Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Hát én mit mondjak 18-20-ig enduró túrán vagyok ergo az elsõ DIO3 hétvége kilõve <#idiota> bár semmi pénzért nem hagynám ki eddig kibírtam akkor majd még pár napot kibírok 😛 <#vigyor2><#help>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Amugy erdekes a ket veglet, softcore jatek AHzhat es a sc karik sharelt craft szinten, garantaltan eljut a jatek vegere versus hardcore karakter, nincs RMAH, nincs shared craft, elolrol kell az egeszet es GARANTALTAN meg fog halni csak az a kerdes hogy mikor. Hanyszor es meddig? Ennek ellenere en monkal megyek majd hardcoreba mar a lvl 10es unlocktol kezdve. Fene tudja miert de ez most rohadtul bejott mar a betaban is.
bélanéni
Amúgy ez tényleg jó hír. Mármint az utolsó mondat.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc

"I doubt anyone will be skilled enough to go hardcore with a blank mind (aka not having done a playthrough on SC first) and will live to tell.

Go SC first. Beta deceives you. The rest is epicly hard compared to this."

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Avenger
True, de akkor sem árt egy karakter, amivel akkor is tudok játszani, ha éppen senki sem ér rá. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Troyan
erõsen gondolkodom, hogy csak 16-ára veszek ki szabit, nem 15-re, mert kitudja mikor érkezik a futár és este nem tudom hajnalig tolni, mert 16-án melóba kell menni 😄
Nem értem miért nem adnak nemzetközi szabadnapokat arra a hétre. Simán megérdemli a játék. Na nem fanboykodom 😊

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

SLICK
Na ezt nem tudtam... Már jobban hangzik... Elleszek olyan tárgyak keresésével amik az általam használt skilleket tàpolják...

Count Adyn
Igazából ha a normalt végigjátszottuk akkor már nem annyira számít hogy ki mekkora, ha nagyjából egy környéken mozog mindenki😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

j0nNyKa
igen, az kurvatré :\
én HC játékra rendezkedek be, úgyhogy az SC blacksmith-szel nem is nagyon fogok szerintem foglalkozni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Avenger
Én akkor leszek gondban, ha minden ismerõsöm máskor ér majd rá, és annyi karaktert kell csinálnom, hogy együtt tudjak haladni velük. 😄 De szerintem egy single wizard lesz meg egy coop wiz/dh/monk/barb. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sáska
en is hasonloan tervezem. Altalaban nekem tobb idom jut jatekra, mint azoknak akikkel mar most tudom, hogy jatszani fogok. Lehet, hogy emiatt fogok single-ben eloszor HC karaktert csinalni, es majd normalt coop-ra. Egyedul azt sajnalom, hogy az Artisan nem shared a HC es a normal karik kozott.
Nem tudom, hogy a craft mennyire lesz ido/penz igenyes..

j0nNyKa
nálam ez megoldotta önmagát:
a coop karakterem egy sc DH, a single karakterem egy hc DH 😄

antgecc
Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a mainemmel (elsõnek indított) single toljam vagy co-op... <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TurboX
azt hiszem ez egy fs-os idézet😄

Sir "toka" Wilson apánkat nem bántani, hisz értünk dolgozik😄
jazzy
Nekem egy ideje JW-rõl csak ez a mondat jut eszembe, amikor szakállat növesztett és úgy adott interjút így volt kihírezve: "Jay Wilson nem volt rest királyi tokáját szõrbe foglalni, ezzel tisztelegve belsõ, vad énjének." 😄D Ezen szakadtam 😄
j0nNyKa
szintén zenész - amikor a haverok is ráérnek, mehet a coop karakter, egyébként meg a single

Mydgard
Nem tudom, meg atgondolom. ;D

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

antgecc
Én párhuzamosan fogom tolni a single és a co-op karakterem. Engem nem zavar, hogy késõbb "akasztom ki", mint a többiek és az se zavar, hogy nagyjából egy idõben 2x látom a tartalmat.

Davidus
lesznek tárgyakon +skill modok

V9ykn8_TZL0

j0nNyKa
ezt gyorsan eldöntötték helyetted 😄

bélanéni
nálam is, #23412 sztornó <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Tényleg, most leírtad azt ami engem baromira zavart a Skill-treeben. Ha jól emlékszem, egy-egy feljebb található skill 1-2-es szinten erõsebb volt mint az alsóbb régiókban lévõ 4-5-ös szintû. Mindenki mindig a magasabb szinten elhelyezkedõ skilleket használta.

Carlos
nálam is.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A blizzard jobban tudja mint mi. Nekem tetszik ahogy van.

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
elsõ nekifutás alapból single (ne kelljen már a társamnak várni ha épp valami más dolgom van és nem tudok gép közelbe kerülni és ez fordítva)

ha az egyikünk nagyon lemaradna (itt elsõsorban szintbeli különbségre gondolok irl okok miatt) már nem nyújtana számára akkora élvezetet az elsõ játék

mindenkinek más a ritmusa, valakit ez érdekel valakit az (súrlódási problémák a továbbiakban..) tötyörgés kontra "gyere má' a faszt érdekel mi van oda írva zuzzuk le az agyát!" - ugye..

a második játék viszont tímes lesz egy új karakterrel, akkor már a lore kivesézve, nagyjából mindenki tisztában van a játékmenettel, ill. a karakterek tápolása már jobb csapatban

kb. nálam így néz ki a dolog
SLICK
Ehhez a skill mizériához:

Páran szeretnék a megszokott skill treet viszont látni, van akinek tökéletes ez is (pl nekem is, elvégre az az evidens, hogy egy adott class az összes hozzá tartozó skillt tudja hasznàlni)...
Én esetleg annyival egészítettem volna ki, hogy a skillpontok megmaradtak volna és a számomra fontos skilleket etõsítettem volna... Bár ez a megoldás megint azt hozná magával, hogy egy adott buildet használna mindenki..
Ti mennyire láttok fantáziát ebben?

j0nNyKa
tökéletes példa erre a DH, amivel NEM leszek hajlandó a Hungering Arrowot levenni jobb (igen jobb) gombról 1-es szinttõl kezdve.. 😊
engem azzal az egy spellel megvettek kilóra kb.

Omlás
Pl barbár singeltarget vs cleave sebzés variációk. Ki van azért találva ez a skill rendszer 😉

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

antgecc
És az a szép az egészben, hogy az újabb skillek nem feltétlen erõsebbek, jobbak, hanem más helyzetekre valók, illetve más fajta játékstílust igényelnek, tehát a régiek semmiképp sem rosszabbak.

Huhu na ez az:
"I doubt anyone will be skilled enough to go hardcore with a blank mind (aka not having done a playthrough on SC first) and will live to tell.

Go SC first. Beta deceives you. The rest is epicly hard compared to this."
forras d3forum
antgecc
Hajjajj, ez nagyon kockásan hangzott.

bélanéni
Én tudom garantálni az "emésztgetõs" lassú tempót, csak fordítva igaz-e. Illetve ehhez az kell, hogy egyforma tempót értsünk "lassú" alatt.

bélanéni
Lehet még én is meggondolom magam. <#idiota>
(Eredetileg mindenképp single-ben akartam végigtolni, csak a bétában szerzett single-multi élményeim miatt húzok inkább a multi felé.)

Kandurex
Nekem pont emiatt kizárt az elsõ játék, hogy multiba vigyem, szeretném magam felfedezni a dolgokat! Most totál véletlenül is kimaradhatnak olyan dolgok amik a játék hangulatát emelnék. Pl. az egyik játékos elindul jobbra, ott meg lefut egy frankó animáció, ahogy egy hatalmas monszta kilép az árnyékból egy pillanatra, majd vissza lép a homályba..te ezt már nem fogod látni...és még sorolhatnám, ez szerintem elfogadhatatlan, az elsõ végigjátszás nem lehet multi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Snomag
Ez teljesen korrekt.

Jo, hogy most majd mindig lesz ennyi lehetosege az embernek es nem kell uj karaktert csinalni, hogy kiprobaljon ezt azt :p

bélanéni
Biztos sokat agyaltak rajta, de nem találtak életképes alternatívát. Engem egyáltalán nem zavar, hamar felül lehet majd rajta emelkedni.

Nezegettem a skilleket, mar csak a whizzard maradt ki, es egy erdekes megfigyelesel gazdagodtam, van egy abszolut healer kari, a monk, aki alap tag lesz a hardcore/inferno runokban, es van az abszolut szerencsemalac(!) a barbar, akinek nem csak arra van skillje hogy surubben potyogjanak a health globeok, hanem 2(!) kulon skillje is ami noveli a treasure droppot. Innentol kezdve ez a ket kari garantaltan benne lesz a farm runokban. Szerintem.
wedge31
A fegyver alapu sebzés a wizard és wd esetében oriási nagy marhaság, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bélanéni
Kissé diplomatikus lett, de valahogy meg kellett fogalmazni az elvárásokat <#idiota>

Mi ez valami álláshirdetés? <#nevetes1>
Avenger
Szerintem is több lehet a használható buildek száma a d3 rendszerével. D2-ben igazából egy hamis illúzió volt az elsõ néhány hónap játék után a skill tree.

Smuge
Teljesen más érzés ha dobozos játékod van , nálam döntõ szempont. Ott van a polcon, látod, kézzel fogható. Nem utolsó sorban az nem csak az eszmei értéke növekszik, 15 év múlva sokat fog érni egy becsben tartott példány mivel azt a kiadást már sehol nem tudod megvenni.

j0nNyKa
skillek sokféléségérõl egy post, nagyon frankón összeírta egy példán keresztül

bélanéni
Szerintem minden kombináció életképes, ha nem PvP-zik valaki. Fogalmazzunk úgy hogy helyzetfüggõ, mikor mi az életképes, illetve lehet hogy egy adott "build" gyengébb valamivel, mint egy másik, de valakinek nagyobb "fun" a gyengébbet használni.

j0nNyKa
jogos, amit írsz, DE:
a passzívok megléte, a fegyver alapú sebzés, és a rúnák miatt itt csilliószor több életképes kombináció lesz, mint a kettõben

igazából már 13-as szintig is jópár féle életképes "build" volt minden karakternek

bélanéni
Az komolyan újrajátszási faktor, hogy a skill-fán nem jobbra, inkább most balra megyek a következõ barbárommal? Számomra ez egy kurva nagy idõhúzás, mint élvezetes újrajátszás. A jelenlegi "akárhányszor újrapakolom a skilleket" sokkal jobb, mondhatni életképesebb megoldás a fához képest.

Kandurex
egyébként a reveal oldalon elérte a 60% -ot újabb cucc, Cain egy történetének része, elég rövid, kíváncsi lettem volna a végkifejletre..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
yay, igazam lett, szintén blue post:

Also for reference you finish Normal right around level 30, Nightmare at 50, and Hell at 60.

Snomag
A skill treenel is volt millio kombinacio, csak aztan kiprobalgattak az emberek es lett X db ami tenyleg hasznalhato volt. Ennek az eselye a mostani rendszernel is boven megvan szerintem.

bélanéni
Én már letöltöttem a klienst. Bár szerintem lemezrõl fogom felpakolni, csak vész esetére szedtem le, rossz lesz a DVD stb...