Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
How, in the wide wide world of sports, is having potentially hundreds of viable skills and the ability to only choose 6 of them, which means billions of possible build combinations, worse than a skill tree where you have one or two correct decisions?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nos,nos most próbáltam kikutatni a diablo-wikin,hogy hány rúnát lehet majd egy idõben használni egy adott skillhez,de sajnos ott még csak feltételezések voltak írva;hogy az esõ pár szinten még csak egyet,aztán késõbb többet is. Nem tudtok errõl valami biztosabb infót?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Sáska: Igazából a dobozzal én is úgy vagyok csak a polcon porosodna... Még van 19 napom eldönteni ráérek végül is 😄...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
karakterek, npck:
fallenek: (😄DDD)
barbár:
barbár #2:
How much can you take,before you snap?
We want PvP to be incredibly challenging and fun, but we want to avoid turning it into a truly competitive leagues/ladders eSport. We just don’t think Diablo gameplay is very conducive for that type of controlled environment where balance is paramount.
That said, we want to develop PvP as an engaging and rewarding system. What we don’t want to do is take a traditional eSports approach to PvP, where balance will become so important to a competitive ranking system that solo and cooperative gameplay feel a bit neutered as a result.
We want your characters to feel totally imba. Then we want you to enter some Arenas, send the scorched remains of other players’ corpses flying, and let the satisfaction wash over you — until your opponents take similar care of your hero, that is.
Eleg sok ember osztja szerintem itt is a koztes velemenyt. A szavazas is leginkabb ezt tamasztja ala, hiszen van jopar 7/8/9-es szavazat, ami leginkabb azt jelenti, hogy bar van benne valami ami nem tetszik, attol meg az osszhatas pozitiv.
En is pl megemlitettem, hogy a skillek hianya furcsa szamomra, de ez nem azt jelenti, hogy ettol minden mas ami baromira tetszik jelentektelenne valna :p Sot, minel tobbet olvasok errol a valtozasrol, annal inkabb biztos vagyok benne en is, hogy ez a helyes lepes. Csak hat ugye amit az ember egyszer megszokott..
In my actual experience (admittedly, with a full build that reflects where the game was in difficulty a month ago), I had to push my demon hunter up to level 32 to get out of Normal, and up to 55 to get out of Nightmare.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
-- kasztokhoz nem illõ fegyverek kézbevétele (pl wizardnál jawelin+shield)
Na igen, dehát ilyenre csinálták ezvan.
Nem tudom engem ezek a dolgok nem zavarnak...Valahogy én hülyébben fogom fel ezt a dolgot...Ha én egy wizard lennék, nem szakadna le a kezem ha megfognék egy javelint vagy akár egy pajzsot(tény, hogy egy staff jobban mutat a kezemben, de hadd fogjam már meg)...
Engem szórakoztat a játék a többi nem érdekel.
Sajnos rengeteg játékot kipróbáltam az utóbbi idõkben ami sokaknak tetszik de számomra nem voltak szórakoztatótak (age of empires online (aoe1-2t imádtam) , crysis förmedvények, world of tanks, witcher 2 stbstb). Hálistennek a diablo3 rögtön megfogott, és még a pajzsos javelines wizardot is elfogadom ezért 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Azt olvastam, hogy "publikus" coop játék lesz csak, bárki beléphet a partyba (talán ebbe bele kell egyeznie a már meglévõ csapatnak, ezt nem tudom), de ha már bent van valaki a játékban, nem lehet kidobni. Vazze, ezt komolyan gondolják?
Az elsõ kettõ, amit írtam, többeknek nem tetszik, nem értem miért nem lehet ezt elfogadni. Ne legyünk már szemellenzõsök. Kötve hiszem, hogy bármelyikõtök is így tervezte volna meg a játékot. Ha nagyon akarták volna, találtak volna más, jobb megoldást a dps kiszámolására. Pl wow. Eddig egyetlen rpg-ben sem láttunk ilyet és ez igencsak szálka jó pár ember szemében. Ettõl persze még egy nagyon jó játékról beszélünk, elnézünk a hiba mellett és boldogan játszunk majd vele.
Már megvan a 4 ember (Antihero, Zan + barátja + én) de ha egyik kiesik/nem lesz akkor szólok, elõtte úgyis felveszlek msnre vagy ilyesmi(ezer éve nem használtam már).
- 05.15-én 12:00-tõl szabadságon lesz, és D3 napot tervez
- a játékot multiban (coop) szeretné kezdeni
- minden videóra, szövegre, leírásra, történetre kíváncsi, ezeket megnézi/elolvassa (és azt a másik játékostól is eltûri)
- az új skill-ek feloldásakor kellõ idõt hajlandó szentelni azok elolvasására / variálására (és azt a másik játékostól is eltûri)
- új (komolyabb) tárgyak felvételekor elbíbelõdik, mit érdemes használni / eladni / alapanyagokra szedni (és azt a másik játékostól is eltûri)
- az összes olyan játékelem felfedezésére idõt szentel, amik folyamatosan elõjönnek az elõrehaladás során (és azt a másik játékostól is eltûri)
- kb. 22:00-ig tud játszani és minden kb. 1,5 óra játszás után hajlandó fél-1 óra szünetet tartani
Összefoglalva, ha multiban akarsz kezdeni, de nem szeretnéd hogy a másik játékos agyonvágja a játékélményt, az 5 éve várt játék felfedezésének örömét, és te is tudod ezt biztosítani nekem, dobj egy privit. Ha ESETLEG többen írnak, benne vagyok akár egy 4 fõs partyban is, bár 2-en lenne az igazi elsõ körben, 3 emberhez igazodni az talán egy késõbbi történet lesz.
de egy darabig biztos. <#rolleyes>#rolleyes>
Úgy látom eléggé 2 véglet van, egyik véglet akinek nagyon tetszik és ha pálcikaemberes lenne a játék hófehér háttérrel akkoris megvenné akármennyiért is, a másik véglet aki a részletekbe köt bele (homályos háttér, minimap, repetatív dolgok, skilltree hiánya), fura, hogy köztes átmenetet nem nagyon látok, pedig valahol ott van az igazság szerintem.
Én igazából nem mérlegeltem, hogy mi a jobb a diablo2ben és mi lesz jobb itt, felraktam a bétát és azt vettem észre hogy nagyon szórakoztat és hasonló játékélmény mint a diablo2nél és ez nekem elég.
Aki összahasonlítgat annak pedig csak annyit mondanék, hogy idén közel nem lesz mégegy ilyen élvezetes játék mint a diablo3 ez 100%...hibái/hiányosságai ellenére sem. Nem beszélve arról, hogy milyen hosszantartó szavatos játék lesz...évekig toljuk majd, és ez a lényeg.
Most ugye jön a 4 napos pihihétvége szépen gyorsan faragódnak majd le a napok.
esküszöm nem emlékszem, hogy valaha is sikerült volna végigjátszanom, pedig nagyon-nagyon-nagyon sokszor megpróbáltam