Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MadWolf#11626
egyébként ma felfrissítettem 16-os peccsre, nekem sem indult a frissítés.
bezártam a launchert, agent.exe-t lelõttem, és amikor újraindítottam a launchert már frissített is.
MadWolf#11626
Namost. Én annó úgy csináltam a 15 pecsnél, hogy ezzel leszedtem a full-t.
Aztán elinditottam a beta setup-ot, az megcsinálta a betát és ment.
Þór vígi þessi rúnar
Nálam bizonyos helyeken a játék az állandó 60-70 FPS-rõl hirtelen lecsökken 25-30 FPS-re sõt némely helyen ennél kevesebbre is, ezért zavaróan akad a játék. Az más kérdés, hogy a 7. szintû Demon Hunter karakteremen már most olyan páncélok (nem Craftolt cuccok) vannak, amelyek 30-40-es védelmet (Armort) adnak. Ezt picit soknak érzem ezen a szinten, de igaz, inkább most lépjenek fel ilyen anomáliák, mintsem a teljes verzióban 1 hónap múlva. Az elõzõ patch-csel semmi ilyesmi problémám nem volt, persze ez sem annyira eget-rengetõen zavaró, csak érdekes...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(eddig tökéletesen ment a játék az agent probléma kivételével, de most már kb. új patch új probléma)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Þór vígi þessi rúnar
A Denevérek meg eddig is felrepültek maagsabb szintekre, az nem újdonság. 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem a downloader kellene amivel letöltöm a játékot.
Annó úgy csináltam, hogy a d3 downloader-rel letöltöttem a játékot aztán ezzel amit linkeltél patch-eltem és ment.
Þór vígi þessi rúnar
http://us.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/4de82d80-ddeb-4e61-80ae-b4e8817f54b0/Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ezért kár volt újrahúzni a gépet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De nem tudom sehonnan letölteni!
Þór vígi þessi rúnar
Letöltöttem a downloader-t de megáll a telepítõ. Próbáltam agent szart kilõni, akkor felszalad majd szépen elindul megint az agent és visszamegy oda ahol megállt.
Þór vígi þessi rúnar
- Can you try to restart into Safe Mode with Networking and try the downloader there?
- Just so you can know: VmWare Networking Cards were the ones causing BIG trouble for me. I disabled the vmware virtual interfaces and that was it, no more problems with the download. Blizzard should know about this and recommend to disable any/all virtual network devices installed and leaving only the real one you are using to access internet.
Diablo-III-8370-enUS-Installer-downloader
Þór vígi þessi rúnar
Az én Demon Hunter-em még csak a 6. szinten van, de már egy olyan íjjal lövöldözik, ami 15-öt sebez. Az elõzõ verziónál a 10. szintnél kaptam ilyen szintû fegyvereket.
Demon Hunter és Wizard nálam csak és kizárólag csaj lehet, a többi maradhat Férfi, ahogy a promó anyagokban is.
Barbár és Monk brutálisan erõs karakterek.
Witch Doctorral még nem játszottam. Demon Hunter most nagyon erõs nálam, de amúgy egy közepes erõsségû karakter. Wizard-ot érzem gyöngécskének. Vele gyakran kell gyógyitalt használni, a többi karakterrel viszont csak nagy ritkán.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
MI a ****** ez?
A tököm televan ezzel a szarral...
(programdata, stb törölve, registry-ben diablo és battle net bejegyzések törölve)
Volt valahol egy downloader ami letöltötte a játékot. diablo-iii- valami volt a neve tán.
Þór vígi þessi rúnar