Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogalmam sincs.... Szerintem azt a béta eleje óta küldték ki, na most aki kapott szeptemberben az nem hiszem, hogy még most is tolja a bétát 😄 Én 2 hét alatt ráuntam 😄

mucsácsó
Most hogy volt az a 275 ezres kiküldött béta meghívó, így emelkedett a napokban, de még így se lépte túl az 5-6000-et.. 😄
Még ma délután is nemcsak 2-3 hete 😄😄

210k game majdnem 😄 Egyre emelkedik 😄😄

valaki(k) coop? most kezdtem egy dh-t, vagy van 11es wd.
omgezhnt#2330

Pretorian
Kicsit játszottam én is, technikai problémám nem volt eddig.
Full HD-ben játszok a lehetõ legmagasabb beállításokkal.
Picit lassan indulnak be a dolgok, bár ez így volt az elõzõ két részben is.
Az elsõ pár óra rutinos játékosoknak emiatt unalmas lehet.
A zene számomra eddig csalódás, amúgy minden más rendben van.
Azért megvan a Diablo-hangulat. Nem biztos hogy májusban veszem meg, még hétfõig eldöntöm.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

mucsácsó
203,661 public games.... úúúúristen 😄 ez kb 2-3 hete 800-1000 volt maximum... 😄
Mi most mentünk egy órácskát, maxon reccenés nélkül futott, lag se volt, játék meg iszonyú hangulatos.

Why so serious?

MI a battletaged?

PetruZ
Nálam is teljesen jól megy, semmi lag, semmi hiba.
Nálam tökéletesen fut...

Laza
Konkrétan nálam játszhatatlan. Bementem a kocsmába, és harc közben megállt a képernyõ addig, amíg meg nem haltam. Majd kimentem és a következõ csoport ellenfélnél végleg megállt.
Inkább nem rombolom az élményt, megvárom a véglegeset.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

skinnyman
Sok mindenen múlik, de ha máshogy nem megy, egy próbát megér, nálam bejött.

Regards,

nem attól fog bejutni, hogy 50x beírja, pont elkapni a hullámot (egy szervert) nem ezen múlik...lehet van akinek elsõre belép.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

145000 public games..

skinnyman
Akinek nem megy: folyamatosan írja a jelszavát és nyomogassa az entert, szerintem így fél perc alatt be lehet jutni.

Regards,

Engem is 😄

Engem is 😊
PetruZ
Á, végre beengedett. 😊
Laza
Inkább most derüljenek ki ilyen dolgok, mint a megjelenés napján, mikor mindenki megrohamozza õket ... miután fizettek érte.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fog ez menni vajon, vagy ez egy ilyen not-so-open beta?

Why so serious?

SzirmosSzisza
Már késõ de

Error 3005: This was an issue a couple of hours ago, because the servers were receiving an update.
Error 3003: Make sure you're trying to connect to the US region. You can do this by going to Options -> Account -> Server Region Selection: The Americas. Verified by Bashiok
Error 12: No license. Bashiok reported they're looking into it on his Twitter account.
Error 37: They have currently capped the login capacity as stated in this twitter post by Basiok.
Error 75: Probably similar to Error 37. I assume it has something to do with the login server capacity being overloaded (they've capped it, see Error 37). Have not found an official explanation for it as of yet.
"You have been disconnected from the Battle.net service.": The throttle. You're hammering the server. Take a break.

USA only tényleg :C

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Sehogy. Valaki feltörte az accountodat. SMS-ben küldenek egy kulcsot, amivel bizonyíthatod, hogy a tied a fiók.

[merlinw.org]

Mondjuk...pont az fog történni, amit mondtunk..tiszta szégyen.Kiadsz 15 ezret ezért a vacakért és nem tudsz játszani, mert qva warezolók miatt kell az onlány konnekting!bizonyám!idióták...

No bejött végül de már álmos vagyok hozzá 😊 Azért gyorsan csinálta megy videót.
315300 is bejön néha most. Hogy nem helyesen írtam be a dolgokat pedig de. 😊
a sötét login ablakocska mit jelent?!:/
Na végre, megvan a Town Portal! <#taps> Így csak könnyebb közlekedni. <#eljen> Nagyon bejön a játék! <#worship>

AnarchoiD
error 37 folyamatosan, aludni kellene majd reggel ujraprobalni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Troyan
ellene voltam a wizardnak, de elég fincsi ez is. a kutyamindenségit ezeknek a blizzardos gyerekeknek má megin 😄

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

ja nekem is belépett 100-adjára, legeneráltam a karakterem aztán disconnect 😄

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

j0nNyKa
jajaja, mekkora undorito fos az egesz
szerintem ne is vegye meg senki, mert ugyebar fos <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

örülj neki,hogy most türténik nem a release-kor

MrStokes
Ezt a fost, es meg open betanak merik nevezni...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ugylatom kezd csendesülni, lecsengeni mára openbéta dolog, nem akar vki betolni egy zenét, magam nem merem elkezdeni :dddDD vagy majd ink holnap...:$

SzirmosSzisza
Hát, USA-ra legalább más error üzenetet ad <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
EUGB install, nincs pre-orderem se semmi, és beengedett. Azoknak akik aggódnának,hogy ezek miatt nem megy, vagy valami: Próbálkozni kell... Ingame nincs lag, rendesen fut és stb.
CalebJoe
mit a gatyát<#idiota>
Tatyla
na haverral letoltuk én monk õ meg wd volt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PetruZ
A breaking news-be is kiírták, hogy limitálták a játékosok számát.
Könnyen lehet, hogy attól még szopni fogjuk a brét 😄

ENUS-os installt raktatok fel? Én ENGB-st lehet ez a baj? Server amerikaira van állítva de csak 27 error van. Csináltam volna a kasztokról videót. 😞
Könnyen lehet, hogy május 15-én már több szerver lesz. Csak egy tipp! :-)
hangsulyozom, az összképet tekintve most, merthogy végigolvastam megint majd 2 oldalt, persze nagyrészt görgetésböl állt

Hat akit beengedett annak megy szerintem minden gond nélkül 😄 Itt az a gond, hogy x ember után több baxott tudni belépni 😄 De kb. ezt vártam 😄 És ezt várom május 15-én is...

amugy lehet én is ennyire rálennék kattanva és masodpercenkent tolnam az egyedi/nem egyedi hibaüziket amiket ki ír - ide postba, de mi értelme mindennek igy most hmmm tök fölöslegesnek tünik az egész

mindenki beír mindent, mert jobb ha kiadja magabol...(88 eszement jutott eszembe lol 😄) egyébként ismerös érzés, csak úgylátom most sokakat elkapott egyszerre :d és mondja mondja és mondja, majd jó lesz sracok :d

CalebJoe
68.973
TDC Geronimo
Most toltam végig haverral coopba minden gond nélkül

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Aki bejut az nézze már meg mennyi public game megy most.

Carlos
csókos geci lehetek...

Þór vígi þessi rúnar