Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bízok a szerencsémben. 9ezerért már találtam de az még csak oroszul tud, de hátha lehet majd angolosítani.

A 10 ezres árra még várhatsz vagy 5-6 évet......a diablo 2 is 5 rugó a kiegészitõvel pedig az már 10 éves......

Nem tudom, hogy hol van ez a "sor", vagy hol lehet megnézni, de amikor Ragna360 kérdezte, hogy ki szeretné kipróbálni, akkor én jeleztem, hogy engem is érdekel. Szóval rakjatok be a sorba vhova 😊 (Egyébként nekem ma délutántól jó egészen éjszakáig, vagy hétvégén)

Sziasztok.
Ragnar360-nak köszönhetõen tegnap nekem is sikerült kipróbálnom. Elég vegyes érzelmeket váltott ki bennem. A witch doctor-t mediumon próbáltam (nem találtam nehezebbet) és így eléggé kis egyszerû és bugyuta játék lett belõle, legalábbis a 7.szintig. Minden lény úgy viselkedik mint egy zombi igazából nem csinálnak semmit csak jönnek és jönnek még a nagyobb lények sem nagyon erõltették magukat kb. csak lõttek. Tudom, hogy ez még nagyon az eleje meg csak béta, de amekkora felhajtás van körülötte azért sokkal többre számítottam. A hangulata nem lett rossz, de ez eddig még kevés. Talán coop-ban kicsit látványosabb és intenzívebb volt.Gondolom majd a végleges, hatalmasabb és kolosszálisabb lesz.Végül is nem rossz kis egér gyilkos játék, de hogy 15ezret vagy hogy 30at érne azért azt erõs túlzásnak érzem, majd ha valahol 10ért meg lehet venni akkor talán szánok rá annyi pénzt.

Más:
Jelezzen a sorban következõ aki ki akarja próbálni vagy ragnar360-ak vagy nekem és küldöm az acc-ot.

coolpet
en majd ha kijon es tenyleges infoval tudnak szolgalni, akkor fogom megvenni 😊Valszeg ipontol. de addig meg tobb mint egy honap van.

Battletag: coolpet#2467

Carlos
nm

Þór vígi þessi rúnar

Nálam is leragadt 60 % on mindig.
Megoldásként az itt leírtak segítettek.
Ctr+Alt+Dlt nél kilõttem agent.exe meg a d3 telepítõt
Futtatásb beírtam: c:\programdata\battle.net
Itt bementem az: Agent\Agent868 mappába ott az alkalmazást beállítottam wixp sp3 kompatibilsre, utana elindítottam.
Aztán bementem a Setup\diablo3_beta_engb és elindítottam az exe-t itt is.
Utána elindult a telepítés.
Köszönöm a segítséget.

mucsácsó
Amúgy a patch 16 óta én is mintha sûrûbben tapasztalnék belassulásokat...van hogy a nagy csata miatt, de olyan is volt hogy igazából semmi akció nem volt a képernyõn, és még úgy is belassult egy pillanatra... nem azt mondom hogy elviselhetetlen, de amikor ez még a laggal együtt párosul az már kicsit irritáló....remélem azért a fullban ez jobb lesz (bár nem tudom mitõl lenne jobb... 😄)
Már nem azért, ki olvasgatja a borítót? Tényleg annyira bántó, hogy lefordítják? Még ha az nem is mindenki számára elfogadható fordítás.
Ha azt mondanád, hogy olvassunk Hegelt vagy Villont eredeti nyelven, mert úgy az igazi, akkor azt még el is fogadnám. De egy játéknak a dobozán kiakadni. :/
Hegi90
se a mega, se a multiplayer nincs lefordítva, mivel egyik se magyar szó. Lehetett volna "Nagyszerû többjátékos mód", máris kevésbé hangzik szarul.
Ehhez képest a Void rayt sikeresen lefordították Ûrsugárnak, a Helliont Ördögfajzatnak, de a Savokádó Átokfajzat alatt nem tudom mit érthettek. Aztán vannak még ilyen gyöngyszemek, hogy "engesztelhetetlen univerzum", "engesztelhetetlen háború", illetve a borító tetején lévõ "Ahova belépsz." És ezt mind a borító hátlapján, a füzetben lévõ történetet a mai napig nem mertem elolvasni.
Nincs bajom a magyar fordítással, HA JÓ. Azt is elismerem, hogy manapság divat fikázni a fordításokat. De egyszerûen vannak dolgok, amiket vagy jobb nem lefordítani, vagy nem így. Ezért van a QA/SQA nevû pozíció.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

RedDevilsza
Hát igen a mega multiplayer tényleg szörnyû magyarra fordítása a mega multiplayernek. <#idiota> az ilyenek utána mondja bárki is hogy nem csak divatból fikázzák a magyar fordításokat.

Hegi90
A hírhedt BSC kft. (SC2 kiadó) oldala alapján most nem õk fogják kiadni, úgyhogy Mega Multiplayer már nem lesz. Bár én még továbbra is félek, a Diablo 2-es tokon is van "Újraélesztett harcos" meg "Bûzlõ Átok" (azóta egyébként az a cég se ad már ki több játékot ahogy látom).

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Daell Drow
Papir dobozos lesz itthon is, csak most maga a papirdoboz is magyar lesz. De remeljuk nem ursugar edition fele forditasok lesznek rajta.
bélanéni
Rengetegszer olvastam, hogy sokan szívnak a Blizzard update-el / patch-eléssel. Ez valami különleges esetekben jöhet elõ, mert pl. nálam hasonló sincs, minden flottul ment elõször is, és azóta is az összes patchnél.

Olyasmire gondolok, hogy anno SC2 nem "szerette" (támogatta) pl. ha a Windows-os User-név (root) tartalmazott ékezetes betût. Pl. Kiss Ádám vagy hasonlók.

Vagy olyasmire tudok még gondolni, hogy a béta elérési útjában van ékezet stb... (pl. D:\Játékok\D3_Beta).

Ezek csak tippek.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

coolpet
megveszem, ha 15ert a papirdobozos valtozatot tudom majd beszerezni 😊

a tört wowot se tudták 7 év alatt megcsinálni még a cataclysm elõtti állapotokra hasonlítóra sem, egy ilyen játékban aminek az elemei még inkább random generáltak annyira se fog menni, hogy megkapd az eredeti élményt. ha nincs pénzed akkor majd inkább a torchlight 2-t warezold le.

coolpet
Sziasztok!
A moeges verziobol nem lesz soha normalis mukodo verzio? Egy kis teruleten tudok maszkalni, es neha meg sikerul lecsapni az ellent is, de sem a spellek sem a tobbi nem az igazi. WP sem muxik, a hazakba nem lehet bemenni...

valamit rosszul csinalok? Madcow + moege

Kiválóan! Nem tapasztalat, csak gondolom.😊

Nem akarok betázni, szal nem tudom letesztelni, de vki mondjon már tapasztalatot: a köv gépen 1440x900-ba, minden highon hogy menne?
AMD X4 3200MHZ
4GB DDR3 1600MHZ
Radeon 5750 1gb
win 7 64 bit

Ezer kösz!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

csekkoltam vgat, van egy par gyarto aki lehozta ti-be, és azon belül is sok az eltérés, árban is, de lényegtelen, mert ígyisúgyis küldheted az egészet:ddnem ellenkezem:d

Carlos
egyedül a shadow van medium-on, de csak azért, mert idegesit a high... túl részletes vagy nemtom. valahogy zavar. b***a a szemem.
i7, gtx560 ti, 4gb ddr, win 7 64

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
Azért mert read only még tud irni 😄
én adnám szívesen, de most egy read-onlys srácnál van...egyébként meglepõen sok ilyen van itt a topikban 😊

Okés, majd akkor holnap le lesz még egyeztetve hogy hány órától...saccperkábé 7-8körül szerintem 😊
ps: milyen is a géped, 60fps több mint jó, föleg ha highon van és nem is röccen be

McHaals
tényleg nem akarja senki kölcsönadni vagy 3 órára a béláját?

MadWolf#11626

Carlos
Új FPS feature-el kiderült, hogy a gépemen 60 és csillió között fut a játék.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem Sáska is jönne

Þór vígi þessi rúnar

oksa, akk ma este filmezek, holnap meg majd lesz stream remélem 😊

akár 2x4 ember is összejöhetne... coopra! (csak akkor a másik csapatba is kell egy aki jó tud streamelni)
TVelvet kolléga streamje kiváló - akkor jelentkezzetek, beszéljtétek le egymással is, gondolom úgyis este lenne - TurboX, jonnyka meg többiek is bárki jelentkezhet - eddig akkor Tvelvet és Carlos 2fõ mondhatni biztosra..

Carlos
Eddig WD-vel nem sok változást észlelek. Talán egy hangyányit több mob jön, de mást nem volt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nekem is

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
holnap mehet.

Þór vígi þessi rúnar

report: stream skipped for tonight :d

Nekem a . után 1454 van.

TurboX
15%-nál vagyok
ProGabe
nézd meg nekünk ezt pls:

c:\programdata\battle.net\client\Blizzard Launcher. <- mi van a pont után?

ha nagyobb, mint 1364. akkor fel kéne töltened a könyvtárat valahova, hogy nekünk is jó legyen a beta!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

megtudom nézni azt, hogy játszik e épp vki, itt neten, battletag alapján?!

Carlos
elindult?

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
erre mindenki készüljön fel, lévén a lemezeket már legyártották, így patchelés lesz ezerrel. reméljük flottul fog menni, ahogy nézem nem így lesz :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TurboX
jövök neked egy sörrel 😄
thx
TBTPumpa
Mondtam én, hogy április 10.-én megkapjuk a Barbárt ugye?
http://us.battle.net/d3/en/blog/4864387/The_Barbarian_Revealed-4_10_2012

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

hát igen az nem szerencsés hogy 1 nappal a megjelenés után már karbantartás lesz 😊

Hát kb 😄😄

ProGabe
máj. 16

Welcome day0 patch
Goodbye Diablo III

😄

<#eljen>
nem kell más

TBTPumpa
Május 15.-én:
Goodbye Friends
Goodbye Job
Goodbye Clean house
Goodbye Life
Welcome Diablo III <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troyan
nekem teljesen flottul ment az update jelentem.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

nem gagyi az azért :d

OLvastam , köszi szépen!!!!! Ezzel kicsit gyorsabb lett, de nem sokkal... 😞

Okés, rendben 😉

PS: Többiek, inkább maradjon továbbra is a PM-es jelentkezés BÉTÁ-ra...hülyén jönne ki, ha mindenkinek itt válaszolnék, ha meg pmben irok itt meg nem, még valakinek szemetszúr, hogy hozzámszólt én meg nem jelzek neki vissza :d itt meg visszairkálni mindenkinek zavaró lehet másoknak.

Hegi90