Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ragnar360-nak köszönhetõen tegnap nekem is sikerült kipróbálnom. Elég vegyes érzelmeket váltott ki bennem. A witch doctor-t mediumon próbáltam (nem találtam nehezebbet) és így eléggé kis egyszerû és bugyuta játék lett belõle, legalábbis a 7.szintig. Minden lény úgy viselkedik mint egy zombi igazából nem csinálnak semmit csak jönnek és jönnek még a nagyobb lények sem nagyon erõltették magukat kb. csak lõttek. Tudom, hogy ez még nagyon az eleje meg csak béta, de amekkora felhajtás van körülötte azért sokkal többre számítottam. A hangulata nem lett rossz, de ez eddig még kevés. Talán coop-ban kicsit látványosabb és intenzívebb volt.Gondolom majd a végleges, hatalmasabb és kolosszálisabb lesz.Végül is nem rossz kis egér gyilkos játék, de hogy 15ezret vagy hogy 30at érne azért azt erõs túlzásnak érzem, majd ha valahol 10ért meg lehet venni akkor talán szánok rá annyi pénzt.
Más:
Jelezzen a sorban következõ aki ki akarja próbálni vagy ragnar360-ak vagy nekem és küldöm az acc-ot.
Battletag: coolpet#2467
Megoldásként az itt leírtak segítettek.
Ctr+Alt+Dlt nél kilõttem agent.exe meg a d3 telepítõt
Futtatásb beírtam: c:\programdata\battle.net
Itt bementem az: Agent\Agent868 mappába ott az alkalmazást beállítottam wixp sp3 kompatibilsre, utana elindítottam.
Aztán bementem a Setup\diablo3_beta_engb és elindítottam az exe-t itt is.
Utána elindult a telepítés.
Köszönöm a segítséget.
Ha azt mondanád, hogy olvassunk Hegelt vagy Villont eredeti nyelven, mert úgy az igazi, akkor azt még el is fogadnám. De egy játéknak a dobozán kiakadni. :/
Ehhez képest a Void rayt sikeresen lefordították Ûrsugárnak, a Helliont Ördögfajzatnak, de a Savokádó Átokfajzat alatt nem tudom mit érthettek. Aztán vannak még ilyen gyöngyszemek, hogy "engesztelhetetlen univerzum", "engesztelhetetlen háború", illetve a borító tetején lévõ "Ahova belépsz." És ezt mind a borító hátlapján, a füzetben lévõ történetet a mai napig nem mertem elolvasni.
Nincs bajom a magyar fordítással, HA JÓ. Azt is elismerem, hogy manapság divat fikázni a fordításokat. De egyszerûen vannak dolgok, amiket vagy jobb nem lefordítani, vagy nem így. Ezért van a QA/SQA nevû pozíció.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Olyasmire gondolok, hogy anno SC2 nem "szerette" (támogatta) pl. ha a Windows-os User-név (root) tartalmazott ékezetes betût. Pl. Kiss Ádám vagy hasonlók.
Vagy olyasmire tudok még gondolni, hogy a béta elérési útjában van ékezet stb... (pl. D:\Játékok\D3_Beta).
Ezek csak tippek.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A moeges verziobol nem lesz soha normalis mukodo verzio? Egy kis teruleten tudok maszkalni, es neha meg sikerul lecsapni az ellent is, de sem a spellek sem a tobbi nem az igazi. WP sem muxik, a hazakba nem lehet bemenni...
valamit rosszul csinalok? Madcow + moege
Battletag: coolpet#2467
AMD X4 3200MHZ
4GB DDR3 1600MHZ
Radeon 5750 1gb
win 7 64 bit
Ezer kösz!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
i7, gtx560 ti, 4gb ddr, win 7 64
Þór vígi þessi rúnar
ps: milyen is a géped, 60fps több mint jó, föleg ha highon van és nem is röccen be
Þór vígi þessi rúnar
akár 2x4 ember is összejöhetne... coopra! (csak akkor a másik csapatba is kell egy aki jó tud streamelni)
TVelvet kolléga streamje kiváló - akkor jelentkezzetek, beszéljtétek le egymással is, gondolom úgyis este lenne - TurboX, jonnyka meg többiek is bárki jelentkezhet - eddig akkor Tvelvet és Carlos 2fõ mondhatni biztosra..
Þór vígi þessi rúnar
c:\programdata\battle.net\client\Blizzard Launcher. <- mi van a pont után?
ha nagyobb, mint 1364. akkor fel kéne töltened a könyvtárat valahova, hogy nekünk is jó legyen a beta!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://us.battle.net/d3/en/blog/4864387/The_Barbarian_Revealed-4_10_2012
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Welcome day0 patch
Goodbye Diablo III
😄
nem kell más
Goodbye Friends
Goodbye Job
Goodbye Clean house
Goodbye Life
Welcome Diablo III <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PS: Többiek, inkább maradjon továbbra is a PM-es jelentkezés BÉTÁ-ra...hülyén jönne ki, ha mindenkinek itt válaszolnék, ha meg pmben irok itt meg nem, még valakinek szemetszúr, hogy hozzámszólt én meg nem jelzek neki vissza :d itt meg visszairkálni mindenkinek zavaró lehet másoknak.