Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úristen... A CoD-on és az EA szarságain nevelkedett nép már minden újonnan megjelenõ játékra ezt húzza rá?"
ilyeneket hol és kik írnak? röhögni akarok! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bár azért örülök neki, hogy vannak szép számmal azok is, akiknek bejön a játék!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Pedig megérdemeljük... meg Blizzard Monnyonle és hasonló jellegû idiótaságok!
Hát még baromira nem, már bocsánat! Majd május 15.-én.
A sok okstóni pedig már azt hangoztatja, hogy a teljes ACT1 benne van a bétában és a Skeleton King a fõboss, így kb 4-5 óra lesz majd a teljes játékidõ...
Úristen... A CoD-on és az EA szarságain nevelkedett nép már minden újonnan megjelenõ játékra ezt húzza rá?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Azt hiszem én itt köszönöm meg az Open Betat....
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
WD nagyon fun , csak sajnos lvl 10 még nem kaptam meg a békás skill-t, de a pókos spellel nagoyn lehetett írtani a tömeget
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A wich doctort néztem nem tudom mennyire nehéz.
Dolgoznak rajta (engem most dobott ki).
Kérdés: WDnek milyen fegyvert kell most adni? Mert vagy köpõcsövezik v pókosköcsögöket dobál? Most itt a damage független attól, hgy nyíl, v kézi fegyver van nála? a lényeg h magas legyen az damage, meg az attack speed?
KÖszi
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Vagy initializing, vagy updating launcher és 0%
MadWolf#11626
p.s.: A battletag-et egyszer lehet csak módosítani!
Þór vígi þessi rúnar
Belépsz a battle.net-re és ott nem tudod módosítani a battletag-edet?
Egyszer már módosítottad?
Þór vígi þessi rúnar
Lépjetek be a bnet accra
Jobb oldalt keressétek meg a Download Game Clients részt klikk
Listában keressétek meg a DIO3 bétát majd töltsétek le a telepítõt
Telepítsétek majd indítsátok belépésnél a bnet accal lépjetek be ha szerencsétek van be enged :]
Nem volt béta behívóm mégis simán be enged.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|