Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Jó az, nincs kikötve, mennyire kell jónak lennie az elsõ 10-nek. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sheltem
Sajnos mivel én nem vagyok regisztrált facebookon(rühellem az összes ilyen közösségi hülyeséget) kimaradok a játékból 😊
Többieknek sok sikert kívánok, minél több sg fórumos nyerjen kulcsot srácok, hajrá!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Urak.
Rajzoljatok. Még 6 hely van az instant kulcsért.
4 rajzolt került fel eddig.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Najó rajzoltam
Elég fos lett... Lehet röhögni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Mostmár csak az lesz a gáz, ha tényleg be lehet valahogy rakni abba az albumba. Ja és emailben ne felejtsétek el küldeni a megadott címre. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Köszi. Elvileg nem volt kikötve, hogy mennyire kell minõséginek lennie. Szóval elvileg 3. vagyok a 10bõl akik instant kapnak kulcsot. 😊

Avenger
Ja és ez a fórum fejléc ihlette 2 perces rajz. 😊

Carlos
Fasza lett! Én vagyok a lusta nyomtatott... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Na rajzoltam, ne röhögjetek ha csúnya lett. 😄 Balogh Péter néven.

Carlos
Nem specifikálták hogy mit csinálj.
Eddig két rajzolt és egy nyomtatott van kirakva.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
Szeretnél játszani a Diablo III-mal a megjelenés elõtt? Akkor fesd az ördögöt a falra, fényképezd le, töltsd fel a cikkben megnevezett albumba, és megnyerheted az 50 Diablo III bétakulcs egyikét. Az elsõ 10 feltöltõ garantáltan nyer! Részletek a link alatt.

a reszleteket nem tudom mar megnyitni. Eleg valami ordogot rajzolni, printelni es feltenni a FB oldalukra?

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énsem tudom

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
mit kell csinalni?

Avenger
Hogy kell az õ albumukba feltölteni facebookon? 😄

Avenger
Nem is rossz, mondjuk nem lett volna baj, ha nem munkaidõben csinálják... 😄 De siessetek, hátha. 😊

Sáska
faak, munkahelyrol nem tudom ezeket megnyitni😞

Carlos
2005-ben tényleg nagyon szép lett volna. De abszolút nem "diablós".

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azt azért tegyük hozzá, hogy a régi screenshotokon a kamera sokkal alacsonyabban van, mint a mostani verzióban és semmilyen effekt nincs rajta, semmilyen köd vagy effekt.

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
Ne mai szemmel nézd. 2005-ben ez csúcs grafikának számított volna.

(érdemes utánakeresni, hogy 2005-ben milyen játékok jöttek ki, és azokhoz viszonyítani)
baltávalfaragott <#nevetes1> sírokaröhögéstõl <#nevetes1> szerintem még jobban kidolgozott mint a mostani.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

aztakurva 😄 ez de dúrva 😄 kommentek legfõképp..mindig érdekes régi kommenteket visszanézni 😊 bár 2005 környiékiek még érdekesebbek lettek volna.Viszont tényleg kérdéses, hogy ha 2008ban derült ki, h lesz egyáltalán d3, akkor 2005-ben, hogy az istenben és hol küldtek peticiót?és 10000en?LOL.ez qva jó elgondolás lett volna, hogy jó oldal meg rossz oldal..és úgy változik a karakter hmmmm...azzal a grafikával, köcsög blizz north értett ehhez.Kiváncsi lennék, valójában kinek nem tetszett a dolog...<#rolleyes>

bélanéni
Szerintem meg baromira jellegtelen és baltával faragott.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Akkor még nem ilyen szar wowosított grafikája volt... kár volt az lecserélni teljesen.

Nyereményjáték a diabloii.net-en 15. éves évforduló alkalmából.

gyúrjatok karmára, akárki nyerhet 😊

How much can you take,before you snap?

bélanéni
Szerintem kimondottan parázós, nyomasztó, komor a hangulat. Kurva jó fejhallgatóval majd befosol. <#idiota> Horrorjátéktól messze van, de az meg direkt jó. Arra akartam célozni, hogy a "meséstõl" nagyon messze van, kellõen "dark"-os.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

szucsy89
Pedig ez 2005-ben akkorát ütött volna... menny és pokol csatája stb., de ezt már sosem tudjuk meg.
hud nem a legjobb, bár nyilván csak a teszt miatt rakták így be..de a képek atmoszférája komolyabb.

Carlos
Én örülök a cserének! 😊
Alá is irtam annó.

Þór vígi þessi rúnar

How much can you take,before you snap?

aaaa, a wizard kamehamahájától mindig a padlóra kerülök <#nevetes1> pedig a monk karatéjkodás az kifejezetetten tetszik.

szucsy89
A régebbi verzióból, amit kukába dobtak pár képet tudsz linkelni? Egyébként nem elõször csinál ilyet a Blizz, emlékezzünk csak a Starcraft: Ghost-ra vagy éppen a Warcraft 3-at is félkészen kidobták a kukába és elõröl kezdték (elõtte sokkal inkább RPG-sre akarták csinálni).
Ha folytatták volna a régebbi projectet akkor elõbb megjelent volna a játék, talán 2006-7-ben. De volt okuk rá az egészet kukába dobni. Ki is szivárogtak a régebbi verzióból képek, nekem azok annyira már nem jöttek be. Jó ez az új dizájn/grafika.
Aki még nem játszott a bétával, az lehet mesésnek tartja, de ha elkezd vele játszani megváltozik a véleménye majd, mert nagyon jó kis hangulata van a játéknak, meg él a "pálya" is. 😊

Nemrég volt egy videó, amiben látni lehet az új pályarészeket. Nagyon változatosak. Lehet sivárnak tûnik, de kell a hely, és a harc effektjei így is sok lesz egyeseknek, nem hogy még a környezet is csillogjon, villogjon. Na meg így biztos nem lesz irreális gépigénye. 😊
Egyébként nem 5 éve megy a project, hanem 7+3😊. 2002ben kezdték, 2005ben kidobták az egészet és elõrõl kezdték.

szucsy89
Ha én is szeretnék felkerülni a listádra hogyan tudok? Vagy hol kell felírni magam?
Miért nem tudok barát listába senkit hozzáadni?

antgecc
Most tényleg ennyire komolyan vettetek? Látom nem vettétek a lapot.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sheltem
Biztos vagyok benne, hogy így lesz.

Csak ez az 52.5 nap még olyan sok...<#shakehead>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Szerintem a legelsõ végigjátszás frenetikus élmény lesz, én csak abban bízom, hogy a mögötte húzódó koncepció és mechanizmus kellõen élvezetes újrajátszási lehetõséget biztosít.

bélanéni
minden a helyén van ---> talán ez le is ír mindent, itt a lényeg.
Zene, hangok, hangulat, grafika, art-design, játékmenet, random-generátor, stb.stb.stb. Minden szösszenet rohadtul a helyén van, az utolsó effektet, pályaelemet, ikont, hangot is újra és újra csiszolnak és kicserélnek, amíg minden nem klappol. Nem hiába megy ez a projekt 5 éve. (De biztos nem annyian dolgoznak rajta, mint WoW-on.)

Nem csak ettõl döglik a légy a játékban, hanem nagyon változatos is, és minden a helyén van. Nem úgy mint egy Sacred 2 pl.
bélanéni
Elég könnyû dolga van a Blizzardnak

jaja, bazi könnyû egy ilyen projektet összehozni <#idiota>

antgecc
Elég könnyû dolga van a Blizzardnak, übernagy dmg-t kell csinálni, pusztuljon az egész képernyõ és akkor az emberek megveszik, mer ez egy kúúúrvajó játék lett.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mukika
Végre tegnap este nekem is sikerült ki próbálni a bétát. Iszonyú jó lett! Mocskos táp ez a barbi. Sikítottam mikor a frenzyvel tunkoltam a skeleton kinget! bah.. még 52 nap.

TVelvet
csigalom nyugavér. 😄 olyan 11óra körül fogom küldeni, vagy max dél. 😊

elõzõ emberkének is ebben az idõpontban küldtem nagyjából. sajnos tolódik a szerver leállások miatt. :S
Aki rajta van a tesztelõ listán és már tesztelt elmondaná hogy hogyan kapta meg a logint? Mert én mára vagyok beírva de még semmi nem jött Tvelvettõl.
Avenger
Witcher 2 alap kiadása lehetne a követendõ példa 10k-ért. Sok CE-ben nincsenek olyan dolgok. Link + még két papercraft figura. Ott figyel a szekrényemen.
Persze nekik meg kellett fogni valahogy a vásárlót, míg diablonál, ha egy kupac trágya lenne a dobozban akkor is milliós darabszám menne el az elsõ héten. 😄 Pedig blizz akár presztízsbõl is megtehetné, hogy átlagnál igényesebben adja ki a játékait. 😊