Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesznek arénák azt hiszem.
A Blizzard biztosan kitalál majd valami okosat arra is. 😊

Számomra egyébként meglepõen sok a negatív vélemény, így az open beta kapcsán.
És most azokat nem számolom bele, akik olvasni sem tudnak, és azt hiszik, hogy ennyi az egész játék ami bétában van.

Az a legnagyobb baj szerintem, hogy nagyon sokan a wowhoz hasonlítják a játékot, és hát igen, ahhoz képest nagyon "gagyi" a játékmenet. De nem szabadna összehasonlítani a kettõt, csak azért mert mindkettõ Blizzard játék. A wow mmo.

A másik dolog meg, ez még mindig csak béta. Senki nem tudja, milyen lesz a full, így fikázni sem kellene. Majd a teljes játékot lehet, ha megérdemli. De mint tudjuk, a Blizzard még nem csinált rossz játékot.

Köszi a válaszokat hnt és elitehun. A PvP részét azért nem értem, mert ha csak 3 másik társaddal lehetsz egyszerre egy pályán, akkor hol zajlik a PvP?

elitehun
oh, most nézem hogy a jeweler majd tud rakni socketet a cuccokba, vagy ez csak nekem új? 😄
elitehun
oké, ez kicsit erõs megfogalmazás 😄
vannak benne barlangok, pincék amiket random rak bele, és máshova 😊
Mármint úgy értem, hogy még mindig sokan játszanak vele a mai napig.. 😊

#22385-re valaki? Köszi 😊
Random generálódnak a pályák?
Hmm....

1.) Arról szól a játék, hogy max 3 másik társaddal együtt játszol, fejlõdsz, új cuccokat szerzel.

2.) Olyan PvP-t szeretnének, mint WoW-ban. Vannak olyan pletykák, hogy az e-sportot is meg akarják célozni. A skill calculatort elnézve, szerintem simán lehet belõle komoly PvP játék, és nem 1v1, mert rengeteg olyan spell/ability van amivel a kasztok ki tudják egészíteni egymást, akárcsak WoW-ban.

3.) Mindig lesznek új patchek, és 2 kiegészítõt tervez a blizzard. Meg lett mondva, infernon vért fogunk izzadni, olyan nehéz lesz. Ott dobják majd a legtáposabb cuccokat. Ha a diablo2-ben van 10 év, akkor ebben is van.

antgecc
<#nyes><#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

elitehun
1. konkrétan igen. persze van történet is.
2. nem értem a kérdést. egy ilyen játékba eléggé evidens hogy tesznek pvp-t, a korábbi részeiben is volt.
3. igen és nem. mivel a pályák is random generálódnak (van vagy 4-5 verzió a legtöbb részrõl). nem értem hogy érted azt hogy 30-ig tart a normal. de igen, vannak nehézségi szintek amit a játék kezdetekor tudsz beállitani. a nehézségi szinteken kivül van egy inferno nehézségi szint is ami csak a 60-as szintû karaktereknek érhetõ el. itt olyan cuccok eshetnek amik más nehézségen nem, és a szörnyek is 1-el magasabb szintûek mint te (tehát 61-es szintûek). És még ott van a hardcore karakter inditása, ami hogyha meghal törlõdik, és igy a cuccai is amik nála voltak, ezzel növelve az izgalmat. hardcore karakter bármelyik nehézségen inditható, és a bétában is ki lehet próbálni.
meg még ott van az aukciós ház ahol adhatsz/vehetsz fegyvereket meg minden biszbaszt valódi pénzért vagy a játékban aranyért.
Lenne pár egészen kezdõ kérdésem a játékkal kapcsolatban, sosem játszottam még diablóval, de annyira fel van hypeolva, hogy kipróbáltam a bétát:

1.) arról szól a játék, hogy max 3 másik társaddal együtt kijátszod, mint akármelyik másik single player játékot csak itt coop-ra is van lehetõség...?

2.) hogy jön ebben a játékban szóba a PvP?

3.) PvE része ott kimerül, hogy kijátszod a játékot a nehezebb szinteken is? (ha jól tudom 30ig tart a normal, ésígytovább..)

😄

How much can you take,before you snap?

elhuny, elhalálozik, alulról szagolja az ibolyát és Tristamot, porból lett és most porrá (pixellé?) lészen.

Ezután feltámad.

Zan
Tudtok nekem mondani olyan helyet,ahol olyan max. 25k-ért elö lehet rendelni még most a Diablo 3 CE-t?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

antgecc
Ne legyetek már ennyire fanboyok, ne járassátok le magatokat. Nem kell, hogy mindenkinek tetszen a játék. Neki nem jött be, akadt a a gépén, stb.. Szíve-joga. De ez a stílus, facepalm, egy butával kevesebb és igénytelenezés, ez szánalmas gyerekek. Ne legyünk már óvodásak! <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
Amúgy mit történik akkor, ha meghal a karakter?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem 2 órába telt végigmenni a bétán és leölni Leoricot úgy hogy megnéztem majdnem minden elágazást és szobákat. Most csaptam le 5.-re, Barbárral voltam és olyan jó cuccokat dobott (az eddigiekhez képest) nem hittem a szememnek. Kis szinten is tudnak jól kinézni a karakterek, fõleg a Barbár 2db egykezes kaszával 😄 én összecsinálnám magam ha szembejönne velem. Élmény volt úgy végigtolni a bétát hogy közbe Ensiferum szólt alatta, ment is az aprítás 😊 .

De még mindig nem tudtam eldönteni hogy Monkot vagy Barbárt kezdjek.

Hegi90
azta kurva 😄
ez kb az elsõ vicces képek között van, amit még anno a legelsõ gépemre letöltöttem 😄
Amúgy ezt már kurva sok helyen viszont láttam, fõleg mikor még régen menõk voltak ezek az emailben forwardolt vicces ppt-k.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Több órás telepítés után indítanám a játékot, de egy órája megállt a csík az "updated setup files" közben... Be fog engedni még a játék, vagy ez tényleg több óra várakozással jár?
skinnyman
+1
Valaki egyszerûen nem vevõ az igényességre, a paraszt játékoknak is kell legyen egy célközönsége.
Igazából nem is esne jól, ha az ilyen igénytelenek ugyanazzal játszanának mint én 😊

Regards,

most miért sírtok utána? 😄

egy butával kevesebb 😄

How much can you take,before you snap?

jazzy
Nyelvtanilag sem nyújtott "újat"?
Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ezt most komolyan gondoltad? Az a "játék" egy ****** **** ******* ** *************, a nevetséges magyar fordításával együtt. Azért ne hasonlítsuk már a Diablohoz..

Jockey
ja es nekem akad a gepemen, pedig erosen tobb mint kozep kategorias..neha teljesen beall a kepp, bele is szoktam halni..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

mucsácsó
A béta az kb. a véglegesbõl az Act 1 harmada durván - és ezt anno egy kék írta 😛
Jockey
megneztem jatszottam elertem barbarral max szintet, de a drakensang free bongeszos jatekohoz kepest semmiben nem nyujtott szinte ujjat, ami reszemrol eros minusz..
grafikailag sem jott at annyira..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

pluhi
Na ébredeznek az amcsik, rottyan a szeró.
skinnyman
Szerintem inkább számolj 10 órával egy actra és olyan 30-al csak a normal fokozatra, ha nem rohansz végig. Két óra alatt le lehet ölni a csonti királyt (aminek amúgy köze nincs az Act 1 végéhez, szerintem a fele sincs), de ha nem rohansz végig mint az állat, és mondjuk még a történetet is minimális meg akarod érteni és meghallgatod a sztorikat, plusz nem csak a fõ kijelölt úton mész hanem fel is fedezed a helyeket, szerintem legalább 4 óra benne van még ebben a részben is.

Regards,

A Béta az Act 1 legeleje.. Leoric csak egy miniboss/quest/lóf*sz

Mighty
Azt hiszem a legfrissebb van fenn: 2012.0309.43.976

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Jabar
ez nem az egész act1

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Hát akkor az karcsú, mert elvileg 1, másfél óra alatt el lehet jutni az Act 1 végére a bosshoz.
Vagyis ha gyors vagy, 4-5 óra alatt befejezed a játékot. Jó, 6-7, ha nehezebben játszol.

antgecc
lol sry, elfelejtettem írni, hogy a 4. nagypisálós volnék 😊

elég szegényes a bios-a. Van egy sima információs lap nulla állíthatósággal, egy main idõ boot menuk engedélyezése, security menu jelszavak állításához, boot menu es exit. Szoval semmi olyan ami arra vezetne.
Na mindegy majd lesz valami.
Köszönöm

Win7 Ultimate van fent, egyébként tényleg hálózaton játszok.
LOL. Koszi.
coolpet
sracok a karivalasztoig beenged de resumelni mar nemtudok, requested timed out

mar vagy 5x.

valami gaz van meg mindig?

Battletag: coolpet#2467

zzeN
4-et.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Én is most fejeztem be a bétát, lehet tudni hogy a végleges játék hány db. act-ot fog tartalmazni?

TVelvet
még is milyen kép ?😄D
Zan
A jobb klikkeddel😊 !

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Nekem is p35-ds3-as lapom van,de nem annál a résznél kell keresni,ahol húzod a procit. Sok-sok enabled-re,vagy disabled-re tudsz állítani. Azokat is olvasd el.,hogy mi-micsoda. Vagy lehet régi a Win7 rajta..?!

BUta kerdes de hol/hogy tudok targyat azonositani? NPc vagy scroll, kinel?
meglestem, de a biosban nem találok semmit ilyesmit. Nincs olyan opció mint pl a p35-ds3 lapomnál, ahol bele tudok nyúlni a prociba és húzni rajta. Szóval nem tudom hol tudnám megnézni, beállítani.
végigjátszottam a bétát - ezt is meg kellett élnem 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vagyis majd legközelebb megnézem 😄😄