Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monkkal simán végigtoltam.szerintem túl erõs lesz.iszonyat henteket lehet vele tolni.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
ez egy kurvajó kérdés (illetve ötlet)

ha release után implementálnak vagy a készítõk, vagy fanok ilyen battletag alapú online status követést, akkor bepakolom a fórumba, persze

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
aki akarja a battletag-jét a hsz boxba, továbbra is nekem privizze el

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

PetruZ
<#eljen>
Szerintem a te korodban már ne nagyon rohangáljál. Boxolni meg fõleg ne! <#zavart1>

bélanéni
Jaja, én tudom szerkeszteni. Nemrég még publikusan módosítható volt, de gáz volt, mert néhányan belerondítottak. Ha be akarsz kerülni, privát nekem! <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

McHaals
mármint a karakter feje felett látszik a battletag/karakternév, oldalt az ikonnál csak battletag

MadWolf#11626

McHaals
battletag jelenik meg a bal felsõ sarokban a portré alatt és a karakterek feje felett is, de ha jól emlékszem ott a battletag után a karakternév is látszik... majd megnézem

MadWolf#11626

McHaals
na a 16-os peccsel jól bekeményítettek, a mobok sokkal erõsebbek, most már nem megyek oda 6-7-es szinten SK-hoz pofozkodni, mert én kapom a pofonok legtöbbjét 😄
coop-ról már nem is beszélve, odaálltunk 4-en nagy arrcal, 7-8 szinten mindenki, aztán nem sikerült 😄

MadWolf#11626

Sheltem
írjál bélanéninek privát üzenetet az adatokkal.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sir Quno Jedi
Én is , de behûtve koktéllal, nem pedig fáról forrón...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tudna valaki segíteni hogy hogy lehetne bekerülni a Battletages Google Doc-ba?
Sheltem
Mi bajod a banánnal? Én szeretem <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintem nagyon helyes, hogy a nehézség növekszik, és nem egy konstans (nehéz) szintre van belõve. Így minden réteg megtalálja a maga szórakozását, legyen az egyszerû casual vagy hardcore játékos. Ha már úgy indulna a játék, hogy nem lenne semmi sikerélménye a kezdõknek, akkor a Blizzard egy elég nagy szeletét veszítené el a játékosoknak. Ezt egy ekkora cég (meg úgy általában egy cég sem) nem tehet meg. Ebbe bele kell törõdni. Nem számíthatnak csak a régi Diablo 2 játékosokra, mi mindenképpen megvesszük. Valahogy az újakat/kezdõket is rá kell állítani a game-re.

"Megnézném hány olyan játék van, ahol az elsõ 25 percben 15x halsz meg annyira nehéz a játék"

az összes normális roguelike <#hehe>

How much can you take,before you snap?

antgecc
<#wow2> Napi max 1 órát játszok vele és pont elég.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sir Quno Jedi
Mivel a biológiai evolúciónk kissé lassúcskának tûnhet (mármint az életciklusunkhoz mérten fõleg), így kénytelenek vagyunk a technológiai evolúcióban bízni. Nyilván idõvel a biológiait is fel tudjuk így gyorsítani. Ugye egy vírustörzs pár nap alatt is durván képes fejlõdni, mert nagyon gyorsan replikálódnak, gyakoriak a mutációk, így alkalmazkodni tudnak a körülményekhez párszáz nemzedék alatt. Nekünk erre nincs idõnk, mert a körülmények elõbb ölnek le minket, mintahogy hozzáidomulnánk genetikailag. Számunkra így csak ez maradt egyelõre...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
én ott dobtam el az agyam, amikor láttam, hogy a WIZ force push -a letépi a zombikról a bõrt...iszonyat látványos volt...szóval a grafika 10 pontos, hangok 10 pont, irányítás szintén, játékmenet szintén, hangulat szintén...viszont a játéktechnikailag, a sok fps drop, töltögetés, agent.exe, win7 64bit inkompatibilitás csak 2 pont

egyébként mekkora röhej már, hogy az ajánlott rendszer a win7 -t, holott XP fut a legjobban...loller..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

minket magyarokat meg fõleg ez mozgat!😄

Sir Quno Jedi
Helytelen. Hol tartana az emberi civilizáció, ha mindig megelégedtünk volna azzal, amit elértünk. SOHA nem elég! Mindig több és több kell, jobb és szebb és erõsebb ésésés... Ez mozgatja a fajunkat. Ha megelégszünk azzal amink van, akkor még nyilván a fán laknánk és banánt zabálnánk, nem pedig 80mbites neten tolnánk a dájáblót...

Szóval soha nem lehetünk elégedettek, ez a lényeg! 😄

nah ezért a "beszólásodért" fijam😛 ma a te neved irom a Box zsákra Johnnyka helyett!😄😄

különben is akinek nemtetszik a játék annak csak annyit mondok HARCMINCHÁROM........salalalala télen-nyáron😄

Tatyla
nem vagyok nagyravágyó jó ez nekem így is 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az maximum neked, azért a többiek nem annyira öregek. <#hehe>

Sir Quno Jedi
Node ha látnád tripla ennyi textúrával és quadra ilyen object részletességgel, akkor meg magad alá... az élvezettõl, nem?!!?? 😄

nekem is!😛 ,de ne feledjük nekünk még az ELITE is csúcsszuper graikáju játék volt😄

Tatyla
bárki bármit mond a grafikáról magáról a játékról én amikor elõször láttam ez volt a véleményem és azóta is így van 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Így van, D2-ben sem túl gyakori, hogy kifog az emberen a normal fokozat 😊

Sheltem
Jóhát egyébként meg az, hogy a normal fokozat eleje könnyû nem meglepõ. Infernón vért fogunk h***ozni megmondta a blizzard is.

Sheltem
Nekem nem kell leírnod ezeket , nekem nagyon tetszik ahogy kinéz. Blizzard hangulat. A starcraft2 sem csillivilli mégis imádom (más kérdés, hogy nincs rá idõm, napi 1-2 óra kevés lenne ezért inkább mással játszom).
Egyébként aki nem a shadereket keresgéli meg a milliós poligonszámot az látja mennyire gyönyörû a játék.

Tehát engem nem kell meggyõznöd, engem megvettek kilóra már a bejelentéskor.
"Shut up and take my money" <#idiota>

Csak azt mondtam, hogy nem kell rögtön kinevetni mert neki nem tetszik, nem vagyunk egyformák (hálistennek, milyen is lenne...) az ilyesmit nem szabad erõltetni, vagy jön magától az érzés vagy nem, ennyi igazából.

Válasz mindenkinek: Nekem nem fontos, hogy már azonnal amint megjelent játsszak vele és ezért valószínûleg 5-6 ezer forinttal olcsóbban fogom meg venni mint itt sokan mások. Nem azért fogom megvenni mert most ez a trendi és nekem is kell egy csillogó villogó diablo 3 acc. Hanem azért mert mostanában kezdtek el érdekelni a hasonló játékok és ennek akarok adni egy esélyt.
Az tény, hogy kb. 1szer játszottam a diablo 2-vel de akkoriban annyira nem tetszett hogy 10percnél többet nem is szántam rá, és ebbõl kifolyólag teljesen "szûz" szemmel nézve ez a 10éves várakozás számomra teljesen érthetetlen.

Jazzy nekem sem annyira fontos hogy hiper szuper grafikája legyen fõleg nem egy crysis típusú, de azért amit ennyi ideig készítenek és még csak nem is mmo annál azért már többet várok el.Mellékesen megjegyezem, hogy én az utolsó csavarért is megdolgoztam ami gépemben és igen is ha már annyit költöttem rá amennyit akkor nézzen is ki valahogy egy játék. Fõleg a nagy õ méltóságos fenséges blizzard játéka.
Sir Quno Jedi-nek teljesen igaza van, ha nincs pénzed high and pc-re akkor a "fantasztikus" blizzard legyen már képes minimum low grafikai skálát is bele tenni az opciókba, hogy akik nem tehetik meg, hogy egy kisebb vagyont költsenek a gépre annak is menjen.

Sir Quno Jedi
Például a Sacred 2-höz is volt HD textúra pack, amivel látványosan jobban nézett ki (pedig ugye a modellekhez nem is nyúltak). Akinek volt vasa hozzá, az feltette és örült, akinek nem, az is örült, mert nála is szépen futott a cucc. Win-Win szitu.

Sir Quno Jedi
Õõõõ, ez az azé sza' a grafika, me' így mindenkinek fut és ez tulajdonképen kegy a fejlesztõ részérõl, nos ez azé kicsit erõs. Általában MMO-knál szoktuk volt ezt hallani (SWTOR). Én pl. biztos nem azért költök a konfigomra, hogy 5-8 éves grafikai szinttel szúrják ki a szemem és még hozsannáznom is kéne érte?!?? Azé gondolkodjunk már el...

A grfaika azlehet skálázható és így azoknak is jó, akik raknak alá vasat és azoknak is, akik netbookon tolják voicemodemrõ. Ennyi, 10 év fejlesztési idõbe csak belefér egy HD textúra pack, vagy finomabb modellek/terep (lásd. tesselation).

jazzy
Nem tetszik neki a játék, nem nevetem ki.

Mit nevetek ki?

A játék túl könnyû lvl7 alatt, meg egyébként is unalmas, ezt a szintet egy böngészõs játék is hozza, a játék ronda (igen crysis 15 szintû grafika kéne, hogy csak high-end pcken fusson, fõleg 4 playernél). Ja nem várj, itt egy csomó ember örül, hogy egy ilyen kaliberû játék elfut a gépén, mert nincs pénze high-end pc-re. Ez nem fikázható, inkább dicsérendõ a blizz részérõl. (Ok, béta, van még kis szaggatás, de megy régi pcken is). Megnézném hány olyan játék van, ahol az elsõ 25 percben 15x halsz meg annyira nehéz a játék.. mindegy, tehát ezen nevetek.

Ne törõdj semmi maszlaggal! Ha megjelent élvezd és engedd,hogy a világa,hangulata ismét magába szippancson. Pár hónapig évig ismét rabja leszel már ha játszodtad az elõzõ részeket.

Sheltem
Igen, egyetértek.

és halkan jegyzem meg /magamat is ide sorolva/,hogy egy jó nagy péklapátnyi nosztalgia is motivál minket a játékkal kapcsolatban😛 Lehet ha most lennék tini én is kiröhögném ezt a fajta játékmenetet😛😊

Sheltem
Szerintem nem kell kinevetni. Miért lenne törvényszerû, hogy egy játék ami tömegeknek tetszik mindenkinek tetsszen? Példa: Többmillióan veszik az új call of duty részeket, minden évben rekordeladásokat dönt, holott számomra az újak hulladékok az elsõ részhez képest. Nem akarok belemenni, hogy mik miatt, nem az a topic.

Dzsabba: Szerintem ha nem tetszik a diablo3 ne vedd meg csak azért, mert "mindenki szerint fasza akkor megveszem hátha megtetszik".

Én jártam már így másik játékkal (nem blizzard) és megbántam.
Szerintem csak azt vedd meg ami megfog.

Én személy szerint naponta azzal kelek, hogy fogmosás, megetetem a madaraimat, aztán megnézem a számlálót hol tart <#idiota> (najó kis túlzás de mivel reggelente bekapcsolom a gépet is és megnézem a számlálót is nem áll messze a valóságtól). Majd lesz ilyen játék nekedis, talán nem a diablo3 az.

az orosz D3 kulcs kb 30 dollárba kerül, nem érdemes ezeken az oldalakon venni, csak több kézen át megy és drágább. de csak az számoljon vele akinek nem fontos megjelenéskor játszani vele, bneten is ki van írva hogy késõbb lesz csak orosz kliens, ott nem akkor jelenik meg mint EU meg USA-ban.
itt az orosz kiadó oldalán is június 7-et írnak

Lehet kérdezte már valaki,de nem találtam róla infot. Coop-ban a Battletag nevünk vagy az aktuális kari neve fog látszódni bal odalt az iconoknál? esetleg a kari feje felett!?

Szerintem is elég vicces és nevetséges ez az egész.

jazzy
😄DDDDDDDD, bocs, ez a véleményem.
Ezt már én is néztem, de majd kiderül.

Talán nem is annyira a játékkal van bajom, mint inkább a blizzard- al.Annyira túl tudják önmagukat ajnározni és isteníteni, hogy ezt a szintet még a torchlight is majdnem hozta vagy a múltkor mutattak valami böngészõbõl játszható hasonló játékot mondjuk ott csak egy kaszt volt,de játék mechanikailag és (grafikailag majdnem) hozta ezt a szintet. Az tény hogy ez nagyobb, hogy hosszabb és több kaszt van és nagyobb rajongó tábora van, de ez már csak a pénzen múlik és nem többön legalábbis amit eddig láttam a diablo világából.

Megjegyzem,hogy valószínûleg megfogom venni, (az sc2- is elég jól sikerült) de ezt az 10éves fejlesztést meg amit az elmúlt 6-7 hónapban mûveltek azt nem tudom hova tenni ez egyszerûen nonszensz.

Õõõõ azt is láttad?: Release: 07.06.2012

Kandurex
ez a diablo, mindig is ez volt...mi a gondod?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kicsit én is kételkedem de megbízható oldalnak tûnik.

Lista tényleg nincs hogy ki mikor jön. Tegnap kaptam egy pm-t ragnar-tól de kicsit félre értettem , végül is annyit írt, hogy itt irkáljunk és jelezzük hogy kinek is kell, szerintem majd ha olvassa ezeket az üzeneteket akkor majd jelez a soron következõnek.

nah igen valóban kicsit drágábbak mint az átlag,de idõtállóságban levernek szinten minden mást a piacon.....

Dzsabba: 9 rugó hmm az érdekes /Orosz oldal nem sok jóval kecsegtet! nehogy lehúzzanak!/

Szerintem sem vészes a ~15k körüli ár. Ha feltételezzük, hogy annyira lesz idõtálló, mint a Diablo 2 (és kiindulva, hogy mindegyik Blizzard játék ilyen (SC2?)), akkor minden forintját megérte. Szerintem.