Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
attól mert beletették nem biztos hogy mûködik is 😛
antgecc
Láttam én, vártam is, de nincs 😞

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
nemtom mier nem megy, de patch 17 logbol:
"Cross-game chat is available! Beta participants can now keep in touch with their Real ID and BattleTag friends, no matter which Blizzard game they’re playing."

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Laza
A pontosztogatás ugyan ki van véve, viszont az itemizáció és a rengeteg skill közül használt 6db fogja megkülönböztetni a karaktereket.

Sokkal nagyobb a variációs lehetõség, mint a pontok osztogatásával.

Ha kitalálsz magadnak egy használható skill biuldet, és ahhoz öltözködsz, akkor már teljesen más lehetsz, mint a többiek.
Persze idõvel itt is lehet, hogy mindenki tök ugyanazokat a biuldeket nyomja majd, de ez a pontosztogatásnál is így volt ... viszont az egyforma itemek elérése már nehezebb lesz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nekem egyet lát, õ is MoP bétában van, szóval a béta valószínûleg csak a PTR-eseket látja.
antgecc
Hát, nekem se lát egy aktív wowos vagy sc2-es ismerõst sem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zan
Felveszed a havert a battlelogja,vagy a regisztrált e-mail cime alapján, utánna már ha az egyikõtök a játékba van, simán tud rá csatlakozni a másik. Vagy még játékba lépés elõtt partit csináltok és mikor a host belép,akkor te is mész utánna. Ennyi.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Jobb klikk😉!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Jabar
ok fasza, kösz

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
az normalis, majd release-nel mukodni fog

Ezek szerint lesz benne ghost cow king 😄

Hali
Érdeklõdnék hogy az open bétában lehet-e Co-opban játszani?

Ha igen , hogy kell beállítani ?
/ ha leírnátok pár mondatba. elõre is köszi. biztos mást is érdekelne/
RiCSi1234
Azért annyira nem bosszant.. 😄 csak direkt megebédeltem elõtte, kicsit korábban, meg is fürödtem, hátha nagyon magával ragadna, és idepálna a pecsám.. Erre ez vár.. 😄

GTA V (*.*)

MrDevil
valószínûleg stealthben kaptam beta invet 😄 mert haverom accán nincs beta, de ugye open-hez nem is kell hogy legyen ott valami!
Köszi a helpet 😊

ProGabe
bárhol: jobb gomb az itemen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
Akkor igen, de ha Open bétás vagy akkor csak hétfõ (április 23.) estig!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
hat legalabbis a hetvegen betazhatsz igen

Jabar
az oké, de egy ismerõst sem mutat itt dio-ban akiket anno hozzáadtam wow-ban 😊

TBTPumpa
" Jah és nem engedik, hogy a bétával játszhassunk, mert a szerverekkel szórakoznak. Ha ezt megteszik a végleges játékban, akkor visszamondom a megrendelésem... Blizzard Monnyonle! " <#idiota>

Inkább most legyen a szívás, mint május idusán!

MrDevil
Akkor lényeg a lényeg, hogy ha ott látom a betat akkor május 1.ig betázhatok én is

RiCSi1234
írják, hogy gebasz vaan.. De jó lenne, ha tudnék már loginolni.. 😊

GTA V (*.*)

TBTPumpa
Nem, bétakulcsom van már március eleje óta.

j0nNyKa
jajaja, epp a heten kerult be a cross-game chat, szal tudsz dumalni wowos / sc2-es ismerosokkel, igen

MrDevil
De te is csak open betás vagy?

shaba23
noob kérdés, de hol lehet identifikáltatni?😄
j0nNyKa
en nem latom benne a logikat
tehat igy a bossok biztosan aranyosan vannak elosztva az acton belul? hat.. ok 😊

yesname
Ez az ami kételyeket keltett bennem a weapon alapú varázslat sebzés mellett. Ekkora két ostoba dolgot épp a Blizz talál ki. Nem tudom elhinni, csak a fejem a falba verni tehetetlen dühömben 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TBTPumpa
Aha

MrDevil
Ha beléptek az accotokba akkor ott kéne látszódnia a Diablo 3 betanak??

TBTPumpa
De azért mert lesznek benne követõk és néha-néha veled lesz egy másik karakter (Leah) attól ez még nem lesz Dragon Age.
Az egyik fórumon azt írták, hogyan lehet ajándékot adni Leah-nak vagy a templarnak, illetve, hogy lehet-e szerelmi kapcsolat a karakterek között... A Dragon Age meghozta a hatását. Ez sem játszott még Diablo játékkal ahogy elnézem.

jazzy
D2-ben mi volt? Str amennyi a legnagyobb cucchoz kell, Dex szintén, többi vitality = minden karakter ugyanolyan volt. Ez ilyen szõrszálhasogatás amit leírsz, volt rá lehetõség, de a gyakorlatban mindenki ugyanúgy csinálta. Ha meg melléosztottál 1 pontot gyengébb voltál, mint a másik.
zzeN
Nesze Pumpa válaszolt is rá😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TBTPumpa
60-as a max szint a végleges játékban.
Az Act 1-ben 4 Boss van, ebbõl az egyik a Skeleton King - tehát akkor durván 25% a béta az Act 1-bõl. De persze hosszabb lesz a játék, hisz nem abból fog állni, hogy leölted a Skeleton King-et, aztán azonnal ott áll elõtted a következõ Boss. Lesznek még addig más-más küldetések és Leah is többször veled fog menni.

Jabar
A teljesben látszanak majd a wow-ban hozzáadott realid-s ismerõsök is?

j0nNyKa
ez az 1/3 annyira aranyos, mutass mar kerlek hivatalos allaspontot errol

ProGabe
visszavonom, hogy semmittelen, ez fasza volt! semmi lényegi újdonság, de azért csepegtettek ezt-azt, csak pont annyit, hogy még jobban várja az ember. már ha ez lehetséges!

az itemek nehézségi szinthez vannak kötve. tehát pl. nightmare-en nem fogsz tudni megtalálni mindent, mert egyszerûen nem eshet a legtápadd cucc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"ill. egy kerdes, csapattarsnak, hogy adhatok targyat?" az ilyen zokni agyu emberek véleményére nem adok 1ft-ot sem.....

zzeN
1/3-a az ACT1-nek kb. Max lvl pedig 60.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TurboX
szerintem kb. mint blood raven (d2)
Hopp 😄 SEX = DEX 😄😄

Azzal a résszel egyetértek, hogy óriási nagy faxság, hogy nem mi oszthatjuk a sex, vitality stb pontok. Így tényleg az van, hogy cuccok nélkül minden ugyanolyan karakter ugyanolyan. Az meg hogy melyik több neki függ attól éppen mit dobott neki, vagy tudott venni...

Engem csak ez zavar, amúgy OK a game...

Zan
Ömm,akkor most az Act 1-nek hány százaléka a beta?😊 SK akkor csak egy mini-boss? Bocsánat,hogy én is ennyire hülye vagyok..😊!

Hagyas szint lesz a max,amit el lehet érni a jàtékban?

Jabar
szuper, köszönöm

TBTPumpa

Ha jól emlékszem egy olyan extrát adtak authentikátorhoz, hogy csak akkor kér kódot, amikor új géprõl jelentkezel be.
Jabar
Egy olyan kérdésem lenne hogy van authenticatorom is meg sms védelem is az acc-omon, 1x kérte az auth kódot, többet nem is kéri? (rég wow-oztam ott mindig kérte).

jazzy
Ezt te komolyan elhiszed? Az ilyenek veszik meg elsõnek..
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Én meg annak örülök, hogy nem kell ilyen kis nyomorékokkal együtt játszanom majd. Az ilyenek mondják is le, menjenek vissza codozni. Ne idegeskedjetek ezen, ennek csak örülni kell. Ezt az openbétát elnevezném afféle nyomorék szûrõnek.

Zan
ProGamerbe 12k.