Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Kiprobáltam a monkot is és nagyon tetszett de nem jöttem rá, hogy mitöl szerzetes mert inkább nekem sima warriornak tünt, fejszével meg kardal toltam végig a szerzetes meg max a kezeit vagy egy botot használna. Ettöl függetlenül valszeg az elsõ vagy második karim monk lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ÁjjLe BoBBi
félek nincs más megoldás 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

szerintem fagyaszd le magad <#hehe>

How much can you take,before you snap?

ÁjjLe BoBBi
ha bujkálok a topic, képek, ingame videok és maga a játék elõl azzal könnyebb lesz a hátralévõ 23 nap 10óra és 3 percet kibírni? :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jó hát úgy más a dolog, de szerintem akkor sem olyan mint amikor nekiülsz az asztali gépnek és kényelmesen nyomod, bár egér bill lehet, kb olyan mint telefonon internetezni, praktikus, csak hosszú távon, nem olyan kényelmes, de a te esetedbe, ha nincs más akkor jóvan, de azt biztos nem fog olyan szépen menni, például írták valahol, mikor 4-en vannak partyba és tele a képernyõ akkor megakad, csak most nem tudni, hogy ram vagy videokártya, én nem tapasztaltam asztalinál

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

én pl 200kmre dolgozom az otthonomtól, hétvégente járok haza, csak egy szállón vagyok. Nem jobb egy notival lenni, mint egy marha nagy monitort, asztalt, gépet mindent felvinni? Nem divatolásból vettem én sem, csak praktikum. Az meg, hogy ott szeretnék játszani, az én dolgom, ha pedig csak ezen tehetem meg...
http://www.youtube.com/watch?v=dtFgbxUjitA&feature=youtu.be

Diablo III béta Mage-ikus bemutatása.

Ja az fura volt picit hogy hiába volt 720p-ben a felbontás, a karakterke elég nagyok voltak a képernyõn és emellett ez a videóm is youtube-on 480p-re gyengült fura.
Szerintem meg laptopon játszani annál nagyobb marhaság nincsen, egyáltalán nem arra való, de sokaknál divatba jött már

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Pretorian
Ehwhh...na pont az ilyen runok ölik meg számomra a játékot. Ezért szeretek haverokkal játszani, nincs ekkora rush, és élvezem is a játékot nem csak végigszaladok mindenen mint valami õrült. Jó ha mondjuk huszonhatodszorra nyomod már végig coopban a programot akkor megértem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

XenHai
Akkor nem egyedi jelenség megnyugtató.
nekem a sokkal gyengébb asztalimon jobban megy 1920ba mit a notimon. nem értem miért. szóval én sem vagyok elragadtatva...
Az én postomra válaszolt a képpel, mondtam h DH meg Wizard buzis férfiba, erre küldött egy barbárt h ezt sztem miért buzis...nem is értem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fákking fags

XenHai
Szerintem akkor sem oké... laptopon skyrim bf3 wot játszhatóan megy ehhez a szarhoz meg még a procit is húznom kellet.
Pretorian
Nemtom mirõl beszélsz, ez a játék még a szakállvágómon is elfut, kb. olyan szinten van optimalizálva.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

<#eljen> - képhez odatetted a smilet, anélkül mondanám, miért lenne az ?!

ehhhhhhhh na sztem ilyenekkel óvatosan... mert egyrészt félreérhetö, - eléggé megakadt rajta a szemem

elitehun
talán azért mert ki akarják próbálni?
és ja, lehet hogy csak zerinted szar
XenHai
Akkor meg a faszért nem lehet a többit hagyni gamelni...
Csak szerintem borzasztóan szar a játék optimalizáltsága??
antgecc
Eddig se wow-nál, se sc2-nél nem volt ilyen gond, úgyhogy nem hiszem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tuti nem.

Ad1 - Több szerver lesz
Ad2 - Sokkal kevesebben fognak majd játszani. Aki most bézátik, az nem veszi meg a gamét azonnal elsõ nap ez 100000% 😄

jó neked, én kb 30 percet tudtam játszani tegnap 9 óta, pedig folyamatosan próbáltam (hajnalt leszámítva) 😄

How much can you take,before you snap?

Nem tudok belépni a játékba, a 37-es hibaüzenetet írja ki, ami azt jelenti, hogy túl sokan vannak fenn, és nem férek be.
Rendben van, majd még próbálkozom késõbb.

Egy kérdésem van.
Vajon ugyanez lesz, ha megjelenik a teljes játék ?
Nehéz lesz bejelentkezni ?
TVelvet
Ez olyan buzis... / 😄 /

Férfi Wizard meg DH kegyetlen buzis, inkább akkor meek nõi karival.
Red Sonja 😛
Ja, erre az oldalra én is átbillentem...elég impozáns látvány a DH naci nélkül 😄😄😄😄 "singlebe" szórakoztat is, meg jobban tetszik mint egy nagy tirpák harcos.Csak pár játék után, miután bejoinolgattam, kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy egy ilyen csajszival nyomulok a többi male karakter közt 😄😄😄😄 szal, kellemetlen volt 😄 forrónacis,hosszúcombú karakterrel nyomulni..úgyhogy váltottam male monkra, meg male DH-ra 😄😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TVelvet
Hát én még mindig a barbár... Egyszerûen pusztítani akarok... 😄

Elképzelem a jelenetet, annyira durván bepörög a barb, hogy a végén a baltát belebassza a képernyõmbe... 3D !!! 😄

Amúgy nõi karakterekre visszatérve, egyedüli nõ kari, talán a DH, meg a Wizard lehet. Többi offos nõ-be.

Barbár nõt... úristen...
En witch doctort fogok inditani, mar kicsi szinten is hihetetlenul eros.
CalebJoe
én a béta óta ezt látom, nincs olyan hogy ne lenne 1 DH a csapatban
DH
Barbár
Monk
Wizard
WD
Kandurex
jah meg, hogy tetszik a játék eddig -et is,...bár lehet, hogy stress test volta miatt még sokan nem tudták kipróbálni :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

antgecc
Érdekes volna látni, hogy ennyi bétázás után az emberek milyen arányban választanak a klasszok közül. Emlékszem régen wd és monk is nagyon kevés szavazatot kapott, de mostanában nagyon sokan favorizálják õket. Kiírhatnánk egy újabb szavazást.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Az asszony nem panaszkodik.

Troyan
asszem nekem ennyi az open béta hétvégébõl. Lényegében minden karakterrel tudtam játszani egy órát, illetve kinyírni a skeleton kinget minddel.
Mindegyik nagyon tetszik, reméljük május 15-én kevesebb error lesz. De az biztos, hogy amig egy karit fel nem huzok 60-ra addig nem indítok másikat, be kell öltöztetni rendesen a monk ortodox papomat.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Wizard nálam is tuti csaj! 😄

Troyan
nekem a monk-om férfi lesz az biztos. És a demon hunternél is férfin gondolkodom, ugyanúgy elcseszték a futását a csajnak, mint a sacredben. Utálom nézni. Wizzard szebben fut. Az tuti csajszi lesz.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

CalebJoe
Tiszteletbe kell tartani a más beállítottságú embereket is valakinek nem jön be a nõi test ennyi<#law>
na latom meg is van az uj tema 😄

JethroHUN
Röhejes, hát ez benne a poén. <#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elitehun
+1
antgecc
Hát nemtom, nekem egy játék nem arról szól, hogy animált ciciket nézek.

clio1616v
Nekem más...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

elitehun
szerintem meg a játék 90%-ban nem is látod/nézed a karaktert 😄
Carlos
Én meg inkább nézek egy formás nõi segget és szépen animált ciciket, mint egy tahó paraszt harcost.
(a barbárom és a WD pasi de a többi nõi lesz) 😊

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Húúú nem is tudom, általában mi szokott történni telepítés után...?!?! <#wow3>

húúú alig várom 😄
antgecc
Én rosszul vagyok attól, ha egy nõ úgymond kemény. Nekem egy nõ ne harcoljon, mert az valami nyomorultul röhejes. Ezért nincs is female karakterem.

Carlos
Bazi nagy Play gomb, aztán elindul a játék és látod a login screent:

Þór vígi þessi rúnar

csupán puszta kiváncsiságból, ha a 'setup' vagy mi véget 'érne' akkor onnan mi a következõ lépés?
egyszer indulna be...