Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Close
We've temporarily capped #D3 open beta concurrency until we can address some stability issues. Expect Error 37 and login failure.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nagyon sokat várok ettõl a játéktól és még így is pozitív csalódás, kellemes az irányítás, hangulat, grafika, és jobban fut a játék a gépemen mint gondoltam, majd 3 éves laptopon megy szépen full hd-ban, csak néha swappol kicsit.
További plusz hogy teljesen stabilan ment coopban a játék stress test közben is, nem nagyon volt lagg vagy hasonló zavaró mértékben.
Szóval továbbras is várom a játékot erõsen 😊
Regards,
Szerintem mindenki egyetért, hogy a Tyrael design eszméletlen király <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
grat annak, aki összehozta <#eljen>#eljen>

MadWolf#11626
"Server is too busy" :SAD:SA😄:SA
180 msec volt végig. Simán futott gond nélkül.
Þór vígi þessi rúnar
vezérlõpult -> internetbeállítások -> kapcsolatok -> helyi hálózati beállítások -> beállítások automatikus keresése elõl pipa KI!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.