, nem volt elég gyors.
Þór vígi þessi rúnar
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Igen, az a hátránya, hogy semmi nem fog átmenni a feelingbõl amit már a béta is nyújt, ergó nem azt fogod látni amilyen lesz a játék, vagyis nem fog érdekelni. Magadat csapod be.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Þór vígi þessi rúnar
2) nincs belole semmi hatranyod, csak annyi, hogy szart sem er - a performancet meg tudod vele nezni, tehat hogy kb. hogy fog futni a gepeden
utolso infoim szerint van mar 1-2 spell berakva, stabil 9001es sebzessel - szoval a grafikan, hangokon kivul semmi ertelme
DE mindenesetre hatranyod termeszetesen nem lesz belole, max a beleolt ido
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Tényleg semmi. Ne is próbáld, mer csalódni fogsz!
Þór vígi þessi rúnar
Mivel nem jutottam béta kulcshoz, egyenlõre elkezdtem leszedni a Tört Verziót...
Azt szeretném kérdezni, hogy ennek van valamiféle hátránya? mert ugyebár ilyeneknek mindig van...
Kérek egy ÉRtelmes Hinfitárt aki rendesen leírná nekem a Gondokat.
Köszi!
(feltettem a Diablo 2-t is 😄 Derég toltam ajjajj 😄
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
btw: szivargott-e ki esetleg valami arrol, hogy lesz-e "secret level", aka bocik?
(most hanyotok fuleben csendult fel a csoportos "moo-mooo-momomoooomooo" ? 😄)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Béta alapján pedig jó, vagy átlagos, tökéletesre nem mondanám lévén sok mindenrõl csak teóriáink vannak. Legalább egy normal végigjátszás kell, hogy biztosan megállapítsam.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Bár most a barbárnak van véreztetése, dehát mire kivéreztetsz egy inferno boss-t hülyét kapsz... 😊
Þór vígi þessi rúnar
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Cold
Fire
Lightning
Poison
Arcane/Holy
mert azért nem mind1 hogy global magic vagy azon belüli jég,tûz stb..(pl. egy wizard esetében) ergo teljes mágia "ellenállás" ami nem 100% csak 80 egy infernon=szopóállarc vs tûz ellenállás ami a d3-ban teljesen értelmetlen(talent rendszer ugye kilõve)