Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
"Korábbi hozzászólások megtekintése"

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Érdekes, hogy csak 50 kommentet mutat egyszerre a facebook az albumnál. Az elsõk meg eltûnnek, legalábbis nálam. Õk, ha nézik akkor látják remélem mindet. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

poruljartal
de lesz! amikor levágjuk a fejét 😊

poruljartal
kösz osszedobtam egyet gyorsan

Carlos
Ez durva (bár diablónak nincs kigyónyelve):

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
http://www.facebook.com/gamestarhu?sk=wall&filter=1
- ide feltöltöd a falukra
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150677271223805.416627.74499138804&type=1
- ide berakod egy kommentbe a linkjét.
[email protected]
- ide elküldöd email-ben.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

poruljartal
üdv skacok, csináltam egy facebookot emaitt, de eddig sohsem használtam, ha megvan a digitális kép mit kell csinálni a játékhoz? for dummies magyarázzátok el kérlek

Avenger
Az elsõ 10 mindenképpen kap, az volt a kiírásban. A maradék 40-et meg kiválasztják, vagy sorsolják.

Carlos
50 van a pakkban.
Az elsõ 10 instant kap. Marad 40 ami a többiek között kerül kisorsolásra.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pontosan. De még ha 200-an neveznek a 40 kulcsra (mert ugye az elsõ 10 kiesik) akkoris 20%.

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
50-et sorsolnak ki, szóval lehetsz 1000. is, nem az elsõ 50 kap. Már ha jól értelmeztem a kommentedet.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Avenger
Igaz, hogyha összesen 50-en neveznek, akkor mindenki kap kulcsot. Bár munkaidõ után biztos lesz sok nevezés, de 100 embernél is 50%. Ami elég jó.

Avenger
Amúgy hogyha kapok kulcsot, akkor valakivel majd megosztom, aki délelõttönként tud játszani vele, és ha kellõen meguntam akkor körbeadásról is szó lehet. 😊

Carlos
URAK!
eddig 19 kép érkezett a kommentbe. 50-et sorsolnak. Van esély... toljátok be.
A 19-bõl 10 instant kap, maradt 9 és 40. Tehát 31 kulcs még szabad.

p.s.: 3 paint-es van. Ha azok kiesnek, akkor 6 kép van a 40 kulcsra.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
a legtobbet nem tudom megnezni most, de a kommentekben olvastam, hogy volt tobb paint-es alkotas (elvileg papirra kellett rajzolni es azt a falra tenni).

Carlos
Nekem céges mélre jön... vajh mikor küldik ki a kulcsokat az elsõ 10nek?

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Volt egy paintes talán az elsõ 10ben. De lehet az már pont kicsúszott.
Itt nézd meg õket. 😊

Más: most estig frissítgethetem az email fiókomat... nesze neked GDP. 😄

Carlos
nem

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
az elso 10ben volt olyan munka, ami nem sajat kaparas volt(printelt kep mondjuk)?

Na ja, de elsõ 10 re gyúrtam volna 😄😄 Amúgyse egyértelmû, hogy most hova kell feltenni képet. Ahova kérik ott fel se lehet tölteni, max linket... Ahova fel lehet tenni, ott meg csak 5 volt még az elõbb, szóval ha azt lesik még van 5 tuti hely...

zzeN
25.-e a hátáridõ.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
Grafikus. Jóhogy faszán rajzol. Amúgy tuti fog kapni egyet.

Þór vígi þessi rúnar

quad
siman megrajzolhatta papirra kivagja es felfujta a falra ... az elegge sajat melo , de igazis te csinaltad eddig a legszebbet csak senki nem latta =))

nem saját meló.Legalább venné a fáradtságot , hogy saját kezüleg akkor felfesti.így gagyi

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Avenger
Ez lehet PS is szerintem, bár ki tudja. Ha igazi akkor jó. 😊

A qrva életbe már, hogy most is rajzoltam, de nem tudom feltenni , mert melóba vagyok.... A fax kivan már, hogy nem elég nem kaptam béta, de ezek a játékok is mindig olyanok, hogy beszopom 😄

zzeN
FB-n:

"GameStar (Hungary) Lehet bármi, grafit, zsírkréta, csirkevér, csak saját munka legyen! Az se baj, ha nem közvetlenül a falra készül😊"

Avenger
Igaz, mert te kivetted elõle a fotót, és egy másikat raktál be. 😊
Csodálkoztam is, mert már vagy fél órája ment a contest, és senki sem töltött fel még semmit, amikor elkezdtem rajzolni. Szóval szerintem elég sokan itt látták a felhívást. 😊

Sáska
eh, itt is lecsusztam az elso 10bol, talan majd a maradek 40-bol szerencsem lesz. en csak kommentbe raktam ki a Diablo III - Ördögöt a falra! bejegyzes ala.
most mar 4 kulonbozo modon probalok kulcsot szerezni.<#zavart1>

Sheltem
Szegény bélanéni ilyenkor nincs itt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Albumot nem találtunk.
falra 4ik, kommentbe 9knek raktam be. Ment mél is.

Avenger: falon 2ik vagy.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
A falra 3. ként, kommentbe 1. ként raktam fel, e-mail-ben meg nem tudom. Amúgy meg ki tudja, lehet tényleg fel lehetne tölteni valahogy az albumba, úgyhogy még egyikõnk sem nevezett. 😄

szucsy89
Ha innen valaki benne van a 10-ben értesíthetne minket 😄

Elvileg még ma megkapja a kulcsot az elsõ 10!
Sáska
koszi.

Avenger
Természetesen nem várjuk el, hogy összepingáljátok otthonotok falát - vagy ami még rosszabb, más otthonában, vagy köztulajdonban tegyetek kárt -, bõven elegendõ, ha papírra festitek a jó öreg patást, azt pedig egy fénykép erejéig rögzítitek a falon. Az elkészült fényképet töltsétek fel a GameStar Facebook oldalán található Diablo III - Ördögöt a falra! albumba, továbbá küldjétek el a [email protected] címre .

Carlos
Onnan küldd amit nézel is, mert arra küldik a kulcsot ha nyersz.
Akármilyen mélcim lehet (nem volt kikötve honnan küldd)

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
ezt a reszet leirnad pontosan, mert kb a kiiras felet latom csak?
el kell kuldeni a kepet nekik emailben is? Ha igen, ezt a facebookos emailcimrol kell elkuldneni vagy barmilyenrol jo? Es mi az email cim?

sry a sok kerdesert, melohely bezavar ilyen fontos dolgokba! :-)

Carlos
hehe...

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
valószínûleg igen 😄
ez azt jelenti, hogy többen olvassák az sg topicot, mint a gamestar.hu -t (de ezt csak halkan jegyzem meg, nehogy kizárjanak 😄)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sheltem
Mi ez ? Alienkirálynõ? 😊 Najó csak vicceltem 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Hehe... a zergling... 😊))
Akkor a fél feltöltõbanda innen lehet. 😊

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
jóhát nem hülyék, õk is biztos találkoztak már azzal a képpel
meg mondom, mind1, szerintem a 10 már megvan
mellesleg a kép minõségérõl nem mondtak semmit, szóval bármilyen 2 perc alatt összefirkantott "mû" megfelel - az enyém is ilyen 😊
(ja, aki rámondta, hogy Zergling, az kap egy virtuális pacsit, kurvára igaza van 😄)

Sheltem
Remélem kapsz kulcsot! Sok szerencsét 😊

Sheltem
Attól még ezt fel lehet használni....Falra is ki lehet rakni nyomtatva.
Legyél kreatív. 😉

j0nNyKa
szerintem valami publikus albumot akartak létrehozni, ahova bárki tolhat fel képet, csak nem sikerült nekik
mindegy, itt jópáran betoltuk hozzászólásként, meg postoltunk a falra, meg küldtünk levelet, meg minden - csak lesz 1-2 kulcsunk
én tartom magam ahhoz, hogy ha adnak kulcsot, azt megosztom az itteniekkel

j0nNyKa
falra kell feltolni a képet, azért ez elég egyértelmû

de egyébként a 10 már gyanusan megvan

Sheltem
Ezt neten találtam, ha valaki fel akarja használni és nincs ideje rajzolgatni:

Picikét csalás, de ennyivel segítek, hogy valakinek legyen béta kulcsa 😉

Carlos
igaz.
Ha kommentelni kellett oda a linket, akkor 9ik lettem.
Ha a másikon kirakni a rajzot akkor 4.
Bakker leirhatták volna hova kell kirakni...

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
hogy toltitek fel? csak belinkelitek?