Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

srácok streameljen már valaki(k) ma este majd :d akár coopba is mehetne, nézném szívesen :d

mukika
Én nem érzem nehezebbnek. DH-val végigvittem craftolt cuccok nélkül, 80% alatt sosem volt a hp-m.

1-2 változtatás van pl: Scavanger-ek gyorsabbak sokkal és elég messzirõl elkezdenek ugrálni, illetve ahogy már írtam Carrion Bat-ek felrepülnek az emeletkülönbségeknél...

Fehér cuccok amik jobbak lehetnek mint jó pár magic item:

Ja és 35-40 salvage után lett 8db Fallen Tooth-om, szal eléggé megemelték a drop %-ot.

Carlos
Kéne egy link a downloader-hez. Tudnátok adni?

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
😞
nekem gond nelkul updatelt kb 2 percig tartott.

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jazzy
Így van, most monkkal is már ittam potit, többet is..
Hegi90
Nem tartom hülyeségnek, Monkkal kb potihasználat nélkül vittem végig az egészet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Engem barbárral fektetett meg SK, szerintem erõsítettek mindenen..
wantonly
Nos, kipróbáltam a DH-t is. Elég lassan tudtam vele haladni, ez lehet az új patch hatása is, de elég gyengének érzem a többi kaszthoz képest. A Skeleton King is kinyúvasztott. 😊
SLICK
Én is több Elite szörnnyel találkoztam, az hogy a sima mobok többen lennének még ne mvettem észre, voltak olyan pálya szakaszok ahol nagy üresség volt, viszotn egyes helyeken ahol begyûltek ott tényleg rengetegen voltak.
Leoricot is sokáig gyepáltam...

Carlos
Hát nem megy ez az update nekem. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Kuldtem friendrequestet,nem tudom megkaptad e

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Carlos
ismerõs

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
na, már ez is elõjött
Ha valakinek van kedve cop-ban játszani vegyne fel Wind#2813.

Egyre faxább 😄 eljutottam oda letöröltem az egész kócerájt, mondom újrateszem, erre beta installnál is írkál 😄😄 Azt mondja, hogy nincs internetelérés 😄😄😄 Az nem zavarja, hogy internetezek, tûzfalam meg csak a sima windowzos van, amit most emiatt még ki is kapcsoltam, de továbbra sincs szerinte internetelérés 😄

Tatyla
zárd be majd indítsd újra mindaddig míg el nem indul...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
Nálam áll az Update Initalizing 0%-nál... <#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

Ilyenkor mi a teendõ? Elindítom a bét-át bejön az a piros ablak, ahol ugye majd play kell nyomni és ezt írja ki...

"Failed to Download. If problems persist contact customer support"

A mondatot értem, de miért failed ?

DH female mindegyikben nagyon jól néz ki 😄
Elsõ alt tuti az lesz.

Üdv.
Nem tudom a módját hogy hogyan kerülhetek be a google docs táblázatba, szóval inkább ide firkantanám be az adatokat.
Novver / Novver#2884 / email non public / Online : Összevissza 😊 / It's a bout time , oh wait , wrong franchise / Age : 22

Tenkjú 😊 Bétában meg bárki megtalál ezek alapján 😊 Privátban is jöhet megoldás 😊
Egyetértek az elõttem szólókkal, a Monk armor setjei tényleg gányul néznek ki, egyedül a tier 6 tetszik...

jazzy
Hátha valakit érdekel rajtam kívül:

Currently we have no intention to add a show/hide helm function to the game.

17/09/2011 09:37Posted by Unhold
Not an option like WoW, but there WILL be "invisible" ink to dye your armor pieces. If you put said ink on your helm for instance, it will look like unequipped ( works with every piece of visable equipment)

This is indeed correct. The Vanishing Dye will let you hide any piece of armor :-)
Sáska
alap skill, ha jol remlik csak jobb v bal klikkelni kell a hullara, es kivalasztani a revive opciot, vagy valami hasonlo.

Kandurex
hm...nem is emlékszem, hogy van feltámasztás a WD skill -ei között

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sáska
fel kell tamasszal 1x minden class-t.

Kandurex
"hullatámasztós acsi" az meg mi az ördög? 😊

Carlos
"Este en is megprobalok belogolni, ha az update es az asszony is ugy akarja😊 "
Hehe... szintén...mehetünk. Nekem már csak a hullatámasztós acsi kell, majd össze kéne hozni.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
WD-ral? nice. Pedig azt gondoltam volna, hogy a barbarral konnyebb. Demon hunterrel lehet meg ez kihivas, most hirtelen nem ugrik be olyan skill-je, amivel egyszerre le tud szedni 20 csontvazat.

Este en is megprobalok belogolni, ha az update es az asszony is ugy akarja😊 Ha gondolod, mehetunk egyutt; 6 korul talan mar ott fog az uj monkom vagy DH-m lezengeni Tristramban.

mucsácsó
Nem, tényleg szívósabbak lettek...én most kezdtem egy barbárral, és tényleg jobban bírják... 😮 meg több is jön sokkal, mint eddig - de ez lehet pont így alakult nálam véletlen. Jah és a knockbackes szörnyek elég durván hátralöknek, eddig nem volt ennyire durva 😄 viszont new tristramban az szív ikon valami förtelem tényleg... 😄
Szerintem erõsebbek lettek a mobok általánosságban is. Vagy csak hosszászoktam már a táposabb gearhez 😊

Avenger
Jar of souls eventnél kell próbálni. 😊 80 darab körüli csontváz terem kb ott. Igaz nekem csak wizarddal sikerült eddig, de nem is igazán próbáltam mással még.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

elitehun
Mirõl beszélsz? Rengeteg jó monk armor van. Nekem a WD nem tetszik, van amiben úgy néz ki mint egy szarvas XD
Carlos
Magamköré gyüjtöttem 2x csontvázat amikor körbevettek, kiraktam a kutyákat, majd amikor szétszóródtak felrobbantottam mindet. Látványos volt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
meglássuk.
Este ha normálisan lejön az update kezdek egy új WD-t megint.

Képzeld. Megcsináltam a 20 kill blow-t WD-vel. (barbárral nem sikerült).

Þór vígi þessi rúnar

Tatyla
néztem az armorsetes videót:
Barbár elég durva de kizárólag male
DH nagyon dögös de kizáróag csak female
Monk röhejes a legtöbb tök mindegy melyik nemün van 😄
WD hát ezek érdekesek itt még hezitálok hogy a remegõs jamaiki csóka vagy az imbolygó feket buxa legyen e
Wizard na ez ami nem igazán varázsló szerkók inkább olyan Battle Mage de szerintem a csajos szebb 😊

abilytiket is néztem na az érdees lesz akkor a bossoknál és az eliteknél hogy nem csak odamegyünk és megbasszuk tejszínen hanem ilyen "állj ki a tûzbõl" és hasonló okosságok lesznek 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
hmm, erre nem is gondoltam - mindossze egy kis extra kihivast szerettem volna, ami megkonnyiti a varakozast 😊

@Carlos: en is erre gondoltam; a WD-os video kozben fordult meg a fejemben, hogy nem daralja ugy a mobokat, mint amire en emlkeztem a korabbi betabol.

wantonly
Ragnar360 béta accountját jelenleg én nyúzom estig, akit érint a váltás nekem is üzenhet. 😊
elitehun
Ja, mondjuk nem is nagyon támadta mert szerintem akarta hogy többször látszódjon az új támadása
Carlos
Mondjuk igaz, mert ugye normal-on végigjátszod akkor leszel mondjuk 40-es szintû (hasraütöttem). Aztán jön nightmare-en a 45-ös szintû tápolt zombi és még Tristam -ba se tudunk bemenni a 13-as karival. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
még jó, szvsz átlépnél nightmare -re az elsõ koszos zombi szétharapja a segged, nagy értelme lenne

Carlos
ja... bár most egy csomómindent változtattak, szóval lehet, hogy megint lesz egy kis kihivás. Ahogy néztem elég nehézkesen gyûrte le a lenti videóban a Wizard azt a Adria's Hut-os boss-t.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
ne viccelj, ezt mar fellabon is kihuzzuk :-)
Kar, hogy a betaban csak a normal fokozat erheto el😞

Carlos
hát jah.
már "csak" kicsivel több, mint egy hónap.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
El kell tölteni az idõt amíg megjelenik, nagyon nagyon sok idõ 😞
elitehun
ááá szétrúgjuk a seggét 😄
Carlos
Nem akarom megbántani...
De 666 sornyi script egy topic-design-ra...?
Hát szóval teccikérteni.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
az sose baj, majd leütjük 15.-e után 😊

most így hirtelen nagyon kíváncsi lettem, hogy milyen spelljei lesznek Diablo bácsinak

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
?