Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Jött megerősítés néhány reviewes oldaltól (Twitteren írták):
A Blizzard nem enged 20 percnél hosszabb videós review anyagot (hosszas elmerülést sem a játékban), illetve ezekben a videókban nem mutatható sem a BattlePass, sem az Ingame Shop tartalma.
Szóval sokak tesztje most nem fog kikerülni, majd csak a megjelenés napján, amikor már mindent lehet. A Blizzard ismét fullba nyomja a kretént. Baljós előjelek ezek Harry. 😄

Ma este hatkor jár le az embargó, csak kérdés hogy így mi értelme.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

repvez
Carmang
Ez frankó!

TBTPumpa
És még egy utolsó - Live Action Trailer is érkezett:

TBTPumpa
Indulás és pre-load infók:

A pre-load május 30-án indul PC-n, PS és XBox konzolokon!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.25. 18:16:48

PiszkosFred
de. 01 cest

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SLICK
Nem hajnal 1-től?

TBTPumpa
"A Diablo IV június 6-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, akik a Deluxe vagy az Ultimate verziót vásárolták meg, azok már június 2-án (magyar idő szerint 02:00-tól) belevághatnak a harcokba."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.24. 08:58:01

Alap!
Extra pénzért soha nem vettem semmit.
Max idővel ha egy bundle ami olcsóbb mint az alap.
Amit elérek az adott játékban azt jó látni de pénzért nem..

A korábbi kezdés esetleg jó lehet az extra pénzért(nem zavar ilyen esetben ha egy nagyobb szintűvel találkozok),nem fair de behozható(kihívás+1 még a másik -1😄)
"A 4 napos EA-t meg pofátlanságnak tartom."

Én a 70 dolláros árat is, ahogyan annak itt már nagyon sokszor hangot is adtam, de aztán jött a múlt hétvégén egy szép szemű kedves hölgy és miközben a gyermekének szólított, közben egy pillanatra repkedett minden a házban, kávéscsésze, kések, cserepek, minden, begyulladt az ágynemű, TV elszállt, kidurrogtak a képcsövek, eltűnt a mobiltelefon, meg 90 dollár a számlámról.
PiszkosFred
En a deluxot huztam be preorderben, foleg a premium BP miatt, kivancsi vagyok/voltam, megeri e a kesobbiekben.

TBTPumpa
Deluxe verziót vettem a bétateszt és a korai hozzáférés miatt. A kozmetikai cuccok (egyéb Blizzard játékokban) és a BattlePass nem igazán érdekelnek. A legújabb infók szerint jövő hét péntektől már játszható lesz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.23. 14:48:59

mooo
Az alapot.
Az extrák számomra érdektelenek.
A 4 napos EA-t meg pofátlanságnak tartom.
Ki melyik változatot fogja megvenni?

https://www.twitch.tv/sp1gu

TBTPumpa
Itt látod a különbségeket:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.23. 08:50:11

TBTPumpa
A megjelent Story trailerhez készítettem magyar feliratot:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.22. 22:04:47

De amúgy a map annyi lesz amit a betaban láthattunk (nyilván nem csak Fractured Peaksre gondolok, hanem körülötte észak-kelet Sanctuary-re a többi zónával együtt), vagy esetleg még jöhet hozzá akár délebbre Kurast vagy akár a nyugati földrész is mondjuk Khandurassal?
Azért sz@r, mert rohadtul nem illik a Diablo-hoz.... Pocsék választás de hát nekik is megkell felelni a trendeknek.

Lesz itt mit bebarangolni. 😊

Nem tudom mi bajotok van a zenékkel. Kúrva jól megvannak vágva. Azért mert nem egy Tinódi lantos sebestyén szerzemény még nem szar.
Az előző traile Bill Elish ( nem tudom hogy írják nem is érdekel ) egy kibaszott jól eltalált trailer. Nagyon jó megvágták a zenét meg átalakították.
Amúgy maga az eredeti egy szar. 😄
Hallottam róla, hogy mekkora botrány van a forumokon a zene miatt. A Diablo csapat kiteszi a lelkét, de állandóan van valami hiszti. Akármennyire tökéletes lenne ez a kúrva játék akkor is beleállnának valamibe az emberek. Tiszta vicc ez a mai gamer társadalom. Ez kb ugyan az mint hisztizni a druida miatt amivel játszottak az emberek 2 órát.
TBTPumpa

Borzasztóak ezek a zenék Trailer-ek alatt..
TBTPumpa
Akkor jöjjön hivatalos forrásból:

Az előző videót privátra tette a Sony PlayStation. 😄

TBTPumpa
Sztori launch trailer! Ez már spoileres lehet az arra érzékenyeknek!

Szerencsére kapunk új CGI átvezetőket is. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.22. 18:22:34

repvez
Ismét egy zseniálisan hozzáillő zene............................ édes istenem.

De a hétvége beta is bassza meg... Meg aztán én lázítok itt örökké a 70 dolláros brüsszeli sorosmigráns szankciós ár ellen, erre valahová meglógott egyenesen 90 dollár a számlámról egyik nap, hát még ilyet 😮

TBTPumpa
Várjuk ki a végét, elvégre ez egy Blizzard játék. 😊
Hell welcomes your wallet!

Ez olaj volt a tűzre! 😄
repvez
Én azt vettem észre, hogy a lassabb gépen játszó haveromnak hamarabb betöltött mint nekem az I7-el. Nincsen szar gépem, de valahogy nem értettem. Nem zavar csak felfigyeltem rá.

Nekem jó volt ez a 2 nap játék. Semmit nem vártam a játéktól szóval semmi csalódás nem is ért. Megint 2 nap kaszabolás egy hihetetlen jó játékban.
Jó volt, hogy legendary nélkül WT2-ben kicsit figyelni kellet. Persze a végére már a 30-as mobokat öltük Kar-ban. 😄 Mondjuk a mindenki bemehet Ashava-hoz az rohadt idegesítő. A world bossra kell valami limit vagy határ.
Ezt a necro meg druid sírást még mindig nem értem. Szerintem túl van tolva. Azért sírni, mert a druida 2 percel később csinálja meg a story bosst mint egy barbár... azért az agyatlanságnak is van határa. A rouge-ok kezdjenek el sírni azért mert az apm 900 még a necro apm 1 ugyan azzal a damagel. Nem is értem mért kell minden classnak egyformának lennie. Nem beszélve hogy ez az egész amit csináltunk 2 napig az 2 óra után el lesz felejtve a végleges játékban, mert lvl 30-on vagyunk. Volt egy srác vette a fáradságot és megnézte a druid hurricant. lvl 30-on aspect-el meg ilyen olyan talentekkel 400-500 damge jön ki egy passiv skillből ami 20 mp aktív.
Szóval abszúrd az egész amit csinálnak a druida meg necro körül mindezt egy 3 órás játékidő alapján.
repvez
ez tök jö ötlet lett volna, ha ezt a családfát lehetett volna felgönygyöliteni a részeken át vagy mostantol DLS-ken keresztül mindegyik résznek a fögönösza egy egy ág lenne. és a befejező rész meg a gyökérrel végzödne, hogy mindenkivel végeztünk.
TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa

Szia.

Hát akkor most szomorú vagyok.:/

Köszi.

TBTPumpa
Szia!

Dobozos kiadás nem lesz a játékból, csak digitális.

Sziasztok.

Arról lehet tudni valamit, hogy fizikai formában PC-re be lehet-e szerezni a játékot?
Keresgéltem a neten, de csak a konzolos verziókat dobta fel nekem, meg ugye a digitális csomagokat néhol PC-re, de dobozos kiadást nem találok.

Kösözönöm.

Jó játékot 😊

Feltűnt, hogy a pincelejárókba és dungeonok-be töltés nélkül be tesz... de valamikor pedig várni kell? Mintha full random lenne.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.05.13. 17:16:32

PiszkosFred
Hja, ez altalanossagban elmondhato, a mostani betaban a korabbi betak konnyitett es legokkal teli menete utan itt mar azert esszel kell jatszani - legalabb egy picit -, mert rengeteg a stun, a slow, a fear, stb. CC ami okozhat gondot 😊

Viszont a sorcimmal 3 ora alatt lettem 20 tegnap este, valoszinuleg boostolva van az xp vagy a szintek XP kovetelmenye van lentebb hozva a beta idejere.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.13. 16:17:44

Mondjuk az azért vicc most, hogy egy elite groupot barbárral is kite-olni kell, mert különben folyamatosan stunba raknak és hiába bírod az ütéseket, egyszerűen beragaszd, esélyed sincs se potizni, se semmire, folyamat be vagy szorítva és szép lassan szétütnek.
Na amúgy a mostanit összerakták úgy érzem, olyan simán fut, mint a vaj és stabil is.
Ugyanígy vagyok én is. Kellemes csalódás volt a béta és végigtoltam az egész hétvégét de számomra simán kivárható az a megjelenés.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.05.11. 22:02:58

coolpet
Nekem megvan minden a D1 óta, lemezesen, mégsem áll meg a szívem a várakozásban.
Sőt, simán belefér még 1-2 év mire lemegy az ára, és rendesen felpeccselik, meg belekerülnek a Community requested featurék 😊

Battletag: coolpet#2467

PiszkosFred
Betazz a hetvegen, picit segit(het) es a vegen mar csak 19 nap marad hatra.

Én már nem bííírom!!!! Még 22 nap te jó démon hát az de nagyon sok idő még. 😄

5-6 éve felhagytam a Blizzardal, mert amit műveltek az siralmas volt, de amit a D4-el csinálnak az ..... Lehet, hogy én siklok el valami felett, de nem tudok belekötni amit a D4-el csinálnak. Jó látni, hogy az Activison szabadjára engedte a fejlesztők kezét.
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.05.11. 15:43:19
TBTPumpa
Minden infó a mai fejlesztői élő streamből
Ezúttal a játék megjelenése utáni időszakon és tartalmakon volt a hangsúly.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.10. 21:27:55

TBTPumpa

Carmang
Dehiszen ez az információ már több napos, maguk a fejlesztők mondták egy interjúban, hogy a második karitól skippelhető a kampány... PCGamer le van maradva.

IMYke2.0.0.0
"It's telling that the top voted comment on the Diablo 4 Reddit post(opens in new tab) about the customization video is someone spotting that you can skip the story campaign for your secondary characters. For a Diablo game, that's a vital feature that shapes how you'll interact with it over time, especially because it's the first truly live service entry in the series. This is the kind of information players have had to share with eachother by leaking endgame footage and breaking an NDA to talk about. Imagine if the developers themselves just said this kind of stuff on camera, and didn't leave these broader details hidden in a few frames of footage."

(PCGamer)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.