Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. két Enforcer.
1. Még mindig nem javították ki a bugot, hogy más karakter specifikus item ne essen. (pl barbárral ne lootoljak már Natalya Cloakot meg hasonlókat..)
2. Az új szárnyakat nem tették be végül Live-ra sem.... Remélem, hamar megkapjuk mi is, nem csak a sárgák.
lehet alakitgatni megint a buildeket 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Állítólag jár valami Gift ha elérem 70-es szintet?Mert én semmit nem kaptam pedig pár nap alatt felhúztam DH-t 70-re,mondjuk igaz,hogy konzolon.Lehet ezért nem?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.27. 10:26:38
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Csak hogy okoskodjak, helytelen megfogalmazás volt, mivel a wizard varázsol, és nem psychical sebzése van, igy a wizard inkább sdc/mdc, spell/magic dmg carry, de én inkább DD-nek hivnám hiszen általában van tank, support/healer, és damage dealer, ergo DD vagy dps (damage per second) amit ugyanugy rosszul használnak, mint jelen esetben, egy moba játékból átvett fogalmat, az adc-t.. 😛
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ez a firebird t6-on is egy vicc a többi classhoz képest a mostani patchbe.
csak kicsit zavaró, hogy csomó playedem van wizardal, vanillában is archon meg cm wiz volt a mainem, és akkora trágya most, hogy inkább rerolloltam más classra..
csak remélni tudom, hogy változik megjelenésig, mert tal rasha miatt visszamentem volna wizardozni
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.03.24. 10:04:29
https://www.twitch.tv/sp1gu
A legfájóbb az egészben hogy a gem of easet megint szintezhetem 25 ig. <#wow3>#wow3>
És tényleg rövid volt az S2, mindenesetre pár no-life játékos majdnem elérte a 800-as paragont. Kicsit nehezíthetnének a Torment-en, haljanak csak a HC-k 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Elég "nyamvadtka" időtartamú volt ez a S2, de úgy gondolom elég is volt. Jöhet a 2.2! 😉
https://www.twitch.tv/sp1gu
A reward-okhoz csak a 70-es szintet kell elérni bármilyen karakterrel?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy szerintem is inkább kieg lesz az a DLC...
szerintem az kieg.lesz, nem dlc ha lesz egyáltalán ilyen bejelentés.
A másik érdekesség amit linkelt pimpi is, hogy DLC? Egy Blizzardtól? Elvileg azt mondtaák ők nem terveznek semmi ilyet a jövőben. Vagy akkor mégis változott volna a dolog?