Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3 órája ezt bámulom. 3 órája 1 percen van.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

szvsz sokkal funabb a condemn pala, mint a shildbashes rolandos faxkodás...de amúgy ja, látszik, h a rolandot akarták most sz@rrá buffolni mivel kb senki sem játszott vele 😄 de ennyire kretén a blizz, hogy nem tud jó balance-ot, most ha egyforma erős lenne, akkor lehetne választani a buildek között, így, h fos a balance és buffosabb lett a roland, így csak rolandosak lesznek fent...sz0pjákki...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

SLICK
igen erről beszélek, ezelőtt nadrág volt. Nyilván azért vették ki mert így 5 WW szettel és 3 db Immo szettel már így is elég táp a barbár, hát ha még megkapja a Berserk rúnáit... Csak azt nem értem mi a fasz bajuk van vele, ha a Barbár is végre megint erős lesz és játszható buildet kap?
Persze a szarrágó monkot meg a no skill DH-t tovább kell tápolni...

Blizzard Logic ffffuuuuuuuuuuuuuuu

Maak
Nem probaltam, de sztem a Roland set nem zarja ki hogy Blade of Prophecy-t hasznaljon fegyverkent.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tudom, hogy a gyűrűvel is ki lehet próbálni, de lehet, hogy a gyűrű azért kell, mert 2 szettet is lehet kombózni és úgy erősebb lesz a karakter.
Tesztelés alatt...

Jobb, erősebb, mint a Blade of Prophecy-s Crusa?

Maak
PTR-en volt egy Mortick's Brace nevu bracer, na ezt nem tettek bele elesbe.Tul jol sikerult.

Roland crusa gr50-nel jar a leaderboardon.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SLICK
ha van szetes gyűrűd (Ring of the royal grandeour), akkor nem kell a 6. darab belőle...

amúgy nem is tudtam, hogy ami PTR-en még nadrág volt a barbárnak ami az összes rúnát megadta a Berserkerhez azt most átalakították Bracerré... De ki is szedték a játékból 😞

Értem! 😊
Már 5 rész megvan belőle, hamarosan meglesz a 6. is, úgy már én is tudom tesztelni.
Több legendary cucc is bekerült a repertoárba, illetve vannak új hatások, változtatások a cuccokon, érdemes átnézni őket, mert lehet, hogy az egyikkel kombózva lehet elérni a kívánt hatást! 😊
Most Raekor barbárral tolom, kíváncsi vagyok, hogy a WW-vel meg lehet-e közelíteni, örülnék neki...

Tegnap partyban volt egy WW barbár, ahogy néztem, elég jól pusztított, bár a nagy "káoszban" elég nehéz megállapítani, hogy pl. hozzám képest hogy öl, nem beszélve arról, hogy a partyban volt még monk és crusader is, igazából 5 perc alatt végiggyalultuk a riftet és hullott minden. No majd referálok, hogy mennyire hatékony és élvezet a vele való játék...

Többen írták, hogy "RIP barb, OP Crus". Ez jelent valamit?

https://www.twitch.tv/sp1gu

SLICK
én PTR-en teszteltem és azt kell mondjam nagyon tápos lett, igaz az Immo szettel együtt kell használni az ősök miatt, na meg a 4. szetbónusza is jól jön az immonak...
Most is azon dolgozok, hogy a lehető legerősebb buildet tudjam saját magam összeállítani. Hajtok a World top #1-re 😄

Az új WW szett milyen lett? Még gyűjtöm. WW barbárt szeretnék csinálni újra, de kíváncsi vagyok, hogy Immortal szettnél jobbat ki lehet-e hozni belőle az új szettel?
Valakinek tapasztalat?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nem lehet egyszerre két ugyan olyan legendás gemet használni egy karakteren.

Ha két ugyanolyan Legendás Ékkövet használok, összeadódik a hatásuk?
Pl. két Enforcer.
SLICK
engem 2 dolog idegesít:

1. Még mindig nem javították ki a bugot, hogy más karakter specifikus item ne essen. (pl barbárral ne lootoljak már Natalya Cloakot meg hasonlókat..)

2. Az új szárnyakat nem tették be végül Live-ra sem.... Remélem, hamar megkapjuk mi is, nem csak a sárgák.

Hunter of Deer
jo az uj patch, meg ez a bloodshard noveles is 😊
lehet alakitgatni megint a buildeket 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Anthrax
2.2 ptr elején volt ez a petes barbár build, az még használható lesz új patch-vel vagy teljesen kiherélték ?

A többiek csak bétatesztelik az új peccset előtte. <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Systore
eu mindent később kap grr
Nekem egy játékot se talál most, mi lehet a baj? Mit kell átállítani hogy találjak játékot?
SLICK
másnál is jelentkezik Latency késés vagy csak az én netem szar?

Daell Drow
Tegnap este 9kor mar meg is tortent a zaras. kedd/szerda jon az uj patch, majd pentek este indul a season 3.
Szezon zárás mikor lesz? nem 4.én kellett volna lennie?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kéne valami vérfrissítés. Engem feldobnának a rúnák-rúnaszavak!

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Akkor azért lehet.Köszi!
Konzolon legjobb tudomásom szerint nincsenek szezonok, így nem is kaphattál érte semmit jutalmat.

Üdv.
Állítólag jár valami Gift ha elérem 70-es szintet?Mert én semmit nem kaptam pedig pár nap alatt felhúztam DH-t 70-re,mondjuk igaz,hogy konzolon.Lehet ezért nem?
SLICK
most milyen patchet töltött a Diablo?

tugyiti
Janika ne idegejjé fő 😄 sebzést viszel be ? Ergo hívhatod tőlem lekváros kenyér kenegetésnek vagy spell dmg carrynek vagy physical dmg carrynek vagy lófasz carrynek az eredmény ugyanaz lovagolhatsz itt rajta ,hogy mobaból átvett fogalom ,de azért vagy a csapatba hogy te sebezd a legjobban a mobot na ,de okoskodj tovább ám nyugodtan.
Jani Hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha használsz egy fogalmat használd rendesen, a stop táblára sem mondod hogy megállj tábla, hasonló, na meg van köze hozzá, de adott szituációban semmi értelme.

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.27. 10:26:38

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

firebird, season 3-tol esetleg tal rasha

tugyiti
Elnézést nem tudtam, hogy a damage dealer =! Attack Damage Carry -.-
wizardnak most melyik a legjobb sett?
Jani Hun
Jogos kérdés
Csak hogy okoskodjak, helytelen megfogalmazás volt, mivel a wizard varázsol, és nem psychical sebzése van, igy a wizard inkább sdc/mdc, spell/magic dmg carry, de én inkább DD-nek hivnám hiszen általában van tank, support/healer, és damage dealer, ergo DD vagy dps (damage per second) amit ugyanugy rosszul használnak, mint jelen esetben, egy moba játékból átvett fogalmat, az adc-t.. 😛

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

tugyiti
Attack Damage Carry
ElfQT
Mi az az adc?

Vigyázat, a leopárd harap!

tugyiti
ámen 😄
ámen atyám

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Lammer
a profeta szoljon beloled! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Systore
az talán visszatér, amikor átalakítják 6 set bónuszosra a vyrt
Lammer
nalam ott halt meg a wiz amikor a permaarchont megoltek... uristen mennyit nyomtam vele HC-n! iszonyat feeling volt 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

tugyiti
Én is a tal rasha-ra várok mivel nekem is wiz a mainem vanilla óta ,de sajna ahhoz képest hogy ugyanúgy adc-nek kellene lenni mint a dh-nak a két ranged közül ez kivitelezhetetlen 😞
Systore
season 1-ben is épphogy elment, season 2-ben szószerint nevetség tárgya a wizard. most ptr-en KÉT nerfet kapott egymás után. amikor az elején egy szinten volt a dh-val

ez a firebird t6-on is egy vicc a többi classhoz képest a mostani patchbe.
csak kicsit zavaró, hogy csomó playedem van wizardal, vanillában is archon meg cm wiz volt a mainem, és akkora trágya most, hogy inkább rerolloltam más classra..
csak remélni tudom, hogy változik megjelenésig, mert tal rasha miatt visszamentem volna wizardozni
En azt hallottam, hogy a Tal Rasha wizardok eleg jok lettek(de lehet azota nerfeltek oket ptr-en, ezt nem tudom).

Mi a baj vele? Új szettek nagyon jók lesznek. Én S2-ben is daráltam vele..Csak ezért a kasztért kezdek bele az S3-ba.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.03.24. 10:04:29

https://www.twitch.tv/sp1gu

Systore
úgy látszik a dev team utálja a wizardot, ha nem kap buffot release előtt, akkor hagyom a faszba season 3-at...
Ezert meg nem dobnam az M6-ot.