Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon druvák lesznek a kutyák késõbb, én lvl13mon robbantgatom õket 😄
Mielõtt kipróbáltam, nekem a DH volt a kedvenc, de mostmár szinte biztos, hogy WD-t fogok kezdeni.. Fõleg, hogy megnéztem a skill calculatort. 😊
Mielõtt kipróbáltam, nekem a DH volt a kedvenc, de mostmár szinte biztos, hogy WD-t fogok kezdeni.. Fõleg, hogy megnéztem a skill calculatort. 😊
lol
alpari stilusban irtam? nem
szemelyeskedtem?
nem?
flame/ltem a forumot, mekkora szar ez a jatek?
nem
1 kommentem volt, szoval a stilus meg facepalm meg az egyeb gyerekeas dolgaitok tenyleg mosolyogtato mindamellett hogy titeket minosit..
alpari stilusban irtam? nem
szemelyeskedtem?
nem?
flame/ltem a forumot, mekkora szar ez a jatek?
nem
1 kommentem volt, szoval a stilus meg facepalm meg az egyeb gyerekeas dolgaitok tenyleg mosolyogtato mindamellett hogy titeket minosit..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
na lesz valami ebbõl a .....- ból
Hát a D2 se volt egy húdehosszú játék. Ha egy ráérõs napon reggel nekiültél, akkor késõ estére le is verted diablót ~27-es szint környékén.
Én egy csomószor végigjártam mindent területet, az xp miatt, hogy diablónak 30-as skillel menjek neki. Így már a másnap délelõttömet is elvitte a játék.
Szóval ez alapján negatív véleményt írni a D3 rövidségérõl...
Én egy csomószor végigjártam mindent területet, az xp miatt, hogy diablónak 30-as skillel menjek neki. Így már a másnap délelõttömet is elvitte a játék.
Szóval ez alapján negatív véleményt írni a D3 rövidségérõl...
Raadasul ugy vettem eszre, a kovacs a legjobb cumoit hajlando csak csinalni. Kicsit tulfejlesztettem magamon, uj karakterrel meg mar eleve onnan indult, sz'al szinte semmit nem tudtam hasznalni, amit keszitett volna.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Na végigtoltam WD-vel is. Az elején nagyon nem jött be, de a Firebats megszerzése után keményen aprítós kari lett 😊
Tetszik, hogy aktívan részt vesz a csatában. Vagyis részt kell vennie, ügyesen megcsinálták, hogy a zombikutyák csak falnak jók, a valódi irtást a WD végzi. Nem úgy, mint D2-ben a nekró, hogy csak a csontik után kellett menni, és néha egy átkot elsütni.
SK leölése teljesen más megoldást igényelt, mint a barbárral. Szeretném azt hinni ez alapján, hogy co-op-ban ûberbrutál jól ki fogják egymást egészíteni a különbözõ karik 😄
Cuccokat is craftoltam magamnak, így elsõre jó ötletnek tûnik ez a fícsör.
Tetszik, hogy aktívan részt vesz a csatában. Vagyis részt kell vennie, ügyesen megcsinálták, hogy a zombikutyák csak falnak jók, a valódi irtást a WD végzi. Nem úgy, mint D2-ben a nekró, hogy csak a csontik után kellett menni, és néha egy átkot elsütni.
SK leölése teljesen más megoldást igényelt, mint a barbárral. Szeretném azt hinni ez alapján, hogy co-op-ban ûberbrutál jól ki fogják egymást egészíteni a különbözõ karik 😄
Cuccokat is craftoltam magamnak, így elsõre jó ötletnek tûnik ez a fícsör.
XD
az is lehet hogy teljesen más lesz, csak belerakták a bétába hogy kicsit több tartalma legyen
az is lehet hogy teljesen más lesz, csak belerakták a bétába hogy kicsit több tartalma legyen
Természetesen a fullra gondolta, sorry elég fáradt vagyok...
Szerintem betaba az se lesz ilyen egyszerû... Mert lássuk be az is elég gáz, hogy mennyire hamar tudsz faxa cuccot csinálni. Craft anyagot tudsz szerezni rakással, hát kék cucc tudsz venni boltos csávótól. Diablo 2 be elsõ pályákon örültem volt egy bunkósbotom 😄 meg tudtam venni 2 üveg potiont...
Szerintem nekem 10 óra elmegy majd azzal lesem miket lehet craftingolni, meg hogy, meg mi kell hozzá meg stb 😄😄
kizsibbasztott ???? :ASD:AS😄:AS😄as ez kiszopott akart lenni, nem tudom az honnan jött 😄😄😄😄:
Hát baxki, akkor nem kell megvenni, ha fos, mert rövid azt csókolom 😄😄😄😄
Most mindenki úgy ír, mintha a d2 olyan hû de hosszú lett volna. Ja mikor életembe elõször toltam, akkor jól elvoltam vele hetekig, mert fiatal is voltam meg béna is, meg nem mentek a dolgok elsõre 😄😄 De gyakorlott diablo 2- ként valljuk be a d2 se nagy szám ha a játékórát nézem.
Ha a d3 legalább lesz annyi, akkor bõven jó...
+ szerintem itt se fog minden azonnal menni 😄 Nem hiszem, hogy a full is ilyen lesz mint a béta, hogy csukott szemmel lehet menni meg 1 kizsibbasztott potion megivása nélkül. Ha ilyen lesz, az mondjuk qrva gáz lenne 😄😄
Most mindenki úgy ír, mintha a d2 olyan hû de hosszú lett volna. Ja mikor életembe elõször toltam, akkor jól elvoltam vele hetekig, mert fiatal is voltam meg béna is, meg nem mentek a dolgok elsõre 😄😄 De gyakorlott diablo 2- ként valljuk be a d2 se nagy szám ha a játékórát nézem.
Ha a d3 legalább lesz annyi, akkor bõven jó...
+ szerintem itt se fog minden azonnal menni 😄 Nem hiszem, hogy a full is ilyen lesz mint a béta, hogy csukott szemmel lehet menni meg 1 kizsibbasztott potion megivása nélkül. Ha ilyen lesz, az mondjuk qrva gáz lenne 😄😄
Az elsõ act durván 6 óra, a 2. mondjuk 5 óra a 3. 4 és a 4. 3 óra. tehát kb 15 óra lesz a teljes, de tuti hogy tovább fog tartani, mert nem tudjuk hogy mekkora területek leszenek a következõ actokban. az egy dolog hogy azt gyorsabban végig lehet vinni de azt nem tudjuk hogy hogy értették. lehet hogy úgy értették hogy kevesebb küldetés lesz vagy mittomén
10 óra lófasz... :| Fõleg egy ilyen típusú játéknál... Nekem ne a nehézségi szintek miatt legyen hosszú...
Erre én is emlékszem. Azt mondták, hogy az Act 1 lesz a leghosszabb, utána egyre rövidebb és rövidebb.
én nem szeretem, ha hamar végiglehet futni egy játékon. Jó ez tartalmilag felvan töltve rendesen, de attól nem árt ha hatalams bejárható terület van.
Én sem értem a kirohanásod. 😄
4 act lesz. Szerintem simán lesz olyan hosszú mint a kettõ
hacsak nem hosszabb...
4 act lesz. Szerintem simán lesz olyan hosszú mint a kettõ
hacsak nem hosszabb...
Diablo 2 be se volt hosszú az act 1 nem tudom mit rinyáltok 😄 Qrva gyorsan végig lehetett menni rajta még úgy is, hogy minden sarokba benéztél.. Sõt az annyival fosabb is volt, hogy egymás után következõ pályák mind ugyanolyan volt, meg volt rajtuk egy 2 szintes barlang, azt csókolom. Végén meg volt a katedrális 3-4 pályával.
Szerintem itt rengeteg barlang lesz még + mellékküldik is lesznek tuti, a városba is csomó ajtó nyitva fog lenni szerintem, ahova be lehet majd térni ezt azt csinálni.
Szerintem itt rengeteg barlang lesz még + mellékküldik is lesznek tuti, a városba is csomó ajtó nyitva fog lenni szerintem, ahova be lehet majd térni ezt azt csinálni.
Vao, meg is van hardcore karin az elso rare drop, sima dungeonba egy rare mob-bol.Ime
jaaa köszi 😊 megvan!
(válasz 22417re)
nekem nincs is ilyen mappa :S
Végre nekem is sikerült végigjátszanom a bétát, a karakterek közül a monk és a witch doctor jött be a leginkább. Jól jött ez a lehetõség, most még jobban várom a játékot mint eddig, de azért annyira nem jött be mint hittem.
De igen, de gondolom valami ilyesmi lesz a dolog.
Ez így azért eléggé életképesnek tûnik, fõleg ha tényleg lesz minden ami kell, rating, pvp rewardok, pvp gear.
Én pl. D2ben nem láttam értelmét a pvpnek.
Ez így azért eléggé életképesnek tûnik, fõleg ha tényleg lesz minden ami kell, rating, pvp rewardok, pvp gear.
Én pl. D2ben nem láttam értelmét a pvpnek.
😄
Ez az open beta teszt arra jó volt, hogy én is megvegyem. <#smile>#smile> Meg is rendeltem. <#vigyor>#vigyor>
BattleTAG: Csokis666#2992
BattleTAG: Csokis666#2992
sima mobból esett gyûrû mondjuk nem nagy szám😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a-a. itt a megoldás:
Open task manager and close Agent.exe
Open the Agent.868 Folder
Run Agent.exe inside this folder
Run launcher/installer/downloader AFTER running agent (after console window appears)
Open task manager and close Agent.exe
Open the Agent.868 Folder
Run Agent.exe inside this folder
Run launcher/installer/downloader AFTER running agent (after console window appears)
"Olvasói reagálásra, akiknek megáll a béta telepítése vagy valami hasonló…
Ha az updating setup files megáll, akkor a teendõ: IE –> Eszközök –> Internet beállítások –> Kapcsolatok –> Nincs automatikus tárcsázás."
Nekem alapból így volt beállítva, mégis leáll a frissítés. Lehet a routert kéne lecsatlakoztatnom?
Ha az updating setup files megáll, akkor a teendõ: IE –> Eszközök –> Internet beállítások –> Kapcsolatok –> Nincs automatikus tárcsázás."
Nekem alapból így volt beállítva, mégis leáll a frissítés. Lehet a routert kéne lecsatlakoztatnom?
Ehh azt hittem kis bonus a nehezebb jatekmodert es a kockazatert
érdemes kipróbálni mindkét korábbi részt szerintem, a mai napig élmény velük játszani. személy szerint a d1-et kiegészítõ nélkül ajánlom,a legfrissebb patchel, d2-t loddal, de mindenféle modok nélkül
How much can you take,before you snap?
Nem úgy volt, hogy azért nem kerül bele most pvp, mert kiszedik arenas rendszert és teljesen átdolgozzák?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ööö az nem csak hc kariknak van. mint mondtam több variációja van egy pályának, de ja az tényleg zorall hely 😄
2v2 aréna.
szerintem elég ígéretes.. 😊 (lesz 3v3, 4v4 is)
szerintem elég ígéretes.. 😊 (lesz 3v3, 4v4 is)
érdemes kipróbálnom a korábbi részeket? vagy esetleg csak a másodikat? Illetve a virágbolti verzió megfelelne, ha maximálisan ki akarom élvezni a játék nyújtotta lehetõségeket?
egygyorsbénanoob kérdés. mi az a pvp gear? vagyis gondolom hogy az amiben lehet pvp-zni, de hogy lehet hozzájutni vagy pontosabban mi?
GYerekek hardcore kariknak vannak extra dungeonok, azert ez durva, most talatam weeping hollowba Den of the fallen 2 szintes, 2-3 rare mob. Igy azert mar erdekes a hardcore kari.
Lesznek pvp arénák, mint wowban.
Szerintem mindent arra a mintára fognak csinálni. (Aréna rating, rankok, pvp gear stb.)
Szerintem mindent arra a mintára fognak csinálni. (Aréna rating, rankok, pvp gear stb.)
http://diablo3.hu/2012/04/20/diablo-3-open-beta-hetvege/
Itt van néhány tipikus hibaüzenetre megoldás, nézd meg, hátha segít.
Itt van néhány tipikus hibaüzenetre megoldás, nézd meg, hátha segít.