Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Jók a 3 seces FPS lagjaid, ha hardcore karaktert akarsz, akkor nem lesz könnyû

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Avenger
Olyan már most is van ingame(barátlistán lévõ embereknél legalábbis biztosan). Írtam is. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

gondolom majd lesz wowarmory féle profil, csak az összes karakterrel a battletag név alatt.

Avenger
Bár még nem néztem utána, csak láttam a sírást miatta a hivatalos fórumon, de a lényege ez volt. Ha valaki béta közelben van megnézhetné. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

tescodr
http://hu.twitch.tv/tescodr élõ diablo 3 stream esetleges hibákért akadásokért elnézéseteket kérem ki kellene takarítani a pc-m mert leharcolt 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

miezafasságmár?:dd:SSSS

én körbe szoktam nézni a szobában amikor csinálok egy karaktert és valami random látókörbe esõ szemétrõl elnevezem +1-2 betû hogy ne reklám legyen ha egy chipses zacskó épp 😊

Avenger
Nekem amúgy ugyan az lesz mint a bétában:
wizard - Avenger
barbár,monk - Sayon,Drake
DH - Avenon

WD-nek meg nem gondolkodtam még a nevén, de valami jó kis bennszülött nevet kitalálok majd. 😊

antgecc
Én soha nem kedveltem az ilyen poén karakter neveket. Egy rpg-ben legyen odaillõ neve minden karakternek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Avenger
Az egészben az a jó, hogy multiban senki sem látja majd a karaktered nevét. 😄 Battletag-ot lát mindenki, max a felhasználó profiljánál lehet majd megnézni a karakterek nevét. Meg ugye a saját karakterek nevét mutatja a karakterválasztónál.

nah jah

Különc
Nekem sokat elmond a karakternév, valószínû hogy sosem játszanék a haveroddal, még ha jófej és jó játékos is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jóónevek 😄DDD /tényleg😊
egyik haver tipikus eset...barbárnak inditana egy "faszfej" nevezetüt és azzal rohangalna 😄DDDD

persze csak poén volt, valami normális nevet adok legalább az elsõ karimnak 😊
de egy barbárom tuti lesz Bashiok néven. 😄
WD-nek jó a Negromancer

McHaals
hehe ez jó név 😊

MadWolf#11626

"4. Carradine (Monk)"
I see what you did there 😄

elitehun
<#idiota> gecijó
Monk: Tenshinhan <#idiota>

BowJob (Female DH)

McHaals
1. Wanker (WD) ezt nem fogja engedni a rendszer, szóval Wanka lesz a végén
2. LeChap (Barb)
3. McHaals (Wizz)
4. Carradine (Monk)
5. Topshotta (DH)

MadWolf#11626

Persze, nekem már 2 ötletem is van.

Gondolkoztatok már, hogy mi lesz a karitok neve? 😊
Szerencsére már attól se kell félni, hogy valaki már felhasználta azt a nevet.

elitehun
+1
jazzy
Hangos zene mellett nem hallom a teamspeaket, 99%, hogy partyban fogok szinte mindig játszani. Halk zene + ts, vagy csak a játék hangja + ts jön szóba 😊

Bár mint írtam, az enyém HD5830, gyengébb valamivel, de nem extra hangos, csak az Amalur közben volt, semmi másnál. Eddig.
füles és hangos zenehallgatás játék közben (1. végigjátszás után), a farmolás is jobban megy bármire ami pörget

Kandurex
a Clutter Density vagy mi a grafikai opciókba az mit takar?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szóbeli nekem is júniusban lesz.
Hoppá hoppá, ingyenes házhoz szállítás 😄 remélem megbízhatóak.

elitehun
Én pont 14.-én végzek az irásbelivel 😄 (szóbeli bezzeg júniusban :S)
Amúgy én a konzolokszervize.hu-tól rendeltem elõ
Avenger
Tegnap megnéztem, nekem az sapphire 5850-emen 21%on megy a venti windowsban és 37 fok. Terhelés alatt nem tudom hány % de 60 fok fölé is felmegy.
Terhelve van hangja. Üresjáratban viszont csak a légmozgást hallani, a ventilátorokat nem. 😊

Kandurex
most nem a roncs ventilátorokról beszélek, hanem egyszerûen a nagy teljesítményû videó-kártyáknak olyan hangja van, mint egy repülõgép turbinának...szóval füles

Üdv mindekinek!
Kipróbáltam a bétát j0nNyKa jóvoltából, innen is köszönöm.
Nem tudom mi hogy fogom kibírni még 39 napig és 23 óráig 😄 . Egy biztos, elsõ karim Monk lesz, nagyon fekszik utána meg amihez kedvem lesz. Egyetlen problémám hogy Május 21-én elõrehozott érettségizek 😄 .
Nagyon jól futott a játék 35 fps alá nem is esett soha a számláló, zárt helyeken meg stabilan 50-60 fps-el futott. Konfigom így néz ki hogy E5200 2,6Ghz, 2 Gb ram, meg egy 8600gt. Igaz levettem mindent Low-ra mert én inkább úgy vagyok hogy legyen meg stabilan az fps, ennek ellenére is rohadt jól nézett ki. Most már biztos hogy megveszem, arra lennék kíváncsi hogy ti honnan rendeltétek elõ?

jazzy
Nem gondolnám, hogy egy rosszul mûködõ ventire a füles a megoldás 😊 Ha autóban szétmegy az ékszíj akkor se hangosabb rádiót veszek, hogy ne halljam a nyikorgást 😊
bélanéni
Egy rugóra jár az agyunk.
A minél több ponttal az idõ "lassulását" próbáltam szemléltetni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Mi lesz itt 10, 6, 5, 4..., 3......, 2........,1.............. napnál <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Majd amikor 1 nap alá kerülünk az lesz az igazán izgalmas.

Lesz itt olyan pörgés, szétmegy az sg fórum.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
TÉK
40 nap alá kerültünk

Kandurex
had süljön, meg azért csak észreveszem, hogy szénné fagy a játék 😊

j0nNyKa
hat azert megoldasnak nem neveznem 😊
gondolni kell arra, hogy jon a diabloval egyutt a nyar is, sokra nem megy vele senki, ha fulessel a fulen nem hallja megsulni a vga-jat 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
na még 3 perc és végre 40 nap alatt leszünk

Sziasztok!

itt 12 Ezer a Game!

Katt ide a Bolthoz!

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Sziasztok.

Van itt valaki aki ismeri ezt az oldalt, hogy mennyire megbízható?

Kandurex
szerintem egy nagyon jó minõségû füles, és problem solved

Sheltem
-OFFTOPIC-
A visual pinball egy emulátor ami alá valós flipperasztalok konverzióit csinálgatják lelkes profi(!) amatõr játékfejlesztõk.

Hivatalos weboldal: http://www.vpforums.org

Én 2009 óta játszom velük, bár volt egy fél év kimaradás aztán visszanéztem és láttam, hogy új szintre lépett a dolog, fullscreen táblákat csinálnak már. Ez azt jelenti, hogy alaphelyzetben fektetve látod az asztalt, viszont az egész monitort kitölti...Vagyis ha forgatható a monitorod akkor tudsz ezekkel játszani. Na azóta, hogy ilyen táblákat csinálnak rákattantam és idõnként elõveszem(hálistennek a monitorom forgatható). Olyan igényes táblák, hogy a pro pinball / addiction pinball és társai elbújhatnak mellettük (és természetesen fullhd mind ami FS)

sg topic: visual pinball Nézz be ide ha érdekel.

-OFFTOPIC vége-

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
visual pinball forgatott monitorral

Erre kíváncsi lennék, jól hangzik <#pias>

bélanéni
Igen, valahogy nem vagyok zabos, hogy egyelõre kimarad a PvP <#idiota>
Co-op nem rossz, ugye ott csak a "nyugdíjas", "noooob", "kirúgjuk?" beszólásokat kell majd elviselnem. <#zavart2>

Sheltem
Amúgy nem fog nálam sem, 2 játékkal tervezek játszani a következõ években, battlefield3 (+a dlck amik jönnek még hozzá) illetve a diablo3(+ majd a kiegészítõi).
(nameg visual pinball forgatott monitorral de az más történet)

Ha meló mellett erre a 2 játékra lesz idõm, már elégedett leszek, más játék nem is kell.

Bár talán még a starcraft2 2 kiegészítõjét is meg fogom venni és singleben végigtolom(polcon a helye) elválik.

Sheltem
Pszt... Mi van ha mégis megfogott? 😉

Sc2 sorsára nem fog jutni nálad, mert itt nem fogsz kikapni mindig <#zavart1> (Najó csak vicc volt😉)

bélanéni
Ahhoz képest, hogy állítólag nem annyira fogott meg a béta... <#hehe>
Remélem nálad nem jut az SC2 sorsára a D3 is, nálam nem fog <#kacsint>

Sheltem
Jóreggelt!

Na mindjárt 40 alá megy ez a rohadt számláló <#vigyor5>

jazzy
Engem is érdekelne egy kép, hogy mirõl beszélsz, mert ez nem az a játék.