Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Blizzard nem enged 20 percnél hosszabb videós review anyagot (hosszas elmerülést sem a játékban), illetve ezekben a videókban nem mutatható sem a BattlePass, sem az Ingame Shop tartalma.
Szóval sokak tesztje most nem fog kikerülni, majd csak a megjelenés napján, amikor már mindent lehet. A Blizzard ismét fullba nyomja a kretént. Baljós előjelek ezek Harry. 😄
Ma este hatkor jár le az embargó, csak kérdés hogy így mi értelme.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A pre-load május 30-án indul PC-n, PS és XBox konzolokon!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.25. 18:16:48
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.24. 08:58:01
Extra pénzért soha nem vettem semmit.
Max idővel ha egy bundle ami olcsóbb mint az alap.
Amit elérek az adott játékban azt jó látni de pénzért nem..
A korábbi kezdés esetleg jó lehet az extra pénzért(nem zavar ilyen esetben ha egy nagyobb szintűvel találkozok),nem fair de behozható(kihívás+1 még a másik -1😄)
Én a 70 dolláros árat is, ahogyan annak itt már nagyon sokszor hangot is adtam, de aztán jött a múlt hétvégén egy szép szemű kedves hölgy és miközben a gyermekének szólított, közben egy pillanatra repkedett minden a házban, kávéscsésze, kések, cserepek, minden, begyulladt az ágynemű, TV elszállt, kidurrogtak a képcsövek, eltűnt a mobiltelefon, meg 90 dollár a számlámról.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.23. 14:48:59
https://www.twitch.tv/sp1gu

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.23. 08:50:11
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.22. 22:04:47
Nem tudom mi bajotok van a zenékkel. Kúrva jól megvannak vágva. Azért mert nem egy Tinódi lantos sebestyén szerzemény még nem szar.
Az előző traile Bill Elish ( nem tudom hogy írják nem is érdekel ) egy kibaszott jól eltalált trailer. Nagyon jó megvágták a zenét meg átalakították.
Amúgy maga az eredeti egy szar. 😄
Hallottam róla, hogy mekkora botrány van a forumokon a zene miatt. A Diablo csapat kiteszi a lelkét, de állandóan van valami hiszti. Akármennyire tökéletes lenne ez a kúrva játék akkor is beleállnának valamibe az emberek. Tiszta vicc ez a mai gamer társadalom. Ez kb ugyan az mint hisztizni a druida miatt amivel játszottak az emberek 2 órát.
Az előző videót privátra tette a Sony PlayStation. 😄
Szerencsére kapunk új CGI átvezetőket is. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.22. 18:22:34
Hell welcomes your wallet!
Nekem jó volt ez a 2 nap játék. Semmit nem vártam a játéktól szóval semmi csalódás nem is ért. Megint 2 nap kaszabolás egy hihetetlen jó játékban.
Jó volt, hogy legendary nélkül WT2-ben kicsit figyelni kellet. Persze a végére már a 30-as mobokat öltük Kar-ban. 😄 Mondjuk a mindenki bemehet Ashava-hoz az rohadt idegesítő. A world bossra kell valami limit vagy határ.
Ezt a necro meg druid sírást még mindig nem értem. Szerintem túl van tolva. Azért sírni, mert a druida 2 percel később csinálja meg a story bosst mint egy barbár... azért az agyatlanságnak is van határa. A rouge-ok kezdjenek el sírni azért mert az apm 900 még a necro apm 1 ugyan azzal a damagel. Nem is értem mért kell minden classnak egyformának lennie. Nem beszélve hogy ez az egész amit csináltunk 2 napig az 2 óra után el lesz felejtve a végleges játékban, mert lvl 30-on vagyunk. Volt egy srác vette a fáradságot és megnézte a druid hurricant. lvl 30-on aspect-el meg ilyen olyan talentekkel 400-500 damge jön ki egy passiv skillből ami 20 mp aktív.
Szóval abszúrd az egész amit csinálnak a druida meg necro körül mindezt egy 3 órás játékidő alapján.
Hát akkor most szomorú vagyok.:/
Köszi.
Dobozos kiadás nem lesz a játékból, csak digitális.
Arról lehet tudni valamit, hogy fizikai formában PC-re be lehet-e szerezni a játékot?
Keresgéltem a neten, de csak a konzolos verziókat dobta fel nekem, meg ugye a digitális csomagokat néhol PC-re, de dobozos kiadást nem találok.
Kösözönöm.
Jó játékot 😊
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.05.13. 17:16:32
Viszont a sorcimmal 3 ora alatt lettem 20 tegnap este, valoszinuleg boostolva van az xp vagy a szintek XP kovetelmenye van lentebb hozva a beta idejere.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.13. 16:17:44
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.05.11. 22:02:58
Sőt, simán belefér még 1-2 év mire lemegy az ára, és rendesen felpeccselik, meg belekerülnek a Community requested featurék 😊
Battletag: coolpet#2467
5-6 éve felhagytam a Blizzardal, mert amit műveltek az siralmas volt, de amit a D4-el csinálnak az ..... Lehet, hogy én siklok el valami felett, de nem tudok belekötni amit a D4-el csinálnak. Jó látni, hogy az Activison szabadjára engedte a fejlesztők kezét.
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.05.11. 15:43:19
Ezúttal a játék megjelenése utáni időszakon és tartalmakon volt a hangsúly.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.10. 21:27:55
(PCGamer)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.