Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ha release után implementálnak vagy a készítõk, vagy fanok ilyen battletag alapú online status követést, akkor bepakolom a fórumba, persze
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
MadWolf#11626
MadWolf#11626
coop-ról már nem is beszélve, odaálltunk 4-en nagy arrcal, 7-8 szinten mindenki, aztán nem sikerült 😄
MadWolf#11626
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
az összes normális roguelike <#hehe>#hehe>
How much can you take,before you snap?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egyébként mekkora röhej már, hogy az ajánlott rendszer a win7 -t, holott XP fut a legjobban...loller..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szóval soha nem lehetünk elégedettek, ez a lényeg! 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként aki nem a shadereket keresgéli meg a milliós poligonszámot az látja mennyire gyönyörû a játék.
Tehát engem nem kell meggyõznöd, engem megvettek kilóra már a bejelentéskor.
"Shut up and take my money" <#idiota>#idiota>
Csak azt mondtam, hogy nem kell rögtön kinevetni mert neki nem tetszik, nem vagyunk egyformák (hálistennek, milyen is lenne...) az ilyesmit nem szabad erõltetni, vagy jön magától az érzés vagy nem, ennyi igazából.
Az tény, hogy kb. 1szer játszottam a diablo 2-vel de akkoriban annyira nem tetszett hogy 10percnél többet nem is szántam rá, és ebbõl kifolyólag teljesen "szûz" szemmel nézve ez a 10éves várakozás számomra teljesen érthetetlen.
Jazzy nekem sem annyira fontos hogy hiper szuper grafikája legyen fõleg nem egy crysis típusú, de azért amit ennyi ideig készítenek és még csak nem is mmo annál azért már többet várok el.Mellékesen megjegyezem, hogy én az utolsó csavarért is megdolgoztam ami gépemben és igen is ha már annyit költöttem rá amennyit akkor nézzen is ki valahogy egy játék. Fõleg a nagy õ méltóságos fenséges blizzard játéka.
Sir Quno Jedi-nek teljesen igaza van, ha nincs pénzed high and pc-re akkor a "fantasztikus" blizzard legyen már képes minimum low grafikai skálát is bele tenni az opciókba, hogy akik nem tehetik meg, hogy egy kisebb vagyont költsenek a gépre annak is menjen.
A grfaika azlehet skálázható és így azoknak is jó, akik raknak alá vasat és azoknak is, akik netbookon tolják voicemodemrõ. Ennyi, 10 év fejlesztési idõbe csak belefér egy HD textúra pack, vagy finomabb modellek/terep (lásd. tesselation).
Mit nevetek ki?
A játék túl könnyû lvl7 alatt, meg egyébként is unalmas, ezt a szintet egy böngészõs játék is hozza, a játék ronda (igen crysis 15 szintû grafika kéne, hogy csak high-end pcken fusson, fõleg 4 playernél). Ja nem várj, itt egy csomó ember örül, hogy egy ilyen kaliberû játék elfut a gépén, mert nincs pénze high-end pc-re. Ez nem fikázható, inkább dicsérendõ a blizz részérõl. (Ok, béta, van még kis szaggatás, de megy régi pcken is). Megnézném hány olyan játék van, ahol az elsõ 25 percben 15x halsz meg annyira nehéz a játék.. mindegy, tehát ezen nevetek.
Dzsabba: Szerintem ha nem tetszik a diablo3 ne vedd meg csak azért, mert "mindenki szerint fasza akkor megveszem hátha megtetszik".
Én jártam már így másik játékkal (nem blizzard) és megbántam.
Szerintem csak azt vedd meg ami megfog.
Én személy szerint naponta azzal kelek, hogy fogmosás, megetetem a madaraimat, aztán megnézem a számlálót hol tart <#idiota>#idiota> (najó kis túlzás de mivel reggelente bekapcsolom a gépet is és megnézem a számlálót is nem áll messze a valóságtól). Majd lesz ilyen játék nekedis, talán nem a diablo3 az.
itt az orosz kiadó oldalán is június 7-et írnak
Megjegyzem,hogy valószínûleg megfogom venni, (az sc2- is elég jól sikerült) de ezt az 10éves fejlesztést meg amit az elmúlt 6-7 hónapban mûveltek azt nem tudom hova tenni ez egyszerûen nonszensz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dzsabba: 9 rugó hmm az érdekes /Orosz oldal nem sok jóval kecsegtet! nehogy lehúzzanak!/