78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#78575 A D3-at a megjelenéskori real money auction house miatt húzták le, de ezt a későbbi patch-ek kiszedték. A másik nagy kritika az art style volt, ami ugye maradt is nyilván. A D4 esetében ezek egyike sem áll meg, szerintem itt csak valami óriási személyes sértettség lehet sok embernél, azért lett a játék lepontozva.
Ez nem egy 4-5/10 játék, ez elég nyilvánvaló azt hiszem mindenkinek. -
Kancsalborz #78574 Az igaz hogy nem is 4,9, de nem is 8-9/10 mint ahogyan a "tesztek" mutatják...
Tudom,tudom, jönnek a "hater" -ek akik lepontozzák, (azok meg azt mondják hogy a"fanboyok" felsz#pkodása miatt csinálják ezt...XD), de ezeken a hülyeségeken túllépve érdekes látni, hogy pl. a D3 Metacrit-es statjai takkra ugyanilyenek, a Reaper of Souls-al együtt a user score alig valamivel jobb, az is szinte ugyanennyi...
És még emlékszem arra is, hogy a D3 megjelenésekor is a sajtó micsoda hozsannával fogadta a játékot...XD
Az egyetlen tanulság amit ezekből a MC statisztikákból személy szerint én le tudok vonni az az, hogy a mainstream gamersajtó véleményére egy fabatkát nem szabad adni.
Mint ahogyan a user score indulat vezérelte pontozásait sem tudom komolyan venni amikor bárki saját véleménye alátámasztásaként használja.
Ettől függetlenül a személyes véleményem az, hogy inkább hiszek a hosszútávú "public" meglátásoknak, egy-két éven belül egy játékról kiforr egy általános vélemény, amit el szoktam fogadni.
Egyetérteni vele, viszont a legritkább esetben...XD
-
hawkie22 #78571 Az 1000-es szobros "acsi" az egyik ok, amiért HC-t kezdtem, a másik meg, hogy az SC igen hamar unalmassá válik amiatt, hogy nem tudsz meghalni, nem vigyázol egyszerüen a karidra, úgyis megmarad minden cumó.
Az elsö karimat lvl50-en buktam, kb. 10 perccel azután, hogy meglett az 50. :) Utána ment a levesbe lvl7-es nekró, lvl20-as nekró, lvl12-es sorci, lvl37-es rugó, lvl34-es sorci, most jelenleg lvl32 vagyok a Corpse Explosion/Blight-os summoner necrómmal és gyüjtögetem szorgalmasan az altárokat, Scorsglen és Fraktured peaks kész. :) Az éjjel volt mondjuk egy DC, körbevettek, azt hittem, annyi a karinak, de szerencsére tartott még az Elixir of Death Evasion hatása. :D D2R-ben eleinte SC ment, majd mostanáig csak a HC, pedig ott is buktam jópár fullos karit. :) D3-ban is váltottam egy idö után HC-ra.
Eleinte a Prohardver klánjában voltam, de átmentem egy színtiszta HC klánba, igaz, csak 4-en vagyunk, de az egy groupra böven elég. Én még mondjuk nem vagyok 50+, a többiek már mind 60+-ok.
Ami egyébként nagyon tetszik, az a skálázódás. Hogy nyugodtan mehetsz együtt egy lvl5-össel, lvl10-essel vagy akár lvl1-essel, a mobok mindig az adott player szintjéhez skálázódnak, így nyugodtan lehet együtt csapatni, függetlenül attól, hogy egyszintüek vagytok-e vagy sem. Ez ugye a D2-ben nem volt annyira baba, D3-ban meg olyan gyorsan lettél lvl70, hogy pár perc után gyakorlatilag már a paragont gyüjtötted, ott nem számított ez. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.12. 10:50:03 -
#78571 A játék szerintem is jó, úgy 8/10 körül. Ez a 4.9/10 ez nagyon nem reális. Hibájának lehet talán felhozni a fantáziátlan lootot és fejlődési rendszert. A +4% közelharci sebzés vagy +3.5% CC sebzés kategóriás effektek nem túl fantáziadúsak. Ebben még a D3 is jobb volt, ott egy level up után alapjaiban alakulhatott át a build pl. egy új rúna vagy skill miatt. Itt úgy érzem csak százalékpontokat faragok, még az aspectek egy jó része is csak ennyit csinál.
De ettől még nem lesz 4 vagy 5 a 10-ből. Csak nem 10/10, hanem 8. Legalábbis nekem. -
undY1ng #78570 Nemsemmi kitartás kell ahhoz! Jelenleg hányas vagy HC-ban? Én is tervezek majd karit indítani ott de inkább majd az achievmentek miatt. Addig jó az SC. D3-ban évekig HC-ztam és utána elég lett belőle... egy ideig. :)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.06.12. 09:51:34 -
hawkie22 #78569 Mi lep meg ezen? Rengetegen szeretik, megvették, tolják. Iszonyat tartalom van a játékban, gyakorlatilag azt csinálsz, amit akarsz, abban a sorrendben, amilyenben akarsz és ez késöbb a DLC-kel (minimum kettö lesz) csak bövülni fog. Amúgy mit vársz egy hack&slash ARPG-töl, amitöl nem lesz egy idö után unalmas? Számomra megérte a várakozás, a pre-ordert nem bántam meg. Vannak olyan részei, amiken lehet még csiszolni, de ez idövel biztos jobb lesz, így volt anno a 3-nál is. HC-n tolom, most tartok a 8-9. karimnál (már nem számolom, hányat buktam el :)). Egy jó ideig biztos, hogy elleszek a játékkal. -
dantor7 #78568 (mondanál pár játékot, filmet, sőt: könyvet, amit amúgy elismersz és szeretsz? kiváncsi vagyok mik azok, mert az utóbbi 5? évben nem igazán találtam ilyen frankó játékot, de a kommented izgatottá tesz, hogy vannak ennél sokkal jobbak is) -
undY1ng #78567 Nem azt írom, hogy a világ legkirályabb és újdonságokkal teli történetét építették bele de nálam sok helyen kirázott a hideg. Főleg a zenei aláfestét miatt, mert az valami elképesztő volt számomra! A vége pedig természetesen nyitott dolgokat hagyott maga után majd a jövőbeli DLC / Expansion számára... :) -
#78566 Számomra! egy merő unalom (és a sztori miatt hatalmas csalódás) ez a játék, viszont akkor is meglep ez az eredmény:
-
hawkie22 #78565 A Mac-es sztorihoz csak annyit, hogy az amerikaiakat ne hasonlítsuk a világ többi országához, illetve emberéhez, látványosan hülyék tudnak lenni minden témában, mellette pedig meg vannak gyözödve róla, hogy igazuk van és az a jó, amit ök csinálnak. -
Dodo55 #78564
Igen azért valóban, nő kérdés vonalán nem érzem én sem annyira vészesnek a dolgot, itt talán akkor vissza is szívom, hogy ezen részletek tekintetében is egyetértenék Deviome-vel. Vagy legalábbis lehet abban nyers igazság amit mond, de mellette engem az nem igazán zavar, ha nők kerülnek előtérbe, miért is zavarjon? Sőt, karakterhűségi okokból sorceressből konkrétan csajt is csináltam.
Inkább ha már woke, akkor a bőrszín / arcstruktúra kérdés, de talán még az sem annyira vészes, viszont a "body type", meg "masculine", meg ilyenek az viszont nagyon gáz. Female és male, semmi más nem elfogadható. A természetet ne akarjuk már meghazudtolni. Az tök más kérdés, hogy vannak embertársaink néha akik lelkileg nem tudnak azonosulni a testi nemükkel, de ettől még ők is biológiailag vagy férfinek, vagy nőnek születtek, más opció egyszerűen nem létezik.
-
#78563 Nem kellett volna törölnöd, az eltérő vélemények miatt még nem esszük meg egymást.
(Egyébként meg pici off, de ha ez a Starfield menni fog nem 60, hanem csak stabil 30 fps-n series x-en én meg leszek lepve.) -
#78562 Toroltem, megyek inkabb bethesda showcaset nezni, nincs ehhez most energiam :)
Zavar a dolog, nyilvan, de nem tudok mit tenni ellene, igy elengedtem. D4-gyel kapcsolatban tovabbra is tartom, hogy sok mindent lehet emlegetni, de a woke-t idekeverni nem kellene. Pont. -
#78561 igy van, pontosan, hogy manapság már nem játszanak a játékkal hanem utánozzák azokat akik sikeresebben csinálják .
Mert engem már az zavar, hogy valaki megveszi a játékot day0 és elkezdi streamelni a játékot nonstop.
Érdekes modon azt nem zavar senkit sem , hogy spoiler, de amikor átvezeto animáciot linkel valaki az már hu mekkora baj. pőedig egyikre se kötelező rákattintani..
Viszont a streamelésnél nem hiszem el, hogy még nem szurja a szemét a kiadoknak, hogy igy van pár ember aki azt mondja, hogy 3 ora alatt végignézem a játékot steamen YT-on ingyen aztán nem kell megvennem a játékot.
Meg manapság ahogy irod m,nincs ido semmire, minden a szájba van rágva, tele a képernyo ikonokkal, hogy mikor mit kell csinálni merre kell menni.
Régen napok mentek el csak arra , hogy felfedezzuk a pályát és kitaláljuk, hogyan tovább.
ÉS a woke témához meg annyit, hogy ha nem is ennyire hangsulyos a játékokban még ez a téma, de a peticiozzunk valamiért ami nekem nem tetszik vagy azért mert hulye vagyok valamihez és akkor gyujtsunk hasonlo hulyéket magunk köré, hogy a fejlesztök lebutitsák mosdositsák már ugy nekem a jhátékot , hoyg én is képes legyen vele játszani elgondolás azért nagon zavaro.
Vegyuk a témába most épp woopy goldberget, ő például, most azért panaszkodik, mert olyan hulye volt, hogy nem volt képes 2 éven keresztul annyira tájékozodni, hogy a D4 milyen OS-en fog futni és megvette a lelkelm MACOS-re és nem megy neki, ezért a Blizzard a hulye és csinálja meg ,hogy MAC-en is lehessen játszani,mert ö megvette és nagyon várta ,de igy nem tud. Gondolom majd lesz pár hasonlo hulye aki ugyan igy beáll mögé és ir egy peticiot, és majd emiatt el kell a blizardnak szorni egy valag pénzt, hogy portolja MAC-re is.
Engem ez bosszant, hogy az egyén hulyeséget ennyire nem nyomják el és inkább felkarolják , ezért tartunk itt, hogy már mindenki lehet minden, mert ha nem akkro te rasszista és kirekesztö vagy, pedig csak normális. -
#78560 Mármint az a homály, hogy ez a folytonos woke miatti hisztizés pont olyan idegesítő, mint maga a túlzásba vitt woke-ság? Téged tényleg nem zavar, hogy minden pistike meg mazsola k eredeti akar lenni, mert meghallgatott két Joe Rogan epizódot, látta a 15 éves Big Red mémet és most már NAGYON ÉRTI a világot?
Mert engem k irritál. Pont annyira, mint a mindenki meleg kell, hogy legyen egy netflix sorozatban. És ha úgy érzed, hogy más a hangsúly a kettő között, akkor javaslom nézd meg, melyik országban élsz és hogy ITT mi a fősodor ... -
#78559 Szambol vetted ki a szot, az utolso bekezdesig oke, de az utolso az teljes homaly, elfojtott duh es totalis elmebaj, gyoziket a gozekevel... -
#78558 Semmi woke-ot nem tapasztaltam a d4 sztorijában ... Erősen az az érzésem, hogy fogalmatok nincs, mi az a woke, csak rámondjátok mindenre, ami nem tetszik nektek vagy nő van benne pl. Fájdalom, de a társadalom fele nő és ezért nők is fognak szerepelni videójátékok történetében: még az is lehet, hogy nem a konyhában lesznek és nem épp szendvicset csinálnak vagy gyereket szülnek. Az is lehet, hogy negatív szerepben lesznek.
Ez a woke miatti folytonos hisztikézés ez pont olyan, mint a túlzásba vitt woke-ság: ugyanazon agybaj két másik oldala. -
Dodo55 #78557
Egyetértek azzal, hogy valóban az tapasztalható manapság amit írsz.
"Senkinek nincsen már semmire ideje és mindent már most azonnal."
Ehhez csak annyit tudnék hozzátenni, hogy ez a manapság terjedő végtelenül ostoba "jó pénzért bármit / majd pénzzel megoldjuk úgyis" mentalitás bűne. 5-6 éve megy padlógázzal mostmár ez az őrület, az emberek elfelejtették mennyire hányingerkeltő ha folyamatosan a markukat tartják mindenért, de ami még fontosabb, elfelejtették azt is, hogy az idő pénzre átváltható, de a pénz időre vissza nem váltható. Nem kell csodálkozni, ha ezek után a társadalmat egyre több feszültség járja át. De aztán majd egyszer úgyis elmúlik, mert közben észre sem veszik, hogy a legtöbb pénzük ezzel a vergődéssel pont olyanoknál köt ki, akiktől az utána nagyon nehezen jut majd vissza hozzájuk...
Ez a woke dolog is pontosan ennyi célt valósít meg ilyen ló túlsó oldalára átesett formában, semmi többet. Csak a feszültségeket táplálja bele az emberekbe és pont azoknak árt a legjobban így, akiknek a védelmében álszentesíti magát. Nekik kellene amúgy ez ellen pont emiatt a legjobban fellépni (nyíltan elhatárolódniuk, mélységesen elítélniük a többségben reflexszintű visszatetszést keltő kultúratorzító módszereket, stb...).
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.06.11. 12:31:16 -
Deviome #78556 Annyira jó látni, hogy a mai világban minden ember olyan kibaszott fontos! Senkinek nincsen már semmire ideje és mindent már most azonnal.
Azért írom így, mert így van sajnos. Elhiszem, hogy vannak emberek akik eltévednek vagy éppen nem érzi a játék ritmusát és kell nekik egy kis iránymutatás. Viszont day0-tól azt látom, hogy " mi a bild ez mit tol az hogy rakta össze az hogy critel annyit " tegnap néztem streamet az ajándékokért és ez ömlött abból a rohadt csetből a 10 íróból 8 " what is your build ".
Az emberek elfelejtik, hogy egy számítógépes játékkal játszanak ami kikapcsolódást és szórakozást hivatott elhozni abba az időbe amit rászán! Úgy hívják hogy hobbi!! Igen ez egy hobbi és mint akár milyen másik hobbira időt és energiát fordít az ember. A mai világban a gamer társadalom is begyűjtötte az utca szemetét és olyan szinten van már felhígulva, hogy aki már leül 20 percre nézni a menüt, az egyből megagémer hardcore pc patkány, nerdkocka, is lesz. Eléggé elszomorító amúgy ezt látni. Persze az újaknak ez nem is létezik akik meg 20-30 éve vagy ennél is több éve vannak a játékok világában azok meg fogják a fejüket és a kezükbe temetik az arcukat a sírás közben amiért a mai játék már nem a szórakozásról szól vagy egy új fantasy világ megismeréséről, hanem egy WOKE, LMBTQ+, politikai nyomásoktól elbaszott toljuk végig mert nincsen rá időm azt lépjünk tovább mert ez csak egy hülye játék.
Sajnos pár dolog érvényesül a Diablo 4-ben, de ez az átfogó átlag sajnos.
Jó lenne, ha az emberek végre kitudnák szelektálni, hogy mikor kell mit megnézni az interneten.
Amennyiben esetleg új vagy a Diablo4 világában úgy csak indítsd el a játékot World Tier 1-en és csak csináld végig a story-t. Ez leköt kb 15-30 órára és eközben nem nyom agyon a játék és nem büntet a hibákért. Van időd próbálgatni. Tudod mit csinálj? Mondjuk kezdel egy mage-t. Amikor a basic skillt kiválasztod, válaszd ki azt amelyik látványos számodra majd olvasd el mit csinál. Menj tovább ezen az úton és hidd el, hogy korrigálni fogod magad és rájössz dolgokra. Nem ezzel a hozzáállással fogsz World T4-ben ölni, de amíg eléred a küldi végét hidd el, hogy lesz egy alap koncepciód és fogalmad arról, hogy mit is szeretnél.Amennyiben fentebb lépsz tier-ben és jön a paragon, de még mindig el vagy vesze ( amit kizártnak tartok ) akkor is meg kell nézni pár iránymutatást nem lemajmolni egy build-et.
Kevencem amikor egy streamert majmolnak az emberek. Gondolom most mindenki Wudijo rouge build-jét csinálja, mert HC 100 let. ( Amúgy grat neki innen is, mert nem gyenge teljesítmény ) Az benne a vicc, hogy a játékosok 0,2% éri el azt a szintet, meg nem beszélve arról, hogy abban a buildben az ő játékstílusa is benne ahogy te sosem fogsz játszani. Ott nem csak a gear teszi ki a számokat, hanem ahogy játszik és mozog vele. Ennek ellenére aki még PC-t sem látott életében már megy és klikkeli befele a skilleket! :D
Hidd el, ha amatőr szinten játszol a játékkal nem kell build. Amennyiben fentebb lépsz akkor már kell értened a játékhoz és tudsz magadól buildet rakni. Amennyiben meg a 0,2% közé akarsz tartozni akkor már is elbuktad a dolgot, ha más build-ét akarod lemásolni és úgy bekerülni. Szóval nem értem mi szükség van erre a buildes hypra. Ha valami érdekel és fejlődni akarsz benne akkor foglalkozol vele és tanulsz róla. Az, hogy copy paste egy buildet az nem fejlődés és nem is fogsz többet tudni a játékról.
Szóval szerintem vegyétek lazán és adjatok időd magatoknak. Nem kell az első nap maxra húzni a karit. Ha azután sem megy, akkor nézz utána, de én nem ajánlom a másolást, mert az nem a TE játékstílusodat fogja képviselni.
Amúgy nem annyira komplikált a játék. A paragonnál kicsit már gondolkodni kell, de én nem akarok bejutni a 0,2%-ba. Én semmi videót vagy ilyesmit nem néztem a játékról. Szeretem magam összerakni és kitapasztalni. Nem új a diablo világa szóval nekem könnyebb. Most lvl 64-es vagyok a mage-el és amit összetákoltam magamnak elég jól elvagyok vele. Sajna megjelenés óta volt egy hét melóm és nem úgy haladtam ahogy akartam. :) Én egy villámos mage-t csináltam és van benne fire shield meg frost nova is. :D lvl 63-on WT3-ban toltuk a NM dungeon-t amiben lvl 72-es moobok voltak és haltak is.
Engedjétek el a fantáziátok és használjátok a mit szeretnétek, mert minden skill életképes a játékban. Ez a csak egy build a király az hülyeség. Matematika alapja valós, de aki úgy játszik neki az a szórakozás. Neked az nem szórakozás lesz, hanem a játékélmény elrontása. Ez csak az én véleményem. Tévedhetek, de én így látom.
Amúgy a WOKE látszódik a storyban. Az a yelari vagy melyik csaj aki az anyját akarja megmenteni..... hát azt is leszúrtam volna vele együtt. Az semmit nem csinál soha és semmit nem tud, de ha valamit is csinál, azt azért mert mi megszereztük neki előtte vagy előkészítettük vagy megcsináltuk. Ekkora egy idegesítő karaktert..... egy szinten van azzal a papnővel a videóból. A story végefele amit az is leművelt. -.-" ( Mind a két karakter tökéletesen jellemezte a feminista politikát a játékban. Kövezetek meg, de engem rohadtul irritált mind a 2 karakter)
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de jól esett leírni. :D
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.11. 11:18:09 -
#78555 A builldekkel kapcsolatban, főleg új játékosoknak: nem kell megijedni. Egy szimpla végigjátszáshoz world tier 1-ben (normal nehézségen) nem kell a fejedet törnöd, hogyan min-maxold a karaktered, válaszd, ami tetszik és végig tudod majd vinni a játékot. A respec ráadásul ahogy nézem eléggé olcsó, lehet felfedezgetni, ha valamelyik skill nem tetszik, kipróbálod a másikat és így tovább.
A buildek inkább magasabb world tierekben és úgy ált az endgame-ben számítanak. A casual játékosok nem ijedjenek meg, nem kell excel-táblázat a játék mellé. -
#78554 Pont ezt akartam írni én is, hogy aki nem annyira van képbe a játékkal a fejlesztésekkel annak nem biztos hogy segítség vagy tudja hogy az egy segítség.
Én mikor d1 és d2 vel játszottam igaz offline és akkor még net sem igen volt akkor én is csak arra a varázslatot fejlesztettem ami tetszett.
A nyilakat a háttérbe szinte észre sem vettem vagy csak mint egyfajta fejlesztési ütemét de nem nyomtam végig egy agat sem. Volt hogy egy ág közepéről tanultam meg egy varázslatot volt hogy az első alap varázslatot toltam ki maximumig, mert azt gondoltam, hogy egy 2 varazslatnal úgy sem tud többet egyszerre használni akkor miért pazaroljam a pontokat rájuk.
És igy mondjuk a fireball spellt használtam a fire wall helyett, mert a ball directbe kapta a szörnyet a wall meg vizuálisan el ment mellette is.
És ez miatt én abban az időben nem értettem, hogy hogy lehet, hogy sárga páncél van rajtam meg extra sebzo fegyverek és mégis gyenge a karakterem.
Paladinnal nyomtam és talán 50-es szintig jutottam és ott volt 1600as sebzesem. Míg másoknak akik képbe voltak sokkal alacsonyabb szinten is már 10k felett volt ez az érték.
Szóval igen nem teljesen jól van elmagyarazva vagy bemutatva, a fejlesztések menete. Vagy ha valaki megmutat párat akkor meg azzal lesz tele a játék és nem lesznek egyediek a karakterek a rengeteg varázslat ellenére sem.
Ezért volt egy csomó hammerdin és hasonlók d2ben.
Jobb lenne ha több kombinációban is lehetne hatékony fejlődési ágakat létrehozni nem csak 1-2-t -
#78553 Az a baj guidevel, hogy pont annak nem segit annyit, akinek kellene :) tudom, baromsag, de ha belegondolsz...
...ahogy irtad, akinek van arpg tapasztalata, az kb 2 percnyi skill fa tanulmanyozas utan nagyjabol latja, milyen skillek vannak egy kategoriaban, hogy lehetne boostolni azokat es mar kesz is egy build, amelyet aztan osszerak es keres hozza legokat. Nekik a guidek maximum (on)igazolasnak jok, vagy valami rejtett mechanikat ismer meg belole, de a lenyegen nem valtoztat.
...viszont akinek nincs tapasztalata, az meg hiaba nezi meg a guidet, nem fogja erteni a mukodeset, csak kirakja a skilleket es ugyanugy szivni fog vele, mert a rotaban benazik, a geart nem valogatja ossze hanem ami lego, az "jo lesz", stb. Viszont ha meg elkezd gyakorolni, akkor meg ott odakerul az elso kategoriaba, abban a percben, ahogy megerti a "dont mix" elvet es ahogy rajon az egymasra utalt skillek hasznalatara.
Hozzateszem, hogy a D4 nagyjabol hasonlo elven mukodik, mint a D3, vagyis amig nincs meg a szukseges lego vagy aspect, addig hiaba raksz ossze barmit, sosem fog ugy mukodni, mint ahogy a youtubeon vagy a weben lattad. De, mire megszerzed a legot, mar nem is kell a guide, mert addigra beletanulsz :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.10. 15:25:26 -
Dodo55 #78552 Na igen amúgy, ez nálam is egy nagyon komoly pozitívumként tűnt ki a játékban, hogy könnyen átlátható a specelés, így nem kell messze menni a sikerélmény miatt. Necroból pl. nekem egy egyedi bone spear + corpse explosion buildem van, ami a guide-okkal szemben decrepify-t is alkalmaz. Később majd persze lehet igazítani kell rajta, de egyelőre hibátlanul működik (még csak lvl 51 WT3, mert hétfő óta ma volt időm újra játszani) és ami nagyon fontos, hogy nekem jobban kézreáll így, mint sem bármelyik guide szerinti bone spear build. -
undY1ng #78551 Pontosan így van ahogyan írod. Persze egy némi angol tudás szükséges ehhez de annyira értelemszerű minden, hogy simán összelehet hozni egy saját build-et. -
#78550 Attól függ mennyi ARPG tapasztalatod van. Én több ezer órányi PoE után átfutottam a D4 skillfáját és vakon összeraktam egy buildet amin 2x kellett minimálisan változtatnom és tier 20-as (lvl 70) nightmare dungeon-öket futok. Összesen 2x haltam eddig, pusztán figyelmetlenségből.
Lényeg, hogy ha az ember veszi a fáradságot és végig olvassa / értelmezi rendesen skill fát, akkor nincs szükség guide-ra. Ha előre gondolkodik, akkor megnézi a unique listát és a paragon táblákat is, bár D4 esetében nem szükséges, mert igen olcsón lehet respec-elni mindent a karakteren.
Ha nincs időd, türelmed ilyenekkel foglalkozni (kb fél óra/karakter), akkor meg ott vann a guide, ami kicsit elvesz ugyan a sikerélményből, de semmi gond velük.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.06.10. 11:22:21 -
undY1ng #78549 Eléggé megtoltam a hivatalos megjelenés óta a gamot (lvl 45) és tetszik is.
Druidot indítottam amit casternek szánnék (light.storm / tornado - imádom az effektjeit).
Tudom nem ez a meta hanem a maci de nem szeretnék másról skill build-et másolni, nem tűnik rakéta tudománynak a rendszer. Szerintetek ilyen szinten mennyire mehet "önerőből" a játék? Tehát, hogy magad rakod össze a karit a tapasztalat alapján. -
#78547 Nalam sajnos - eddig ugy nez ki -, hogy a D3 volt az utolso, amely a melos gepen futott, a D4-nek mar nagyon keves az integralt mx650, random crashel fel ora-ora kornyeken, teljesen lebutitva es minden mas progit lelove sem tudom jobban tehermentesiteni a procit es a gr.chipet. Oltarok felkutatasara vagy nyersanyag grindre, stb. nagyjabol jo, de dungeon/gear farm a tomeg es a crash utani reset miatt eselytelen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.09. 09:38:21 -
#78547 Én sajnos csak otthon tudok, ahogy időm engedi, ami nem sok. Ezért is vagyok vagy lev25 world tier 1-en ennyi idő után, pedig 4 nappal korábban kezdtem, mint a hivatalos start. Ezzel az ütemmel nyár végéig kitart, mire végigviszem. -
hawkie22 #78546 Ugyanez van nálam is. 20 éve anno, amikor D2 megjelent, simán ment a napi 16 óra is (az egyetem kárára néha :), azért elvégeztem), ma meg már örülök, ha napi 1 órára le tudok ülni család mellett (40 lettem ezévben). Azért hála Istennek olyan a melóm, hogy tudok melóban játszani, sokszor órákat egyhuzamban, így azért nem panaszkodom és így kiegyenlítödik nálam a dolog. :)
Én mondjuk HC-t tolok, az elsö karimmal letoltam sztorit, meglett utána az 50, majd 10 percre rá lecsaptak egy event során, mint a taxiórát. :) RIP necro, most egy rugóval tolom, jelenleg lvl31-en. Remélem, ma meglesz vele az 50, aztán meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.09. 09:01:22 -
#78545 :D -
#78544 Vagy mert a kedvenc buildjüket nerf-ölték. De tényleg, tele világ entitled manchildokkal. -
#78543 Kapott egy "enyhe" DDoS tamadast a jatek, hiaba na, hisztikezos es tuntikezos emberek a 70 euros ar nem birnak magukkal. -
Dodo55 #78542 Lehalt az egész, állítólag senki sem tud belépni az egész világon épp és akik játszottak azokat meg mind kidobta a játék. Kb. 15 perce van ha jól látom a dolog, de már észvesztve őrjöng is egy csomó ember, hogy ilyen előfordulhat. Amúgy a realitásokat nézve a legjobbakkal is, csak pont ezért nem szabad ennyi pénzt kérni egy játékért. Én is kifizettem végül, mert a beta-k alatt nagyon magával ragadott a játék, de a pénznek egy-egy lélektani határon túl mindig meg van az ára. 15 percnyi szaros downtime-ról beszélünk, de már rögtön szabályos gyűlölethullám indult a Blizzard ellen... Mit élhet át vajon az a szerencsétlen fejlesztő emiatt, akinek majd visszavezetik a hibájára a leállást? -
#78541 remek, sor végén meg 300202-es hibával kidob, ez nem az én hetem :D
-
#78540 Én csak sasolom milyen ruhájuk van az embereknek. Ha épp bejutok így este (nekem már megint sor van :p) akkor sem esik semmi értelmes cucc. :D -
Dodo55 #78539 Na most ha jól értem, akkor arra vonatkozik a panasz, hogy túl hamar ki lehet maxolni egy karit. Ehhez én annyit tennék hozzá, hogy személy szerint egy D2 vagy D3-hoz viszonyítva nem zavar azt is figyelembevéve, ha az embernek van kedve több kasztot is kitolnia, mert úgy ez sokkal élhetőbb időráfordítással elérhető, mint sem a korábbi játékokban. Persze azt megértem, ha a legelszántabb játékosok számára ez a játék tartalmasságát vagy a kihívást csökkenti, de mellette azt is el kell fogadni, hogy a széles átlag nem pont olyan emberekből áll, akiknek napi szinten van 10-12 órájuk játszani, hanem sokkal inkább sajnos átlagban csak heti szinten adatik ennyi. A 30-as éveimben járva én is így vagyok már sajnos, pedig még gyerek sincs. Most is pl. a hétvégén ugyan fanatikus üzemmódban végigtoltam a story-t és még utána 51-ig húztam a Necromat, mert hát azért ennyire muszáj egy-egy szenvedélyes alkalom idejére elszántnak maradni bármennyi feladat is nyomja az ember vállát az életben, de aztán jöttek újra a sűrű mindennapok és kb. most lesz talán még 1-2 órám játszani lefekvés előtt egész azóta. -
Sunrider924 #78538 Ez nem eroforras kerdese, az endgame ugyanaz mint ami a fel evvel ezelotti closed betaba volt.... Amikor megsugtak Alkaizernek az csak hitetlenkedve razta a fejet hogy ez most komoly?? a Blizz huszarosan levagott kb 5 hetet a jatek indulo elettartamabol, igy kel ezt csinalni, vagy nem is? -
Dredge75 #78537 Ez várható volt. Manapság már rengeteg erőforrás áll rendelkezésre a karakterek optimalizálásához és a játékmechanikák kiismeréséhez -
Sunrider924 #78536 Lol, WT4 World Boss 2! perc alatt megfekudtt, hat ez igy ize... -
#78535 Elso betak ota jatszok, de a rubberbanding effekt tegnap jott elo eloszor, este olyan 9-10 korul tobbszor is ugraltam ide-oda, volt, hogy a quest npc haromszor kezdett bele a monologjaba :)