Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
bárcsak ilyen hsz-ek lennének, de sajnos ezekre lehet számítani:

-nekem ez az év legnagyobb csalódása
-erre kellett várni tíz évet? a torcslájt is jobb ennél
-a blizzard már nem a régi
-a blizzard elindult a lejtõn
-nem elég darkos

<#zavart2>

és ezért fogok inkább játszani vele mint elsõ 1-2 héten fórumozni 😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

gerey
Hát én a zavvi-ról rendeltem az ára miatt, szóval akár hetes csúszások is beleférhetnek, de annyira nem zavar a vizsgaidõszak miatt. Meg vártam már 5 évet, a plusz 1-2 hét nekem nem oszt nem szoroz.

wantonly
Igen, pont erre gondoltam. De ugyanezt csináltuk sokan anno a 2-ben is. Miután már voltak jó cuccaim, szépen átadtam a kezdõ karakteremnek és elég hamar ott voltam infernon.
Már a betaban sem a wizard öl a leggyorsabban. Infernon meg még túl is kell élni majd a dolgokat, nem lehet tankolni.
De amúgy remélem is hogy a sok huszár majd wizardot, meg barbot csinál, monkot meg senki. Csakhogy jó olcsó legyen a monk cucc, a többi meg drága a tengernyi karakter miatt. 😄

A pvp-rõl az a véleményem, hogy hasonló lesz, mint wowban. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem arról szól majd, hogy kinek milyen a gearje.. Igaz, manapság már wowban is csak arról szól. De pl BC-ben, a skill volt elõtérben.

A másik dolog meg, nem hiszem, hogy lehetne így általánosítani hogy a barb nagyonimba, a demon hunter meg kutyafüle pvpben.
Lesznek nagyon jó setupok,ahol kieglszítik egymást a kasztok. pl barb-wiz-monk, wd-dh-barb.
Persze ez csak az én véleményem, és nagyon remélem, hogy így is lesz. 😊

Carlos
Rosszra nyomtam reply-t. Sry.

Btw gondolkozom, hogy inkább DH legyen-e az elsõ WD helyett... nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
tudjuk már, hogy tuti szép, igényes dobozban jön a cucc? mer ha sc2-hez hasonló hányadékban kapjuk, akkor nem lesz mit nézegetned 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sheltem
Õ a wizardot írta nem a witch doctort.

Amúgy szerintem pont , hogy egyenlõ eséllyel lehet majd farmolni (megközelítõleg) az összes kaszttal.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

szóval neked az a taktikád,hogy az általad leghatékonyabbnak tartott karakterrel kezdessz ami ugymond kifarmolja az erõs cumókat az "igazi" karaktered számára? nem rossz elgondolás

Carlos
Azért a WD petjei igen hatékonyak ám...
Ráuszul a 3 kutya (jól feltápolva rúnákkal) alányomsz valami kellemes zombulást a mobnak (demóban csak kukacok vannak) majd szépen köpõcsövezel (amit szintén tápoltál). Szóval WD is tud majd aprítani.

Persze a csontkirály egy csapással agyonütötte a kutyákat az tény. :p

A DH viszont rongyá géppityuzta a csontkirályt. A leggyorsabban azzal lehetett kivégezni a demóban. (ráadásul Sáskával összeállva coopban úgy ledaráltuk a demót fél óra alatt ,hogy öröm volt nézni (2 DH))

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Feltételezem. 😊

De amúgy én csupán azt mondom, a gyorsaság/gyilkolási arányban lesz a legjobb.
Davidus
teleport semmivel nem jobb mint pl a leap vagy a vault mert 16 sec CD van rajta

V9ykn8_TZL0

már biztos játszott vele <#nevetes1>

How much can you take,before you snap?

Kandurex
vagy egy leap attack -al lezavar egy akkora lángost, hogy megzavarodik a WZ

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

És azt te honnan veszed, hogy a wizard fog a legjobban ölni infernon? <#pias>

bélanéni
- Legjobb amit valaha láttam <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Nem értek abban egyet veled, hogy a teleport nélkülözhetetlen lesz mf hez.

A barbár whirlwindjával és szépen átpörgeti magát a mobcsapatokon, és a teleport sem lesz sokkal hasznosabb(pont amiatt, hogy nem lehet áttelézni falakon, rövidebb távolság stb).

Ráadásul mivel a bossokon kívül a champion groupok azok amik jóeséllyel dobnak majd jobb cuccokat, mégkisebb jelentõsége lesz a teleportnak, mivel a champion groupok helye random lesz.

Ez csak az én véleményem, de majd meglátjuk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

wantonly
Én sem, ha a kezemben lesz egy óráig csak a dobozt és a tartalmát fogom nézegetni. 😊

Nem sietek sehova.
Carlos
<#wilting>
Hát akkor mondok én neked valamit. 9:02-kor TUTI nem fog menni a játék! Najó, csak 99% biztos vagyok benne.

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Ja értem! <#idiota>
A való életben biztos nem sikerült valami ezeknek az embereknek <#shakehead>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
sokmindenrõl akkor sem fog szólni a topik:

-Megvan a a játék, telepítem.
-Jó a zene
-Szépek a képek
-Nemindul, mit tegyek?
-Elindult
-Laggol
-Screenshot
-Kidobott, mit tegyek?

etc

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Feldobok egy témát. 😊

Szerintem a wizard lesz a legjobb választás kezdésnek. Miért?

Kezdésnek olyan karaktert kell választani ami gyorsan és hatékonyan tud ölni inferno(!) fokozaton. Az elv még mindig ugyanaz, minél gyorsabban levadászni a boss-okat, hiszen jó cuccok nélkül halott vagy, és feltételezem vásárolni itt a legtöbben nem akarnak, inkább eladni. Noha a teleport már nem lesz olyan hatékony, mint a DiabloII-ben (mivel nem lehet átmenni vele a falakon/ajtókon), de még mindig nélkülözhetetlen mf szempontjából. Az meg a másik, hogy ugyan a Wizard valószínûleg könnyen hal majd, de a erõs is lesz!

A többi karakterrel is lehet majd mf-elni, de például egy barbár nagyon lassan fog majd haladni. Akárcsak a monk. Viszont ezek a strapabírók, így alkalmasabbak lesznek hardcore fokozaton. A hunter pedig inkábbb a tömegírtásban jeleskedik, de egy boss-al nehezebben fog boldogulni. A witch doctor petjei pedig inkább csak golyófogók lesznek infernon, bár szintén strapabírónak gondolom, de a lényeg, hogy lassan fog haladni ez pedig kezdetnek nem jó. Mert ha vannak jó cuccaid szinte bármilyen karakterrel mehetsz, de ha nincs, akkor csak szenvedés lesz.

PvP: itt más lesz a helyzet, szerintem a barbár lesz az aréna királya, akárcsak a monk. A wizard-al ügyeskedni kell majd, de hatásos lesz, a hunter és a witch doctor viszont csak a taktikában bízhat.

Hozzáteszem ezek csupán feltételezések, és egy napot tudtam csak bétázni.
j0nNyKa
14 perc alatt simán 3as szintre lehet fejlõdni, és ha belegondolsz, a 9:02-es ember HÁROMSZOR (!!!) királyabb lesz, mint a 9:16-os...
egyszerû matek <#idiota>

bélanéni
Én speciel, 17:30 után, miután hazaértem melóhelyrõl <#idiota>

j0nNyKa
kurvanagy pörgés lesz a topicban, ez teljesen egyértelmû
felmerülõ problémákról hiszti, sorbanállás alatt unatkozás, stb. stb.

bélanéni
Nem igazán értem én sem ezt a 9:02 vagy 9:16 -kor tudok kezdeni jelenséget. Lehet már túl öreg vagyok... <#rinya>

Carlos
Megy a görcsölés pár óra miatt...
Ha preordereled a játékot valamelyik boltból, akkor 9re érte mész (vagy délelõtt kihozza a futár). Hazamész, install...
Ésha a szerverek jók, akkor dél körül játszol.
Alternativ esetben elmész az éjféli nyitásra, hazamész, szundi, 9kor install és játszol (márha menni fog a játék).

Bár fogadjunk majd jönnek az epénisz szindrómák: én játszottam vele elõször, én töltöttem fel elõször képet az esgére...
mehh...
nagyjából mindenki le fogja szarni az elsõ héten mi megy ebben a topikban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Szerintem ez arról szól, hogy megveheted digitális formában. Utána "felülírod" a liceszed a CE-ddel, és utána odaadhatod egy havernak a digitális vásárlást. Semmiféle ingyen kulcs nincs, legfeljebb valami "friend invite" lesz benne néhány órányi játékkal. Azért a Blizzard nem hülye hogy maga alatt vágja a fát. Majd olcsóbb lesz a játék, ha már csak 10.000-en veszik meg egy hét alatt 😊

Avenger
Annual passosoknak jó, meg azoknak akik 9kor mindenképp el akarnak kezdeni telepíteni. 😄
De amúgy azt írják hogy jó eséllyel adnak egy kulcsot, szóval egyáltalán nem venném ezt a lehetõséget biztosra.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

18515........

j0nNyKa
tökjó, 7-8ezerért simán el lehet adni, úgy meg már az iponos ce baszottul megéri 😊

Davidus
ja fasz vagyok. ehhez ugyanúgy 2x kell perkálni-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
azt vágjátok, hogy CE mellé jár egy ingyen cd key?😄
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4175421603?page=2#24

Alternatively, you can get the digital version now, play right at midnight, overwrite your license with your CE when you pick it up, and then contact our support department. In most situations they'll be able to grant you a new standard key, which you can then give to a friend, or whatever.

V9ykn8_TZL0

Akkor köszi a tegnapi játékot... A WD tényleg elég vad... valószínû én is azzal kezdem...
j0nNyKa
nincs valakinek a mai napra egy béta acca?
picit elkúrtam az osztást, és a mára 2 embernek is odaígértem :\

McHaals
köszi Jonny hogy használhattam a bétád <#taps>
Egy nagy problémám van csak ezzel a játékkal: nem tudom, hogy melyik karakterrel kezdjem 😊
A béta kipróbálása elõtt a barbárra gondoltam, az elsõ játék után már a WD-re, aztán a wizard tetszett meg nagyon, de tegnap úgy döntöttem, hogy mégis maradok a witch doctornál... imádom a hangját, ahogy elhajítja a marék békát <#nevetes1>
asszem a blizz megint egy olyan játékot csinált, amivel évekig tudok majd játszani.
eddig 3 ilyen játék volt: D2, WOW, meg a CS/DOD. Ezek azok a játékok, amiért pénzt adtam ki, mert megérdemlik. Most bõvülni fog a listám 😊

MadWolf#11626

wtf is my video?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sJl2dt2fMgY

CE-sek akartok 9:00-kor játszani? itt a trükk!😛

McHaals
én csak virágbolti verziót láttam eddig 😊

MadWolf#11626

nemtudja vki, hogy itthon kapható-e a Book of Cain, mégha nem is magyarul ?! biztos volt már róla szó, máskor, de google se nagyon dobott semmit érdekes mód...marad a rendeles amazonról ?:SS

köszi, nézegetem, van amit nem hoz úgy be, de a lényeg azért még fellelhetõ - Kerettörténet, npck, act videók szövegei ilyesmi -tök poén, hogy így még megvan az oldal valamelyest - a múlt egy darabja 😉
egyébként milenne ez...az összes websiteról készítget backupot vagy mi ?

AntiHero
😄 közbe megtaláltam mi lesz benne 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Átbasztunk, kösz a pénzt kártyát

AntiHero
A héten jön a Diablo3.hu "kezdõ" csomagja. Már holnap jött volna, de mivel dolgozok ezért péntekre kértem 😊 Tudja valaki mit fog tartalmazni pontosan?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
tessék... 😄 vagy nem tudom mit akartál olvasni.. 😊
mekkora xar, nincs diablo páholy...d3 bejelentése után sokat néztem, most is szívesen átolvastam volna az egész ottani idõvonalas, sztori/lore Diablo cikket- az rohadtjó volt ott, meg úgy a többi minden is azért... :S
- domain látszólag még megvan, de biztos nem lett befizetve, semmi nincs a szerveren, full üres:SSS

dejó volt most megnézni az összes d2-es cinematic videót...
áááh és eltünödtem, 2001 óta basszus 11 év kellett nekik, hogy eljöjjön a 3. rész - akármennyire profimunkához idõ kell dolog, de kb most jöhetne a 4. rész 😊 - egyébként is, kieget is 1 év alatt összedobták, nah mind1 - sok fejlesztõ nincs már a D2esek közül most ott a Blizznál

Davidus
hulladobáló barbár!
mondjunk nálam a wizardon kívül még az összes kari játszik de ha barbárt indítok akkor ilyen lesz

V9ykn8_TZL0

j0nNyKa

jazzy
Nos most, hogy a topic már official szinten van, én egy ilyesmi buildet képzeltem így el elsõre magamnak: Monk build

Lehet túl defenzív, de pár év HC játék után a meghalás nálam nem opció a Diabloban 😊

Ha van kedvetek én szívesen megnézném ti milyen karakter buildeket gondoltatok magatoknak.