Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig csak olvastam, hogy mi zajlik itt, de most h eme remek hir eljutott hozzam is, gondoltam csatlakozom ehhez a forumhoz kicsit aktivabban is😊
Csak meg annyit, hogy nekem barki barmit mondhat, nalam a dio3 az evezred jateka lesz, es marad is: ) tovabbi szep napot! nyilt 7vegere fel: )
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
persze ez stress-tesztnek is elég jó
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem elõ kell rendelni ahhoz a játékot, hogy a bétát kipróbáljam?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mert én már minden leírt dolgot próbáltam XP SP3 kompatibilitást, IE buzerálást, agent.exe könyvtárainak 1000 féle törlését, de továbbra is elakad az updating setup files-nál.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
csak az én infóm arról szólt, hogy PDT 12:01pm, de most már látom, hogy van külön EU idõ is megadva.
bocsánat hogy zavartam, már itt sem vagyok 😊
MadWolf#11626
Közép európai nyári idõszámítás. Akkor ma már este 9tõl belehet lépni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár gondolom az IE ugyanazt az ablakot nyitja meg.
Þór vígi þessi rúnar
MadWolf#11626
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
non potest pluere aeternum
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Itt 11.990 HUF.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
most pl. kapasbol csak a "betazoimra" gondolok, mindegyik mindig gond nelkul tudott jatszani, egyik sem irta soha, hogy tokjo, hogy kapott accott, de nem sikerult a patcheles / telepites / akarmi
nincs itt olyan hatalmas baj, ami meg van, azt csak-csak javitjak, nehez lenne elkepzelni, hogy nem
raadasul tudjuk, hogy mi ez az agent.exe? nem lehet, hogy a release verzioban mar nem is lesz benne, mert csak mondjuk valami beta logolo akarmi?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Regards,
Valakinek tipp? :S
Regards,