Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
ott van egy ilyen kis minusz jel mellette valahol
Komolyan? Végre egy jó hír mára, akkor én voltam figyelmetlen eddig, na megyek is meglesem, hol kell kinyomni 😄😄

elitehun
a map alatti szöveget el lehet tüntetni 😊
Az tény ez tényleg úgy van megcsinálva, hogy a 6 éves pistike is tudjon játszani, mindig mutatja hova menjél, sárga körrel jelzi, gondolkodni se kell, hogy na mit is mondott kihez menjek?

+ számomra az is zavaró mutogatja ott map alatt irkálva mit kell csinálni, meg ikszelget ott jobbra balra 😄😄 De ez legyen a legkisebb probléma....

Kandurex
arról van hír egyébként, hogy a minimapot ki lehet e kapcsolni? kicsit zavaró, meg szinte soha nem is használom, csak a régi standard nagyot

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

antgecc
Ígérték, notesban is benne van, de nekem se mutatja õket.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
igaz hogy open beta,de megcsinálhatták volna,hogy a bnet2.0 friendeket látom d3ban is,bár ez releasenél már tuti meg lesz

Nem, még nem vittem végig.
Csak azt hittem, az egyik boltban lehet venni, mint a 2-ik részben.
antgecc
de tényleg végigtoltad és nem vetted észre a tp-t??!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
sehol

tp-t spellként kapod leoric q után

Aradebil2
town portalt skillként kapod.ha jól emlékszem 6-s vagy 8as szinten

Jah, meg elfelejtettem kérdezni, hogy hol lehet town portal-t venni.

Tehát, hol lehet nagyobb invertory-t, és Town Portalt venni ??
Csak a stash meretet tudod novelni, az invetoryet nem.

@Jabar

Igen, ez elegge zavaro es idobe telik megszokni, nincs ra beallitas.

Jabar
Engem ami nagyon zavart az az, hogy amikor a mapot bekapcsolom nem lehet irányítani közben a karaktert (vagy van rá valami beállítás?).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Sziasztok. Kipróbáltam a bétát, nagyon jó.

Hol lehet venni nagyobb invertory-t ?
antgecc
Off, de omg, ezt meg kell osszam! Ez a kép kb 10 éve készült rólam, amit haver megszerkesztett kicsit, majd felkerült vmi akkoriban aktuális poén oldalra (mint jelenleg a napiszar), aztán úgy látszik kezdem bejárni a világot 😄 Hát hatalmas élmény na! 😄

Mydgard
Szerintem ne parazz ez beta jatek beta szerveren, en bizom benne hogy nem lesz problema a rendes verzioval az eles szeron. A laptopom kb. ugyanolyan mint a tied, ezen normalisan kell mennie az elozetes hardverigeny szerint.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Zan
Nézd meg a bios-ban,hogy nincs-e energy-saverre állítva a proci,meg talán a vga-nak is van egy ilye tul.ja! Gondolom bálózatra dugva játszol...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Crokin
Legfrissebb videokártya drivert tegyetek fel.

Repatarurgyán

Tatyla
antihero-nak is ez a baja kérdezd meg tõle hogy ö már meg tudta e oldani...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mighty
Üdv!

Most, hogy ezen a hétvégén lehet nyomni a betát, gondoltam kipróbálom én is. Ment minden, mint a karikacsapás, egészen a kovács feleségének megöléséig. Ez után mennék át a hídon, de mindig lefagyasztja a gépemet. Van erre valami megoldás?

E8500-as CPU, 2x2GB RAM, AMD 6750
full hd-ban minden high beállításban.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

unknown nick
Én is leírom a véleményem hogyan változott meg:
DH, MONK, és a többi egyéb.

Érdekes hogy a legutálatosabb kari lett a kedvenc.

XenHai
Nekem is feltûnõen gyengén fut.Pedig skyrim jól megy.
Tatyla
feleslegesen mondod nekik 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azt éppen nem hinném, mással nincs baj, mégis mi gondja lenne ami miatt ezt csinálja?
GPUnál át van állítva, hogy a gt540et használja.
Pretorian
Hát mondjuk lehet hogy szar a notid nem? Valami gebasz van vele.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Én akkor sem értem miért megy jobban egy rosszabb gépen.
a notim ilyen:
Intel Core i3 370M (2,4 GHz , 3 MB cache)
4096 MB DDR III 1333 MHz
NVIDIA® GeForce® GT540M / 1GB DDR3 VRAM
Mobile Intel® PM55.

Emellett az asztalim egy 5 éves gép. 8800GT, c2d 2,4-es proci, 2gb ram. 24es monitoron 1920x1080 shadow van csak mediumon többi highon vsync on és igaz röcög többször is de betudom a nagy felbontásnak.

Ugyan olyan grafon van mind a kettõ gépen, a notin mégis diavetités az egész. Leugrik 3-5fpsre és úgy akad, hogy hihetetlen. Mégis mitõl lehet?
BaLeeX
Szerintem nem szar az optimalizáltsága. Egy olyan laptopon játszok vele ahol a Core i5 proci mellett intel HD alaplapi videókártya van és 1600x900-ban alacsony beállítások mellett simán játszható...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Pretorian
Mit?
Amúgy meg lehet csak szerencsés vagyok, de eddig kb. 10-bõl 7-szer sikerült bejutnom valamiért, bármikor is próbálkoztam. Jó amikor le volt lõve minden tegnap 4 és fél 7 közöt akkor nyilván nem sikerült volna, mondjuk akkor nem is voltam fent.
Eddig 3 óra játék, lvl 9 barbár. Nemrég kaptam meg az elsõ rúnát.
Normalon eddig egyszer izzadtam meg nagyon picit, nem sok kihívást nyújott eddig a játék. Remélem ma még ki tudom próbálni a demon huntert, wizard-ot, monkot.
Witch doctor nem izgat.

valaki coop? kezdenék egy monkot
omgezhnt#2330

ez qva jó, dragonballos témával 😄😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

😊

Jakuza001
Miert, csak egy velemeny lehet a tied ?

Laza
Továbbra sem értem azokat, akik fikáznak.
Ez nem nyílt hétvége, hanem 'stress test'. Itt nem az az elsõdleges cél, hogy mindenki mehessen vele egy próbakört, ne adj Isten egész hétvégén játsszon vele, hanem az, hogy leteszteljék, milyen ha tömegek csatlakoznak egyszerre a rendszerhez.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Beengedett!
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ez ám a nyilt hétvége....
nyilván nem új, de még mind a legjobb:d sokan lehet itt is igyvoltak vele:d (open betas nemvolt)

érdemes elolvasni d3 hu-n az uj reklamszöveget, micsoda buzdítás:d - ezek alapján ott tuti lehet még rendelni 😄

ÁjjLe BoBBi
az nagyon cartmanes lenne 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CalebJoe
Én lennék más mert jobban bejönnek a nõk még a játékokban is nem csak az életben (ezért lennék meleg?) ebben semmi félreérthetõ nem volt, lehet te a szövegemet nem értetted amit akartam mondani vele.
Én se vágom már a vonalat amúgy, utolsó üzid nekem írtad ragnar?
Sáska
lehet tudni, mikor lesznek ujra szerverek?

sztem nagyon elvesztettük a vonalat, én pont a nemteccésem irtam spoilerbe, ugyanis a fag-et azokra szokták mondani többnyire, persze jelenthet köcsöget is - abból indult ki ez az egész, hogy nagyon úgy irtad mintha más lennél és eléggé szemkáprasztatóan fogalmaztad meg, máskülönben nem ugrottam volna rá - na mind1 nagyon nem értem :d

meg is válaszoltad magadnak 😊

CalebJoe
te beszélsz akkor az mi a spoiler-be<#shakehead>
csak vigyázz nehogy késõbb olvadj ki, mint kellene 😄

How much can you take,before you snap?

Pretorian
Nem véletlenül készülnek gamer laptopok. Amúgy meg rádugsz egy usb-s egeret meg egy billentyûzetet és nincs is több probléma. Az már más dolog hogy a 100 rongyos pc az mondjuk egy 250 ropis laptopnak felel meg, de ha valaki megteheti hát istenem, vegye meg és játsszon azon.