Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Ez nem elvakult vélemény, ez így is volt.
Egyedül vagyok, aki nem aggódik? <#fejvakaras> (Sheltem-en kívül)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Namost lehet egy elvakult blizzard fan hozzászólásának fog tûnni amit írok, de ugyanez volt starcraft2 bétánál is.
Fagyott minden, lagos szerverek, disconnectek, nem jó launcher...

Aztán kijött a végleges és leesett az állunk 😊 Minden a helyén volt, minden úgy mûködött ahogy meg van írva....Szinte csak balance patch volt az elejétõl fogva.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Avenger
Pont ezen gondolkoztam... Mintha nem üzemeltetnének évek óra p2p letöltõket. 😊 Csak a wow launcherét kéne átültetni, de nemigazán megy nekik. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

ProGabe
érdekes faileket produkál mostanában a Blizzard ezzel a betaval :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
nálam úgy is karcsú

marad a feladatkezelõ..
Avenger
Ha up-to date a játék, akkor indítsd a launcher helyett a diablo 3 exe-vel. Nálam akkor nem szöszöl, egybõl aktív a play gomb.
Ha eddig is azzal indítottad, akkor tanácstalan vagyok.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

antgecc
Ez most meddig lesz vajon ilyen, hogy megakad a launcher az agent.exe miatt?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tatyla
nerm,a first ott a keresztneved...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na gyártok már egy battle.net accountot, készülök a játékra. <#email>
A first name itt most melyik?
Tudja, hogy hungary-nél a vezetéknév az elsõ?
Ti megadtátok a pontos adataitokat? 😊

szucsy89
Sorry, igazad van. Ma éjfélig lehet válaszolni, maximum holnap délelõtt lesz szvsz eredmény. :/
Én úgy emlékszem az volt írva, hogy ma éjfélig tart a játék. Nem tudom elképzelni, hogy hajnal negyed 1 kor elkezdenek sorsolgatni 😄 Bár legyen így 😄, de leghamarabb abból szerintem holnap délelõtt lesz valami.

Carlos
Hol kell nézni az eredményt?

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
Ha jól tudom, a tegnap meghirdetett Pc Gurus bétakulcs játéknak az eredménye ma lesz. Lehet készülni! 😄
Tatyla
te szent szar mi durva ez a Monk is hihetetlen dragonball érzés tört rám,nagyon eltalálták 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ha így lenne, akkor nem lenne stressz teszt.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150677271223805.416627.74499138804&type=3

poruljartal
gamestaros facebookon hol van az a bejegyzés vagy mi amibe bekellett tenni a képet?! mert nem találol

Na de téma off részemrõl is....

Én meg úgy gondolom, hogy egy játék cég belülink él, és így igenis nem hátrány, nem rossz dolog az, ha megismerteti azokkal a termékét, akikbõl él.... Régen nem volt béta ja, de minden játékhoz volt demo, ami kb ezt a célt szolgálta...

j0nNyKa
ahah, még anno a half-life ment pont így 😊
na AKKOR nem is létezett a béta fogalma 😄
mondjuk demo volt mindenbõl

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hát mást nem is tudok tenni 😄 , mint várakozni 😄

Carlos
ismerõs. Énis vittem szánkón pc-t haverhoz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Azért az milyen durva, hogy még a betárcsázós nettel szenvedtünk (haverral oda-vissza bringáztunk a lakások között, mert telefonon beszélni ugye a net miatt nem lehetett, mobiltelefon meg hol volt még akkor...), hogy egy TCP/IP játékot összehozzunk még a kettõvel, most meg mikor a harmadik rész megjelenik...

j0nNyKa
én úgy gondolom, hogy egyszerûbb, ha részemrõl lezártnak tekintem a témát
aki várja 12 éve a játékot, az türelmes, és tud még várni 2 hónapot

jazzy
Nem, a gáz az, hogy 2012-ben az emberek azt hiszik, hogy a béta alanyi jogon jár. NEM. Pár évvel ezelõtt szó nem volt olyanról, hogy milyen szemét ez meg az a cég, mert nem ad bétát. Majd akkor jár alanyi jogon a játék, amikor megjelent és kifizetted.
Carlos
Még én sem kaptam semmi levelet se semmit a gamestar-tól.

Þór vígi þessi rúnar

Itt senki nem hisztizett, csak egy diablo nevû játéknál szerintem gáz, hogy béta kulcsokért kell dalolni, meg fejen állni , meg verset írkálni, meg keresgélni hogy hova tettek be kis diablo figurát....stb szarság 😄😄 csak hogy ki tudd próbálni azt a gamét, amire mondjuk 12 éve vársz 😄 Holott kb úgy is meg lehetne oldani, hogy Blizz dönt egyet, engedjük kipróbálni azt csá 😄

j0nNyKa
igen, erre írtam, hogy kb. ezzel a gamestaros cumóval most a teljes sg topiclakó-populáció ki fogja tudni próbálni, úgyhogy fokozottan nem értem a hiszti okát

mostanság kb. minden napra jut egy (vagy több) kulcs osztós / nyerõs link..

jazzy
Arra van 2 másik játékuk amivel kitapasztalták mekkora szerverpark kell.
Sáska
lehet, hogy nem itt olvastam, de mintha ugy remlene, valaki itt irta, hogy a diablo2nel is ez volt, eleinte alig lehetett szerezni kulcsot, aztan ahogy kozeledett a megjelenes, ugy jott az egyre tobb kulcs - a vegen mar csak az nem probalta, aki nem akarta.
Azert, ha megnezitek, egy-ket honappal ezelott talan csak 1-2 szerencses volt itt, aki kapott, egyre tobb helyen osztogatnak: diablo3.hu, gamestar, meg meg tobb masik oldal. Itt is mar sok ember van aki valamilyen modon kiprobalhatta.

Megveszem, de elhiheted rengeteg olyan ember van. aki magas ívbõl leszarja, hogy diablo 3, azt se tudják mi az 😄😄 De ha kipróbálná, akkor lehet letenné a haját, azt szaladna a boltba.. Én csak magamból indulok ki, én spec rengetek játékot vettem meg úgy, hogy véletlenül kipróbáltam és beállt a fenti szitu és ezért megvettem, amúgy lehet soha nem is foglalkoztam volna vele. Na de tök mind1 50 nap múlva majd kiderül mi a szitu 😄

j0nNyKa
te nem fogod megvenni, ha nem adnak neked béta kulcsot, de megvennéd, ha adnának?

Na ez is jó vicc volt 😄😄 Blizzardnak nincs bevétele hagyjuk már, sok wow-ostól annyi zsét húznak le amennyi jólesik nekik 😄😄😄 Egyébként meg digit változatba több ezren megvették már szerintem világszerte 60 ejróért 😄 Legtöbb országba nem akadály 60 ejró mint nálunk... + minél több ember kipróbálja az annál több vevõt is generál...

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

pl. lecsekkolni, ha megjelenés után x százezer/millió ember felmászik, akkor ne szakadjon össze a rendszer,háló...

poruljartal
szervert üzemeletetni nem kis pénz, amíg nincs bevételük addig minek fogyasszák feleslegesen az áramot?

Hát te is viccbõl írod ugye, hogy 50 nappal megjelenés elõtt béta serverekkel bohóckodnak 😄😄 Mert ha igen akkor nem lesz itt nagy gamelés 50 nap múlva 😄😄😄😄😄

j0nNyKa
ezt most viccbõl írod, ugye? 😊
bárki kipróbálhatja az szerinted hánymillió userrel egyenlõ? mit élne át a bétaszerver?

meg egy bétateszt nem azért van, hogy TE játszhass megjelenés elõtt, hanem hogy le legyen tesztelve - arra meg már több, mint elég ember van

ja ezt én sem értem...ugyis limitálva vannak a coopok 4 ember max azt csókolom, lenne x mennyiségû szerver kész.Úgy sokkal többen sorra kerülnének, mint így bohóckodni a kulcsokkal 😄

Vagy ha nem is mindenki, de mittom battle.net diablo regesek pl.....

Hát ha már itt tartunk azt se igazán értem mi a faxért nem ad a blizzard ki egy kód, amivel bárki kipróbálhatja 😄😄, aki akarja....

poruljartal
Én meg az elsõ 50 adnék kulcsot és már játszhatna is a hétvégén mindenki 😄

Ha akarod hasznalni majd az RMAHt, akkor szerintem mindenkepp erdemes.

Sheltem
Ha
-nem fogsz megnyitni linkeket amiket játék közben küldenek majd
-és nem lépkedsz be sehova máshova a felhasználóneveddel/jelszavaddal csak az eu.battle.net re
-nem lesz be eu.battle.net re csak otthon

Akkor felesleges(szerintem).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ja jo lenne ilyen vilagban elni.

Én meg úgy tennék igazságot, hogy aki feltöltötte 10 annak is adnék kulcsot, hiszen ne szopjanak az õ nem egyértelmû megfogalmazásuk miatt, + aki linkelte a megfelelõ helyre elsõ 10 annak is adnék. Ha átfedés van akkor a köv kapná 😄 többit meg sorsolnám 😄😄

zzeN
Szerintetek megéri venni egy Battlenet Autheticator-t? Elgondolkoztam rajta, de nem is tudom... 3900-ért kiszállítással.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Az igazság az, hogy elbaszták, mert azt írták töltsétek fel a képet, de ahova õk kérnék oda feltölteni nem lehet csak linkelni.... Szóval ezért van káosz 😄 Szóval aki mondjuk tényleg feltöltötte a képet, de oda ahova õk akarták nem linkelte, az spec a félreérhetõ kiírás miatt szopja majd a kulcsot

Szerintem is az email fog donteni, ahogy mondod a feltoltes nemvolt egyertelmu, ahova ok mondtak oda csak linkelni lehetett. :F

Mydgard
Onnan is megvan, szepen jottek a visszaigazolasok, jonak tunnek. Plusz masok is ezt irjak itt.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD