Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak az kéne h vki adjon egy gépet amin nagyon jol fut majd a jatek :dd
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom felrakni a béta klienst.
azt írja ki hogy: "Could not install. Invalid installation options. Please try again." Rendszergazdaként futtatom.
és ez év kb az lenne a jó - mértékarány kb - 1 karival olyan szintre eljutni minden téren, hogy krvanagy különbség legyen majd az én 60asom megy egy másik ugyanolyan class 60asa közt...vagy vmi ilyesmi...
jólesz 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Haverokkal LAN-on keresztül toltuk csak.
#18753: Hogy érted, hogy nem az a játék? Egyébként minden további nélkül mutatok képet, ha megvannak még havernál a régi cuccok.
#18781:
1. Male Barbár: Talic
2. Female Wizard: Esther
3. Male WD: Mimiszikü(!) vagy Nihlatak
4. Female DH: Natalya
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
lehet hogy mégis éjfélkor indulnak a szerverek?
V9ykn8_TZL0
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
MadWolf#11626
nincs értelme a dvdnek, mert onnantól, hogy a kulcsot az accodhoz rendelted, letöltheted bármikor hivatalosan a játékot, és csak az accodat kell beírni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
How much can you take,before you snap?
SC2, DII+LOD van még rajta. Érdeklõdni privátban. (Fizetési mód: banki átutalás vagy paypal.)
Valaki tud valamilyen lehetõséget, hogyan tudnám kipróbálni a bétát 1 napra?
Elõre is köszi!
battletagböl csak 1 van, kariból meg több - igy elöbbi az egy Bnet acchoz kötödik és gyakorlatilag annak a szerepét tölti be valamelyest, legalábbis D3ban - gondolom igy lehet a másikat elérni stb. rákeresni majd meg ilyenek - bár attol h kari névböl lehet sok egyforba azzal is megoldhatták volna, egy szó mint száz, karakternevet mutasson ott ahol kell és ne battletaget számokkal
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
How much can you take,before you snap?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb