Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
" Felesleges átlátni az egészet, úgyis csak elindulsz egy irányba és folyamatosan rakosgatod a pontokat."

na ez a lényeg, kérem szépen. pontosabban az, hogy a D3-ban végre szakítottak ezzel a begyöpösödött szarsággal (amit persze õk alkottak meg anno a legjobban, ezért követi mindenki) és azt mondják, hogy a karaktered igenis mindent tud, hiszen szinten lépett, majd te szépen eldöntöd, hogy milyen skilleket használ

ez nem egyszerûsítés, hanem ÉSSZERÛSÍTÉS. aki azt mondja, hogy ez a hülyéknek/hülye konzolosoknak való, az magáról állítja ki a fogyatékossági bizonyítványt, mert nem képes felfogni, hogy amit most a Blizzard kitalált (pontosabban megvalósít, mert maga az ötlet nem igényel kisdoktorit, khm 😄), az az igazi választási lehetõség

ezzel a rendszerrel a kombinációk száma szinte végtelen. és igen, ez így jó, mert nehogy már azért tudjon egy skillt a karakter, mert te 3 hétig csak gyûjtötted a pontokat, hogy majd rárakhasd, ill. ne azért tudjon használni egy fegyvert, mert te csak egy gombra kattintgattál. szintet lép -> erõsebb lesz

nekem ez tetszik, akinek meg nem, annak is meg lesz a játéka. a Titan Questesek is most kezdték mutogatni az új játékukat:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ez nem skillfa, ezek passzív képességek!

Szintlépésnél nem erõre/ügyességre/intelligenciára raksz pontokat, hanem innen választasz egy csomópontot. Felesleges átlátni az egészet, úgyis csak elindulsz egy irányba és folyamatosan rakosgatod a pontokat. Aztán dönthetsz pl, ha az erõ útját választottad, h kardos, baltás stb. karaktert akarsz.
wantonly
Én szeretem a szerteágazó skillfákat, de ez azért túlzás, nagyon átláthatatlan. Ettõl függetlenül azért még lehet jó, csak szebben kellett volna megcsinálni.
jól mellétrafáltál.......

ez a játék egy hanyag utánzat és ráadásul gagyi....

látszik hogy jól becélozta a konzolos pistike tömeget a d3-al a blizz.

Tatyla
amikor elõször megláttam mivel én is kipróbáltam egy witch-et és megláttam ezt a skill fát mondom te szent szar ezmiez miért kellett minden kasztot összemixelni miért tud minden kaszt mindent viselni, használni?????

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát ez fos....le is töröltem😛 5 perc játék után.....

Igen, van az egyik tábor aki azt mondja, minek ide ilyen bonyolult skill tree, a másik meg elfordul a d3tól és mondják hogy pont az ilyenek miatt lett egyszerû a d3 😊 stb. Mindenesetre egy próbát megérne sztem😊 , én legalábbis úgy vagyok vele, hogy PoE-t is szívesen kipróbálnám.

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

ProGabe
tipikusan az a játék, amire ez nagyon igaz: easy to learn, hard to master

persze, hogy a játék eleje normal szinten "eszetlen" kattintgatásból áll, de majd hellen megizzad a kissrác 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jézusanyám ez beteg b+ 😄 hogy lehet ilyen összevisszaságot leprodukálni?

csak 800-an vannak elõttem PoE-ben😄

A 3 kedvenc karakterével, de leoltott szépen <#idiota>

Az új fiókom: DevLupius

bélanéni
Te meg kérdezd meg, ha ilyen egyszerû akkor miért játszotta végig 3x? <#ravasz1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fiam 8 éves, már háromszor végigvitte a diablo3 bétát és azt kérdezte, miért ilyen egyszerû, azt mondtam neki azért mert gyerekeknek csinálták, erre megkérdezte, hogy akkor te miért játszol ilyen játékkal 😊

bélanéni
Na akkor aki panaszkodott a D3 egyszerûsítései miatt, annak jó játékot! <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A Skyrimben is csillagtérképes skill rendszer volt.
De ebben a játékban szerintem nincs annyi lehetõség ami indokolna ekkora skill fát 😊

McHaals
ez a skill rendszer. kipróbáltam délelõtt a path of exilet, de itt hagytam abba kb.

MadWolf#11626

SLICK
hát nekem rohadtul zavarja a szemem, át se látom mi micsoda ...

szucsy89

Sajnos nem... ebbõl is látszik, hogy a Blizzard mennyivel igényesebb, sosem adnának ki ilyen összevisszaságot a kezdükbõl... 😄
bélanéni
Ez csak valami karikatúra, igaz?

szucsy89
Path of Exile
Ez melyik játék?
Érdekes ez a skillrendszer.

Rage47
igy va
ProGabe
úgy érzem a D3 rendszere egy "kicsit" jobb. f*sznak lenne ehhez türelme és ideje manapság

j0nNyKa
meglesz majsztro, csak nagyon sok a dolgom 😊
ma-holnap szanni fogok ra idot

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Szegény Jonny, láthatóan 90% nem tudja leírni a nickjét.
TVelvet
na és ki tudná megcsinálni szépen?😊 Kandurex? Johnny? 😊
wantonly
A kiegészítõket mindenképp megveszem hozzá, a PvP személy szerint nekem fontos része a játéknak, de az nem baj, hogy késõbb fog majd csak kijönni, a lényeg, hogy lesz.
ki meg be lehet kapcsolni.szerintem az úgy marad.nem kell napi 20x ezt elmondanod szerintem.rajtad kívûl mindenki megértette 😛

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Az aláírásomban lévõ õskövülettel ha nem is élvezhetõ sokszor, de játszható, szóval nem aggódj 😊
bélanéni
Szuper, kérjük!!
De a post betûtípusa maradjon úgy ahogy van, a fejlécben meg az aláírásban lehet ilyen ultra-designos, azt egyszer elég elolvasni.

<#eljen>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Az még a régi stat rendszerben volt, régi cumókkal, azóta ilyet lehetetlen elérni, legalábbis level 13on lehetetlen😊.

lesz több is ha jól fogy, az a 2 az lehet ami már kész van náluk nagyjából a kivágott tartalmakkal csak polírozgatják majd 1-2 évig.. pandákig nem lesz megállás.

Az eredeti Blizz terv szerint 2db kiegészítõ fog készülni a Diablo 3-hoz, nem DLC.
elitehun
Adjanak ki kiegészitõt, ne faszom dlc-t
ProGabe
az volt már, hogy melyik class hiányzik a legjobban?

engem pl. olyan is érdekelne, hogy ki, mit szólna DLC-hez. ez lenne az elsõ Blizz játék, amihez készülne (reméljük nem fog), kíváncsi vagyok hogyan állnak hozzá az emberek. vakon megvenné, soha nem vesz DLC-t, de ez esetben kivételt tenne, stb. persze ha lenne, most még nem tudnánk mit is pakolnának bele, mert ugye nem mindegy, hogy 3 új páncélt, vagy egy teljesen kidolgozott új classt kapnánk

egy egyszerû: hiányozni a fog a PvP? nekem nem igazán, elég lesz a co-op. persze néha oda-oda csapnék a haveroknak, de mindenképpen jobb ez így, hogy megkapjuk nélküle a játékot, mintsem szeptemberig kéne rá várni

miért játszol igazán?
- mert tudom, hogy abból a vázából fog kiesni a legtápabb item! igen, érzem!! ezaaaaaz, egy 2-5-ös rusty old sword
- engem a sztori érdekel, nagypapám is Deckard-bácsi történeteit mesélte elalváshoz
- mert a hangok azt mondták, hogy irtsam ki a pokol szörnyeit
- unalom ellen egész jó
- láttam hogy tele van a net ezzel a dijabló izével. megvetettem apuval, de ez egy szar! nincsen benne AK47-es meg gránátvetõ

elitehun
bazd 😄
Kandurex
bameg...és én még keménynek éreztem magam a 100 körüli dps -el

http://www.youtube.com/watch?v=AyyV9SMZRhI

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wantonly
Én sem fogom coopban kezdeni, elõszõr meg kell ismerni a játékot, végig kell járni mindent. Az egyetlen elõnye talán a gyorsabb fejlõdés és több jobb cucc eshet, de lemaradhatsz egy rakás dologról közben, mert mint a diablo 2-ben coopban a küldetéseket a lehetõ leggyorsabban játszottuk végig, szerintem itt is így lesz.
Sáska
jaja, thx, jo volt!
A Demon Hunter nalam felkerult a masodik helyre a Monk utan. Nem is a rapid fire, hanem inkabb a mobilitasa miatt. Vault+Tactical advantage FTW!
A beta elott igy soroltam a classokat: WD>Monk>DH>Wizard>Barbarian, most hogy minddel jatszottam, igy nez ki nalam a vegigjatsszas: Monk>DH>Barbarian>Wizard>WD.

TurboX
pont ezt a totyikot olvastam 😄..

nagy többségben szólózni fognak a játék megismerése miatt
Jabar
Ezt most csak viccnek szántad gondolom?
Természetesen gond nélkül elmegy rajta a játék.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Moyko
Valaki irna egy rövid értékelést a játék sebességét, technikai követelményét illetõen? Milyen konfiggal érdemes leülni elé, mennyire jól konfigurálható, nem szeretnék új gépet venni 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i5/8gb/512MB 4850 Ati elég lesz-e?

There is only one Boss!

Kandurex
pl lehet, igen szedjünk össze legalább 3-at

szóval lehet

coop, vagy solo az elsõ?
AH, fogod használni a real money -t vásárlásra?

Davidus
elsõ végigjátszás. solo vagy coop?

V9ykn8_TZL0

Kandurex
nem tudom, inkább a D3 -hoz kapcsolódó kellene...de, hogy mi? 😊)

Kandurex
profi

Daell Drow
Nagyon jo lett, mehet. <#eljen>
TVelvet
Ha a letöltés a psd-hez nem megy, szóljatok, felrakom máshova.