Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ez a lényeg, kérem szépen. pontosabban az, hogy a D3-ban végre szakítottak ezzel a begyöpösödött szarsággal (amit persze õk alkottak meg anno a legjobban, ezért követi mindenki) és azt mondják, hogy a karaktered igenis mindent tud, hiszen szinten lépett, majd te szépen eldöntöd, hogy milyen skilleket használ
ez nem egyszerûsítés, hanem ÉSSZERÛSÍTÉS. aki azt mondja, hogy ez a hülyéknek/hülye konzolosoknak való, az magáról állítja ki a fogyatékossági bizonyítványt, mert nem képes felfogni, hogy amit most a Blizzard kitalált (pontosabban megvalósít, mert maga az ötlet nem igényel kisdoktorit, khm 😄), az az igazi választási lehetõség
ezzel a rendszerrel a kombinációk száma szinte végtelen. és igen, ez így jó, mert nehogy már azért tudjon egy skillt a karakter, mert te 3 hétig csak gyûjtötted a pontokat, hogy majd rárakhasd, ill. ne azért tudjon használni egy fegyvert, mert te csak egy gombra kattintgattál. szintet lép -> erõsebb lesz
nekem ez tetszik, akinek meg nem, annak is meg lesz a játéka. a Titan Questesek is most kezdték mutogatni az új játékukat:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szintlépésnél nem erõre/ügyességre/intelligenciára raksz pontokat, hanem innen választasz egy csomópontot. Felesleges átlátni az egészet, úgyis csak elindulsz egy irányba és folyamatosan rakosgatod a pontokat. Aztán dönthetsz pl, ha az erõ útját választottad, h kardos, baltás stb. karaktert akarsz.
ez a játék egy hanyag utánzat és ráadásul gagyi....
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
persze, hogy a játék eleje normal szinten "eszetlen" kattintgatásból áll, de majd hellen megizzad a kissrác 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az új fiókom: DevLupius
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
De ebben a játékban szerintem nincs annyi lehetõség ami indokolna ekkora skill fát 😊
MadWolf#11626
Sajnos nem... ebbõl is látszik, hogy a Blizzard mennyivel igényesebb, sosem adnának ki ilyen összevisszaságot a kezdükbõl... 😄
Érdekes ez a skillrendszer.
ma-holnap szanni fogok ra idot
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De a post betûtípusa maradjon úgy ahogy van, a fejlécben meg az aláírásban lehet ilyen ultra-designos, azt egyszer elég elolvasni.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
engem pl. olyan is érdekelne, hogy ki, mit szólna DLC-hez. ez lenne az elsõ Blizz játék, amihez készülne (reméljük nem fog), kíváncsi vagyok hogyan állnak hozzá az emberek. vakon megvenné, soha nem vesz DLC-t, de ez esetben kivételt tenne, stb. persze ha lenne, most még nem tudnánk mit is pakolnának bele, mert ugye nem mindegy, hogy 3 új páncélt, vagy egy teljesen kidolgozott új classt kapnánk
egy egyszerû: hiányozni a fog a PvP? nekem nem igazán, elég lesz a co-op. persze néha oda-oda csapnék a haveroknak, de mindenképpen jobb ez így, hogy megkapjuk nélküle a játékot, mintsem szeptemberig kéne rá várni
miért játszol igazán?
- mert tudom, hogy abból a vázából fog kiesni a legtápabb item! igen, érzem!! ezaaaaaz, egy 2-5-ös rusty old sword
- engem a sztori érdekel, nagypapám is Deckard-bácsi történeteit mesélte elalváshoz
- mert a hangok azt mondták, hogy irtsam ki a pokol szörnyeit
- unalom ellen egész jó
- láttam hogy tele van a net ezzel a dijabló izével. megvetettem apuval, de ez egy szar! nincsen benne AK47-es meg gránátvetõ
http://www.youtube.com/watch?v=AyyV9SMZRhI
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Demon Hunter nalam felkerult a masodik helyre a Monk utan. Nem is a rapid fire, hanem inkabb a mobilitasa miatt. Vault+Tactical advantage FTW!
A beta elott igy soroltam a classokat: WD>Monk>DH>Wizard>Barbarian, most hogy minddel jatszottam, igy nez ki nalam a vegigjatsszas: Monk>DH>Barbarian>Wizard>WD.
Természetesen gond nélkül elmegy rajta a játék.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
There is only one Boss!
szóval lehet
coop, vagy solo az elsõ?
AH, fogod használni a real money -t vásárlásra?