Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
Jaja, én csak peccseltem.
Carlos
bétát telepítek.
a patch nem ment

Þór vígi þessi rúnar

Hát ez az, hogy nekem is annyival tölt mindent, csak ezt nem 😄😄😄

Õ patchelt ha jól olvastam és nem bétát telepített.

Carlos
gagyi netem van csak 2 mb -ot tölt mp-enként. (2 megabájtot tölt és nem 2 megabites)
50%-on állok

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
mert még nem végleges.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

érdekes, mert amint látható Tvelvet már végzett vele 😊 lehet azon múlik a sebesség ki, milyen metódussal bírja "szóra" ezt a vackot 😄 - szerintem canceleld aztán csináld másképp 😄DDDD LOL 😊

McHaals
Ragnar, ha BÁRMIKOR szabad a béta délután 6-tól mondjuk úgy hajnal 1-ig, akkor jelentkezem 😄
napközben nem nagyon jó meló miatt, meg a melós gépem is elég gyenge hozzá, de esténként általában ráérek. köszi!

MadWolf#11626

TVelvet
Szerválj még 3 embert, és tõlem mehet a móka.
Avenger
Fórum skin-hez hozzászólva:

Miért van a diablo logó mellett mindkét oldalt ugyan az a gombsor?
Ez a két egyforma gombsor miért alacsony felbontású? 😊 Homályos 1080p-ben.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hát ha Carlosnak is hasonló sebbel dönget, akkor lesz reggel mire játékképes lesz 😄😄

Hegi90
Internet explorer
Internetbeállítások -> Kapcsolat -> Helyi hálózati beállítások -> Kiveszed a pipát az automatikus észlelésrõl.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ahhh, hozzuk már össze 😊 Carlosnak jó már akkor, meg van elvileg Turbox is...csak tudtuk még vkit - TSt tudsz ?

TVelvet
4 Fõs coop stream kéne. Csinálhatok, de úgy lenne izgi. Esetleg TS-el...
wantonly, jó volt ?:d

az a poén, hogy ma délután sp3omra inditottam el pont és ugyanitt állt kb a csík 1 percet, de aztán szépen ment tovább :ddd 😛

na akkor készülj a streamre plssss :dddd

Carlos
TURBOX!!!!!

Meg akinek nem megy!

868-ban lévõ agent.exe kompatibilitást állitsátok xp sp3-ra.
agent exe elindit!
amikor futkorászik a command line, akkor elinditjátok a setup exe-t.

Most megy az install

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
Na valahogy végül is sikerült elindítani, felpeccselni, ne kérdezzétek, hogy hogyan...
Nem engedi egyébként betömöríteni mappa most használ onnan file-okat a telepítõ...

Baxki ez tényleg reggelre lesz meg 194 kb/seccel tölti.... Faxa lehet a blizz server 😄😄, ha 20 megás netnél ennyivel szed 😄

Carlos
Szóval letöltötted azt a 7.60 gigát, elinditottad a telepítést majd amikor kiirta, hogy nem megy a játék elinditottad a beta setup-ot?

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
sajnos változatlan, hivatalos fórumot bújom de sok az ehhez hasonló probléma azt hiszem jegelem a dolgot de ha jutottál valamire feltétlen szólj

Ragnar360: köszönöm a szándékot de hidd el már kipróbáltam minden lehetõséget, lehet hogy valami op.rendszer (vagy azon belüli) inkompatibilitás van

support sem akar válaszolni lehet hogy õk is keresgélik a hiba forrását
Ragnar, nekem holnap vagy csütörtökön 3tól jó lenne ameddig gondolod 😊

Carlos
Itt megáll:

Þór vígi þessi rúnar

Hát most hogy telepíti ezt a fost nem nagyon.... Neked azt leszedve nem csinál semmit? Nekem egy 29 megás béta telepítõ volt, az mindig kiírta nincs internetkapcsolat, ez a beta telepítõ 45 megás, ezzel megy...

Carlos
tömörítve el tudnád küldeni nekem a gamedata/battle.net folderedet?

Þór vígi þessi rúnar

akkor cseszhetem, kárnak okoskodtam meg irkáltam hülyeségeket itt Carloséknak :d

viszont akkor senki se fog streamelni :/:/:/ <#nemtudom><#idiota>

Megint lesz fél nap mire felmegy.... de legalább már megy 😄

Ne nekem ezt leszedve és ezt indítva most elkezdte telepíteni a bétát

TDC Geronimo
rare pack is jóval több van, mint eddig.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

**Figyelem, ezentúl bétára itt a fórumban is jelentkezzetek és lehetõleg ne csak PM-ben állandóan, viszont idõpont megjelöléssel, kinek mikor lenne jó (reggel-délben-este stb 😄)** mindenki sorra kerül, ezért is van az, hogy nem 1-2napra adom egyelõre az accot, hanem lehetõleg kevesebb.**

TVelvet
Ne aggódjatok, nekem sem akar peccselni, a hulladék... 😊
Carlos
TurboX: van valami újság?

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Na végigjátszottam wizarddal az új patch-el ellátott bétát. Szerintem sokkal jobb lett, kevésbé akadt az elején, bár eddig sem volt 1 percnél több ideig bajom az akadozással. A dropok sokkal kiegyensúlyozottabbak(esett orb 😄 ), meg úgy alapból több féle dolog esett elsõ végigjátszásra. Kb mint az elõzõ verzióban 5 végigjátszás alatt.

Kipróbáltam az új fps mérõt is, Mondjuk beállítottam 50-re a max fps-t, mert minek több. Csak akkor mozdult el róla, amikor jondar lépcsõit ütötte szét a templar, igaz akkor is felfelé úgy 70ig. 😄
Szóval jobb lett, bár a gyûrûknek köszönhetõen könnyebb kicsit nagy dps-t elérni. De szerintem a teljesben nem lehet majd venni az elején ilyen durvákat(+2-4 sebzés és 5% attack speed, mindez kettõvel megszorozva). Azaz mintha két wand lenne a kezemben + offhand. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

turbox köszöntem, hogy reagáltál a pmre 😊

Tatyla
jahogyja 😄,de nem az volt itt lentebb hogy az lesz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
nem õ

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy
Ez azért lehet, mert nem volt spiritregen csökkentés.
imyke innen sgröl ? 😊

Tatyla
na Imi cimborámnak köszönhetõen megint bétázgatok,egy Monkot indítottam,jóval több mob jön mert már 9-es vagyok és még a templar sehol,viszont kibaszott nagy lagspike-ok vannak szinte egy ütéssel odateleportálok a kiválasztott mobhoz,viszont a spiritregen csökkentés nem vészes darálok mint az állat 😄

CalebJoe
a balancot elég nehéz megcsinálni általában egy játékban jól de ebben a blizzard profi bár a SC-nél se volt bajom vele
Legalább nem a 7 éves korosztálynak való lesz a játék.

Sáska
be akartam irni, hogy nem erzem ugy, hogy erosebbek lennenek a mobok, erre Captain Daltyn-nal majdnem megfekudtem az elobb demonhunterrel. Eddig nem volt AOE fagyasztasa.

Hát én elképzelhetõnek tartom pedig 😄😄😄

Mindenesetre nekem a béta ennyi volt... Nem tudom telepíteni, így ennyi 😄 Kulcs már lepaszoltam....

Carlos
próbáltam...semmi.

Ferrari23: bebaszna... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Jó ez a diablo 3 nem fiúk 😄😄😄😄 Remélem majd élesbe is minden patch után ez lesz 😄😄😄😄😄

TDC Geronimo
Amúgy valóban mintha megint nehezebb lenne illetve tényleg sokkal több mob jön egyszerre mint eddig. Lehet aprítani rendesen 😄

WDnek állat lett az új rúnás lassítós spellje, marha szép mozgásban.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sáska
hivatalos forumon javasoltak, hogy csokkentett modban inditsd el a gepet, es ugy probalkozz (bar ezt Mac usernek irtak).

Carlos
próbáltam, semmi.

Þór vígi þessi rúnar