Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
WD <#finom><#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Davidus
mert az õsök hammerével basz bele

V9ykn8_TZL0

Mivel ez is volt vitatéma a fórumon, ezért szeretnék kérni egy ilyesmi szavazást: "Összességében a férfi vagy a nõi karaktereket preferálod jobban?"

TurboX

DH:<#szeret>
Troyan
nem rakjuk be, mert tényleg személyeskedõ lett

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Omlás
És mi lesz még itt majd megjelenéskor, akkor sem lesz több érdemleges komment legalábbis az elsõ pár napban 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

mucsácsó
Látom már többen is írták, de ahogy olvastam, bennem is az jött elõ, hogy ezt így egy az egyben kirakni, és kb lezárni a topicot 14-15.-éig, mert igazából csak errõl meg a nyavajgás, illetve a kõkemény offolás néha... 😄 jó, pörög a topic...és? nem túl sok a rendes komment sajnos (akinek nem inge... 😉)
Jabar
Megértem én hogy van aki már remegve várja, én is várom, mindazon dolgok ellenére ami nekem nem tetszik, viszont azért enyhény paraszt módon írogattad össze a negatívumokat.
Azért mert van akinek nem minden tetszik attól nem kellene mindent egybõr így kiforgatni.
Na mindegy, megyek aludni, jó éjt!

"Jabar sa bu eeda murishani!"

a fele ilyen 😊 poénnak elmegy.A mini map engem konkrétan idegesít, h nem lehet eltüntetni, a "nagy" map megint idegel, hogy közben nem tudok menni..2 részen (15 éven) át másképp volt..erre most elqrják 😄 (ezt is).
A minimap oké amúgy, ezt kellene halványabban, és tabbal kapcsolhatóvá tenni.De mind1 is.Ez má így marad 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

lehet <#hamm> nekem, amúgy a dió1-ben lévõ könyves megoldás tetszett legjobban 😊 az tiszta fun volt, mindig vártam, hogy mi esik ki 😄 fölösleges magyarázatokba nem mennék bele.Egy fantasy játéknál meg azt csinálnak, amit akarnak 😊 a véleményem szubjektív, ahogy az a komment is szubjektív.Nehéz lenne érdemben errõl vitázni, avagy nem vitázni, csak beszélgetni 😄

Troyan
ez nem mind az én véleményem, ha visszaolvas az ember ezekrõl ment a meddõ vita 6 oldalon keresztül, csak összefoglaltam. lehet pár helyen személyes lett, azt ki lehet venni.

jazzy
- ja, hogy te a mapet szeretnéd folyamatosan nézni miközben szebbnél szebb skilleket sütsz el, mert a minimap nem elég? szerintem el kellene gondolkodni egy gps beszerzésén, hogy kitalálj a wc-re egyedül

Egyedül ezzel nem értek egyet. Az átlátszó teljes képernyõt map mellett ami kb csak vonalakból állt mindent tökéletesen láttam és nagyon szerettem. Valakinek elég a minimap, én már bétában is ütöttem a mapot 2 másodpercenként, mert úgy szeretem. Köszönöm gpsre nincs szükségem a wcre menetelhez, ez egy hülye mondat lett.

Többi igaz.
j0nNyKa
nézd, szerepelt a hozzászólásában a nettó szó, tehát neki van igaza, te meg bazd meg az egered 😄D

holnap melóból megcsinálom, be lesz rakva bannerba, ha másra nem, poénnak 😊

Troyan
szerintem rendjén van, hogy nem csatabárdal használja a monk a Way of the Hundred Fists nevû skilljét, de lehet túl fanboy vagyok, de nem flamelek többet, mert lemaradok a d3 egeremrõl...

A fele nettó csacsiság. Mind a 2 oldalról 😄 de ez a legnagyobb lol "Ez így van rendjén" és így elképzelem az agyhalott, "blizz hipnózisban" nyálcsorgatva elõre bóbiskoló vérfanboyt <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Nagyon jó összefoglaló, egyetértek!

Minden pozitív álláspontoddal egyetértek 😉 , akinek nem tetszik menjen Street Fighter-ezni a plázába...

j0nNyKa
ki kéne neki találni valami jó helyet mindhárom skinben, és berakom eskü 😊

Troyan
be kéne rakni bannerbe, hogy ezeken a kérdéseken ne legyen 400 hsz-en keresztül tartó értelmetlen vita megint, amikor kiveséztük ötvenszer és ez kb a konklúzió 😄

nem szeretnék lemaradni egy "d3 egér ingyen odaadom csak lájkoljá fészbukon linkrõl" ezmiatt

Omlás
<#idiota> Még itt sincs a nyár de te már napszúrást kaptál ? Vagy m vitt rá eme szép eszmefuttatásra 😉 ? <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
nem kell rákontrázni a kollégára, õ legalább okos dolgokat írt 😊

berlinboy6329
Negatív
- xar wow-os chatablak

Pozitív
- D2-ben nem is volt, csak bal felül megjelent a szöveg. Három sor után eltûnt és sose nem jött elõ

Igen,az tényleg pozitív,h nem volt.Legalább szépen kifért a szöveg öles betûkkel,el tudtam olvasni..Chat history meg SC2-ben is van,nem hiszem,h nehéz lett volna beletenni.

#18 Homályos a grafika

Negatív
- nem éles a háttér

Pozitív
- teljesen egyénfüggõ ez is. Valakinek bejön valakinek nem. Max akinek nem, nem veszi meg a játékot.

Vagy csak leszedi a darkd3 modot..Van benne élesítés,meg színváltoztatás..Nekem az volt fent és fasza volt,bár a kék itemek szövege picit nehezebben olvasható.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Troyan
ezt gondoltam betenni. (hu bakker ez sok lett 😄D )

Troyan
Állandó beszédtémák a béta után:

#1 Nem class-hoz való fegyverek használata

Negatív
- WD egy böszöm nagy kétkezes baltával rohangál amely meghatározza a köpõcsöves sebzését, ami totál hülyén néz ki és ezmiatt nem is veszem meg a játékot, hanem éhségsztrájkot kezdek a blizz fõhadiszállása elõtt

Pozitív
- A fegyver alapú skill sebzést azért hozták be, hogy mindegy egyes skillt tudd használni a végjátékban is. Ne legyen egy skillre kihegyezve a karakter mint D2 esetében, ahol a synergyk még tovább ebbe a vonalba nyomták a játékosokat.
- Lehet bétában olyan fegyók estek neked amelyekkel nagyobb sebzést értél el mint pld a WD-nél egy tõrrel, de valójában a classokhoz tartozó fegyverek a classokat erõsítõ statokkal fognak rendelkezni. Lehet, hogy egy kétkezes bárd nagyobb raw dps-el fog rendelkezni, mint egy tõr, de nem lesz rajta pld + INT amivel viszont a WD sebzése jobban megnõ. Ezzel fogják azt elérni, hogy class specifikus fegyókat használjunk, de ha azt szeretnénk, hogy a kannibálunk böszöm baltával szaladgáljon, megadják a lehetõséget.

-&-

#2 Skillek esetében nem a fegyvert használja a karakter

Negatív
- miazhogy a monkom, nem használja a botját amit a kezébe adtam?

Pozitív
- használhatja a botját a monkod, ha azt állítod be skilleknél. Ez így volt a D2 esetében is. De egy meghatározott skill animációja adott dolog, nem lehet minden fegyverre customizálni, nem beszélve már így is a rúnákról amelyek további animációkat követelnek. Vannak skillek amelyek igenis használják a fegyvert, pld barbár támadásai, de vannak olyanok, melyekhez nem kellenek. Ez így van rendjén.
- ha valakit továbbra is zavar a dolog, akkor tegyen a monkjára fist fegyvereket, ahol teljesen át fog jönni a zúzda érzés

-&-

#3 Stat pontokat nem lehet elosztani

Negatív
- nem tudom egyénre szabni a karakterem, mert automatikus kapja a stat pontokat

Pozitív
- ez egyszerûsítésnek tûnhet a D2 után és valószínûleg ez a felháborodás oka, de valljuk be õszintén, kinek hiányzik, hogy nem tudok használni egy fegyót, mert nincs elég str-em?
- igen elveszik a lehetõséget, hogy csinálhass egy glass canon wizardot, full intre pakolva és semmi vitality, de ezek már olyan szintû szõrszálhasogatások, hogy ebben az esetben igazán megengedhetjük a Blizzardnak, hogy mutassanak egy újat és nézzük meg beválik e.

-&-

#4 Nincs skilltree

Negatív
- miazhogy maguktól jönnek a skillek és nem kell trainerhez mennem, vagy skill fát hasogatnom?
- így mostmá nem kell felhúznom újra 90-re a paladinomat, hát micsoda csoriság má, hogy ennyi bálrunró kimaradok???

Pozitív
- hál a jó istennek
- karaktereddel bármelyik skillt használhatod. Egyszerû és nagyszerû. Nem kell a kedvenc karidat kidobnod a gecába, ha a kövi peccsel lenerfelik a kedvenc buildedet.
- mivel van cooldown és addig nem változtathatod a beállításodat, ezért sem pvpben sem pve-ben nem lesz overpowered. egyszerûen csak adaptálódsz a környezethez és kész. Ez igazán elvárható egy 90-es paladintól.

-&-

#5 RMAH

Negatív
- vér pistike megfogja venni a fullos geart és szétkapja a számat pvp-ben

Pozitív
- vér pistike eddig is megtehette ezt, és még dupeolhatott is magának annyi mindent amit akart, rommá téve a battlenetet, így legalább blizz által ellenõrzött környezetben teszi

-&-

#6 Normál tök könnyû

Negatív
- egy pillanat alatt lecsaptam a skeleton kinget bétába

Pozitív
- ez béta, köze sincs a végleges játékhoz, mellesleg D2-ben a normált is végig lehetett tolni félkézzel hulla részegen. Max Duriel volt necces ha nagyon korán mentél. Nincs ezzel semmi gond. Fogd fel mint egy tutorialt.

-&-

#7 Nincs elég vér

Negatív
- bétában nem nagyon folyt a vér, pedig vártam

Pozitív
- személyes véleményem, hogy a zombik és csontik miatt, amelyekbõl kevés piros vér szokott általában folyni. Spotlight videók televannak olyan részekkel, ahol egy böszöm démon 1 tizedmásodperc alatt elkapja az ebolát és szerveivel együtt egy véres moslékká esik össze

-&-

#8 Nem elég darkos

Negatív
- ennél sokkal darkosabbnak kéne lennie

Pozitív
- ez egyéni megítélés kérdése, mindenki döntse el maga, mennyire állítja be a Gamma csúszkáját.

-&-

#9 Nincs pvp

Negatív
- nincs pvp

Pozitív
- de lesz
- elõször megnézik, hogy muzsikálnak a karik, kicsit belelendülünk, ismerkedünk, nekik adunk idõt balanszolni, hogy ne félkészen adják ki a pvp lehetõséget. Inkább ez a megoldás mint még fél évet várni erre a cseszett játékra. 😄
-&-

#10 Xar a chatablak

Negatív
- xar wow-os chatablak

Pozitív
- D2-ben nem is volt, csak bal felül megjelent a szöveg. Három sor után eltûnt és sose nem jött elõ

-&-

#11 Bejönnek a játékomba hívás nélkül

Negatív
- játszom, erre hívás nélkül bejönnek az én játékomba

Pozitív
- kapcsold ki a quick join lehetõségét

-&-

#12 Nem tudok mozogni ha a map elõl van

Negatív
- ha a map meg van nyitva akkor nem megy a karakter

Pozitív
- de igenis megy. egészen addig a pontig ahol az egered az utolsó parancsot adta amikor megnyomtad a mapet. Ha megnézted hol vagy és kinyomod a mapet akkor megállás nélkül fut tovább
- ja, hogy te a mapet szeretnéd folyamatosan nézni miközben szebbnél szebb skilleket sütsz el, mert a minimap nem elég? szerintem el kellene gondolkodni egy gps beszerzésén, hogy kitalálj a wc-re egyedül

-&-

#13 Lapos a story és a párbeszédek

Negatív
- bétában totál xar volt a story meg a párbeszédek

Pozitív
- ez egy béta, ahol a játékot tesztelik. Miért kellene az egész storyt ellõni elõre? Majd szidjuk õket ha kijön és xar lesz a véglegesben is.

-&-

#14 Kell a net a játékhoz

Negatív
- ha nincs netem nem tok játszani

Pozitív
- sajnos ez lassan már egy kötelezõ opció lesz, hogy a kiadók elkerülhessék a warezolást, dupeolást és minden egyéb dolgot ami tönkreteheti a te játékélményedet
- reméljük felkészülnek a startra és megfelelõ számú szerverrel nem lesz gond az indulás

-&-

#15 Rövid lesz a játékidõ

Negatív
- egy óra alatt megvolt a skeleton king

Pozitív
- béta alapján teljesen felesleges számolgatni mennyi idõt fog elvenni, hogy eljuss az utolsó act végére. Majd meglátjuk.

-&-

#16 Armorok és fegyverek nem elég ötletesek

Negatív
- nem tetszenek az armorok

Pozitív
- béta alapján nehéz ezt megítélni, illetve a bemutatott screenshotok és videók valószínûleg nem tartalmaztak mindent. Ez teljesen egyénfüggõ, valakinek bejön valakinek nem. Max akinek nem, nem veszi meg a játékot.
-&-

#17 Nincs karakter testreszabás

Negatív
- Nem tudok dinnyefejet csinálni a karinak mint az Aion-ba

Pozitív
- D2-ben sem volt lehetõség, és mivel a tényleges játék során ezek a custom opciók, csak pár pixelt fognak meghatározni a képbõl, teljesen fölösleges még ezzel is terhelni a gépünket és a szervereket.

-&-

#18 Homályos a grafika

Negatív
- nem éles a háttér

Pozitív
- teljesen egyénfüggõ ez is. Valakinek bejön valakinek nem. Max akinek nem, nem veszi meg a játékot.

-&-

#19 Lagos, erroros totál szar az egész

Negatív
- open beta idején nem engedett be és totál laggos volt

Pozitív
- az open beta event stress teszt volt, minden más esetben nem volt probléma a joinolással. Egyébként is ez béta verzió, amitõl ne várjunk el túl sokat. Fõleg úgy nem, hogy egyesek öltek volna egy kulcsért. 😄

-&-

#20 Karakter kinézetek

Negatív
- barbár nõcivel nem találkoznék egy sötét sikátorban, de még világosban sem

Pozitív
- Egyénfüggõ, hogy kinek mi tetszik és mi nem. Ha valamelyik nem tetszik, van 4 másik amelyikbõl választhatsz.

-&-

#21 Classok nem teljesen ugyanazok mint a D2-ben

Negatív
- hol a necróm?

Pozitív
- itt is csak azt lehet mondani, engedjük, hogy a Blizzard mutasson nekünk újat. Nézzük meg, játszunk vele és úgy döntsünk. Ezek a srácok nem egy két óra brainstorming után döntötték el mit kínálnak nekünk. Sokan béta idején olyan classokat szerettek meg amelyet legutoljára próbáltak volna ki

elitehun
telefon és hivd fel õket 😄
HeadHunter86
Van most valakinek szabad Betaja. Witch Doktort még nem próbáltam ki és nagyon szeretném 😊

Hát remélem marad az elõrendelõknél a 11,9K.... Anno már emelték akkor engem felhívtak közölni, hogy drágábbért tudják adni, hogy így is fenntartom - e az elõrendelést. Remélem 2x nem játsszák ezt el, mert akkor bekaphatják...

Carmang
Csávók, aki a progame-ben rendelte elõ, az kapott BIZTOS infót, hogy a rendeléskor érvényes áron veheti meg a játékot?
Mert tegnapról mára felment 11,9k-ról 12,4k-ra a websopos ára.

Írta nem mondta...<#banplz>

Nem mondod? <#zavart1>

elitehun
hoppá, DH-val 2 cuccot craftoltam, az egyik +7 dexterity a másik +11 😄
#23360 😄

esgerus
"mé van fegyver a kezébe ,ha nem azt használja" .ennyi.

ProGabe
400 új üzenet? van közte valami értelmes is? valaki foglalja össze pls! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

j0nNyKa
én berakom ha összeszeded

TVelvet
*azégvilágonsemmi
kösz, valahogy gondoltam 😄

How much can you take,before you snap?

Troyan
szerintem össze kéne szedni ezeket az újra meg újra elõkerülõ témákat és berakni az érveket ellenérveket egy faq szerûségbe és egy gombot tenni a bannerbe, hogy ne zápuljunk meg május 15 ig. és csak annyit válaszolni, kéretik a fenti linkre kattyintani. szivesen összeszedem, ha berakjátok.

Tatyla
ez 4 szó <#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Egy szóval: az ég világon semmi.

mi történt,hogy 1 nap alatt 400 új hsz?

How much can you take,before you snap?

Sáska
hm, ma este megnezem, thx.

Tatyla
a bétában is meg lehetett csinálni hogy nem tudjanak be menni hozzád van az optionsban is egy ilyen a socialnál plusz ha magadat elfoglaltra raktad a kis fülnél akkor se tudott senki bemenni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jabar
Már akkor röhögtem amikor rányomtam a mehetre :p

j0nNyKa
nem taléálok, vagymi! 😄

amúgy abban igazad van, hogy dio2-t én is úgy toltam végig, hogy a map be volt pakolva középre, de a 3-ban tökre elég a minimap, meg se nyitom soha a nagy mapot

.. mondjuk az act2 sivatagjaiban lehet át fogom gondolni ezt a dolgot, meglátjuk ..

FELTÁMADOTT a TENGER... A FLÉMEK TENGERE!!!
Jabar
Már vártam mikor fogsz belekötni a helyesírásba ha épp mást nem taléálsz!!! 😄D

A map meg akkor is szar, kérem vissza a d2-es map-ot :p

j0nNyKa
a mindig rövid i, a mapnak meg semmi baja, mert van minimap 😛

Jabar
"elképzelem a programozókat blizzéknél, ahogy sírva röhögnek az olyan hülyéken, akiknek a legnagyobb bajuk, hogy a monk a puszta kézre alapuló varázs ütéseit nem fegyverrel üti"
Miért hoztok fel egy olyan témát (beszélgetés arról kinek mi tetszett/nem tetszett) ha utánna lehülyéztek valakit akinek kicsit is más a véleménye.

Amúgy meg nekem még mindíg a map a legnagyobb bajom, az életet meg ne keverjük bele... :p

SLICK
Annyira én sem vagyok elvetemült, hogy majd a Monk ütõs, rúgós skilljeit kérdõjezelezm meg hogy miért karddal csinálja ezeket... Nem is arról volt szó...