Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
gyanítom, hogy mivel facebookon hatalmas a káosz, az emailben érkezõk közül az elsõ 10 lesz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

poruljartal
de melyik 10ben? a fõoldalra kitett, vagy a kommentek közti elsõ 10? fõoldalon még nincs 10

j0nNyKa
+1, bár már papagáj üzemmódban vagyok, de a konzolokszervize.hu mindig is nagyon megbízható cég volt, rengetegmindent rendeltem már tõlük

Sheltem
Igen.

Konzolokszervize.hu vagy progame.hu innen rendeld meg valamelyikrõl szerintem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Az az 50-10=40 kulcsra vonatkozik amit ugy valasztanak/sorsolnak, aki benne van az elso tizben megkapja még ma, legalabbis ezt irtak. :F

poruljartal
baze, itt van a hétvége, hogy játszon az embere erre hétfõn legkorábban

Mydgard
Nalad ugyanez a helyzet? Akkor elmehetnek a halal faszara. 😄

www.konzolvilag.hu - kokler ceg, storno!

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

márc. 25. 00:00

poruljartal
mikor lesz vége?

Sheltem
Nekem nem válaszoltak a levélre amikor megkérdeztem ugyanezt, ezért instant töröltem a megrendelésem aznap 19 után(azóta sem válaszoltak).
Szerintem neked sem fognak.
Még mindig a konzolokszervize.hu tûnik a legkorrektebb helynek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintem ne is várjátok 😄 Tuti nem foglalkozik a Gamestar a játék végig a dologgal... 😄

Avenger
Nekem konzolokszervizén még megvan, meg iponon vagy egy CE-m lekötve.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
nem jött még email

j0nNyKa
Isten ments, hogy alábecsüljem! Szóról szóra ugyanezt csináltam én is <#nevetes1>

Mydgard
Egy erdekes dolgot szeretnek jelezni nektek, nem tudom masnal mi a helyzet. Szoval a megjelenesi datum bejelenteset kovetoen, nehany uzlet pofatlanul alacsony aron kezdte el hirdetni a jatekot, haromnal elo is rendeltem, biztos, ami biztos. Ezek kozul az egyiknel a konzolvilag.hu -nal erdekes dolgot tapasztaltam. Szoval 20.-an elorendeltem, megkaptam a visszaigazolo e-mailt, hogy 10.900 Ft-os aron majus 15.-en keszpenzes fizetessel atvehetem a motyot az uzletukben. Erre most latom, ahogy probaltam belogolni az oldalukon, hogy az adatbazisukban nem szereplek (eloszor probaltam belogolni, aztan uj jelszot kerni, akkor fogadott ez az uzenet). Mindenesetre a jatek naluk mar 13.900 Ft. Szoval ez a nagy discount akciozas, lehet hogy egy nagy atbaszas az elorendelesre. Mindenesetre most irtam nekik, egy mailt, amiben megkerdeztem, hogy all-e meg a rendelesem, mivelhogy az adatbazisukban szellemme valtam. :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

szucsy89
LOOL most elképzeltem ezt egy pillanatra 😄D

Akik az elsõ 10-ben vannak kaptak már mailt?
Jaja hasonló cipõbe vagyok én is.... Nem mindenki lógatja a pöcsét otthon, vagy iskolapadba, hogy van idõ mûvészi képet csinálni...

Carlos
Szintén! <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
Azert ne becsuld ala azokat a palcika ordogoket:-) Ne tudd meg mit kellett kommandozzak az irodaban, hogy eszrevetlenul lerajzoljam, utana kiragasszam valahova a falra, lefotozzam, es fel is toltsem! 😊

Pro Game most telefonált, hogy a diablo 3 ára náluk 11990-re módosul, de valószínûleg ettõl feljebb nem fog menni.

Carlos
Jaja.
Énis mire hazaérek szeretném sajáttal tolni, ha nyerek.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
lesz incgamersen folyamatosan 1-1 élménybeszámoló a kasztokról, hc módban végigtolva a bétát
az elsõ beszámoló a barbárról szól

Avenger
Láttam azt a képet is, én akkor azon gondolkoztam, hogy jó e tollal, vagy festék kell e mindenképp. 😊 Küldhetnék már amúgy a kulcsokat, lassan vége a munkaidõnek. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Én elõször félreértettem. Toltam egy nyomtatottat, aztán láttam, hogy rajzolnak, úgyhogy rajzoltam énis egyet.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Én is úgy voltam vele, hogy már tökmindegy, meg melóban is vagyok, aztán megnéztem, hogy még senki sem küldött be egy képet sem 30-40 perccel a kiírás után, és elkezdtem rajzolgatni.

Carlos
Vicces, mert az elsõ képek kábé fél órával a post után mentek ki.
Kábé akkor amikor itt belinkelték a hirt. LoL.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
igen, szerintem is tökjó az ötlet - talán csak ez az 'elsõ 10 garantáltan kap' dolog nem, merthát aki hamar észrevette, és pálcikából rajzolt egy diablot 12-15 másodperc leforgása alatt, az biztosan kap
ha meg valaki tényleg idõt, energiát szánt rá, és rajzolt valami nagyon szépet, akkor "csak" esélye van nyerni

na de mind1, én örülök, hogy egyáltalán van ilyen lehetõség 😊
ha jól látom, az sg lakóknak most jó világ lesz, mert gyanusan kap jópár ember innen kulcsot, akik hajlandóak megosztani is

poruljartal
de ez legalább kreatív, és látszik, hogy valaki foglalkozik vele, az kulcsot érdemel szerintem

😄😄😄 Jaja 😄😄

j0nNyKa
szerintem gamestar-ék kitalálták, hogy akarnak röhögni egy kurvanagyot, és amúgyis van 50 kiosztható kulcsuk - összekötötték a kellemest a kellemessel 😄
.. mer ami képek vannak, némelyik hatalmas 😄D

Nincs regem face-ra, rühellem mint a szart az ilyen oldalakat 😄 Diablo 3 kedvéért se fogok regelni 😄😄

Avenger
Néztem is, hogy ki teteti fel az anyukájával a képet. 😄 Aranyos amúgy.

Na feltettem én is a képem 😄😄😄 Kb 15 éve rajzoltam utoljára ennek megdfeleõen elég gagyi is lett, de jó az 😄 Facere anyám regjével tettem fel remélem ez nem probléma 😄

http://kephost.hu/image-4045_4F6C7427.jpg

A képet egy képrõl pingáltam kézzel 😄

Avenger
Na itt, az elõzõhöz is odalinkeltem, de atw-rõl nem hozza be. 😞

Carlos
Bökhetnének már valamit az elsõ 10-re. Megvolt már vagy 2 órája.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Összekicsinyítettem, szóval inkább berakom ide, ha megy a hotlink.

poruljartal
azt én sem tettem meg, szerintem ne rakd ki max emailben küldd el

Avenger
Nem tudom ki merjem e linkelni a javított változatát az ördögömnek. Még a végén kizárnak mert kétszer neveztem. 😄

bélanéni
A Wizard - Blizzard-on még csiszolhatnának, lehetne epic-ebb. Ez így kissé karcsú, a többi bejött. Pl. WD - Sacrifice kurva jó. "Feláldozza" a follower-jeit, atom <#banplz><#violent>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

CalebJoe
nem a minõséget nézik nem ,csak a szerencsén múlik
Avenger
Jó lett. Szerintem simán esélyes.

poruljartal

na nem spammolok többet, de ez lett a végleges 😊 remélem nyerek

CalebJoe
wizard meg ironman-be
bélanéni
A Rapid Fire nem is high level skill, azt 4-6. szinten kapjuk, persze ezen lehet hogy valami késõbbi rúna van nem tudom.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Avenger
LINK
Raktam rá néhány árnyékot. 😊

CalebJoe
lol a DH-nak az a golyószóró<#eljen>
bélanéni
Mi lesz itt??

bélanéni

Avenger
Na már ott is megvan ez a gomb, eddig nem volt ott.

Avenger
Na úgy megvan. 😊 De ha rákattintok az albumra, ott nem tudom elõcsalni. 😞