Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#zavart2> 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Az agent.exe preferálja az xp-t. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
csak akkor minek az ajánlgatott oprendszer a WIN7 amikor egyértelmûen az XP -t preferálja a Blizzard? <#conf>

Carlos
win7 x64 és 15-tõl fölfelé minden patch szarakodott.

Þór vígi þessi rúnar

teszt

Nalam is win7 x64 es soha semmi gondom nemvolt, erthetetlen <#conf>

kicsit mintha érzõdne a sok emberke a battlenet-en......korábban nem esett az FPS 50-60 alá most táncol egy rakat alkalomkor 10!!! és 60 között!!

anyone?

kicsit mintha érzõdne a sok emberke a battlenet-en......korábban nem esett az FPS 50-60 alá most táncol egy rakat alkalomkor 10!!! és 60 között!!

anyone?

Jabar
Hát nem tudom, 3 gépen is futtattam, mind 3 win7 64bit minden frissítéssel, .net-ekkel (igen, 3.5 és 4 is külön feltelepítve) hiba nélkül elindultak.
Próbáljátok meg ti is minden frissítés/.net-et felrakni, hátha segít.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

shaba23
Úgy néz ki, hogy nem kell nekem ezzel játszanom😊
DanielT
Egyszeruen siralmas, hogy ilyen problemak elofordulnak a jatek ilyen elorehaladott fazisaban.
PetruZ
Nálam kompatibilitási beállítás nélkül is ment (Win7 x64, teljesen friss), de csomó helyen olvastam, hogy másoknál nem.
PetruZ
A napokban tettem fel én is, nálam ez vált be:

- Installer indít, megvárni, amíg kifagy.
- Installer leállítása, agent.exe kilövése.
- A battle.net könyvtárból a 868 elõtti összes régi agent könyvtár törlése.
- Kézi agent.exe indítás a 868 könyvtárból.
- Installer újraindítása.

Nekem ezután átment a várakozáson és rendben letöltötte a 3.7 gigás telepítõt és fel is rakott mindent. Csak az account-omon nincs béta, így nem tudtam kipróbálni, na de most hétvégén. 😊

Carlos
Ne fusson a feladatkezelõben se launcher, se setup, se agent.exe
868-as mappában lévõ agent.exe xp sp3 kompatibilitás beállítása.
agent.exe elindítása adminként. (command line megjelenik, ne csukd le)
launcher/setup elinditása adminként.
ha megjelenne valami csatlakozni akaró dolog, azt csukd be
Várás amig el nem indul (volt már nekem ,hogy 10 mp után volt úgy hogy 1 perc után indult el)

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
bekerult a tyrael skinhez a comment boxok tetejen levo szoveg atszinezese narancssargara, beallitasokban megtalaljatok

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sáska
igen - bar ez kicsit extrem pelda, mert itt csak az egyik faj szerepel a kepen.
na de ez nem az a topic..

antgecc
Már ez is megvolt <#shakehead>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Hát ez borzalmas.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

shaba23
Nem akar összejönni a dolog...átállítottam a kompatibilitást, töröltem a battle.net könyvtárat, szedtem le másik launchert, de nem segít a problémán.
mucsácsó
Okok, így teljesen jogos amit írtál...sõt... nem gyengén mangás ez 😄 Csak azt hittem, a Diablo 3-ról van szó - sorry 😊
Sáska
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lehet, hogy rosszul fogalmaztam a mangat illetoen - nemelyik fajra a nagy szemeikkel, meg az egy szal bugyiban, hatalmas karddal harcolo lanyok-ra gondoltam.
Tera topicbol egy kep:

Próbáld ki, hogy törlöd a C:\Programdata\Battle.net könyvtárat, és restart launcher
antgecc
Próbáltam, nekem így is megáll munkahelyi gépen... Ez ultragáz. <#szomoru2>

Fehercsoki
Igaz az, hogy a Tera normál kiadásához nem jár 30 nap játékidõ? Szóval vagy collectors vagy rögtön fel is kell tölteni?

Rohadt jo hogy ezen a hetvegen megyek Parizsba..isten se akarja hogy kiprobaljam....😄
Remélem engem nem arra fog 😊
A naponta kb 10 órát fodrásznál töltõ fantasy figuráktól teljesen kész vagyok.
mucsácsó
Manga feeling? Egy pillanatra nem jutott eszembe eddig (szerencsére)...nagyon max esetleg a male wizardról elsõ blikkre... 😄 Te mire gondoltál konkrétan?
Sáska
OFF
Egy beta hetvegen jatszottam mar vele, szerintem mindenkeppen erdemes kiprobalnod. Nagyon szepen kidolgozott jatek, es nem az a megszokott tabbal kijelolom a mob-ot mmo.. persze nem art, ha szereted a manga feelinget, mert van benne nehany faj, ami eleg "azsiai", igy ez megosztja a nepet. Ha szeretted a lineage2-t, akkor ezt is fogod (legalabbis engem nagyon arra emlekeztet).
En 15-eig fogok vele jatszani... 😊
ON

antgecc
Nofene, erre még nem is gondoltam. Így máris izgalmasabb lesz, este kipróbálom 😊

már megin 3003, vagy valakinek megy?
Davidus
az a titka a bétának hogy valami szar szürke 3-4 dps fegyverrel meg stat nélküli armorral(csak mf) kell tolni.
így nem lesz unalmas mivel nem 1shotolsz mindenkit😊

V9ykn8_TZL0

antgecc
Hallottam róla jókat, próbáld ki!

j0nNyKa
agent exet kilovod, es manualisan elinditod xp sp3 komp modban

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

shaba23
Sajnos nem segített, csak "launching blizzard launcher" aztán indít egy új agent.exe-t és folytatja tovább az updating-et.
Sheltem
Tipp: eszközkezelõ: kilövöd agent.exe -t.

Ismétlem: ez csak tipp!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

shaba23
Van megoldás arra, hogy a béta letöltése tovább jusson az updating setup files-nél?
DonZorro
Köszi...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sheltem
Engem sem hoz már lázba a béta. Tegnapelõtt este kipróbáltam még a Witch Doctort(istenkirály) mostmár a véglegeset várom.

Azoknak viszont szuper akiknek nem volt még alkalmuk kipróbálni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Bár most nézem, valaki írja, hogy az idõzónák miatt nálunk holnap reggeltõl lehet.

Szóval passz, holnap 9- már biztosan menni fog.

Sheltem
Igen tudsz, ha van battle.net accountod, elvileg mindenki tud ezen a hétvégén hétfõig(gondolom nálunk délutántól lehet).

McHaals
egyébként két poén van ebben az open bétában:
tegnap jutottam el oda, hogy ez a béta már semmi újat nem nyújt nekem, kb fél óra játék után meguntam és kikapcsoltam. a másik meg az, hogy egész hétvégén pakolni fogom a lakást, tehát cseszhetem az open bétát, max este tolhatom egy kicsit, de szerintem az már megint unalomba fog fulladni...

MadWolf#11626

McHaals
OFF:
valaki ismeri a terát? kaptam rá bétát

MadWolf#11626

DonZorro
Sziasztok Srácok! Egy kérdésem lenne: Ha elkezdte letölteni és telepíteni a BÉTÁT akkor tudok én is játszani vele? A teljes már lent van régen. Köszi a válaszokat!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Avenger
Ez vajon azt is jelenti, hogy az egész szerverpark üzemelni fog? Eu is?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Troyan
jipiiiiiiiiiiiiiiiii :-) adjunk a népi manikûrnek

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Átérzem amit írsz, a belsõ hang nekem azt súgja, hogy ez az akció csak tûzoltás a szerdai fiaskó kapcsán. Vagy csak a hétvégi TERA openbétát próbálják megtorpedózni 😊
Kandurex
na mit mondtam? az utolsó héten fogják a pofába tolni...de én õszintén szólva ugyan azt a zsiger utálatot érzem, mint anno az SC2 esetében, nem most kellett volna bameg', hanem már hónapok óta! rühelem ezt a megkülönböztetõ hozzáállást ami ment

Ez komoly...

Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy állnak magával a játékkal, mivle a béta csak level 13ig tart. Bár ahogy blizz-t ismerem biztos készen van a játék, de azért érdekelne hogy mi a hellzet...

Akinek még nem volt lehetõsége kipróbálni, az egyszerûen próbálja ki ezen a hétvégén:
Open beta
😄
bélanéni
Akinek még nem volt lehetõsége kipróbálni a bétát, de ki szeretné április 30-ig:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhWM47jReC2tdDNQa2hxTDIxRGVlTl9LOWRWQlppUWc#gid=14

Van még néhány szabad idõpont.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD