Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet
Ja es megegy kerdes: sokan nezitek itt a Dextert. A 6. evad mikor lesz szinkronosan?

Battletag: coolpet#2467

coolpet
sracok nem dio es nem is inetado, de kivancsi agyok ra.
vettem 2 sort, sima soproni
kicsit levegos volt amikor felnyitottam, meg az ize is fura, meg a 90 ft-os sorok utan is.
Az van rairva a doboz oldalara, hogy : Minoseget megorzi: Lasd a doboz aljan!
Nincs semmilyen datumformatum, hoyg ev/ho/nap vagy hasonlo

A doboz aljan levo szam pedig: 04.08.2012
Ez elvileg 2012 aprilis 8-at jelent nem?

Vagy 2012 augusztus 4-et?

Nem hoztam el a blokkot, de visszamegyek ha szerintetek is lejart szavideju termekeket forgalmaznak.

j0nNyKa
ezt akartam irni, nem jelenthetik ki, hogy "jovohettol fizetsz", azt jelenthetik ki, hogy "kivetne'k", majd 2 het mulva johet, hogy "kivetik" 😊
btw 4 eve meg tiltakoztak ellene a buzik, most meg 40-50 millard / ev, amire szamitanak ebbol - en inkabb nem kezdem el kiszamolni, hogy ez fejenkent mennyivel fog megroviditeni minket 😊

na de eleg az offbol, lenyeg, hogy mi online fuggok szopunk egy kicsit, csak mert miert ne

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tudnal mondani olyan, az utobbi evben felroppent, megveszekedett orultsegnek tuno otletet, ami ne valosult volna meg utobb?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nincs kedvem most elolvasni a cikket, de pár éve is ezt dumálták már vagy mi, természetesen felháboritó stb 😊 a cikk fejléce szerint egyébként csak "kivetnék" szal nem biztos még remélem 😊

coolpet
Az inetadoval csak akkor lesz baj, ha forgalom alapjan kell fizetni. Akkor az optikasok felgyujtjak a parlamentet 😄 En is menek

most teljesen letöröltem a dio-t + kipucoltam a regisztrációs adatbázist de mostmár le sem tzdom újra tölteni.... egy windows reinst vajon megoldaná a dolgot?
Mit szolnank?
Diablo 3: 10000Ft+Afa+internet ado.
Nice job, dudes!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

j0nNyKa
javitva a reveal link

j0nNyKa
pici off:
mit szoltok az internet adohoz?

Battle.net-en menj account - ra, és ott csinálj Battletag-et is!

PetruZ
Nem kell hozzá elõrendelés, semmi, csak bnet account és kitöltött battletag.
Ha mar elhaladt a "Playable" jel mellett, akkor mar jatszhato, merthogy online az egesz. Ez utobbival most szembesultem. Azert a betat meg kiprobalom. Lassan kezdek leszokni a jatekrol, tobbek kozott az ilyen fantasztikus ujitasok miatt. Par eve meg localban is indithattam szervert a jatekokban, most mar singlet is csak interneten jatszhatok.

Szaruman
Zsír.
Belépni bárki tud majd, akinek van bnet accout, vagy kell hozzá elõrendelt játék?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Este 9-tõl lesz open béta, ha jól számolták ki az idõt 😄

Szaruman
Egy gyors kérdés, sry ha már volt:
az open beta már megy?
ha igen, akkor mi kell hozzá, h be tudjak lépni? error12-t ír loginnél (nincs csatolva d3 az acchoz)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

PetruZ
Valahol a vége felé már felajánlja a play-t, de még tölt rá. Hagyd rajta, hadd jöjjön le minden.
Üdv. Nálatok hány gigát rakott fel? Mert mire hazaértem most a setup kész lett, de a play gomb már villogott, mégis 78% volt kész a kiírás szerint vagy mi. 3,781 MB-ot foglal jelenleg. Akkor felinstallálta szerintetek?
Kíváncsi vagyok a latency hogyan alakul majd az open beta idején.
Nekem általában 200 msec körül szokott lenni.
Nektek?

Na így se jártam még, pedig már végigtoltam a bétát 765x 😄 Kezdtem egy új karit, legelsõ pályán dobott egy rare-t egy szar hordó 😄

tommygear
dééééék
Helyi idõ szerint hánykor indul el a béta?

Troyan
Chrome alatt, Dark stílusban a Diablo Reveal link nem jó.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Bizunk a blizzard szakertelmeben! (?) 😉
Carlos
szintén... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
én ezért örülök, hogy alapvetõen keveset játszottam,

wizard és wd ütöttem le a kinget, szigorúan 1x - 1x 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DonZorro
Megvan a megoldás:

Error 3003 : Azt jelenti, hogy a béta szervert elállítoddat Amerikairól, Európaira, vagy máshova. Állítsd vissza Amerikaira.
Options => Account => Server Region Selections = The Americas

Error 12: Azt jelenti, hogy nincs az accountodhoz csatolva béta hozzáférés, ez onnantól fog megszûnni, mikortól elindítják az nyílt béta hétvégét, és a hétvége lezárásakor ismét ki fogja írni.

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Azt mondja hogy:

This Battle.net account does not have a Diablo III license attached to it... Error 12

Ötlet???

shaba23
Egyébként klienstõl függetlenül (GB, US) lehet majd játszani és játékon belül elég állítgatni?
Mert EU-n 3003-as hiba, US-en 12es. 3003as elméletileg az, hogy nem mennek a szerverek, a 12es meg hogy nincs béta jogosultságom.
Sáska
lehet felnezek majd en is, de mar annyiszor letoltam a skeleton king-ig, hogy mar nem erzek nagy kesztetest😊

shaba23
Akinek az open weekendet akarja kihasználni, annak majd akkor lesz lehetõsége hozzáadni a bnet accounthoz a diablo bétát, ha már mennek elindult az open béta?
DonZorro
OK. Próba...

Carlos
õõõõ...
...de. 😊

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
tedd át játékon belül a régiót az amcsikhoz
DonZorro
Srácok, mi a fene az a 3003-as hiba??? <#conf>

shaba23
Kliens letöltve, installálva. És most várok😊
Sáska
csak nem egy kis hent-et terveztel?<#email>

15. ödikén kb 1-3 óra csúszással lehet majd játszani, ez a megszokott.
Nem tudsz belogolni mert a szerver terhelt lesz.
Remélem a kissebb ping, meg némi optimalizálás majd kifejti hatását és nem lessz ekkora fps ingadozás nálam 😛

Carlos
Félek is hogy behal a hétvégén a játék... 😊
De inkább most, mint 15-én.

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
pont ezt fogják tesztelni 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

szerintem semmit nem kell csatolni sehova, ha van bnet accod, akkor be fog engedni amint kinyitjak a szervert. No worries dude: ) inkabb attol kell tartani h mennyire felkeszultek a sracok egy ilyen rohamra: )
Carlos
Nem. Ez csak jó, ha hozzá akarod adni az sms-es védelmet.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
öhhhh...

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! A beta miatt létrehoztam egy battle.net accountot mivel nem játszottam régebben battle.net-et igénylõ játékkal. A kérdésem az lenne, hogy nem baj, hogy Magyarországot adtam meg az országnál (country)?

ANTI-Antifa

Valaki nyöghetne rá valamit 😊

Davidus
most 3700 public game megy. kíváncsi vagyok mennyi lesz éjfél körül😊

V9ykn8_TZL0

érdekes,hogy pont én nem látom õket.....nemtudom miért kell baszogatni folyton a fórumot aki nem akarja ezeket a csácsi izéket annak ne bassza el a gépét!

az üsszes rohadt topik megy csak ez amit folyton basztatnak cseszekszik!

Sáska
en most dolgozom, itt csak az alap sg skin jelenik meg, de nalam latszodnak a hozzaszolasaid.

9-tõl tolom én is az open bétát (ha fog mûködni a nagy terhelés ellenére). Jó lenne csapatban 😊 Én a térkép minden négyzetcentijét feldeítõs, minden ládát kinyitós, minden szörnyet leölõs, nem rohanós játékot tolom, hasonló mentalitású egyénekkel játszanék együtt. Monk és/vagy WD a terv.

még a rohadt alap skinnel se látok semmit!