Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Blizzard biztosan kitalál majd valami okosat arra is. 😊
És most azokat nem számolom bele, akik olvasni sem tudnak, és azt hiszik, hogy ennyi az egész játék ami bétában van.
Az a legnagyobb baj szerintem, hogy nagyon sokan a wowhoz hasonlítják a játékot, és hát igen, ahhoz képest nagyon "gagyi" a játékmenet. De nem szabadna összehasonlítani a kettõt, csak azért mert mindkettõ Blizzard játék. A wow mmo.
A másik dolog meg, ez még mindig csak béta. Senki nem tudja, milyen lesz a full, így fikázni sem kellene. Majd a teljes játékot lehet, ha megérdemli. De mint tudjuk, a Blizzard még nem csinált rossz játékot.
vannak benne barlangok, pincék amiket random rak bele, és máshova 😊
Hmm....
2.) Olyan PvP-t szeretnének, mint WoW-ban. Vannak olyan pletykák, hogy az e-sportot is meg akarják célozni. A skill calculatort elnézve, szerintem simán lehet belõle komoly PvP játék, és nem 1v1, mert rengeteg olyan spell/ability van amivel a kasztok ki tudják egészíteni egymást, akárcsak WoW-ban.
3.) Mindig lesznek új patchek, és 2 kiegészítõt tervez a blizzard. Meg lett mondva, infernon vért fogunk izzadni, olyan nehéz lesz. Ott dobják majd a legtáposabb cuccokat. Ha a diablo2-ben van 10 év, akkor ebben is van.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
2. nem értem a kérdést. egy ilyen játékba eléggé evidens hogy tesznek pvp-t, a korábbi részeiben is volt.
3. igen és nem. mivel a pályák is random generálódnak (van vagy 4-5 verzió a legtöbb részrõl). nem értem hogy érted azt hogy 30-ig tart a normal. de igen, vannak nehézségi szintek amit a játék kezdetekor tudsz beállitani. a nehézségi szinteken kivül van egy inferno nehézségi szint is ami csak a 60-as szintû karaktereknek érhetõ el. itt olyan cuccok eshetnek amik más nehézségen nem, és a szörnyek is 1-el magasabb szintûek mint te (tehát 61-es szintûek). És még ott van a hardcore karakter inditása, ami hogyha meghal törlõdik, és igy a cuccai is amik nála voltak, ezzel növelve az izgalmat. hardcore karakter bármelyik nehézségen inditható, és a bétában is ki lehet próbálni.
meg még ott van az aukciós ház ahol adhatsz/vehetsz fegyvereket meg minden biszbaszt valódi pénzért vagy a játékban aranyért.
1.) arról szól a játék, hogy max 3 másik társaddal együtt kijátszod, mint akármelyik másik single player játékot csak itt coop-ra is van lehetõség...?
2.) hogy jön ebben a játékban szóba a PvP?
3.) PvE része ott kimerül, hogy kijátszod a játékot a nehezebb szinteken is? (ha jól tudom 30ig tart a normal, ésígytovább..)
How much can you take,before you snap?
Ezután feltámad.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De még mindig nem tudtam eldönteni hogy Monkot vagy Barbárt kezdjek.
ez kb az elsõ vicces képek között van, amit még anno a legelsõ gépemre letöltöttem 😄
Amúgy ezt már kurva sok helyen viszont láttam, fõleg mikor még régen menõk voltak ezek az emailben forwardolt vicces ppt-k.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valaki egyszerûen nem vevõ az igényességre, a paraszt játékoknak is kell legyen egy célközönsége.
Igazából nem is esne jól, ha az ilyen igénytelenek ugyanazzal játszanának mint én 😊
Regards,
egy butával kevesebb 😄
How much can you take,before you snap?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
grafikailag sem jott at annyira..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Regards,
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Vagyis ha gyors vagy, 4-5 óra alatt befejezed a játékot. Jó, 6-7, ha nehezebben játszol.
Na mindegy majd lesz valami.
mar vagy 5x.
valami gaz van meg mindig?
Battletag: coolpet#2467
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?