Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
"A sok okstóni pedig már azt hangoztatja, hogy a teljes ACT1 benne van a bétában és a Skeleton King a fõboss, így kb 4-5 óra lesz majd a teljes játékidõ...
Úristen... A CoD-on és az EA szarságain nevelkedett nép már minden újonnan megjelenõ játékra ezt húzza rá?"

ilyeneket hol és kik írnak? röhögni akarok! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
Fúj, ködös, akadozik, rossz a zene. Szörnyhangok bénák és miaz hogy már le tudok menni egy kútba meg ilyenek? Fúj Diablo 3, elõrendelés visszamondva, nem ezt ígértétek, hanem 16 féle befejezést stb. féle torollkodás megy a fórumokon.
Bár azért örülök neki, hogy vannak szép számmal azok is, akiknek bejön a játék!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DanielT
Fantaszitkusak ezek az elméletek 😄

Mintha nem üzemeltetnének 10 éve MMO szervereket.
PetruZ
Oké, most mûködik. 😊
PetruZ
Éjjel és reggel mindenesetre sikerült játszanom összesen szûk két órát (wizarddal). A játék hangulata remek. Az eleje elég egysíkú, de utána kezdõdnek a random pályák és onnantól sokkal jobb. Ami nem igazán tetszett, ez a ködös, szürke miazma, ami mindent beborít, de gondolom, ez csak az Act 1, késõbb nem ilyen lesz.
TBTPumpa
Persze a fanyalgók azt mondják, hogy miért nem játszhatunk vele?
Pedig megérdemeljük... meg Blizzard Monnyonle és hasonló jellegû idiótaságok!

Hát még baromira nem, már bocsánat! Majd május 15.-én.

A sok okstóni pedig már azt hangoztatja, hogy a teljes ACT1 benne van a bétában és a Skeleton King a fõboss, így kb 4-5 óra lesz majd a teljes játékidõ...
Úristen... A CoD-on és az EA szarságain nevelkedett nép már minden újonnan megjelenõ játékra ezt húzza rá?

nyuny01
Értem én de két napból 1 azzal fog elmenni hogy a belépéssel szórakozok!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

ProGabe
50% a reveal, itt az újabb semmittelen videó 😄

ha nem menne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
Ennek a hétvégének pont az a célja, hogy a végleges játékban már ne legyenek ilyen jellegû hibák... konkrétan terhelés tesztet csinálnak most. Tehát a céljuk, hogy masszívan túl legyenek terhelve, hogy lássák, hogyan viselkedik a rendszer ilyenkor.

PetruZ
Azt írják, hogy account szerverek állnak és azok, akiknek az adatai ezeken vannak, nem fognak tudni belépni egy ideig.
TurboX
igen, mindkettõt admin futtatással
Jabar
Egyszer sikerült továbbjutnom loginnál, erre benyögte hogy nincs az accomon dio3 :p _DD

"Jabar sa bu eeda murishani!"

nyuny01
Most meg (error37) tököm ki van már most már tényleg.....
Azt hiszem én itt köszönöm meg az Open Betat....

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

shaba23
Ez egész pontosan mit jelent? Ugyan úgy manuálisan indítot külön axz XPSP3as agent exe-t majd a launchert és akkor nem akad el 0%-nál?
Nem tudom véletlen volt e de engem pont azután vágott le miután kinyírtam a csonikirályt ha direkt így volt akkor az elég szép dolog tõlük megvárják míg befejezi az ember aztán beenged mást helyette.

WD nagyon fun , csak sajnos lvl 10 még nem kaptam meg a békás skill-t, de a pókos spellel nagoyn lehetett írtani a tömeget

MrStokes
Kezdo karinak betaban? o_O

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TurboX
nálam továbbra is változatlan a helyzet ha nem indítok agent-et
Kezdõ karinak mit ajánlotok?
A wich doctort néztem nem tudom mennyire nehéz.
Carmang
Írják alogin képernyõn, hogy tisztában vannak azzal, hogy sok a 300008, és 3006-os hibaüzenet.
Dolgoznak rajta (engem most dobott ki).

nyuny01
Így meg (error 12) van! <#shakehead>

Betudod állítani ami a kezében van azt használja, mint d1+d2 be 😄

battlenet disconnect megy most.
Nekem most engedett soloba startolni.

Carlos
szintén.

Þór vígi þessi rúnar

miattam van amúgy,hogy kidobott mindenkit! épp becsiteltem a lvl 1-es karival a rare itemet,de már felvenni nem tudtuk kibaxott! a sors igy büntet😄

Hy! Nálam most aludt be egy kcsit a szerver, de hát fejelsztenek, szal úgy is menni fog lassan. Barbárral végigtolttam online, most WDal single. Hangulatban sztem azért kicsit lapos az eleje, de hát ez a D2ben is így volt, és utána indult be. Graf jó, hagnulat fain, jó kis elfoglaltság lesz ez!
Kérdés: WDnek milyen fegyvert kell most adni? Mert vagy köpõcsövezik v pókosköcsögöket dobál? Most itt a damage független attól, hgy nyíl, v kézi fegyver van nála? a lényeg h magas legyen az damage, meg az attack speed?
KÖszi

Troyan
engem is kidobott. mondjuk már ideje wc-re menni 😄

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

MrStokes
Jaja, eddig mukodott rendesen, most meg egybol kivagott... :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Troyan
konzolok szervize, konzolvilág, progamer stb stb

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

NE logolj ki Tatyla😛 nem enged vissza😄

PetruZ
Felkelt mindenki, login-olnak a népek, megint ugyanaz van, mint tegnap éjszaka.
Most mi van órákig nem csinál semmit a login után a menüben updatelte a játékot ezerrel 4.1 GB-ra de semmi. Este éjfélkor még jó volt.
Renjike
Srácok hol a legolcsóbb a játék? Meg szeretném venni , de 15-16 E pénzt nemfogok érte adni.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Az elõbb dobta fehér létére elég ütõs 😄😄

PetruZ
Act 1 eleje.
Én végig csináltam mindent, de az a rohadt "LOGIN" gomb csak nem akar szürkérõl átváltani, igy nem tudok belépni. Mit cseszhettem el??????? Elõre is köszi.

PetruZ
Valami most pukkant el. Disconnect után login csak áll, semmi nem történik.
Pretorian
Act 1 van csak a bétában?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Omlás
Fene se tudta.. 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

shaba23
Szerencsére tegnap letoltam barbárrala bétát, mert ma már a launcherrõl sem jutok tovább😊
Vagy initializing, vagy updating launcher és 0%
McHaals
menj fel battle.net-re, kreálj egy teljesen új bnett-accot, adj hozzá battletaget, és azzal bétázz. eccerû.

MadWolf#11626

Carlos
a játékban vagy a battle.net -en?
p.s.: A battletag-et egyszer lehet csak módosítani!

Þór vígi þessi rúnar

nyuny01
A játékba be sem tudok lépni ez miatt, visszadob a battle.net-re!

Carlos
pffff... open beta van a hétvégén, jóreggelt!

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
<#falbav>
Carlos
ok, mi a bajod?
Belépsz a battle.net-re és ott nem tudod módosítani a battletag-edet?
Egyszer már módosítottad?

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Nem tudom volt e már ha igen sry 😞

Lépjetek be a bnet accra
Jobb oldalt keressétek meg a Download Game Clients részt klikk
Listában keressétek meg a DIO3 bétát majd töltsétek le a telepítõt
Telepítsétek majd indítsátok belépésnél a bnet accal lépjetek be ha szerencsétek van be enged :]

Nem volt béta behívóm mégis simán be enged.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

PetruZ
Lol, új karakterrel start game simán megy...
nyuny01
Support fórumba szerettem volna írni, de ez nem lehetséges mert nincs karakterem...ez kész!

PetruZ
Most nálam is, folyamatosan. Egy órája még teljesen jó volt, csak el kellett mennem itthonról. A login most is simán megy, de utána a resume game már nem.