Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zan
Miért olyan nagy baj,ha neten lesz az egész,áruld már el nekem...!!! gondolom mert a kalózosdi eléggé le lesz vele redukálva. A blizzard megmeri ezt a lépést, mert majdnem biztosak abban, hogy így is hatalmas siker lesz a játék és nem kell ide nekik single. Legalább nem kell majd a óvodás gyerkõcöket lesni, akik duplikált , ill. moddolt cumókban irtják szét a világot LAN-ban..! Nincs kari-modding, hogy meglessük, hogy meglessük,milyen lenne high-end gearben a karink - ezzel lelõve a poént! Szvsz természetesen!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Hali!
Próbálnám leszedni a klienst a betához, de már a checking update (még a launcher se jön ki) feliratnál errorozik. Failed to Run a Required Program (Agent). Ütközött esetleg valaki hasonló problémába?
JethroHUN
H miért jó? Az h singlehöz is folyamatos net kell? Azért mert jelentõsen megnehezíti a játék crackelését...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Troyan
Az online single koncepcióval, több legyet ütnek egyszerre.

Egyrészt warez kizárva, vagyis biztos lesz warez, de az olyan lesz mintha egy üveglap mögül próbálnál szexelni.

Dupe-olás meg egyéb nem hivatalos item sold megakadályozása, szépen lesz pénzes AH és mindenki szépen intézheti az ügyeit. Ehhez kell net.

Mivel úgyis kell multi, úgyis kell pvp, tehát hóttökmindegy hogy kötelezõ e a net vagy sem. Ugyis ha fullos játékélményt akarsz, kell net.

Egy dolog zavar engem, az annak a lehetõségnek a kizárása, ha baszakszik a szerver, legalább játszhassak, meg ugye a latency issue-k. Ezek csak félelmek, remélem nem lesz gond és nem fogunk anyázni, hogy megin nem megy.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

shala
Én is pont ezt akartam kérdezni, eddig nem kaptam ilyet.

non potest pluere aeternum

Nagyon nehez valamit jol szimulalni, ahogy azt a mindenfele szolgaltatasban es termekben utobb felbukkano tervezesi hibak is mutatjak. Btw: Mit mondott a Blizzard, miert jo ez az online single koncepcio?(En eddig kimaradtam a Dio3-bol.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Troyan
most olvasom, hogy mókolnak. többnek is ilyen hibaüzi van

Troyan
Player has been disconnected. 3005

ezt eddig nem írta. csak 12-õt. Valaki ötlet? amerika van beállítva.

Stressz teszt...lol azt simán szimulálni lehet biztosan...épp beszéltem is vkivel tegnap - annyi, hogy a távolságok miatt etc. azt a plussz töltetet (bár az is csak ping, lateny a játékos felé majd - aki távolabb lesz) nem birják szimulálni, de annak se kell több feltöltés a szervertöl, ha jol tudom

Egyébként EU-ba majd 10, 1Gbit szeró elég is lehet...majd csak a login bírja

Troyan
én szerintem kilenckor minnmehalunk, május 15-én meg megin

ProGabe
hát, elvileg ezt azért csinálják, hogy akkor flottul menjen minden. éppen ezért nem értem én sem, hogy miért nem nyomják be a nagy piros gombot az EU szervereken

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azért nem hinném, hogy annyira nagy roham lesz most, mert kinyitják 3 napra a kapukat 😊 fele késön értesül, vagy csak benéz, sok million meg már kipróbálták szerintem, milyen régóta van már béta...
Ha most ezért kreálnak 100k bnet accot akkor sztem még nagyon sokat is mondok 😊 de ne legyen igazam 😊 who knows <#nemtudom>

wedge31
Valszeg ez lesz Május 15-én is...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
Azért mert ez csak stressz teszt lesz. Jobban megnézve a weboldalukat oda is van írva. De persze kisebb betûvel mint az h OPEN BETA... Már bánom h letöltöttem mert hogy játék nem lesz belõle az is biztos... folyamatos szerver lefagyás/újra indítás, 999ms ping és a többi móka.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

berlinboy6329
Akkor mégis hogy gondolják hogy a világ összes népét az amcsi szervereken fogják kizárólag fogadni?Le fog halni az egész a vérbe.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
természetesen nem lesznek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Mmint úgy gondoltam,h most open béta alatt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
természetesen lesznek

berlinboy6329
Lesznek majd EU szerverek?V mindenki az amcsit fogja majd terhelni?

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
saját vérében fulladjon meg az összes politikus!

remélem így már egyértelmû 😄

ja, nyilvan elöfizuba, tudom 😊 amúgy most nekik drukkulsz vagy mi, vagy csak én nekem félreérthetõ ahogy írtad, hogy felébredhetne az ország, vagy pedig hogy h ez nem újdonság stb és ébredjünk fel mert nincs ebbe semmi rossz😄 kicsit kiforgattam szavaid, de tényleg nem egyértelmü 😊

"Ennek részeként egy évre szabadságot vett ki, és ez alatt az idõ alatt a World of Warcraft elnevezésû számítógépes játékot játszotta."

A blizz, hogy örülhet a reklámnak 😄😄

Nektek is 3.781 mb-ot foglal a béta? Hol és hogy lehet patchelni?
TBTPumpa
És ráadásul hibaüzi jön be bejelentkezéskor... Gondolom felkészítik a szervereket a nagy rohamra!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fehercsoki
Nem lesz itt soha semmi, mindenkinek csak a QQ megy, de senki sem tesz érte semmit, az egész fideszt fel kéne kötni a parlament elõtt, hogy legyen egy kis változás, a következõ kormány akkor talán komolyabban venné.

TBTPumpa
Elindítva a Launchert már le is töltött egy új patchet!

Diablo III Beta Patch 18 - v 0.11.0.9359

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ProGabe
a szolgáltatót adóztatnák, aki beépítené az elõfizetésbe/felöltõkártya/mobilvásárlásba
a bankoknál már van jó pár (tehát nem egy!) ilyen adóformátum. jó lenne, ha felébredne ez a szaros ország végre!

na politika OFF, bocs!

Hát a mai újságban olvastam 😄😄 De végül is attól még lehet régi 😄

elitehun
Régi 😊
Na tessék a norvég mészáros is ezé lett ilyen 😄😄😄 Ez már nagyon szánalmas 😄😄

"Öt éven át napi több órában edzette a lelkét háborús videojátékokkal, hogy az ölés, a vér és szenvedés látványa teljesen természetessé váljon számára, és ne érezzen sajnálatot a kioltott életek miatt."

Hát mert nincs floppy meghajtóm és kb az elmúlt 15 évben nálunk A volt mindig a floppy C az alap B meg csak úgy lett.😊

Oda en se engednem. 😊 Hogy sikerult egyaltalan B-nek lennie? Azt hittem az hagyomanyorzes mian floppynak van fentartva.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

B

elitehun
ja igen, ird át d-re
elitehun
mi a másik meghajtó neve?
Hello lehet már volt de a béta telepítõ nem engedi feltenni csak C re ez miért van ? vagy csak nálam csinálja ezt?

elitehun
nem kell a retek magyar oldalakat nézni. diablo.com-on irja hogy 21:01 😊
coolpet
este 19 vagy 21 utan? 😊 Open beta lesz 😊 most melyik a pontos datum?
Hardwired szerint: Ezúttal nem vaklármáról van szó, a Blizzard hivatalosan bejelentette, hogy ezen a hétvégén (magyar idõ szerint péntek 19.00 - hétfõ 19.00) minden Battle.net accounttal rendelkezõ játékos kipróbálhatja a Diablo III. bétát!

Battletag: coolpet#2467

elitehun
csak, mert ha igen csatlakoznék
elitehun
Valaki nem csinál mostanság coopot? 😄
ja és mindent lebíró akaratot 😄

az 😊) nekem persze csak a puffin adhat erõt :d

Sáska
ami nem ol meg, csak erosebbe tesz!

coolpet
Koszi a valaszokat, a masikat behutom, aztan meglassuk milesz.

Siman a polcon volt szobahomersekleten (bolthomersekleten) nem hutoben.

Meglassuk, igy vissza nem vihetem 😊

Battletag: coolpet#2467

jah, az a poén egyébként, hogy ha megpróbálok az õ fejükkel gondolkodni...aztán azért akarják ezt, mert tudják milyen sokan vagyunk, meg hú netes berkek stb. - mert õk kivülállók ha azt nézzük és igy eljátszva a gondolattalak, kicsit elmosolygtat, hogy hozzáakarnak nyúlni ehhez a szférához is 😊

ha normális helyen volt tartva (raktárban), akkor fél évvel a lejárat után is iható simán, semmi baja nincs. ha napon állt és megbuggyant, akkor teljesen mindegy, hogy mikor jár/járt le, az íze okádék szar lesz és hasmenésed is lesz tõle

de amúgy nap/hó/év a formátum

How much can you take,before you snap?

lol ?D

PetruZ
Az EU-ban egységesen visszafelé dátum van, azaz augusztus 4. Az USA formátum fordított, azaz náluk lenne április 8. Persze ettõl még visszaviheted, hogy sz*r az íze. 😊
Carlos
attól függ, hogy brit anglok formátumot vagy us angol formátumot használnak. 😊
Magyarországon inkább a britet szokták, tehát 2012.08.04

Þór vígi þessi rúnar

Különc
lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403