Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ah nem megy??

ZsZso
OK, most már megy ... csak próbálgatni kell.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Különc
Valami történt az elmúlt 300 hozzászólásban? Nagyon elemetekben vagytok tényleg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ZsZso
Ez van nálam is... (300008)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
irj a supportnak.

Þór vígi þessi rúnar

nyuny01
Tök jó hogy mindenki ilyen segítõkész, én tényleg örülök neki hogy ti már játszotok, de látom másnak a baja nem hat meg senkit! 😊

Nos az van hogy beírom a jelszavam a játékba, akkor feljön egy ablak hogy kell egy Battletag stb. stb.... kreáljak egyet!Nyomok continue... csatlakozik a battlenet-re, de ott nem tudom megváltoztatni mert a change inaktív!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

DanielT
darkd3.com

Tegyétek fel az élesítõ plugint, besírtok! 😊
Troyan
egyet még nem értek, hogy miért nem menti el a felbontás beállítasimat. Mindig 1280x800 vagy mi van beállítva, pedig applyra és acceptre is nyomtam. Nem értem.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Troyan
nah beleverek még három szintet a wizardba. Nagyon dara gép lett a lightning-os rúnával. Szerintem a koncepció az volt a skilleknél, hogy mindegyik olyan ûberpowa-nak hasson, hogy azt hidd, bakker ez csalás és remélem nem veszik ki a játékból. Igy mindig azt a karaktert érzed überbrutálnak amivel játszol 😄

TBTPumpa
Korábbi verzió, mert a Retail lemezen már újabb verzió van - ami optimizálva van.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
Egyáltalán nem korai béta verzió.
Amúgy abban egyet kell értenem, hogy nem sok újdonság van benne. Maradtak a jól bevált dolgoknál.

nyuny01
Nektek nem volt gond a Battletag-al?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

TBTPumpa
És mindenki elfelejtette szépen, hogy ez még csak egy korai béta verzió?
Vagy a fõmenüben nem látható már a béta felirat vagy miaf@sz?
Komolyan... rossz ötlet volt ingyenessé tenni ezt a bétát!

TBTPumpa
Kipróbálható a béta teljesen ingyenesen, mindenféle megkötés nélkül, erre már most a fórumok negatív kritikákkal vannak tele...
Komolyan, nem értem ezeket az embereket.
Akadozik, rossz a zene, csak 13-as szint a max, csak a Skeleton King-ig játszhatunk, miért nem magyar, miért nincsenek benne videók, rossz a szerver és reméljük nem lesz ilyen szerver lehalás a játék startjakor, mi kerül ebbe 16 ezer hufba, miért csak ennyi grafikai beállítás van, hol a DX11 és hasonló jellegû idióta kérdések...
Komolyan, ha ennyi baja van az embereknek vele, akkor ne játszanak vele, menjenek valami idétlen másik játékkal játszani.

Carlos
Imént csináltam a warriort (10 perce). Akkor még jó volt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Figy... Nálam ez mûködik:
-Szabadságot vettem ki 15-18 között.
-Asszonynak szépen elmagyaráztam, hogy mi is ez, és hogy készüljön fel, mert antiszociális leszek, lehet, hogy fura leszek és inkább hagyjon. (ha nagyon akadékoskodik vázolt neki, hogy képzeljen el úgy mintha menstruálnál) <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

error 300008 ír új kari + start game-nel

Na most mi a szar van, ha új kari csinálok és nyomok start kiírja error és nem megy. Másik karimmal ami nem lvl 1 és új azzal megy simán....

Pretorian
Jó hát ez olyan dolog hogy van akit az elsõ benyomások elriasztanak a játéktól, és feladja. Persze ha kiperkáltad érte a 15 rongyot akkor biztosan türelmesebb vagy mint a bétával vagy egy warez verzióval.
A Diablo 1-el elég sokat játszottam anno. Aztán amikor elkezdtem játszani a kettõvel, akkor az elsõ pár órában bennem is ott volt hogy wtf, de aztán nagyon rákaptam. A többi már történelem lol.
Ugye elsõ blikkre nem sok különbség volt az elsõ részhez képest, a grafika nyilván fejlõdött valamennyit, de a kortárs játékokhoz képest mégis úgy nézett ki mint egy töltöttkáposztás hányás habbal, de ezen egy igazi játékos elég gyorsan képes túllépni.
A bioritmusomat gyorsan bebuktam, hamar leszoktam a rendszeres étkezésrõl is, de azért idõvel véget ért a nagy love buzz.
Azért meleg lenne ha most kapna el egy ilyen addikció 30 évesen aztán bebuknám a melómat meg a magánéletbeli dolgaimat 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Carlos
TurboX.

Szerintem volt valami patch este miután leléptem. Elindítottam a launcher-t, vacakolt egy kicsit 0%-on ahogy szokott (kábé 15-20 mp-ig) majd felugrott 100%-ra.
Nekem volt egy pipa a autómatikus észlelésnél. Azt kivettem és most nem szenvedett a patcheléssel...
(nálam a LAN beállításnál volt)

Gratis:

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
23 nap..../

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én is erre döbbentem rá. El is adtam a konzolom, mert nem kötött le semmi sem.
Nálam most az etalon a Guild Wars 2 és a Diablo 3 lesz.
TurboX
vélemény? akkora ordas baromságokat írt a kolléga (aki feltehetõleg nem játszott az elõdökkel és halvány gõze nincs hogy mirõl szól a dolog) hogy az valami hihetetlen. próbáltam reagálni a posztjára de elvesztem a hülyeség masszív koncentrátumában.
Mondjál már nekem pár "húha" játékot, kérlek!
Mert én csak a szutykos konzolportokkal találkozom folyton. 😞

Hát õ már biztos ahhoz a fiatal generációhoz tartozik, aki 10 perc alatt eldönti egy játékról, hogy szar vagy faxa 😄😄 Nagy része azt se tudja, hogy mi az a diablo... Nekem a diablo 3 at ki se kellett volna próbálnom, akkor is azt mondtam volna, hogy ütni fog, és tuti hosszú idõre leköt majd. Nekem ehhez nem kell próbálgatni elég annyi, hogy DIABLO 😄

Troyan
ez d2 ben is így volt. remélem ez miatt nem veszitek meg...

Troyan
erre meg nem is tudok mit reagálni. hihetetlen emberek vannak...

Troyan
unalmas??? unalmas????? hogy lehet egy teljesen random játékmechanizmust, eventek, mobok, lootok, dungeonok at unalmasnak nevezni??? azért mert lvl 1 en nem férsz hozzá minden skillhez?? meg nem változtathatod instant? meg van az oka neki. szidjátok a képregény grafikát, a béta teljesítmény problémáit, bármi mást, de hogy játszottál vele fél órát és azt mondani unalmas??? pffff

nyuny01
Mi a baja a nevemmel?Csak mert megváltoztatni meg nem engedi...Lehet nekem ennyi volt az Open Beta? <#shakehead>

Micsoda??? Egy screenshotot mutass pls!
berlinboy6329
Ormótlan fosul néz ki a játék omg....

Mik ezek a pixelek?Tiszta pixel az egész...Rámentem a banneremre,hogy majd megáltoztato,oszt szétesett az egész...A karakter körül meg bélyegméretû pixelek jelentek meg....gondoltamvmi béta hiba..De játékban is ott vannak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

coolpet
Bneten a nighton is joszrint vegigszaladt az ember, a hellen volt az igazi jatek 😊

Battletag: coolpet#2467

Pretorian
Valaki biztos csak az még nem nézett fel ma a topikba.

Emlékeim szerint ez így volt az elõzõ rész esetében is. Normalon csak végigszaladt rajta az ember, Nightmare-en kezdõdött az igazi játék, a Hell meg...az Hell.

A sötét "LOGIN" gomb esetével senki nem találkozott rajtam kivül???!!!

Kandurex
játszogass még vele, fejlõdj, ismerkedj a skillekkel, használd a runás változatokat stb. meglátod, hogy iszonyat feeling és élmény uralkodik...az elsõ egy - két órába engem sem gyõzött meg, de utána!! 😊 szóval ne azonnal várj katarzist 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez természetes manapság, a sok "agyhalott" amcsi az elsõ 5 perc alatt törölné a játékot.

Nem rég olvastam, hogy (sajnos) a normal difficulty-t direkt úgy lõtték be, hogy "egygombos pistike" is végig tudja vinni. Egy veterán játékosnak a következõ szinten kezdõdik a "normal". Az igazi játék Nightmare-n kezdõdik majd.
Szép jó reggelt, sziasztok. A bejelentkezõ képernyõn nekem vajon miért sötét a "LOGIN" gomb bármit íerok is be?! Köszönöm elõre is a seírséget.

Pretorian
Ahogy az elõttem szóló is rávilágított a dologra: a balanszról szól az egész, és a multis játékélményrõl.
Nem véletlenül készülnek ilyen sok ideig a Blizzard játékai.
Ott van a Sacred 2 pl. ami 4 éve jelent meg. Technikailag oda-vissza agyonveri a Diabo 3-at, viszont ma már alig játszik vele valaki.
Nem véletlenül.

Hali!Én most játszottam elöször Diablóval.Bár már lassan nyugdíjas leszek.Soha nem
tetszett a felülnézetes játék.Hát most sajnos kipróbáltam.Szinte abban a pillanatban
magába cuppantott.60 perc játék után töröltem a TERÁT.Most már nem kérdés Diablo3
lesz a nyerõ,ezt kell megvennem. <#finom>
Alapvetõen igazad van. Viszont olyan erõs múltja van a diablónak, hogy ettõl még simán jó eladásokat fog produkálni. Egyértelmûen ez a legerõsebb marketing fegyvere és ez nagyon erõs.
Amellett meg ha a hangulata jó (ami szerintem jó), akkor az itemvadászat viszi magával az embert.
Ráadásul nem mindig vágyik az ember RPG-re. (Bár én azért a Risen 2-t sokkal jobban várom, mint a Diablo 3-at). Fõleg ha az rpg-nek nevezett játékban kijönnek egy idõ után az egyensúlytalanságok, túltápoltságok (na most nagyon a Skyrim volt a fejemben).
Itt viszont valószínûleg azt kapod, amire számíthatsz. Egy pörgõs folyamatos adventure, folyamatos tápolással és állandóan újdonságot nyújtó mûvészien kidolgozott környezettel.

Ilyen is kell.
Pretorian
Csak annyi, hogy én vagyok az a forma akinek az elsõ rész zenéje megvolt anno CC-n, és rengeteget hallgattam.
Szakmailag semmi probléma nincs vele, csak szerintem nem elég karakteres, nem igazán illik a Diablo világához. Érezni hogy az elsõ rész zenéjét szerzõ Matt Uelmen már nincs a csapatban.
Az olyan klasszikusokat mint az Into town meg nyilván nem hagyhatják ki a játékból, jó nagy öngól lenne.
Biztos sokszor fogjuk hallani valamilyen feldolgozását a harmadik részben is.

Valaki tud-e megoldást arra, hoyg elindítom a Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe-t és 0,1 mp-re felvillan a Launching... ablak, és aztán se kép sem hang, eltûnik. Task Manager-ben sincs a progi.
mucsácsó
Végre valami negatív vélemény, de tény hogy ezeket akármelyik játékra rá lehetne így mondani hasraütésszerûen, mert annyira általánosan írtad le, hogy mit találsz szarnak benne...szerintem 😊 Nem tudom, érdekes mód eddig nem olvastam hasonló negatív véleményezést.
ui: "csak" 12 ezer 😄DD
ööö kb olyanokat irsz, ami senkinek nem volt még baj :d meg kissé leegyszerüsíted a dolgokat, nem látsz mögé, csak bullshiteled😊 ennyi erövel bármilyen játékra tudnál hasonlót mondani, hogy de mert csak "ebbõl" áll az egész (nem próbállak meggyözni az ellenkezöjéröl mert minek...kinõttem szerintem :d)

JethroHUN
Nem akarok senki a lelkivilágába belegázolni. De ez borzasztó unalmasnak tûnik. Ez 16k-s játék? Ugyan már. Egyedül a grafika különbözeti meg a 12 évvel ezelõtti D2tõl. Amikor olyan játékok vannak h húha. Ez a (önmagában ez nem gond)fölülnézetes, van 2 támadásod & kattintgassál játékmenet elég gagyi. Már ne is haragudjon a blizzard... Még a Torchlight (Diablo klón kategória) játékban is jobb a harc és a szintrendszer. Ott is bal és jobb egérgomb a két támadás, de harc közben is tudok más skillt hozzárendelni, mivel gyorsgombra lehet rakni. Itt? harcok között cserélgethetem... + csak úgy kapom szint lépésnél? Ennyi erõbõl a játék bizonyos pontjin is adhatná. Totál nincs értelme a szinteknek. Na mind1

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ejjeli baglyok :d(nkem meg még1 egy dexter epizód:d)

who am i: a fullba derül majd ki igazából...itt nem sok track lehet betaba

A zene profi, de az elõzõké karakteresebb volt, de ez sztem elhanyagolható.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Zan
Nem tudom,hogy mi bánt téged a zenéjén...! Az,hogy szimfónikus zenekar játszotta fel és nem pedig gépzene? Vagy az,hogy hasonlíz az elõzõhöz?? Én amikr másfél hete felraktam a bétát,elsõ elindításkor be sem léptem az accomba,csak hallgattal,hogy mennyire hangulatos a zene! Én is szimfónikus zenekarban játszom,az a munkahelyem és el kell mondani,hogy mint szakavatott szemszögbõl is hallgatva: vérprofi minden értelemben szvsz.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

cataflam02
valaki coop ? 😄 most kezdtem egy wizardot

One more story