Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
2. tal rasha helm helyett firebird helm
3. fiebird chest helyett cindercoat
4. oculus helyett firebird offhand
5. justice lantern helyére sárgából jobbat csinálsz, csak legyen rajta socket. egyik gyűrűd stone of jordan vagy unity lesz úgyis, a másik royal. ( 6 piiece firebirdel meg unity+stone of jordan)
6. pain enchancer gem helyére toxin (lvl 25)
7. bane of the trapped gem helyett zei's stone of vengeance
8. braceren legyen fire element %
9. próbálj jobb firebird itemeket szerezni
bracernek mindegy mit használsz,. én strongarmot használok blackhole miatt.
övnek: string of ears, witching hour vagy tal rasha öv+tal rasha amu.
amennyire nem szeretem az ilyesmit, azt mondom t6 pubon leechelj
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.28. 13:23:53
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Wiz
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
kik használják innen? Mik a tapasztalatok? volt már kötöszködés, bann ilyesmi érte?
köszi!
!Forza Ferrari!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De abban is biztos vagyok, hogy a jelenlegi charge barbárommal partyban úgy megyek át a mobokon, mint kés a vajon és a többiek csak rohannak utánam. Egyszerűen ultra brutál sebzéssel lett megáldva és Ancien Furnace-val még durvább lesz. Csak a Toughness-t kellene növelnem, hogy biztonságosabb legyen soloban és a ground effektek ne kapjanak szét + még több cooldown.
Egyetlen problémám van még mindig, amit eddig nem tudtam megfejteni az az, hogy a Rift Bosst hogyan tudom szétkapni pillanatok alatt?
Frenzy-vel is kipróbáltam, támadó skill nélkül is (Call of the Ancient-el) és nagyon megszenvedtem, amire sikerült leverni. Fél csíknál tartottam, amikor pl. GR31-ben toltam és vagy 5 perc kellett, hogy legyőzzem. Szóval ezen még gyúrni kell, de azért le a kalappal, akik GR55-60 körül végigtolták, na az a gonosz! 😄
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
T6 rift gyerekjáték, griftnél a Compass Rose helyére SoJ kerül, annyi a változás.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/hero/50601323
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gabiwan-2271/hero/7427175
Koránt sincs készen, Amuletten Lightning kell, ancient fegyver, cuccok. (kavicsokat átraktam barbárra.)
De, nagyon jó a Holy és a Fire Wave of light is, kinek, melyik jön be jobban...
De!
Belekóstoltam a Charge barbárba és az valami hihetetlen tápos lett.
Gyorsan összedobtam egyet a meglévő cuccokból, semmi extra és így is 250k-350k criteket csapkodok vele. Pillanatok alatt szétszed egy elit pakkot. Mi lesz az ancient cuccokkal... Most úgy érzem, hogy megvan a balansz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Valaki játszik innen a gameval xbox oneon ?
Ha igen kérem vegyen fel, gamertag: CzKaresz81
lehúzták rólunk a ZSÉT az elején , ez már csak izé.....
ha lesz is következő - azt majd később veszem meg...
de látom megjött a kihívó -a LOL alternatívája- onnan várják a zsét...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
legalsó link letöltéshez
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.22. 13:47:12
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nem ismerem meg pontosan milyen fajta goblinok vannak es melyik mit dob, de emlekeim szerint amikor egy eleg nagy ilyen pakkot kinyirtam multkor, osszesen 1 vagy 2 legendary esett, de mivel annyi esett, igy gondolom olyan tipusu goblinok lehettek amik ilyeneket hajigalnak...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.01.22. 12:55:59
Regards,
Regards,
raekor barbival átsuhantam köztük, meg is állt a kép, mert az összes kb. egyszerre halt meg és dobta ki a cuccokat
el is hullott ma a hc barbárom, de tesztnek jó volt. mocskos op a barb most
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.01.22. 03:28:16
ilyet még nem láttam. nem tudom hány goblin volt a pályán, nagy rész elment, sőt 1 hijján' az összes...
az dobott egy shoulderst, ami jó is volt....
100-150 diamond esett, még ilyen goblint sem láttam...
:-))))))))
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.01.21. 21:52:07
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egy alapszabaly szerintem, hogy secondary-t soha nem porgetunk ujra. Legfeljebb akkor, ha primary-n minden perfekt, de inkabb meg akkor sem. Life per kill is eleg haszontalan...
Regards,
Meg ha Aughild setből tudsz craftolni jó slotra darabokat, akkor annak a bónuszai lehet jobbak mint a Vyr set-nek pl.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Avenger-2668/hero/52547078
T6-ra még sajnos nem elég. Viszont a barbárommal már simán pörög a T6 pedig a segítőmről még hiányzik a Unity.
tudom kell egy SOJ, egy jobb rorg, meg egy furnace se artana.
t6 megy sima mobok halnak lazan, az elitek mar kevesbe gondolom ott a furnace majd azert jobb lesz, vagy amig nincs furnace erdemes vmi sunkeeper + masik fegyo dualban gondolkodni? lattam olyan barbit multkor hogy 1-2 csuszasbol kiirtott minden elitet :S
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
fire build : cindercoat + multishot(nem probaltam de top 10 dh-k hasznaljak szoval valoszinuleg jo) vagy cluster(partyban)
Minden cuccra, amin lehet Crit. chance, vagy Crit. damage, arra tegyél és lehetőleg a maximumot, plusz sok int.
Fegyvert meg keressél olyat, aminek magas az alap sebzése és dobj rá +10% sebzést és tegyél bele socket-et, abba pedig 130-as CHD kavicsot.
Nem vagyok vazsi szakértő, de csak ezzel nyersz vagy +300-400k sebzést, mert látom, hogy a Firebird megvan, bár azokból is sokkal jobbakat kell kiütnöd.
Szakértők majd tovább finomhangolják... 😊
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
http://eu.battle.net/d3/en/profile/foldi6-2466/hero/47510820
Tanácsot szeretnék kérni. Mit kéne változtatnom a gearen, hogy bírjam a T6-ot? karakterem