Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, azt irtad h bezárod és ujraindul az agent exe, de addig meg megindult a frissités - tenyleg vmit rendszergazdaként kellene - és akk nem indulna ujra, nekem is ez volt mással - a windows direkt újra elinditja a folyamatot - v probald a telepitot v akármit amivel probalkozol rendszergazdaként futtatni - hátha

McHaals
na ez így elég buzisan hangzott 😄

MadWolf#11626

McHaals
hát akkor sajnos nem tudtam segíteni... de szívesen melegen tartom addig az accod 😄

MadWolf#11626

TurboX
én ezt minden indításnál eljátszottam, de most az istenért sem akarta az igazságot
Carlos
hidd el próbáltam 30x.

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
akinek nem megy a béta, az adja addig kölcsön nekem az accát, hadd toljam egy kicsit 😊
egyébként ma felfrissítettem 16-os peccsre, nekem sem indult a frissítés.
bezártam a launchert, agent.exe-t lelõttem, és amikor újraindítottam a launchert már frissített is.

MadWolf#11626

TurboX
akkor tráj
Carlos
de.
Namost. Én annó úgy csináltam a 15 pecsnél, hogy ezzel leszedtem a full-t.
Aztán elinditottam a beta setup-ot, az megcsinálta a betát és ment.

Þór vígi þessi rúnar

arra amit nekem adtál linket h nézzem meg...nemtudom mit töltött volna le ez egyáltalán mert mondom ez gözöm sincs mi.. de h nem dio3 szerintem az is biztos vagy vmi nagyon máshogy akarta volna leszedni, megkerülve egy-két lépst, ahol ti nemtudtok továbbmenni a frissitésre/letöltésre

TurboX
ez nem a full kliens?
Sáska
akkor passz. neztem, hogy rajta van-e a gepemen ez a file valahol, gondoltam elkuldom, de nem talaltam sehol..

TBTPumpa
Naja, valami tuti nincs rendben ezzel a javítással, de mivel még csak béta, ezért elnézhetõ ez a hiba.
Nálam bizonyos helyeken a játék az állandó 60-70 FPS-rõl hirtelen lecsökken 25-30 FPS-re sõt némely helyen ennél kevesebbre is, ezért zavaróan akad a játék. Az más kérdés, hogy a 7. szintû Demon Hunter karakteremen már most olyan páncélok (nem Craftolt cuccok) vannak, amelyek 30-40-es védelmet (Armort) adnak. Ezt picit soknak érzem ezen a szinten, de igaz, inkább most lépjenek fel ilyen anomáliák, mintsem a teljes verzióban 1 hónap múlva. Az elõzõ patch-csel semmi ilyesmi problémám nem volt, persze ez sem annyira eget-rengetõen zavaró, csak érdekes...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mert ma srácnál fogtam leszedtem megint a klienst, elinditottam végigment 1-2 perc alatt az Updating csík utána már dobta is be a szerzõdést aztán meg indult a letöltés és az ráadásul sp3 volt :d jó annyi h elötte nem volt fent azon a gépen

Carlos
nemtom mirõl beszélsz.

Þór vígi þessi rúnar

azt hittem, h amaz konkrét installerre gondolsz, dehát ez még nem is ugy néz ki pfff mia fakk már 😊

elsö reakciom: what the fuck is this shit 😄 elinditottam de nagyon más ez... nemtom mit kell bonyolitani, majd irok egy pm et mindjart :d

Carlos
szintén

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
peccs után nálam egyszerûen nem frissített, töröltem az egészet de újra már nem tudtam telepíteni mert egy helyben áll

(eddig tökéletesen ment a játék az agent probléma kivételével, de most már kb. új patch új probléma)
ProGabe
1 hónappal a megjelenés elõtt ezek elég durva hibák. hihetetlen milyen crush mehet most Blizzardéknál, remélem a nyomás és a túlóra nem megy a játék rovására

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carlos
http://us.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enUS-Installer-downloader.exe

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
a Fallan tooth elvileg Rare cuccokból eshet nem? Én is csodálkoztam, hogy barbárral már 20-at szedtem ki sima magic itemekbõl...

A Denevérek meg eddig is felrepültek maagsabb szintekre, az nem újdonság. 😊

komolyan annyira kíváncsi lennék rá...nem mutatná meg valameikõtök teamviewveren keresztül pls ?! hatha tudnák segiteni is.. ^^

nálam pl. pont, hogy jobban fut, de lehet csak hallucinálok 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Kandurex
látom csak rosszabb lett a patch -tol minden, sokaknak a telepítés nem megy, másoknak a gépigény lett hirtelen brutálisabb...mondjuk a beta ezért van, hogy a full -nál ne legyenek problémák,...én nagyon örülök, hogy most megy a szopás, legalább javítanak ezerrel!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ok.

mivan..miért veszek külön az egészet, mivan a downloaderrel ? legalább is egybe van az egész szerintem

TurboX
az nekem is jöhet

ugyanez a problémám
jazzy
Monknál a fist of thunder 2 rúnája felcserélõdött, a bounding light lvl6 volt - thunderclap lvl52, most fordítva. Ez nem tudom direkt van-e.
Carlos
ez a beta kliens, ez áll meg telepítés elõtt.
Nekem a downloader kellene amivel letöltöm a játékot.
Annó úgy csináltam, hogy a d3 downloader-rel letöltöttem a játékot aztán ezzel amit linkeltél patch-eltem és ment.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
talan ez? nem tudom pontosan, hogy ez-e az amit keresel:

http://us.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/4de82d80-ddeb-4e61-80ae-b4e8817f54b0/Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe

jah kár volt újrahúúúzni 😊)) - amúgy ezeket olyan problémának érzem, hogy csak akkor tudnék segiteni h ha ott lennék 😊 akkor mviert jolenne :dd

Ráfért már, tervbe volt 😄

Nekem múlt héten vacakolt, de az indítás rendszergazdaként megoldotta.

Hegi90
vagy csak simán türelmesnek kell lenni, és majd játszol máskor, hátha nem is nálad van a hiba.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
lehet valami elbaszott router beállítás, vagy az ISP-d gecizik.
ezért kár volt újrahúzni a gépet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nem szóltam bocs, visszaolvastam... de nmetom miért baszodott el, ha korábban jó volt 😊

Carlos
nekem a downloader kéne. (Nem a beta kliens, mert az van).
De nem tudom sehonnan letölteni!

Þór vígi þessi rúnar

Hát mert ez mi ha nem szar? 😄😄 Vicc kategória kb, hogy a blizz kiad egy patch-t, azt 10-bõl 8-an utána szopnak, ha játszani akarnak 😄😄

Carlos
van béta kulcsom.
Letöltöttem a downloader-t de megáll a telepítõ. Próbáltam agent szart kilõni, akkor felszalad majd szépen elindul megint az agent és visszamegy oda ahol megállt.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
ha esetleg ezeket meg nem probaltad, akkor talan:

- Can you try to restart into Safe Mode with Networking and try the downloader there?

- Just so you can know: VmWare Networking Cards were the ones causing BIG trouble for me. I disabled the vmware virtual interfaces and that was it, no more problems with the download. Blizzard should know about this and recommend to disable any/all virtual network devices installed and leaving only the real one you are using to access internet.

nem mondod h annak a szutyoknak is van streamje :ddd - milyen géped van, mert akkor nem fognék bele a helpbe 😊

zárj be minden fasságot a feladatkezelöben a folyamatoknál (en alt megtom allapitani:d de ha van agent exe akkor azt lödd ki)...nem értem mit szenvettek h nem jó :d (Carlos is - majd ha kell odadom accot és onnan leszedsz egy normális installert és kész v nemtom mit kell xarozni :d)

Carlos
Valaki help?

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
probaltam xfiren keresztul - de szerintem eleg rossz a kep minosege.

Carlos
nekem asszem ezt kéne letöltenem, de nem találom:
Diablo-III-8370-enUS-Installer-downloader

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
A 16-os patch tényleg hoz erõsebb fegyvereket a játékba.
Az én Demon Hunter-em még csak a 6. szinten van, de már egy olyan íjjal lövöldözik, ami 15-öt sebez. Az elõzõ verziónál a 10. szintnél kaptam ilyen szintû fegyvereket.
Demon Hunter és Wizard nálam csak és kizárólag csaj lehet, a többi maradhat Férfi, ahogy a promó anyagokban is.
Barbár és Monk brutálisan erõs karakterek.
Witch Doctorral még nem játszottam. Demon Hunter most nagyon erõs nálam, de amúgy egy közepes erõsségû karakter. Wizard-ot érzem gyöngécskének. Vele gyakran kell gyógyitalt használni, a többi karakterrel viszont csak nagy ritkán.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Na srácok én feladtam.... Új windows-t telepítettem ergó nincs a gépemen semmi, csak a windóz és továbbra is ezt írja, ha telepíteni akarom ezt a trágyát...

MI a ****** ez?

A tököm televan ezzel a szarral...

Carlos
Uninstalltam az egészet, letöltöttem az US és a UK beta klienset és megáll.
(programdata, stb törölve, registry-ben diablo és battle net bejegyzések törölve)

Volt valahol egy downloader ami letöltötte a játékot. diablo-iii- valami volt a neve tán.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
mit ir, mi a baja?

Carlos
na fasza... mostmár telepíteni se tudom...
Mi a szart csináljak?

Þór vígi þessi rúnar