Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nos az van hogy beírom a jelszavam a játékba, akkor feljön egy ablak hogy kell egy Battletag stb. stb.... kreáljak egyet!Nyomok continue... csatlakozik a battlenet-re, de ott nem tudom megváltoztatni mert a change inaktív!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy abban egyet kell értenem, hogy nem sok újdonság van benne. Maradtak a jól bevált dolgoknál.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Vagy a fõmenüben nem látható már a béta felirat vagy miaf@sz?
Komolyan... rossz ötlet volt ingyenessé tenni ezt a bétát!
Komolyan, nem értem ezeket az embereket.
Akadozik, rossz a zene, csak 13-as szint a max, csak a Skeleton King-ig játszhatunk, miért nem magyar, miért nincsenek benne videók, rossz a szerver és reméljük nem lesz ilyen szerver lehalás a játék startjakor, mi kerül ebbe 16 ezer hufba, miért csak ennyi grafikai beállítás van, hol a DX11 és hasonló jellegû idióta kérdések...
Komolyan, ha ennyi baja van az embereknek vele, akkor ne játszanak vele, menjenek valami idétlen másik játékkal játszani.
-Szabadságot vettem ki 15-18 között.
-Asszonynak szépen elmagyaráztam, hogy mi is ez, és hogy készüljön fel, mert antiszociális leszek, lehet, hogy fura leszek és inkább hagyjon. (ha nagyon akadékoskodik vázolt neki, hogy képzeljen el úgy mintha menstruálnál) <#zavart1>#zavart1>
Þór vígi þessi rúnar
A Diablo 1-el elég sokat játszottam anno. Aztán amikor elkezdtem játszani a kettõvel, akkor az elsõ pár órában bennem is ott volt hogy wtf, de aztán nagyon rákaptam. A többi már történelem lol.
Ugye elsõ blikkre nem sok különbség volt az elsõ részhez képest, a grafika nyilván fejlõdött valamennyit, de a kortárs játékokhoz képest mégis úgy nézett ki mint egy töltöttkáposztás hányás habbal, de ezen egy igazi játékos elég gyorsan képes túllépni.
A bioritmusomat gyorsan bebuktam, hamar leszoktam a rendszeres étkezésrõl is, de azért idõvel véget ért a nagy love buzz.
Azért meleg lenne ha most kapna el egy ilyen addikció 30 évesen aztán bebuknám a melómat meg a magánéletbeli dolgaimat 😄
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szerintem volt valami patch este miután leléptem. Elindítottam a launcher-t, vacakolt egy kicsit 0%-on ahogy szokott (kábé 15-20 mp-ig) majd felugrott 100%-ra.
Nekem volt egy pipa a autómatikus észlelésnél. Azt kivettem és most nem szenvedett a patcheléssel...
(nálam a LAN beállításnál volt)
Gratis:

Þór vígi þessi rúnar
Nálam most az etalon a Guild Wars 2 és a Diablo 3 lesz.
Mert én csak a szutykos konzolportokkal találkozom folyton. 😞
Mik ezek a pixelek?Tiszta pixel az egész...Rámentem a banneremre,hogy majd megáltoztato,oszt szétesett az egész...A karakter körül meg bélyegméretû pixelek jelentek meg....gondoltamvmi béta hiba..De játékban is ott vannak.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Battletag: coolpet#2467
Emlékeim szerint ez így volt az elõzõ rész esetében is. Normalon csak végigszaladt rajta az ember, Nightmare-en kezdõdött az igazi játék, a Hell meg...az Hell.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem véletlenül készülnek ilyen sok ideig a Blizzard játékai.
Ott van a Sacred 2 pl. ami 4 éve jelent meg. Technikailag oda-vissza agyonveri a Diabo 3-at, viszont ma már alig játszik vele valaki.
Nem véletlenül.
tetszett a felülnézetes játék.Hát most sajnos kipróbáltam.Szinte abban a pillanatban
magába cuppantott.60 perc játék után töröltem a TERÁT.Most már nem kérdés Diablo3
lesz a nyerõ,ezt kell megvennem. <#finom>#finom>
Amellett meg ha a hangulata jó (ami szerintem jó), akkor az itemvadászat viszi magával az embert.
Ráadásul nem mindig vágyik az ember RPG-re. (Bár én azért a Risen 2-t sokkal jobban várom, mint a Diablo 3-at). Fõleg ha az rpg-nek nevezett játékban kijönnek egy idõ után az egyensúlytalanságok, túltápoltságok (na most nagyon a Skyrim volt a fejemben).
Itt viszont valószínûleg azt kapod, amire számíthatsz. Egy pörgõs folyamatos adventure, folyamatos tápolással és állandóan újdonságot nyújtó mûvészien kidolgozott környezettel.
Ilyen is kell.
Szakmailag semmi probléma nincs vele, csak szerintem nem elég karakteres, nem igazán illik a Diablo világához. Érezni hogy az elsõ rész zenéjét szerzõ Matt Uelmen már nincs a csapatban.
Az olyan klasszikusokat mint az Into town meg nyilván nem hagyhatják ki a játékból, jó nagy öngól lenne.
Biztos sokszor fogjuk hallani valamilyen feldolgozását a harmadik részben is.
ui: "csak" 12 ezer 😄DD
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
who am i: a fullba derül majd ki igazából...itt nem sok track lehet betaba
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003