Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Szerintem a bétában semmi "furfang" nincs a blizzard részérõl, direkt túlpörgetnék a GPU-kat.. (tudom ezt nem te írtad, de már nem keresem vissza).

Igaz nekem HD5830 van, de netezés közben 30%-on pörög csak kitakarítva. (Amikor frissen volt takarítva, 26-27%-on pörgött)

Diablo alatt néha felmegy már hallhatóra, de általában azért elég halk. Kingdoms of Amalur közben ment hajtómûként, akkor takarítottam ki teljesen, utána picit halkabb lett, de még mindig ilyen félhajtómû, azon a játékon valamit nagyon elbasztak, ha diablo közben hajtómû fullra kifújva, akkor lehet meg kéne nézetni. Arról nem is beszélve, hogy rohadt idegesítõ a hangja..
j0nNyKa
válasz xy üzenetére boxot picit tudtam bugfixelni, de ennél jobban nem lehet sajnos.. buzi sg 😞

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tescodr
A játék Szaggatása megoldódott.Apró Technikai akadályok 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

jah, tökjó a háttér 😊 - egyébként stabil a játék enginje hidd el😊
szerk.: a netet az akadasra mondtam, nem a villogasra :d chatbe irtam ott - rakja vissza grafot mediumra ugy nemvolt villogás - egyébként lowon is rohadtszep

nézem, lol, ne kapcsold ki 😊 jó a hang 😊
szerk: am nem a gép nem bírja, hanem a netkapcsolattal van vmi azért akad be a játék vagy amúgy xarakszik épp a béta - de inkább lehet csak a stream viszi el a sávszélt...hany mbit?😊 - egyébként fasza nagyon igy látni (:

tescodr

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

tescodr
élõ diabo 3 broadcast most!HOlnapi napon még fogok közvetíteni!

azért nézd meg, lehet rosszul poroltad ki 😄 enyém most 57%-on ment a venti, gpu load 60% (max) de inkább 50, és a hõfok 55-57 között van.Ha netezek akkor 41%ra vesz vissza...persze, sokkal halkabb így 😄 de azt számoljuk hozzá, h meleg van, poros már a borda, és tuningolva van a kártyám..bár a tiéd, 1 ventis, mondjuk tisztán,alap órajelekkel, 55%-on 55-60 foknál nem kéne több legyen...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Crokin
Ma meg holnap egész nap ráérnék, ha esetleg valakinek van egy elfekvõ beta, 1-2 napra... PoE-t tudok adni cserébe.

Repatarurgyán

Kipróbáltam a bétát 😊

Tartalomra kicsit sovány, de legalább a kasztokat meg lehet nézni.

Leginkább a varázsló és a monk tetszett. Videók alapján a DH is jónak tûnt, de bétában kevés skillt lehet megnyitni neki. A barbár darálós, csak kicsit monoton. A WD érdekes, de szerintem nem az igazi.

Kinézetre nem tûntek túl változatosnak a karakterek, alap cuccokban szinte mindegyik ugyanúgy néz ki.

Jó lesz ez, várom a CE-t, csak ne kotlanának már rajta annyit...
Crokin
Az nem bug, hanem feature 😊 (fórum motor generálja, nem lehet belenyúlni)

Repatarurgyán

tescodr
addig még nem akarok linkelni ameddig mindent be nem lövök, elsõ éles béta teszt szóval elõtte átfutok mindent 😊 de amint megkapom az accot sietek belõni mindent 😊

ok, linkeld:d

tescodr
Remélem perceken belül megkapom a beta accountot és akkor egy élõ streamet fogok nyomni addig ameddig nem alszok 😊 szóval majd lehet készülni aki persze szeretne betekintést nyerni.

értem, köszi a válaszotokat 😉

SLICK: sokat felejtettem, azért lepödtem meg, mert hellene gyakorlatilag azt csinál velük amit akar, meg se sérítik, vagy olyan a regenje azt kész...de akkor ez nem számít nagy dolognak, h ott igy tolta a srác - igazából tán a sebzésre ment, ott a video nevében is, meg néha mutatja közbe a statot, hogy mennyit osztott le - de akkor te is simán megcsináltad ezt ?😊

PS: a Set mod ismerõs vkinek itt ? 😊 (ha jol tudom, csak ennyi volt a neve, de mégse tudtam pár éve se megtalálni - egy pc klubból hoztuk el, nagyon nagy volt:d 2 floppyn volt) kicsit másabb is lett a menü, plussz nehezebb lett a játék, meg dobálta a cuccokat mint atom - akkor act1be jöttek mobként druidának a farkasai, valahol golemek, meg mittomén már, de asszem sokkal nehezebb is volt a játék, mert asszem a 3 barbarfivert act5be elötte tök könnyü volt leölni utána meg megtudtak fingatni, de sose felejtem el, hogy meglett ölve mind a 3, nyomtál egy ALT-ot, az egész képernyö tele volt droppokkal - imádtuk, mert a mod miatt dobálta a sárga és aranyozott/unique cuccokat, mégse rontotta el a játékot - de ez csak egy minimális idöszakban volt, h ezzel toltuk...

Topic bug: Mind FX-ben, mind Chrome-ban a "válasz xxxxx-re" - vel lenyitott post fejlécét még nem érzem az igazinak - indokolatlan színes csík a baloldalon, valamint a háttérrõl lelógó #xxxxx jobbról.

(Tudom, csináljak jobbat 😊 )
Van valakinek használaton kívüli accja aki inkább aludna? Ez a monk beindította a fantáziám 😛

Hol is lehet beállni a sorba hogy eladjam a lelkem a Blizzardnak? 😄 Engem megvettek kilóra, még csak a Monkot próbáltam ki, de valami iszonyúan darál 😄 .

j0nNyKa
windforce volt a d2ben is, az hajtott minden nap elõre, hogy olyat szerezzek magamnak - itt is ez fog 😊

SLICK
Igen azaz a Grandfather a nagypapa 😊 Emlékszem mikor kilyukasztottam és betettem az OP Jewelt megháromszorozódott a tulajdonság ablak annyi dmg-t meg a tököm tudja még mi minden plusz dolgot adott már. 😊

A videóban amit linkeltél, azok a Charmok a nyomába sem érnek azoknak, amiket én kevertem annak idején. A leggyengébb is min. 10 All Skillt adott, akkor 500 Resistet, Defense is jócskán meg lett toldva, életerõt is megnyomta egy jókora %-al.
Tény hogy ezek sem rossz cuccok, de nekem ez a gyerek egy suhintás lett volna 😊
Hétvégén egyik haveromat megkérdezem, neki talán megvan mind a 3 patch + horadric cube receptek, meg a régi karakterekbõl is megvan neki 1-2 talán, hátha egy kép erejéig be tudnám mutatni mirõl is beszélek 😊

egy barbár fegyverre értem, lehet, hogy a grandfather, de nem vagyok biztos benne...az a baj nem emlékszem, hogy h becézgették már meg ilyenek, de lehet nem cska bneten - ez a fegyo a "nagypapa" volt, de mintha vmi más nevezetûs dolog is lett volna - vagy csak simán ez ?:SSS lvl98-99es 2 grandfatheres barbár rohangált és akkor mindig csak lestek, meg emlegették hmm:SSS

katt ezt néztem most (hamár barbár téma)...elég jó, de ez vmi külön speckó build, nem szokványos - amennyire megallapitottam, meg lusta is voltam végignézni mikor mutatja a cuccait - jól küldi nem ?:dd

SLICK
hát itt sajnos nagyon elcseszték a kinézetét a Kristály-kardnak :|

nekem õ volt a kedvenc uniqe-om 😊
remélem itt is über statjai lesznek. frenzy barbár kezében halálos volt, bár az is igaz,hogy a lawbringer rw sok mindenben überelte és olcsóbb is volt, de az azure még cseten is brutálul nézett ki

How much can you take,before you snap?

SLICK
mire érted, hogy ködös? 😊 (este van már) 😄
Amúgy hiába eredeti volt a játékom, mindig a haverokkal LAN-on toltuk a gamet. Istenem de jó kis multipartyk voltak azok 😊

huuu, ismerõs 😊 jó idõk voltak nagyon...de basszus miért nem emlékszem annyira a karaktereimre...az jó kérdés 😊
Amúgy Bneten ez volt a nagyon emlegetett kard vagy melyik (barbár kapcsán)...vmi rémlik, de ködös ?!

hmm, köszi

😮O whaooo, lesz mivel el lenni 😊

Nincs külön Eu kliens a bétához, ugye? Tehát az usa verziót kell letöltenem

igen ezt is láttam 😊 csak direkt a legnagyobb sebzés pontosat kerestem ki...kurvajók lesznek - ez a hellrack is rohadtjól néz ki
vajon hogy fogunk majd ilyeneket szerezni :dd jah igen, minimum hellen lehet majd ilyet, mivel full szint kell hozzá azaz 60 -

jah, ahogy mondod te is még nagyon foghíjas, semmi spec nincs még hozzáadva a sebzésen kivül kb - dehát ha nem lenne semmi akkor is milenne már 😊 ez az érték amugyis csak alap, erre még sokminden rájön, plusz, nemtom hogy követ lehet e rakni rá meg mittomén, hülyeséget nem akarok mondani, annyira már nem emlékszem h volt, de nem is lényeges

a windforce lett volna D2ben is, vagy csak te is szemeztél már vele itt ?

egyébként töprengtem rajta elõbb, dehát hiába nem DM only, csak azzal van értelme nyilazni... azért is mondom mert láttam olyat elöbb ami tán nyíl volt és ott volt h DM only, de a legtöbbnél mégsincs (ja igen, a craftolhatók közt láttam)
van kimondottan az a kis DM-es kézinyilpuska, azt csak õ tudja használni, a többihez ha nem is irják oda, de nyilván neki lesz jó és pöpec - arra is kíváncsi leszek, mert még videón se láttam olyan nyilazást eddig D3ba ami ne a DM only lett volna, szal rendes huzigálósra kíváncsi leszek, mint a WF is, akkor az már full amazon feeling lesz lehet 😊

Troyan
Ez fain prezi volt. Ilyenkor érti meg az ember mit szöszöltek a játékkal ennyit. Csináltak egy szörnyet, ja fain, de addig vitték, míg überbruta lett. Hát errõl szól a Blizz szerintem.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Valószínüleg majd ezekhez kellenek:
legendary receptek

SLICK
Én ezt akarom a Barbáromnak: The Grandfather
Remélem megoldható lesz itt is, hogy a kétkezes kardok lehessenek 1 kezesek is. Diablo 2-ben emlékszem mikor a Horadric Cube-ban kikevertük az OP Jeweleket és gyakorlatilag egy ütés volt minden ellenfél. Barbár 2 db 1 Slotos, OP Jewellel támogatott Grandfatherrel legyõzhetetlen volt. Igaz ott voltak még a Charmok is amik megsokszorozták a karaktereim erejét. Szivesen mutatnék képet de már nincs meg a Dio 2 sem, sem pedig az a 3 patch amiben ezek az OP cuccok kikeverhetõek voltak... :|

elképzelhetõ,hogy nincs fent minden plan? mert legendary itemekebõl is lehet kinyerni essence-t, viszont az ott felsoroltaknál egyikhez sem kell olyan.

j0nNyKa
hát igen, a jó öreg wf... ah, de várom 😄

volt még régebben, hogy konkrét statokat is írtak azon az oldalon, de akkor nem volt rajta knockback % (van is miatta hiszti alul a hozzászólások között)
persze ahogy látom, azóta rewampot kap(ott) a többi legendary itemmel együtt, szóval majd meglátjuk..

egyébként a manticore helyett sokkal inkább ez!

vajon ebbõl lehet kettõ egyszerre a karakteren?

elkelt

1 2 kipróbálnám mit tud :d

jéé, ezt még nem is láttam. köszi

Aki akar bétázni az accountomon holnap éjfélig az dobjon egy pmet, az elsõ kapja.

nemrossz...igaz semmi legendaryt nem lehet craftolni😄 nevek elég egyszerüek, mind Exalted valami...igy legalább mindenki biztosan tudni fogja kin van összetákolt cucc 😊)

érdekes, mert nehezen tudnám megfogalmazni miért imádom a fantasyt - ez most tág fogalom, de jelen esetben elég ha csak azt emlitem meg, hogy akár játék, film stb. már maga a helyszínt ha már látom, az önmagában úgy megfog
Trónok harcában is rengeteg jó helyszín van például, ha már épp az most az aktuális...
megnéztem már a 2. részt is, - jó havas, erdõs, fenyõs kunyhós, fás, tábortüzes, armoros jelenetek .... 😄DD the world, the lore, the mitology mind mind nagyon kapós...

Daell Drow
Hali
Lejebb volt szo a 6870 felmelegedesrol, nos ezt nekem is csinalja. 75 fokig fel megy kartya, egyszer ujra is indult miota van betam. Mintha foloslegesen lenne tulhajtva beta alatt, itt valami turpisag van a blizz reszerol. Bar ha vissza emlekszem SC2 betara, ott is ez volt csak nvidia karikal. Sot ott aszem durvabb volt mert el is fustolt jo par nvidia.
Remelem itt a teljesben mar megoldjak a problemat.
SLICK
dehogynem, már lehet tudni.

Crafting receptek

😊 azért én kipróbáltam volna a helyedben...mert ha belegondolsz lehet nem késztetés kérdése a dolog 😊 - én szeretek felfedezni mindent...pláne a városokban... LoD-ban is imádtam a "várost", eltudtam nézegetni elég sok ideig, ahogy ott állnak a barbárok a tûznél, meg igy minden - kitudja hányszor körbejártam, megnézed ezt, azt...elvagyok ilyennekel, ráadásul ott maga a graf is szép rajzolt, art-os volt, a környezet, tereptárgyak..

McHaals
én szét-craftoltam magam 😄
minimum 30 tárgyat gyártottam

MadWolf#11626

bélanéni
Én bétában nem éreztem késztetést hogy kipróbáljam.
Mondjuk nem is ilyenekre voltam kíváncsi, lehet hogy amikor az ember kezdi felfedezni, néha szándékosan megtöri a folyamatos darálást ilyen egyéb nyugisabb tevékenységekkel.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

szerintem craftolással is lehet majd jó cuccokat szerezni egy kis szerencsével. plusz még mindig nem tudjuk,hogy magas szinten miket lehet majd cisnálni.

egyébként kivancsi leszek, h mennyire lesz értelme a craftingnak...merthát a jobbakat/legjobbakat úgyis találni lehet majd, gyk. ahogy elképzelem ilyen ideiglenes mágoldásként olykor csináltat fegyót vagy ezt azt ember míg nem esik jobb...

jah igay h tipikus, de kit érdekel, nagyon hatásos, jó szövegek vannak benne 😊