Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jo napot!

Eddig csak olvastam, hogy mi zajlik itt, de most h eme remek hir eljutott hozzam is, gondoltam csatlakozom ehhez a forumhoz kicsit aktivabban is😊
Csak meg annyit, hogy nekem barki barmit mondhat, nalam a dio3 az evezred jateka lesz, es marad is: ) tovabbi szep napot! nyilt 7vegere fel: )
JethroHUN
Ezzel a sebességgel amivel, jövõ hét végére sem lesz lent. <#shakehead>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ProGabe
ééééés ezzel a döntéssel megszületett minden idõk legkelendõbb - single-t is tartalmazó - PC-s játéka

persze ez stress-tesztnek is elég jó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

De akkor hol kapcsolom hozzá az accom a Diablo III-hoz?

shaba23
Egyébként a Dark skinnel, Chrome alatt, SG-s bõvítménnyel, ha jön új hozzászólás, akkor a felhasználók eredeti SG logóját adja be. Frissítéssel elmúlik.
mit állitgattok már megint a fórumban,hogy nem látom a hozzászólásaimat??? se IE-n se FF-on se Chrome-on!!!!

mucsácsó
Dehogy kell... 😊 majd utána kell, mert úgy meg fog tetszeni 😄
shaba23
Fasza, jön max sávszélességgel 😊
Hy all!
Nekem elõ kell rendelni ahhoz a játékot, hogy a bétát kipróbáljam?

teszt

megy?

j0nNyKa
kerdeztem multkor is: melyik skinnel nem jo, es mit jelent az, hogy nem jo?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

shaba23
kiiktattam a hálózatból a routert.
Carlos
Hogy mit csináltál?

Þór vígi þessi rúnar

shaba23
lehúztam a routert és átdugtam modemet direktbe és elsõre megcsinálta amit kell....anyu,anyu megöltem diablót hozd a kamerát...
shaba23
Láma kérdés, de ugye az, hogy még nem indult el az open béta, nem befolyásolhatja a kliens letöltését és nem azért szopat ez a sz*r?
Mert én már minden leírt dolgot próbáltam XP SP3 kompatibilitást, IE buzerálást, agent.exe könyvtárainak 1000 féle törlését, de továbbra is elakad az updating setup files-nál.
Fehercsoki
Nem hanem bugos szar, indítsd újra ha lelassul és újra gyors lesz.

berlinboy6329
Ráugrottak a kliensre?mikor elindítottam 800-zal jött,addig megnéztem egy YT videót,azóta 70-el szedi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kandurex
A reveal link a bannerban még mindig nem jó...vagy csak engem tüntet ki megkülönböztetõ figyelemmel?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

McHaals
tudom mi az a CEST 😊
csak az én infóm arról szólt, hogy PDT 12:01pm, de most már látom, hogy van külön EU idõ is megadva.
bocsánat hogy zavartam, már itt sem vagyok 😊

MadWolf#11626

JethroHUN
Elnézted. "From Friday, April 20 at 21:01 CEST, until Monday, April 23 at 19:00 CEST you'll be able to log in" CEST
Közép európai nyári idõszámítás. Akkor ma már este 9tõl belehet lépni.

Kandurex
vigyázz, mert beszippant, magához láncol 😉 jó kis játék ez

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

JethroHUN
Ezt én sem hagyom ki. Egyáltalán nem érdekelnek a blizzard sz...ai khm játékai, de kíváncsi vagyok mitõl olyan istenkirály a D3 azon kívül hogy egy nagyon régi klasszikus folytatása.

Carlos
Köszi, bár nemtom hogy ez hol van... 😞
Bár gondolom az IE ugyanazt az ablakot nyitja meg.

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
ha jól tudom 9 órával vagyunk elõrébb, tehát ha USA-ban ma éjféltõl van OB, akkor nálunk reggel 9tõl.

MadWolf#11626

shala
nem : ) a control panenelban.

non potest pluere aeternum

Carlos
Azért otthon megnézem min van beállítva, bár sose használtam még az IE-t a gépemen...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No akkor nem értem.
Az internet átállítást az IE-ben csináltad meg?

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Kb annyi, mint a minden szempontból kikapcsolt, letiltott, de nem uninstallált vírusirtónak. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

shala
Nem tudom a választ, de direkt írtam, hogy én azt a részét már nem is csináltam meg, mert azzal, hogy az internet connectiont átállítottam, úgy ahogy a srác írja, megoldódott a problémám az agent.exe-vel és feltelepült a d3.

Carlos
Ha megkérdezem, hogy mi a búbánat köze van az agent.exe-nek az internet explorer-hez, akkor nagyon láma vagyok?

Þór vígi þessi rúnar

Igen, most 2:10am PDT van tehat, nalunk este 9tol van OB.

Ha esetleg valaki nemtudja mikor lesz, idõeltolódás stb. Mi idõnk szerint, ma este 9-tõl hétfõ este 7-ig lesz nyilt hétvége. Egy battle.net account és egy battletag kell.
Avenger
Most legalább kiderül mire lehet majd számítani 15.én. Fagyások, lag meg minden. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

skinnyman
Ja, hogy az akart az OB lenni. Oké, így már érthetõ 😊

Regards,

shala
Nem tudok, mert a munkahelyemen vagyok,de itt a link, ami alapján megcsináltam. Rögtön az elsõ az. (As well as disabling the "automatically detect settings" box from IE -> Internet Options -> Connections tab -> Lan options. (make sure the other boxes are disabled also!) Ezzel a részével már nem kellett foglalkoznom.

(hardwired) Ezúttal nem vaklármáról van szó, a Blizzard hivatalosan bejelentette, hogy ezen a hétvégén (magyar idõ szerint péntek 19.00 - hétfõ 19.00) minden Battle.net accounttal rendelkezõ játékos kipróbálhatja a Diablo III. bétát! 13-as szintig minden klasszal lehet egy kicsit démonmészárolgatni.
Nincs még open beta, este 9tol.

Jabar
De van d3 beta hozzáférésed?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

skinnyman
Authenticator megvolt, még mobil alert is, de ugyanazt írja... Szopó.

Regards,

Zan
Pár oldallal ezelõtt volt szó arról,hogy hol most a legolcsóbb a játék. Nos,én a ProGamer-t ajánlom,ami Pesten van,de van futárszolgálat,azt hiszem.
Itt 11.990 HUF.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Carlos
Errõl tudnál nyomni egy screenshotot hogy mi is ez?

Þór vígi þessi rúnar

shala
nekem is bajom volt vele, mint már leírtam, azóta megtaláltam rá a megoldást (agent.exe). Az internetkapcsolatnál ki kellett kapcsolnom az automatikus csatlakozást. Azóta mûködik.

j0nNyKa
azert azt lassuk be, hogy a legtobb embernel semmi baja az agent exenek es tarsainak, csakhat egyszeruen arrol van szo, hogy mindenki, akinek szar, az beirja, de mindenki, akinek jo, az nem fogja beirni, hogy "kepzeljetek, most inditottam el a jatekot, es semmi baja"

most pl. kapasbol csak a "betazoimra" gondolok, mindegyik mindig gond nelkul tudott jatszani, egyik sem irta soha, hogy tokjo, hogy kapott accott, de nem sikerult a patcheles / telepites / akarmi

nincs itt olyan hatalmas baj, ami meg van, azt csak-csak javitjak, nehez lenne elkepzelni, hogy nem

raadasul tudjuk, hogy mi ez az agent.exe? nem lehet, hogy a release verzioban mar nem is lesz benne, mert csak mondjuk valami beta logolo akarmi?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

skinnyman
Van. Közben rákerestem és elég sok bnet-es emberkét találtam akinek ugyailyen baja volt (régebbrõl, 1 hete kb), mindenféle tippet írogatnak pl h változtassak battletag-ot (de azt csak 1szer lehet ugye), csináljak újat (ilyet nem tudom hogy lehet), adjak hozzá authenticatort-t... Hát próbálkozom.

Regards,

Hulyevagyok, este 9tol van OB.

Jabar
Valószínûleg még nem megy az OB.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Van bnet accodon Battletag krealva?

skinnyman
"This Battle.net account does not have a Diablo III license attached to it"

Valakinek tipp? :S

Regards,

Sáska
erre vki?