Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelenlegi helyzeted. 😊
Amúgy én nem tudok róla. Miért nem iratkozol fel?
wantonly
Amúgy van még valahol bétakulcs nyerményjáték?
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Supply Depot stáblistája nem semmi, kábé öt perce megy 😄
"second second assistant producer"
"best boy"
"bestest boy"
"bestest boy's bestie"
nekem blizzardtól jött invite

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Tatyla
sokan inkább nyerték

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gerey
Aki kapott bétakulcsot, mi a jellemzõbb a Blizzard küldte, vagy különféle nyereményakciók meg más oldalak segítségével kaptatok?

Kandurex
Blizzard folytatja az áprilist..😉 a zerges flasht mindenképpen próbáljátok ki 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
hatalmas😄
http://us.blizzard.com/en-us/games/supplydepot/
az oldalon a jobb alsó kép is 😄
Carlos
Nekem kéne... <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
meg ram ami szerintem kevés, még kellene bele +2 giga

Tatyla
kis OFF:

nesztek darkos környezet:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

drop
j0nNyKa
lehet jelentkezni mostantol privatban jovohetre beta accra
kerek mindenkit, hogy jeloljon meg idopont intervallumokat, amikben jo lenne neki
maximum 12 orat fogok mindenkinek adni, mert nagy az erdeklodes, es minel tobb embernek ki akarom osztani
olyan is jelentkezhet, aki a mostani heten tolta, de azok lesznek elonyben, akik meg nem
holnap reggel 9tol indulnak az idopontok

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

elitehun
Május 15 után tessenek jól megfontolni 😄
Aradebil2
core2duo E6750,2giga ram,8800GTS . most hogy nézem,lehet a proci kevés😞

Kandurex
Na a Blizzard kezdi már az április hülyeségeit newest authentication system

Kandurex
milyen gépen toltad?

Aradebil2
hú de jó hogy ki tudtam próbálni a bétát,valszeg új gépre kell beruháznom,pedig a minimum követelményeket teljesíti 😞 corpse spider castjánál,valamint a lilát lövõ csontikat támogató izéknél egyszerûen megáll a játék,majd a köv kép az hogy meghaltam😞

dátum

Sheltem
Nekem gtx285 van...Az bõven elég lesz diablo3hoz(én battlefield3azok is vele közepes beállításon és 64es szervereken soha nem akadt meg egy pillanatra sem).

Szóval ha nem akarod nagy költségbe verni magad elég procit/lapot cserélned.
Én ha most vennék 2600k -t vennék, legjobb tuningproci.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

<#nevetes1><#taps><#hawaii> Nincsenek nagy igényei. ;-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Kandurex
😄

Költséges lesz a D3. Asszony pajtás gépe nem bírja a multi mókát. Egy C2D 2.13ghz és GTX285 nem bírja el a 4 embert full hd-ban. Mosolyogva rám nézett és i7-t kért. 😛

Az tök király lenne, ha az utolsó 4-5 napnál bejelentenék, hogy hekkerek feltörték a blizzardot, és olyan károkat okoztak, amivel Bizonytalan idõre elhalasztják a kiadást 😊
Sáska
43!

Valójában meg inkább csak látszat lehetõség. Ez olyan lenne mintha a diabloban mondjuk az egyik spellt 20 felé szeded és ha kiteszed mind a 20at akkor kapod meg a mostanit. Szóval ez olyan választás meg nem is, mert úgyis kell mind.

Pont ilye volt dio2ben a stat elosztás is, lehetõség volt, de mindenki kb ugyanazt csinálta meg. Értelme nem sok volt.

Én azt mondom elég a kevés, de legyen mind más.

az is valami... 😊

How much can you take,before you snap?

CalebJoe
annyira nem lehet megvariálni mint annó a Titan Quest-ben a skilleket
Aradebil2
ja csak a lehetõségeknek a jelentõs része passzív "skill",ált. +statok

nekem rendesen felcsillant a szemem, hogy "omg, mennyi lehetõség" 😄
majd holnap kipróbálom,mert nagyon kíváncsi lettem

How much can you take,before you snap?

nem 2x24 óra a game, infernot nem fogod fél év alatt se végigtolni egyszer se napi 1-2 órával (hacsak nem vásárolsz jól be RMAH-ban tõlünk 😊

napi 5-6 óra teljesen egészséges lehet úgy hogy évekig/kiegészítõig játszol vele

Miaz nem tetszik a sok öregnek, hogy egy nagyobb(de baromi egyszerû) rendszert kéne átlátnia PoE-ben? <#miaz>

bélanéni
bazz... <#kacsint>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

CalebJoe
kell az érszûkület is<#idiota>
bélanéni
Baszki azért heti 2 órára csak fel lehet állni a Diablo3-tól <#idiota>
Én is baromira várom, de direkt max. napi 1-1,5 órát fogom nyomni, hogy kiélvezzem, emésztgessem minden D3-ban eltöltött órát. Nehogymá' az 5 éves várakozást agyonbasszam egy 2*24 órás ámokfutásos maratonnal, amibõl 20 órát már magamnál sem vagyok <#zavart2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bnet/wow karbantartáskor lesz egy rövidebb szünet a d3-ba belépésre is, ahogy SC2 se megy mindig akkor. de nem 10 órás leállás mint a wownál.

CalebJoe
csak külön szerveren mennek remélem nem zavar be a Diónak
Tatyla
én csak azért aggódom hogy ha a wow-al lesz majd valami szarság ugyanúgy nem fogunk diablózni 😞

Carlos
akkor valamit okosítanak. Jegelem kicsit a cuccot. 2x kivágott battle.net disconect-el.

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
még a blizzard.com is halott!

szerk: most már jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
Titeket is dobál kifelé a játék?

Þór vígi þessi rúnar

Frissítettem a listát.
Akit még érdekel a béta hozzáférés dobjon PM -et.

Az új fiókom: DevLupius

A hivatalos oldalon feltüntetett információ, miszerint a gemeket csak “head” és “weapon” slotba illõ tárgykba lehet majd tenni, hibás. Ugyanúgy lehet majd minden tárgyat gemelni, mint a korábbi buildekben. A diamond, és a sapphire viszont kikerült a játékból egyelõre.
Egyelõre még nincs implementálva “kick” rendszer, tehát nem tudjuk kirugdosni az illetéktelen behatolókat a játékunkból, és ez a funkció már nem is fog bekerülni a megjelenésig.
Ezredszer is elhangzik: hardcore karaktert nem fognak feltámasztani. Legyen az ok latency, áramszünet, szerver oldali bug, fekete mise, vagy bármi egyéb, akkor sem.
A Nephalem Valor buffot mindenki megkapja a csapatban, tartózkodási helyétõl függetlenül (akár a városban ácsorogva is).
Maximális walk/run speed increase 25% lehet.
Ahogy a második részben, a Magic Find érték ugyanúgy vonatkozik az elpusztított tereptárgyakból (“prop”😉 esõ itemekre is.

bélanéni
Néztem videót a Path of Exile-bõl, a jótól messze van. Itt nem csak a skill-fával van gond.

milyen pvp?

wantonly
Sokan nem szerettük a szokásos 1-1-1-1-1 pontokat rakok a skillekre, majd az utolsót maxolom és addig tartogatom a pontokat rendszert. Már a Titan Questben is felüdülés volt, hogy ugyan aranyért cserébe, de újra el lehetett osztani a képességeket. Az meg, hogy szabadon váltogathatom az remek lehetõségeket kínál, és ez hatványozottan igaz a PvP-re is, sosem tudhatom, hogy az ellenfél mivel fog támadni.
bélanéni
Egyetértek, sokkal jobbnak érzem, mint a D2 skill-fáját. Átgondolt, ésszerû, egy adott karakterrel is sokféle stílusban/skill-kombinációval játszhatsz, nem kell új karakter ahhoz, hogy egy másik utat járj. Szerintem elsõ osztályú a D3 mögött húzódó rendszer/mechanizmus, de úgyis a gyakorlatban dõl el minden. A béta alapján igen jónak ígérkezik.

Aradebil2
sajnos az utóbbi 3 napban nem tudtam követni a topicot,tvelvet kucslosztása jól halad,nem akadt el a kulcs még sehol sem?😊 nyugtassatok meg😊