Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
diablo 2 kedvenc act / kedvenc foboss szavazas esetleg ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
viszont, szóval, nem lesz ilyen screen? mert én biza nem találtam
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kandurex: mar mindenrol volt szavazas kb 😊
esetleg valami visszatekintos lehetne meg, hogy mondjuk melyik volt a kedvenc itemed d2ben, vagy a kedvenc bossod, ilyesmik ?!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
(lásd: D2 - D3)
mediumon lazán fut még 4 társsal ide, de nem max. felbontáson, hanem egyel lejjebbin.
a hátránya, hogy a ventillátor jobban hallatszik nem optimalizált, vagy igényesebb játékoknál, mert több hõt termel a gép.
furcsán jól optimalizálták amúgy a diablo 3-at, intel hd 3000 nem szokta szeretni pl. az árnyékokat a játékokban, de itt egész jól néz ki
ugyanezt tudja egyébként egy macbooc pro is i5-ös procival, szóval ha rákeresel youtuben, biztos találsz gameplay videókat ilyen konfiggal.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A DH-ek kicsit imba-k. Sáskával 2 DH úgy kipucolta a bétát, hogy ihajj... azt se tudták a mobok hol vannak.
Þór vígi þessi rúnar
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nekem is visszaigazolták az olcsóbb elõrendelési árat és az ingyen futárt, pedig az emelés elõtt rendeltem egy nappal :-)
haverral toljuk a d2-t ezerrel májusig. hihetetlen, hogy 1680x1050 es monitoron játszom, nem ablakban, de teljesen sirály élmény még mindig. 5 óra játék után ránéztem a tabletemre és agyonvágott a pixelmentesség :-)
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Ami feltûnt, hogy végignyomtam a bétát vagy 7x már, de eddig 1x volt olyan, hogy a kezdés utáni szabad pályán le tudtam menni az egyik kútba + késõbb is szintén kinti szabad pályán volt egy két szinted barlang... De ez a 7 alkalomból csak 1x volt eddig... A random pályákat én úgy értettem, hogy olyan lesz mind d2 be, hogy az adott pálya más alakú stb, de ha volt egy barlang, akkor az is rajta volt mindig, csak mikor hol. Ezek szerint d3 ba ez nem így lesz?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
http://www.youtube.com/watch?v=RTBpj8vaoGY
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az új fiókom: DevLupius
Regards,
Az sem utolso szempont, hogy ha van egy jo notebookod, akkor azt ki tudod loni a TV-re is egyszerubben, mint esetleg az asztali gepet, ami gyakran tavolabb van/lehet a TV-tol.
200k ból monitorral olyan gépet lehet összedobni, hogy semmi nem bír vele most kb 😉 úgy hogy nem kell 100k-s v afölötti vga...értelmetlen
6 magos AMD - szorzózár mentes, alap hütövel is még lazán engedi huzni és nem is melegszik sokat - ha joltudom 3.2ghzn megy - atomcoolerral akár 5ghzra is felhúzhatod...ismi 3.6ra húzta - kiakadt a játék kb. nem bírta a ratyi fifa :ddd gyors volt neki, v hát nem úgyvan megirva az...
Igyis 25-30% körül használja a procit Ultrán akármelyik játék
40k-s Ati van benne - igaz, h Geforce vmiért szebb grafot adott tán pl Hot Pursuitba, szebb szinek v fényesebb, mert ott volt tán nvidia inspector - mondjuk nem akartam elhinni, h csak amiatt volt az olyan
8giga ram - megy mint atom
McHaals: meddig tudod tolni akkor ? - nincs most jelentkezõ, csak kérdem - szal nemtom hogy legyen 😊 egyébként azon a gépen nemhogy minimumon demég kb fullon se kéne akadnia...vmi nem stimm nagyon
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A 200ezres laptopot tuti nem vennék, nem érné meg ennyit kiadni érte, 1-2 év múlva negyedét nem éri... ráadásul belepakolják a Win7et, az megdobja az árát jó pár tízessel.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb