Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
(és lehet hogy ezt a lehetõséget Jonnyka sem ismeri, mert nem tökéletes a design <#idiota><#ejnye1>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Baszki most jöttem rá, hogy le lehet gördíteni az eredeti üzenetet, ha valaki válaszolt valamire. Eddig mindig visszagörgettem az eredeti üzenethez. Mondjuk ez csak akkor érdekes, ha sokkal korábbi az eredeti üzenet, amire reagáltak. (Pl. #18650) <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
igen, csak nem helyes...

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Hozzáteszem, teljesen játszható volt, csak számomra ez már élvezhetetlen kategória.

bélanéni
Itt egyértelmûen nem ez van. Kizárólag akkor ment le az fps drasztikusan, amikor nyílt terepre mentem + volt minimum 8-10 ellefél a képernyõn, és a Wizard-om szórta az effekteket. Ez egyértelmûen nem bug, hanem kevés a kraft.

Enyémet 4 ghz-ig lehetne húzni izmosabb hûtõvel. De inkább hagyom így ahogy most van nem akarom megsütni 😄 .

Vannak driver problémák tudtommal amiket biztos javítanak majd mire jön a játék. Emellett nekem van egy olyan fura bugom is, hogy ha hangfalról szól a játékl akkor elõfordul hogy szaggat, de ha bedugom a fülest akkor teljesen gördülékeny a játék. Mások is írtak olyat hogy extrém fps-ingadozásaik voltak, aztán amikor kikapcsolták a hangot, akkor megszûnt a dolog. Szóval a béta kliens egy bugtenger optimalizáltság szempontjából, de nem hiszem hogy a végleges játékban ezek a dolgok ne lennének javítva, mert az elég gáz lenne.

ezeket az intel procikat simán lehet +50%-al húzni az alap fos hûtõjével is, érezhetõen jobb lesz.

j0nNyKa
vga-t egyébként nálam is hangosan pörgette sajnos, bár a performance az perfekt volt
de... ezt a hangos vga dolgot nem komázom, fõleg, hogy jön a nyár is - remélem, nem akarja majd megsütni a diablo a 6970et 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bélanéni
Jó, mondjuk szinte minden max-ra volt állítva, egyedül a Shadow volt egyel lejjebb tolva + ki volt kapcsolva az AA.

bélanéni
Csak az a kérdés, kinek mit jelent a "nem volt semmi gond, jól ment". Én az elmúlt 1,5 évben 4Ghz közeli Core i7, 8GB DDR3, 560Ti konfoghoz voltam szokva. Ott nincs olyan hogy 60fps alá esik, tükörsimán megy minden. Ahhoz képest kibaszott szarul ment a béta ezen a "csere"gépen. Ennyi. Biztos valakinek tökéletes lenne.

McHaals
akkor az eddigiek alapján azt tudom leszûrni, hogy se a 2GB RAM, se az alacsony frekvenica és magszám nem okoz gondot, egyedül a videokártya legyen izmosabb.

MadWolf#11626

nálam e2160 @ 1,8 GHz, 2 GB ram, HD4670 mid beállítások, 1680x1050-es felbontás és coopban 2 playernél semmi gond nem volt

How much can you take,before you snap?

Avenger
Szerintem nálad valami bug vagy driver okozta azt a szaggatást. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bélanéni
Nem tudom ti mirõl beszéltek, de nekem 2.1GHz-es X2, 4GB RAM, 8800GT 512MB konfigon medium-high beállításon kibaszottul szaggatott, élvezhetetlenség határát súrolta (nekem bõven azalatt volt). Persze amikor alig volt valaki a képernyõn, és zártabb helyeken 30-40fps-t simán elérte, de sokszor leesett 10-15fps-re is, animált képregényre emlékeztetett.

Jó hallani hogy nem csak nekem van ilyesmi gépen, de akkor megnyugodtam hogy rendesen fog futni. Bár még élesbe ki kell próbálni 😊 .

Ja, hogy ez neked nem így van alapból? Hát errõl nem a blizzard tehet. <#idiota>

Elöször is köszönöm szépen a lehetõséget Jonny!
Számomra a Wizard kivételével minden kaszt élményt nyújtott annak ellenére. hogy nem tartom magam ranged beállítottságúnak.
(A WD igen táposnak bizonyult kivéve bossfightnál)
Számomra a követezõ sorrend alakult ki: Monk/WD/Barbár/DH/WZ

Már az elején a monkot szemeltem ki és bebizonyosodott, hogy nagyon tetszik ez a stílus 😊 Biztos, hogy ezzel fogom kezdeni

A másik nagy kérdés az volt, hogy egy ilyen low performance gép ami nekem van (indel dual core 1.6ghz /1.83-ra húzva/ radeon 2600xt és 3giga ddr2) tudja-e majd futtatni álmaim játékát 😊 A válasz az, hogy igen, low-medium (medium majd a teljes játékban)beállítások mellett 15-70fps-t tudott produkálni a gép.

Teljesen elégedett vagyok mert szerintem még ígyis faszán néz ki a játék 😊

Kandurex
megoldás: WIN7 64bites Ultimate rendszer alatt az launchert XP SP3 kompatibilitás és rendszergazdai módba kell indítani...vááóó...ezt a fasságot,.. mindegy, települ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
jó lesz így? 😊

bélanéni
Házigazdának biztos <#idiota>

AntiHero
Jövõhéten majd kölcsön tudja adni valaki a betát?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Avenger
Kíváncsi leszek, hogy mekkora lehet a maximális ellenállás moboknál? 75%?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TurboX
az - valahogy lemaradt
TurboX
igen ebbe immunitás vs. ellenállás dologba én is belefutottam
wantonly
Igen, arra gondoltam, de belegondolva tényleg rosszul fogalmaztam meg.
Akkor te resistance-ra gondolsz szerintem. Mert az immunitás azt jelenti, hogy teljesen levédi az adott típusú sebzést.

j0nNyKa
olyan nincs, hogy részleges immunitás 😄
volt a teljes immunitás a 2ben, ami ugye a cumi kategória, meg itt ezek szerint lesz.. RESIST, ami legfeljebb kelletlennek mondható

wantonly
Én meg azt olvastam, hogy lesznek. Teljes immunitás nem, de részleges igen...
wantonly
Igen, arra gondoltam. 😊
Riddick21
Nem lesznek immunitások magasabb nehézségi fokokon, százszor el lett mondva/be lett linkelve 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

bélanéni
Gondolom Hell-t akartál írni, Inferno ott még nem volt.

wantonly
A Diablo II-ben az infernon az volt igazi nehézség, hogy drasztikus mértékben csökkent az elementál ellenállásunk, a szörnyeké pedig nõtt. Itt is ugyanez miatt lesz a kihívás szerintem... Teszem azt, egy fizikai támadásra nagy immunitással rendelkezõ szörnyet hiába csapkodom a barbárral, meg sem érzi. Minden karakternek meglesz az ellenfele. És ha ezekbõl több is van egy helyen, ráadásul még oda is teleportálnak hozzánk, mi meg hozzájuk se tudunk majd szagolni... Ezért kell majd a csapatmunka.
Avenger
Összehasonlítás Azzal a videó kártyával ez a gond. 😞

Davidus
arra figyeljetek hogy az új nv driverben ne legyen bekapcsolva az ambient occlusion mert az zabálja az fpst

V9ykn8_TZL0

Avenger
Az elején, pályabetöltés után, amíg minden skillt nem használt egyszer addig a hangok betöltése miatt akadozott ütésnél/lövésnél.
De ez bug, az én gépemen is csinálja. Azon felül nem volt vészes belassulás. Ez is elmúlik, ha minden hangot betöltött(1 perc kb a belépés után).
Jó kis gép az amúgy, régebben az enyém volt. 😊

bélanéni
Windows reinstall-tól 1 deka teljesítményjavulást ne várj.
Ott a VGA lesz a ludas!

TVelvet
Szerintem a nehézségi szint, teljesen releváns bárminemû dologtól. Mintha csak csúszkákat állítanának, több hp, több szörny, több atribb, kicsit más ai, más coldownok stb
McHaals
én bazz dualcore 3,4GHz, 4GB RAM, meg GT430 konfiggal a játszhatatlanság határát súroltam minimum beállításokkal, valszeg a videokártya miatt.
hamarosan újratelepítem a winfost, és majd akkor teszek egy próbát megint, hátha... mert ha nem, akkor nem fogok tudni melóhelyen játszani <#wilting>

MadWolf#11626

bélanéni
Nehéz elképzelni, hogy teljesen jól ment... nagyon hasonló gépen játszottam, és voltak részek ahol 5-10fps-el ment.

Avenger
Jut eszembe, egy kis segítség a gépigény belövéséhez. A gép amelyiken tegnap tesóm játszott:
8800GT, Intel E2140@2,7GHz, 2 Gb RAM.
Közepes-magas beállításokkal simán futott, bár 4 emberrel 2 képernyõnyi mobbal lehet lentebb kell majd venni, de teljesen jól fog futni. Ja 1920*1080-as felbontáson történt mindez.

bélanéni
Egy játék készítésekor gondolom igen sok programozási szint van. A legfelsõ az, amikor már szinte csak tele kell pakolni a képernyõt pályaelemekkel, meg 1millió paramétert beállítani és tesztelni / javítani ezerrel. Nyilván egy D3 expansion-t már ezerszer könnyebb lesz megheggeszteni, mint magát az alapjátékot. Persze sok szarakodás van vele, amíg a tartalom és a játszhatóság tökéletes lesz, de gondolom érthetõ mire gondoltam.

bélanéni
Nem grafikai motorra gondoltam. Nyilván ha a normal nehézségi szintet megcsinálták, egy sokkal nehezebbet nem nehéz már összerakni. Gondolom nem alapjaitól kellett újraírni, hanem meglévõ alkotóelemek / szerkesztõk segítségével készítették. Ezeket szokták összefoglaló néven motornak nevezni, legalábbis én most ezt értettem alatta.

Avenger
Szerintem arra gondolt, hogy mivel a motor, meg a grafika már készen volt egy ideje, így volt idejük balance-olni a nehézséget.

Bár az is igaz, hogy a kettõnek tényleg nem sok köze van egymáshoz, nem is ugyan azok az emberek csinálják blizzen belül. 😊

Marfy
Hát pl. az SWTOR motorja annyira optimalizálatlan hogy pl. Ilumon kész kihívás bármit is csinálni.

TVelvet
Nemértem az állításod, mi az hogy megvan írva a motor?😊 Miköze a nehézségnek a graf motorhoz?
bélanéni
Ultranehézre nem nehéz megcsinálni, ha már egyszer meg van írva a motor, és az ugye kész volt egy ideje, de hogy élvezhetõ is legyen mellette, az a mûvészet. Ez még kérdés. Ha tényleg hónapok alatt lehet odáig eljutni...

McHaals
hát én hiszek nekik, mivel õk már próbálták infernot

MadWolf#11626

A wow is negyed éves levelingel indult, majd nerfelik az évek során, az elején ki kell élvezni, mert utána már csak azok kedvére formálják akik még nem vették meg 😊.

TurboX
szerintem lesz olyan elmebeteg akinek 2 hét sem fog kelleni