Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
wizard - Avenger
barbár,monk - Sayon,Drake
DH - Avenon
WD-nek meg nem gondolkodtam még a nevén, de valami jó kis bennszülött nevet kitalálok majd. 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
egyik haver tipikus eset...barbárnak inditana egy "faszfej" nevezetüt és azzal rohangalna 😄DDDD
de egy barbárom tuti lesz Bashiok néven. 😄
WD-nek jó a Negromancer
I see what you did there 😄
2. LeChap (Barb)
3. McHaals (Wizz)
4. Carradine (Monk)
5. Topshotta (DH)
MadWolf#11626
Szerencsére már attól se kell félni, hogy valaki már felhasználta azt a nevet.
Bár mint írtam, az enyém HD5830, gyengébb valamivel, de nem extra hangos, csak az Amalur közben volt, semmi másnál. Eddig.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hoppá hoppá, ingyenes házhoz szállítás 😄 remélem megbízhatóak.
Amúgy én a konzolokszervize.hu-tól rendeltem elõ
Terhelve van hangja. Üresjáratban viszont csak a légmozgást hallani, a ventilátorokat nem. 😊
Kipróbáltam a bétát j0nNyKa jóvoltából, innen is köszönöm.
Nem tudom mi hogy fogom kibírni még 39 napig és 23 óráig 😄 . Egy biztos, elsõ karim Monk lesz, nagyon fekszik utána meg amihez kedvem lesz. Egyetlen problémám hogy Május 21-én elõrehozott érettségizek 😄 .
Nagyon jól futott a játék 35 fps alá nem is esett soha a számláló, zárt helyeken meg stabilan 50-60 fps-el futott. Konfigom így néz ki hogy E5200 2,6Ghz, 2 Gb ram, meg egy 8600gt. Igaz levettem mindent Low-ra mert én inkább úgy vagyok hogy legyen meg stabilan az fps, ennek ellenére is rohadt jól nézett ki. Most már biztos hogy megveszem, arra lennék kíváncsi hogy ti honnan rendeltétek elõ?
A minél több ponttal az idõ "lassulását" próbáltam szemléltetni.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Lesz itt olyan pörgés, szétmegy az sg fórum.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
gondolni kell arra, hogy jon a diabloval egyutt a nyar is, sokra nem megy vele senki, ha fulessel a fulen nem hallja megsulni a vga-jat 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
A visual pinball egy emulátor ami alá valós flipperasztalok konverzióit csinálgatják lelkes profi(!) amatõr játékfejlesztõk.
Hivatalos weboldal: http://www.vpforums.org
Én 2009 óta játszom velük, bár volt egy fél év kimaradás aztán visszanéztem és láttam, hogy új szintre lépett a dolog, fullscreen táblákat csinálnak már. Ez azt jelenti, hogy alaphelyzetben fektetve látod az asztalt, viszont az egész monitort kitölti...Vagyis ha forgatható a monitorod akkor tudsz ezekkel játszani. Na azóta, hogy ilyen táblákat csinálnak rákattantam és idõnként elõveszem(hálistennek a monitorom forgatható). Olyan igényes táblák, hogy a pro pinball / addiction pinball és társai elbújhatnak mellettük (és természetesen fullhd mind ami FS)
sg topic: visual pinball Nézz be ide ha érdekel.
-OFFTOPIC vége-
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Erre kíváncsi lennék, jól hangzik <#pias>#pias>
Co-op nem rossz, ugye ott csak a "nyugdíjas", "noooob", "kirúgjuk?" beszólásokat kell majd elviselnem. <#zavart2>#zavart2>
(nameg visual pinball forgatott monitorral de az más történet)
Ha meló mellett erre a 2 játékra lesz idõm, már elégedett leszek, más játék nem is kell.
Bár talán még a starcraft2 2 kiegészítõjét is meg fogom venni és singleben végigtolom(polcon a helye) elválik.
Sc2 sorsára nem fog jutni nálad, mert itt nem fogsz kikapni mindig <#zavart1>#zavart1> (Najó csak vicc volt😉)
Remélem nálad nem jut az SC2 sorsára a D3 is, nálam nem fog <#kacsint>#kacsint>
Na mindjárt 40 alá megy ez a rohadt számláló <#vigyor5>#vigyor5>