Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Ez három különbözõ megoldás, felülrõl lefele haladj, amíg nem mûködik. Egy megoldást többször is érdemes kipróbálni, mindig újraindítva 0-ról a launchert. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Bashiok az infernó módban történõ változásokról.

Érdekesség: A cégen belül hónapokra fogadnak, amíg az elsõ játékos kipörgeti az infernót.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
<#wilting>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Avenger
-Feladatkezelõben agent exe kilövés.
-Ha nem javítja meg akkor egész bezárás, programdata rejtett mappából battle.net mappa törlés, újra próbálkozás, szükség esetén agent exe kilövés újra.
-Ezeknek az elismétlése csökkentett módban hálózattal.

McHaals
állítsd le, alt+control+delete, feladatkezelõ, agent.exe lelõ, launcher újraindít, hátha így már menni fog

MadWolf#11626

Megtalaltam, szoval azert, mert valakinek valamit ir a supportos, olyan megfogalmazasban, amibol az derul ki, hogy fogalma sincs, es nagyon maximum a szemelyes velemenyet kozli, ne vegyuk mar 0.5%nal nagyobb valosagtartalommal biro informacionak. <#sniffles>

indítsd újra párszor*

firewall/router off, indㅓㅅㄴㅇ ㅕㅓㄱㅁ 내ㅏㄴ캑

Kandurex
technikai segítség kérés: próbálnám telepíteni a bétát, viszont a updating setup files... kb. elér olyan 70% onnantól kezdve meg se moccan már egy órája unatkozva rágózok...tipp?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Honnan az info?

Avenger
WD tényleg jónak tûnik, viccesek a skilljei meg a hangja, tegnap néztem, ahogy tesóm játszik vele. A vicces, hogy már a 3. wretched mothernél esett neki egy rare cucc. 😄

Én rugóra esküszöm, remélem egy kiegben majd megérkezik, addig DH és WD.

Az új fiókom: DevLupius

Mydgard
Meglehet egy betabol nem lehet melyrehato kovetkezteteseket levonni, meg sok mulik a szerencsen is (drop) illetve a jatekos tarsakon (jol osszeszokott klanbrigad).

Igazabol, aki jatszott a Diablo 1-gyel es 2-vel tok mindegy mi volt, mi lesz, ugyis megveszi a D3-at es valoszinuleg evekig tarto kockulast fog jelenteni a jatek. Nem lesz csalodas ugy erzem.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

nálam mindig is barbár volt az elsõ. DH-n gondolkoztam még, de nem bírt teljesen meggyõzni

How much can you take,before you snap?

Mydgard
Termeszetesen en barbarral kezdek, aztan jon az osszes tobbi. 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

antgecc
Nem véletlenül. Sokan kezdenek rájönni, hogy nem attól jó egy class, hogy mekkorát sebez.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
Én barbár buzi vagyok, sok tolvajkodás után. Demolisön men!

nem értelek titeket, nem lesz gond ez az RMAH, mert te is hasznot tudsz húzni belõle... Remélem lesz Mo.-n.
kovecses
Alakul, most már csak a játékra kell várni...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

reh, érdekes, megfigyeltem, hogy Barbár az igy kb a háttérbe szorul mindenkinél 😊 mintha nem is kezdene azzal senki 😊

a pvpre kíváncsi leszek márcsak olyan téren is, hogy mennyire lesz unalmas avagy nem - talán csak 1 pvp arénát láthattunk eddig, de ha jól rémlik abba semmi extra nem volt - namár most mivel nem konkrét wowos tps nézetü a pvp igy más lesz a varázsa etc etc - szal, hogy letolsz 10 meccset pvpben és mennyire fogod megunni ? 😊

Carlos
Ha e-sport lesz, akkor lesznek szabályok. Ergó: mindenki ugyanolyan felszereléssel megy, amit akkor kapnak, vagy elõre meghatározott. Az hogy jancsika fun-kodik az arénában fizetõs cuccal meg simán engedélyezett lesz, mert ugye blizz-nek ezis egy bevételi forrás, amirõl nem fog lemondani.

Þór vígi þessi rúnar

Ha tényleg hinni lehet a pletykáknak, és e-sportra lesz megcsinálva, akkor nem lesz ilyen.

Carlos
Tudom.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
de egyébként most úgy áll a dolog, hogy itthon (meg gondolom jóóópár másik országban) nem lesz ez az RMAH hülyeség

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

McHaals
ezért nem fogom én erõltetni a pvp-t, ha tényleg ilyen lesz

MadWolf#11626

Carlos
<#eljen>
Sajna ez magával hozza azt, hogy a pénzes véristván vesz egy 100kezes überkardot és lenyom mindenkit.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Ebben a rendszerbe, ami a d3-ban van az a jó, hogy nem csak a fegyverhasználók erõsen cuccfüggõek, mert mindenkinek a fegyverébõl származik a sebzése. 😊

na a magyar szennyezés, még én se néznék rá, nemhogy megmutassam egy ismerõsnek vagy valami, amit egy igényes termékkel lehetne csinálni.. és gondolom az árból egy ezres hogy nekünk külön fordítgatnak meg nyomtatnak.
annual pass ftw

McHaals
béta alapján nem mondhatnám, hogy wizardnak nem esik wizard cucc

MadWolf#11626

j0nNyKa
hozzáteszem, hogy so-so a többiek is kapnak buffokat, dhnál pl. a turret tud healelni mindenkit, stb.

Avenger
Barbár amúgy tényleg brutális. Cleave-el üt akkorákat, mint wizardnak az arcane power használó skilljei, legalábbis egy jobb kétkezes karddal. 😊 Persze közel kell mennie, de akkor is érdekes, hogy 90eket kritelek vele, amíg egy magic missle kritel 15-20akat, és még csak nem is területre hat, igaz ranged. 😊

Mondjuk így is wizarddal kezdek majd.

Mydgard
Jol felszerelt karakter jo lesz infernon, mindegy hogy milyen kaszt. A sorci gondolom papir nagy sebzesel, a barbar meg a legtobb HP-ju, decerosen cuccfuggo. Az elejen valoszinuleg celszeru lesz csapatban menni Infernon, mert lesz csapatbuff (barbi) es heal (monk). Gondolom a filozofia ugyanaz, mint D2-ben, eleg sokat nyomtam HC-t es a Frenzys barbar volt a kedvencem. 😛 Jo cuccban immortal volt es a leggyorsabb kari.

bár az se harcmûvész.Ez a monk telitalálat.Viszont a bétából kiindulva, nem neki lesz a legnagyobb dps az tutkó.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nekem bejön a monk, azzal kezdem majd a teljest is, ha meglesz...tetszik ez a látványos csihipuhi, meg hogy õõõ nem csak 20 méterrõl kell lövöldözni az ellent..a barbár sosem tetszett amúgy, nagy böszme állat, lassú 😄 csak lendíteni tudja a karját 😄 ettõl függetlenül 2. karakternek a wizard vagy wd lesz.A paladin v. warrior hiányzik sajna nekem, de inkább egy kemény warrior kellene.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
Sokmindenrõl nem szólt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
Elmentem 2 órára és 51 üzenet... 😄
Teljesen jól írtam.
kevesebb ember esetén(monk) kisebb a kereslet tehát az árak is alacsonyabbak lesznek
És ugye rémlik olyasmi is, hogy wizardnak a büdös életbe nem fog wizard cucc esni? 😄
Magyarul a sok wizard majd telepakolja az ah-t monk cuccokkal. 😄

j0nNyKa
ámen!

Carlos
ez kommersz mikro-ökonómia szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

gear és skill megfelelõ aránya kell,hogy számitson! reméljük jól belövik!

Valóban régen volt, még wotlk eleje fele..
Igen, mindig a CC volt a legfontosabb, de valahogy wotlkban(cataról nem tudok nyilatkozni, csak haverom mondja mindig hogy megy a faceroll) hirtelen feje-tetejére állt az egész, és a gear volt minden.
No de hagyjuk is. ne kezdjünk el wowról vitázni ebben a topicban, fõleg, hogy nem is igazán vagyok már képben, csak szeretném, ha hasonló lenne a D3 pvp-je mint anno BC-ben volt.

kis közgázt nem ártana ismételned 😄
kereslet-kínálat? <#hehe>

How much can you take,before you snap?

wantonly
Erre én is így emlékeztem. Akkor lesz mit nézegetnem. <#finom>
bélanéni
"Egy másik szuper hír, hogy a sima Dialo III doboza itthon is kihajtható papírtokba fog kerülni és teljesen magyar nyelvû lesz, plusz valószínûleg a “kis kézikönyv” is magyar lesz. (A CE 100% angol nyelvû lesz!)"

diablo3.hu

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Elvileg szép papírdobozban jön. Mindjárt keresem a linket, ahol olvastam.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rég járhattál WOW arénában vagy RBG-n,mert a PVP arról szól,hogy ki tud jobban CC-vel kiszedni valakit az ellenfél csapatából!
A gear bullshit! a warriorom maxos gearben 410 iLVL fegyóval kb 30-40 sec alatt tudja felrakni magára a szükséges proccokat,hogy kihozza a maximumot ami a játék legdzrvább 2 kezes fegyójával átlag 20-22 ezres criteket jelent.....
ellenben felszintezel egy druidát megüt 2x és eltikkel a Hp-d 60%-a!!! mig ú elfut....
ugyanilyen egy rugó is aki frissen 85-ösként 333-as tõrrel fixen 20-25 ezreket backstabbel.....vagy egy mage aki 0.5 secente lõ ugyanennyit szintén 2 szezonnal ezelõtti gearben😛 nem mellesleg egy ilyen rugó+mage kiszed bárkit 20-25!!! secre ami ugye a végét is jelenti a meccsnek😛

Carlos
télleg... 😊
Mert nem tudja kiszótárazni a Holy Sword of Justice-t.
Damage 50-75
Lightning dmg +5-7
+20 HP regen

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Kihagytad, hogy:

"skacok honnan lehet letõteni a magyarosítást? írjatok!!!!!"

😄D
gerey
Ja de ezek nem azok az emberek akik anno 96-ban, vagy 2000-ben ismerkedtek meg a sorozattal. Tipikus fanyalgók, akik minden új játékot imádnak lehordani, aztán pár hét/hónap alatt eltûnnek. Mi meg majd remélhetõleg évek múlva is toljuk a gammát.

Carlos
És tényleg, mi jutott még eszembe:

-Van már Warez?
-Honnan tölthetem le?
-Adjatok linket!
-Elküldtem az SMS-t de nem jött a letöltõ link.
-Krekk van már?
-LINKET!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem a DH öl a leggyorsabban.

Þór vígi þessi rúnar