Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Azért mert van akinek nem minden tetszik attól nem kellene mindent egybõr így kiforgatni.
Na mindegy, megyek aludni, jó éjt!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
A minimap oké amúgy, ezt kellene halványabban, és tabbal kapcsolhatóvá tenni.De mind1 is.Ez má így marad 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Egyedül ezzel nem értek egyet. Az átlátszó teljes képernyõt map mellett ami kb csak vonalakból állt mindent tökéletesen láttam és nagyon szerettem. Valakinek elég a minimap, én már bétában is ütöttem a mapot 2 másodpercenként, mert úgy szeretem. Köszönöm gpsre nincs szükségem a wcre menetelhez, ez egy hülye mondat lett.
Többi igaz.
holnap melóból megcsinálom, be lesz rakva bannerba, ha másra nem, poénnak 😊
nem szeretnék lemaradni egy "d3 egér ingyen odaadom csak lájkoljá fészbukon linkrõl" ezmiatt
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
- xar wow-os chatablak
Pozitív
- D2-ben nem is volt, csak bal felül megjelent a szöveg. Három sor után eltûnt és sose nem jött elõ
Igen,az tényleg pozitív,h nem volt.Legalább szépen kifért a szöveg öles betûkkel,el tudtam olvasni..Chat history meg SC2-ben is van,nem hiszem,h nehéz lett volna beletenni.
#18 Homályos a grafika
Negatív
- nem éles a háttér
Pozitív
- teljesen egyénfüggõ ez is. Valakinek bejön valakinek nem. Max akinek nem, nem veszi meg a játékot.
Vagy csak leszedi a darkd3 modot..Van benne élesítés,meg színváltoztatás..Nekem az volt fent és fasza volt,bár a kék itemek szövege picit nehezebben olvasható.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
#1 Nem class-hoz való fegyverek használata
Negatív
- WD egy böszöm nagy kétkezes baltával rohangál amely meghatározza a köpõcsöves sebzését, ami totál hülyén néz ki és ezmiatt nem is veszem meg a játékot, hanem éhségsztrájkot kezdek a blizz fõhadiszállása elõtt
Pozitív
- A fegyver alapú skill sebzést azért hozták be, hogy mindegy egyes skillt tudd használni a végjátékban is. Ne legyen egy skillre kihegyezve a karakter mint D2 esetében, ahol a synergyk még tovább ebbe a vonalba nyomták a játékosokat.
- Lehet bétában olyan fegyók estek neked amelyekkel nagyobb sebzést értél el mint pld a WD-nél egy tõrrel, de valójában a classokhoz tartozó fegyverek a classokat erõsítõ statokkal fognak rendelkezni. Lehet, hogy egy kétkezes bárd nagyobb raw dps-el fog rendelkezni, mint egy tõr, de nem lesz rajta pld + INT amivel viszont a WD sebzése jobban megnõ. Ezzel fogják azt elérni, hogy class specifikus fegyókat használjunk, de ha azt szeretnénk, hogy a kannibálunk böszöm baltával szaladgáljon, megadják a lehetõséget.
-&-
#2 Skillek esetében nem a fegyvert használja a karakter
Negatív
- miazhogy a monkom, nem használja a botját amit a kezébe adtam?
Pozitív
- használhatja a botját a monkod, ha azt állítod be skilleknél. Ez így volt a D2 esetében is. De egy meghatározott skill animációja adott dolog, nem lehet minden fegyverre customizálni, nem beszélve már így is a rúnákról amelyek további animációkat követelnek. Vannak skillek amelyek igenis használják a fegyvert, pld barbár támadásai, de vannak olyanok, melyekhez nem kellenek. Ez így van rendjén.
- ha valakit továbbra is zavar a dolog, akkor tegyen a monkjára fist fegyvereket, ahol teljesen át fog jönni a zúzda érzés
-&-
#3 Stat pontokat nem lehet elosztani
Negatív
- nem tudom egyénre szabni a karakterem, mert automatikus kapja a stat pontokat
Pozitív
- ez egyszerûsítésnek tûnhet a D2 után és valószínûleg ez a felháborodás oka, de valljuk be õszintén, kinek hiányzik, hogy nem tudok használni egy fegyót, mert nincs elég str-em?
- igen elveszik a lehetõséget, hogy csinálhass egy glass canon wizardot, full intre pakolva és semmi vitality, de ezek már olyan szintû szõrszálhasogatások, hogy ebben az esetben igazán megengedhetjük a Blizzardnak, hogy mutassanak egy újat és nézzük meg beválik e.
-&-
#4 Nincs skilltree
Negatív
- miazhogy maguktól jönnek a skillek és nem kell trainerhez mennem, vagy skill fát hasogatnom?
- így mostmá nem kell felhúznom újra 90-re a paladinomat, hát micsoda csoriság má, hogy ennyi bálrunró kimaradok???
Pozitív
- hál a jó istennek
- karaktereddel bármelyik skillt használhatod. Egyszerû és nagyszerû. Nem kell a kedvenc karidat kidobnod a gecába, ha a kövi peccsel lenerfelik a kedvenc buildedet.
- mivel van cooldown és addig nem változtathatod a beállításodat, ezért sem pvpben sem pve-ben nem lesz overpowered. egyszerûen csak adaptálódsz a környezethez és kész. Ez igazán elvárható egy 90-es paladintól.
-&-
#5 RMAH
Negatív
- vér pistike megfogja venni a fullos geart és szétkapja a számat pvp-ben
Pozitív
- vér pistike eddig is megtehette ezt, és még dupeolhatott is magának annyi mindent amit akart, rommá téve a battlenetet, így legalább blizz által ellenõrzött környezetben teszi
-&-
#6 Normál tök könnyû
Negatív
- egy pillanat alatt lecsaptam a skeleton kinget bétába
Pozitív
- ez béta, köze sincs a végleges játékhoz, mellesleg D2-ben a normált is végig lehetett tolni félkézzel hulla részegen. Max Duriel volt necces ha nagyon korán mentél. Nincs ezzel semmi gond. Fogd fel mint egy tutorialt.
-&-
#7 Nincs elég vér
Negatív
- bétában nem nagyon folyt a vér, pedig vártam
Pozitív
- személyes véleményem, hogy a zombik és csontik miatt, amelyekbõl kevés piros vér szokott általában folyni. Spotlight videók televannak olyan részekkel, ahol egy böszöm démon 1 tizedmásodperc alatt elkapja az ebolát és szerveivel együtt egy véres moslékká esik össze
-&-
#8 Nem elég darkos
Negatív
- ennél sokkal darkosabbnak kéne lennie
Pozitív
- ez egyéni megítélés kérdése, mindenki döntse el maga, mennyire állítja be a Gamma csúszkáját.
-&-
#9 Nincs pvp
Negatív
- nincs pvp
Pozitív
- de lesz
- elõször megnézik, hogy muzsikálnak a karik, kicsit belelendülünk, ismerkedünk, nekik adunk idõt balanszolni, hogy ne félkészen adják ki a pvp lehetõséget. Inkább ez a megoldás mint még fél évet várni erre a cseszett játékra. 😄
-&-
#10 Xar a chatablak
Negatív
- xar wow-os chatablak
Pozitív
- D2-ben nem is volt, csak bal felül megjelent a szöveg. Három sor után eltûnt és sose nem jött elõ
-&-
#11 Bejönnek a játékomba hívás nélkül
Negatív
- játszom, erre hívás nélkül bejönnek az én játékomba
Pozitív
- kapcsold ki a quick join lehetõségét
-&-
#12 Nem tudok mozogni ha a map elõl van
Negatív
- ha a map meg van nyitva akkor nem megy a karakter
Pozitív
- de igenis megy. egészen addig a pontig ahol az egered az utolsó parancsot adta amikor megnyomtad a mapet. Ha megnézted hol vagy és kinyomod a mapet akkor megállás nélkül fut tovább
- ja, hogy te a mapet szeretnéd folyamatosan nézni miközben szebbnél szebb skilleket sütsz el, mert a minimap nem elég? szerintem el kellene gondolkodni egy gps beszerzésén, hogy kitalálj a wc-re egyedül
-&-
#13 Lapos a story és a párbeszédek
Negatív
- bétában totál xar volt a story meg a párbeszédek
Pozitív
- ez egy béta, ahol a játékot tesztelik. Miért kellene az egész storyt ellõni elõre? Majd szidjuk õket ha kijön és xar lesz a véglegesben is.
-&-
#14 Kell a net a játékhoz
Negatív
- ha nincs netem nem tok játszani
Pozitív
- sajnos ez lassan már egy kötelezõ opció lesz, hogy a kiadók elkerülhessék a warezolást, dupeolást és minden egyéb dolgot ami tönkreteheti a te játékélményedet
- reméljük felkészülnek a startra és megfelelõ számú szerverrel nem lesz gond az indulás
-&-
#15 Rövid lesz a játékidõ
Negatív
- egy óra alatt megvolt a skeleton king
Pozitív
- béta alapján teljesen felesleges számolgatni mennyi idõt fog elvenni, hogy eljuss az utolsó act végére. Majd meglátjuk.
-&-
#16 Armorok és fegyverek nem elég ötletesek
Negatív
- nem tetszenek az armorok
Pozitív
- béta alapján nehéz ezt megítélni, illetve a bemutatott screenshotok és videók valószínûleg nem tartalmaztak mindent. Ez teljesen egyénfüggõ, valakinek bejön valakinek nem. Max akinek nem, nem veszi meg a játékot.
-&-
#17 Nincs karakter testreszabás
Negatív
- Nem tudok dinnyefejet csinálni a karinak mint az Aion-ba
Pozitív
- D2-ben sem volt lehetõség, és mivel a tényleges játék során ezek a custom opciók, csak pár pixelt fognak meghatározni a képbõl, teljesen fölösleges még ezzel is terhelni a gépünket és a szervereket.
-&-
#18 Homályos a grafika
Negatív
- nem éles a háttér
Pozitív
- teljesen egyénfüggõ ez is. Valakinek bejön valakinek nem. Max akinek nem, nem veszi meg a játékot.
-&-
#19 Lagos, erroros totál szar az egész
Negatív
- open beta idején nem engedett be és totál laggos volt
Pozitív
- az open beta event stress teszt volt, minden más esetben nem volt probléma a joinolással. Egyébként is ez béta verzió, amitõl ne várjunk el túl sokat. Fõleg úgy nem, hogy egyesek öltek volna egy kulcsért. 😄
-&-
#20 Karakter kinézetek
Negatív
- barbár nõcivel nem találkoznék egy sötét sikátorban, de még világosban sem
Pozitív
- Egyénfüggõ, hogy kinek mi tetszik és mi nem. Ha valamelyik nem tetszik, van 4 másik amelyikbõl választhatsz.
-&-
#21 Classok nem teljesen ugyanazok mint a D2-ben
Negatív
- hol a necróm?
Pozitív
- itt is csak azt lehet mondani, engedjük, hogy a Blizzard mutasson nekünk újat. Nézzük meg, játszunk vele és úgy döntsünk. Ezek a srácok nem egy két óra brainstorming után döntötték el mit kínálnak nekünk. Sokan béta idején olyan classokat szerettek meg amelyet legutoljára próbáltak volna ki
Mert tegnapról mára felment 11,9k-ról 12,4k-ra a websopos ára.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
How much can you take,before you snap?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
How much can you take,before you snap?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amúgy abban igazad van, hogy dio2-t én is úgy toltam végig, hogy a map be volt pakolva középre, de a 3-ban tökre elég a minimap, meg se nyitom soha a nagy mapot
.. mondjuk az act2 sivatagjaiban lehet át fogom gondolni ezt a dolgot, meglátjuk ..
A map meg akkor is szar, kérem vissza a d2-es map-ot :p
Miért hoztok fel egy olyan témát (beszélgetés arról kinek mi tetszett/nem tetszett) ha utánna lehülyéztek valakit akinek kicsit is más a véleménye.
Amúgy meg nekem még mindíg a map a legnagyobb bajom, az életet meg ne keverjük bele... :p