Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battletag: coolpet#2467
vettem 2 sort, sima soproni
kicsit levegos volt amikor felnyitottam, meg az ize is fura, meg a 90 ft-os sorok utan is.
Az van rairva a doboz oldalara, hogy : Minoseget megorzi: Lasd a doboz aljan!
Nincs semmilyen datumformatum, hoyg ev/ho/nap vagy hasonlo
A doboz aljan levo szam pedig: 04.08.2012
Ez elvileg 2012 aprilis 8-at jelent nem?
Vagy 2012 augusztus 4-et?
Nem hoztam el a blokkot, de visszamegyek ha szerintetek is lejart szavideju termekeket forgalmaznak.
btw 4 eve meg tiltakoztak ellene a buzik, most meg 40-50 millard / ev, amire szamitanak ebbol - en inkabb nem kezdem el kiszamolni, hogy ez fejenkent mennyivel fog megroviditeni minket 😊
na de eleg az offbol, lenyeg, hogy mi online fuggok szopunk egy kicsit, csak mert miert ne
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Diablo 3: 10000Ft+Afa+internet ado.
Nice job, dudes!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
mit szoltok az internet adohoz?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Belépni bárki tud majd, akinek van bnet accout, vagy kell hozzá elõrendelt játék?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
az open beta már megy?
ha igen, akkor mi kell hozzá, h be tudjak lépni? error12-t ír loginnél (nincs csatolva d3 az acchoz)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nekem általában 200 msec körül szokott lenni.
Nektek?
wizard és wd ütöttem le a kinget, szigorúan 1x - 1x 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Error 3003 : Azt jelenti, hogy a béta szervert elállítoddat Amerikairól, Európaira, vagy máshova. Állítsd vissza Amerikaira.
Options => Account => Server Region Selections = The Americas
Error 12: Azt jelenti, hogy nincs az accountodhoz csatolva béta hozzáférés, ez onnantól fog megszûnni, mikortól elindítják az nyílt béta hétvégét, és a hétvége lezárásakor ismét ki fogja írni.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
This Battle.net account does not have a Diablo III license attached to it... Error 12
Ötlet???
Mert EU-n 3003-as hiba, US-en 12es. 3003as elméletileg az, hogy nem mennek a szerverek, a 12es meg hogy nincs béta jogosultságom.
Nem tudsz belogolni mert a szerver terhelt lesz.
Remélem a kissebb ping, meg némi optimalizálás majd kifejti hatását és nem lessz ekkora fps ingadozás nálam 😛
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ANTI-Antifa
az üsszes rohadt topik megy csak ez amit folyton basztatnak cseszekszik!