Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
anyone?
anyone?
Próbáljátok meg ti is minden frissítés/.net-et felrakni, hátha segít.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
- Installer indít, megvárni, amíg kifagy.
- Installer leállítása, agent.exe kilövése.
- A battle.net könyvtárból a 868 elõtti összes régi agent könyvtár törlése.
- Kézi agent.exe indítás a 868 könyvtárból.
- Installer újraindítása.
Nekem ezután átment a várakozáson és rendben letöltötte a 3.7 gigás telepítõt és fel is rakott mindent. Csak az account-omon nincs béta, így nem tudtam kipróbálni, na de most hétvégén. 😊
868-as mappában lévõ agent.exe xp sp3 kompatibilitás beállítása.
agent.exe elindítása adminként. (command line megjelenik, ne csukd le)
launcher/setup elinditása adminként.
ha megjelenne valami csatlakozni akaró dolog, azt csukd be
Várás amig el nem indul (volt már nekem ,hogy 10 mp után volt úgy hogy 1 perc után indult el)
Þór vígi þessi rúnar
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
na de ez nem az a topic..
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet, hogy rosszul fogalmaztam a mangat illetoen - nemelyik fajra a nagy szemeikkel, meg az egy szal bugyiban, hatalmas karddal harcolo lanyok-ra gondoltam.
Tera topicbol egy kep:
A naponta kb 10 órát fodrásznál töltõ fantasy figuráktól teljesen kész vagyok.
Egy beta hetvegen jatszottam mar vele, szerintem mindenkeppen erdemes kiprobalnod. Nagyon szepen kidolgozott jatek, es nem az a megszokott tabbal kijelolom a mob-ot mmo.. persze nem art, ha szereted a manga feelinget, mert van benne nehany faj, ami eleg "azsiai", igy ez megosztja a nepet. Ha szeretted a lineage2-t, akkor ezt is fogod (legalabbis engem nagyon arra emlekeztet).
En 15-eig fogok vele jatszani... 😊
ON
így nem lesz unalmas mivel nem 1shotolsz mindenkit😊
V9ykn8_TZL0
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ismétlem: ez csak tipp!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azoknak viszont szuper akiknek nem volt még alkalmuk kipróbálni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szóval passz, holnap 9- már biztosan menni fog.
tegnap jutottam el oda, hogy ez a béta már semmi újat nem nyújt nekem, kb fél óra játék után meguntam és kikapcsoltam. a másik meg az, hogy egész hétvégén pakolni fogom a lakást, tehát cseszhetem az open bétát, max este tolhatom egy kicsit, de szerintem az már megint unalomba fog fulladni...
MadWolf#11626
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy állnak magával a játékkal, mivle a béta csak level 13ig tart. Bár ahogy blizz-t ismerem biztos készen van a játék, de azért érdekelne hogy mi a hellzet...
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhWM47jReC2tdDNQa2hxTDIxRGVlTl9LOWRWQlppUWc#gid=14
Van még néhány szabad idõpont.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD