78989
  • lwb
    Remélem ennél eredetibb lesz azért a sztori folytatása

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Diablo 1-ben ugye Albrecht herceget szállja meg Diablo. Diablo 2 meg a D1 hősét, D3-ban meg ugye Leah-t.

Jó lenne, ha itt valami más lenne a plot, mert kb mindenkinek ez jár a fejében a játék végén Neyrelle-t elnézve.
  • hawkie22
    Mivel minimum két DLC lesz, így a fene tudja, lehet, megjátszák. :)
  • lwb

Ezt ellőtték már a 3-ban Leah-val. Ennyire csak nem ötletszegények.
  • undY1ng #78612
    Mégtöbb pész jöhet ha DLC-be pakolják Diót. Van egy sanda gyanú, hogy Neyrelle lesz a következő áldozat (ha már Mephisto ilyen kitartóan követi és velünk nem járt sikerrel).
  • lwb
    Főszál befjezve. Teljesen rendben volt a játék. Lightning sorc build, normal.

Ez az első Diablo játék, amiben nincs Diablo ... Az immortalt nem tudom, azt sose próbáltam, de a fő sorozatban mindben volt Diablo eddig:
    - D1: nyilván
    - D2: végellenfél kieg előtt
    - D3: végellenfél kieg előtt
  • hawkie22
    Csatlakozom én is, Diablo fan-ként nyilatkozva, engem rögtön beszippantott, minden nap azt várom, mikor ülhetek le megint játszani. :) Sajnos a következö etap az csak vasárnap lesz, az éjszakás ügyeletben ugyan játszom, de nem tudok olyan intenzíven, mint szeretnék. :(

#78604: köszi. :) Az az igazság, hogy egy idö után nálam is elszakad a cérna, ha túl sok karaktert bukok. D2R-ben most értem el erre a pontra, több havi intenzív HC után, amikor több fullos karakter is gallyra ment vagy DC vagy saját hülyeség miatt. 1 hét alatt ment a levesbe egy fullos Javazon, és fullos Smiter és egy Enigmás, fullos Hammerdin, mind lvl85+ volt. :) Pont jókor jött a D4, azt hiszem. D4-ben még nincs ez a besokalltam-érzés, számomra jelenleg élvezetes a különbözö karikat, buildeket fejlödés közben próbálgatni, ezért jelenleg nem zavar, ha tök elölröl kell kezdenem. Azért az 50-es kari kicsit bántott, pont meglett a szint, majd haverral elindultunk eventezni, azt az elsö eventnél lecsapták, mert nem figyeltem és se Scroll of Escape, se Elixir of Death Evasion nem volt nálam.
  • undY1ng #78609
    Merem azt állítani (diablo fanatikusként), hogy ez egy kva jól sikerült Diablo játék lett!
  • Dodo55
    Elsőre az engine maga a grafikával* és a játék dinamikájával (a hack&slash érzés amit visszaad) eléggé be tudja szippantani az embert. A játék világa, hangulata is eléggé jól sikerült mindezekhez. Fejlődés közben a skillek kombinálgatása is jól tudja hozni a sikerelményt. A loot viszont tényleg nem a legizgalmasabb valahogy, illetve az endgame tűnik még tényleg kicsit kopárnak. De ez ugye az elődöknél sem volt indulásnál rögtön annyira kidolgozva még. Sőt ha úgy vesszük, akkor gyakorlatilag nem is volt külön endgame content, csak rettenetesen ritka dropok és az utolsó nehézségi fokozat nehézsége jelentette kihívás. A bountiy-k meg riftek rendszere is eleve csak a D3 2.0-val jött be, a RoS megjelenése előtt 1-2 hónappal ha jól emlékszem.

*A betahoz képest viszont visszavettek úgy látom és a VRAM/RAM használatból is úgy tűnik nekem, a mostani ultra textúra/material részletesség az akkori high szintjén van kb. és az akkori ultra pedig jelenleg szerintem nem elérhető.
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.06.13. 17:33:45
  • lwb
    Nem. Legalábbis szerintem nem. Nem 10/10, de messze nem 5/10. 7-8 a reális érték szerintem, ízléstől függően.

Nekem negatívumok csak a picit fantáziátlan loot (+x % valamire) és az always online miatti izék, hogy pl sétálok a mezőn, aztán a semmiből megjelenik pár szörny vagy ha túl sokáig szöszmötölök kint az inventoryban, akkor jön a respawn. :)
  • Voltan
    Kicsit ránéztem a Metacritic-re, főleg a user score-ok érdekeltek, tényleg ennyire vacak lett a D4?
  • PiszkosFred
    (hja es a 2. heti twitch drop mar fut, ezuttal sorcinak lehet valami skint behuzni a mult heti rugo/necro paros utan)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.13. 15:51:42
  • PiszkosFred
    Le a kalappal a kitartasod miatt a hc jatekstilussal kapcsolatban, tenyleg, oszinten. En HC karaktert anno csinaltam D2-ben (meg a kezdeti idokben, ircen kommunikalva, hogy melyik baalrun biztonsagos es melyikben van PK), azota nem, nincs idegem hozza :) D3-ban volt par conquest, amikor azt hiszem solo GR50-et kellett menni HC karakterrel, hogy megadja, akkor vagy ket szezonban felhuztam 1-1 hc DH-t, de ott is addig tokoltem normalban, amig a cheat deathes cucc (vagy vmi ilyesmi volt az a lego "aspect", ami x percenkent megmentett a halaltol) meg nem lett, ami utan csak akkor haltal, ha tenyleg hulye vagy. Nem vagyok az, de akkor sem eroltettem, az en szivemnek mar nem valo ez az adrenalin, akkor inkabb nezek bohocligat, ott is felbaszom magam kellokeppen :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.13. 15:50:53
  • hawkie22
    Nálam a terv a következö:
    - lehetöleg nem meghalni lvl100 elött a jelenlegi nekrómmal
    - közben az oltárokat, waypontokat kifarmolni, majd ha ezek megvannak, akkor
    - dungeonöket lecsapni az account-wide aspectekért
    - összerakni egy nekrót, ami WT4-en kényelmesen elvan magának, esetleg amivel havert is tudom pusholni
    - Echo of Lilith, bár az HC-n igencsak necces tud lenni
    - egy jó PvP kari összerakása, akivel lehet PvPzni (D2 óta nem PvPztem Diabloban, pláne nem HC-ben, azért ahhoz tényleg kötélidegek kellenek, ha esetleg elveszteném a karit)
    - közben ki fog jönni az elsö szezon, ott meg a Battle Pass-el fogok foglalkozni, ha már megvettem az Ultimate Edition-t preorderben. A többi meg a jövö zenéje.
  • PiszkosFred
    Nagyon sokan szidjak a Battle Pass modszert vagy a szezonokat es azok kihivasait (ami kvazi ugyanaz, csak pepitaban), de nekem bejon, foleg olyan jatekoknal, amely egy ido utan repetativva valik, lasd Diablo. Nem banom, ha fizetni kell erte, csak kosson le, kreativan es jutalmazva. Ha viszont a jutalom nem mozgat meg, akkor buko. A legtobb mmoban vagy online jatekban ossze is szoktam szedni oket, ESO endeavorjei, swtor szezonja, ujabban a wow battle pass feladatai, Immortalban az elso par szezont behuztam, mostansag mar kuka, D3, Conan, stb.

Nem mondom, hogy a D3-ban minden szezont csontig kivegeztem, mert volt, amikor nem volt turelmem az eppen aktulis conquestekkel szorakozni es igy buktam a utolso tiert, de a legtobbet megcsinaltam. Engem szorakoztatott az, hogy nullarol kezdve ujra vegigmenjek a szintezesen es a GR100+ volt a minimum cel, ha megvolt a szukseges gear. Viszont ahogy meglett a szezon es megvolt a solo 100, akkor onnantol szerintem par napon belul pihenore vonult a jatek, se kedvem se idom se energiam nem volt/van ladderhez, se anci legokat grindelni, stb.

PoE-ben is a szintezest szeretem, ahogy olyan 60-70 szintre osszeall a kinezett/kitalalt build es elkezd tenyleg apritani a karakter. (bar az esetek tobbsegem ea. ballista sorcit inditok, az jott be). Viszont, ott is kb. az elso komolyabb map utan megy a piheno, a grind ezen resze mar nem erdekel. A szintezes meg az uj ligaval erkezo mechanizmusok kotnek le hetekre.

D4-ben meg nagyon sok tennivalo van elottem, de azt mar en is latom, hogy az endgame itt picit mas lesz, kezdetben mindenkeppen, es nem biztos, hogy tetszeni fog ez nekem teljes mertekben. Helltide farm nem tudom mitol fun, sokan irjak, hogy az, nekem sima grind egy teruleten, semmivel sem masabb, mint egy nagyobb event, csak itt bevaltod a cuccost azonnal. A pvp-t kihagyom, nem az en vilagom. A dungeonok farmolasaval nincs gond, csak a mechanikak nagyon sokszor ismetlodnek, ez mar a betaban is zavart (le is irtam), ezen remelem valtoztatnak majd, mert nagyon lelombozo mindig osszegyujteni valami szart az elso ajto kinyitasahoz majd megint csinalni valamit a masodikhoz - es ezek a valamik kb egy 10 darabos poolbol kerulnek ki...

A battle pass es kapcsolod challengek viszont erdekelnek, azt szerintem orommel fogom venni, ha nem cseszik el es adnak olyan feladatokat, amelyben nincs valasztasi lehetoseg Immortalban egesz jol osszeraktak, remelem itt sem lesz gond.

Szoval kivancsian varom, hogy 2-3 honap mulva max szinten az alap grind (oltarok, aspectek, stb. osszeszedese) utan mi var majd ram es a karaktereimre.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.13. 15:15:28
  • hawkie22
    Aki megvette az Ultimate-t verziót, az úgyis végig akarja majd vinni a Battle Passt, mivel az UV ugye az elsö 20 szintet automatikusan megadja. És ahogy mondod, az elsö pár szezonra a játékosok nagy része megmarad, utána meg csak a HC arcok meg streamerek, majd a szezonok kezdetekor jönnek vissza megint a régiek. Az a pár szezon mondjuk lesz kb. 6-10 szezon vagy még több. De mivel már két DLC be van ígérve, illetve három havonta új szezon, így nem hiszem, hogy olyan hamar ki fog fújni. Jelenleg 8-9 millió játékos vette meg a gamet, a mai napig befolyt 666 millió belöle. És az 1. hét után még csak 6426 ember az, aki SC-n (6263) és HC-n (163) elérte a max. szintet. :) Én egy jó ideig el leszek vele, az biztos, meg fognak porosodni a karijaim D2R-ben. Nálam D3 most már felejtös, pedig kb. a 20. szezonig ott voltam. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.13. 14:52:51
  • lwb
    Ezek a seasonök engem sose izgattak, de a D3-at ettől még nem kukáztam, hanem csináltam egy másik karaktert és azzal is elmentem sokadik szintig, amíg meg nem untam. Aztán jött egy harmadik stb. Ezzel el leszek a következő karakterig, ami szerintem paladin/crusader szerű valami lesz majd egy kiegben.
  • PiszkosFred
    A jovo honapban indulo szezonok es battlepass/challengek rewardok utani koslatas ad nemi extra celt majd a max szinten is, mert az a D3-ban is mukodott, a szezon kezdesre visszahozott midnig egy rakas jatekost par hetre. PoE is uj ligak indulasakor megtelik, aztan ahogy megvan az uj karakter uj buildje es gearje, ott is csak a hc arcok maradnak mapolni es kereskedni, a tobbseg dobbant a kovetkezo ligaig. Ez ilyen.

Jo, nem mindenkinek lesz ez sem eleg, akit az uj szezon meg az uj battle pass nem mozgat meg 3 havonta, az kukazza majd a jatekot addig, amig nem jon uj kieg vagy dlc, world tier, barmi ami nem kozmetikai lom.
  • hawkie22
    Echo of Lilith megvan? PvP (ha nem HC-zol)? Lvl100 nem érdekel? Van még másik 3 karakterosztály, amit fel lehet húzni. :) Jön mag a WT5 meg valszeg valamikor WT6 is, lesznek új bossok is és szerintem az endgame-n is sokat fognak javítani.
    Ne feledjük, Dio3 is milyen volt az elején. Most meg ott is endgame annyiból áll, hogy Rift/Grift/bounty hármast váltogatják az emberek. D2R-ben pedig ugyanaz a content megy, csak a szörnyek lesznek erösebbek, semmi más nem változik, ráadásul ott 3x is végig kell vinni a sztorit, mire az endgame-hez eljutunk. Ahhoz képest itt azért van mit csinálni, mondjuk én még endgame közelében se vagyok, a renown-nál is csak az elsö 3 szint van kimaxolva, ott is hiányzik Kehjistan és Hawegar, még csak lvl41 vagyok WT2-ben, 8. karakter (ami még él is, bár ki tudja, meddig még). HC-n kicsit tovább tart eljutni lvl100-ig. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.13. 13:46:19
  • MerlinW
    lvl70+ vagyok 2 karakterrel, WT4-ben, 100% reown-al. A játék eddig jó volt, viszont nincs endgame. Egy ideig fun helltide-ot, meg nightmare dungeon-öket szaladgálni, de elmúlik hamar. Azt mondom, a játék ~lvl60-ig 8/10, utána meg max 5/10. Részemről, ha nem durrantanak valami oltári nagyot a szezonnal, akkor nálam ennyi volt. Majd visszanézek 1-2-3 év múlva.
    Mondjuk ha jó is lesz a szezon, újra grind-olni a reownt, meg végig rohanni a sztorit nem sok kedvem lesz.

Sajnálom, mert még az indie, még early access Last Epoch-ba is be tudtak tenni olyan endgame-et ami több száz órára leköti az embert.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.06.13. 12:36:57
  • undY1ng #78596
    Akkor valami ilyesmi történhetett tegnap velünk is. Sebeztük (szenvedve) azt a a minibosst erre mintha valaki megjelent volna és hirtelen megpusztult az ellen. Full ugyanez a reakció volt, hogy ez WATAFF??? volt. :d

Druidot indítottam és ugyan nem rossz ez a maci jobb alsó horog pofozkodós de reménykedek benne, hogy a caster részét (tornado, light.storm) erősíteni fogják, mert számomra jóval élvezetesebb skillek.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.06.13. 09:53:55
  • PiszkosFred
    Hat, nem talalkoztam meg ilyennel, de azt latom, hogy a rugo komoly dpst tud nyomni, en magam is meglepodok amikor kvazi 3-4 shot egy boss, wt3-on, ahhoz kepest, hogy elotte szintezes kozben meg volt sok kinlodas.

Viszont az botranyos, hogy 10 bossbol 8 minimum vagy stunol, vagy fearel, vagy fellok, vagy barmilyen random cc-t dob rad, vagy ezek kombinacioja. Ugy erzem, hogy a kreativ mechanikak helyett inkabb a nep sz.patasara figyeltek. Ennyi CC-t az osszes diabloban nem kaptam, mint amit itt 54 szint alatt, pedig nem ma kezdtem az ipart, azt gondolom mondani sem kell. Ez az egy b.ssza fel az agyamat mindig. Biztos lesz majd ra megoldas, kitalalom, de egyelore Souls like jatekok bossharcaiban az ugralas kutyafasza ahhoz kepest, amit itt muvelek.
  • Sunrider924
    A holnap reggeli kakaomat felteszem ra hogy hamarabb nerfelik a foldbe a twisting blades rugot mint akarmllyen ranged verziojat, WT4 ketten karcolgattuk egy druidaval a helltide-os bogarat ( vagy tudod melyik az vagy majd tudni fogod miutan megtalal teged), szoval nagy nehezen lekapartunk 2 kockat az eletebol erre jott egy 10! szintel alacsonyabb rugo es 2! azaz ketto szempillantas alatt elfujta a bosst, haver is csak annyit tudott kinyogni hogy ez mi a f@sz volt... mindig huzom a szam amikor a ww barbar vagy a macko testresz produkalja magat aztan valahogy mindig odakeveredik egy (kocsog) rugo es megmutatja hogy merre van az arra -->
    Egyre biztosabb vagyok benne hogy a season kari az a rugo lesz nekem, kinlodjon a fene a sorci-val...
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2023.06.12. 21:44:42
  • Daermon
    Szerintem igen, mert két külön buff.
  • Jabar
    Obol kiváltásból jöhet unique?
  • PiszkosFred
    Hat, annak ereztem, ugy haladt mellettem mindenki, szabalyosan repult, en meg kinlodtam, WT2-n szabalyosan hazhoz mentem a lof.szert :) (mondjuk a sztori lekotott).

De, meglett a trickshot aspect, azota... hat mint a D3 Multishot build, par loves es bigbadaboom. (tuti nerfelik)
  • undY1ng #78590
    A party 5% és az elixir 5% összeadódik? Nem nagyon ír róla infót.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.06.12. 14:45:15
  • hawkie22
    A poén az, hogy nagy valószínüséggel azok többsége, akik most a 70 dolláros/eurós áll miatt hözöngenek, azok "titokban" simán kifizették a 90/100 dodós árat a dleuxe/ultimate verzióért
  • lwb
    De hát szinte minden modern játék ilyen, mégis csak a diablot pontozzák le emiatt. Ráadásul pont a diablo olyan, ahol évekig fogsz ezzel a játékkal még játszani, nem évente jön egy új, mint pl. a FIFA-kból, amikhez szinten rakás cuccot lehet megvenni a magas áron felül. D3 a mai napig játszott játék, aki ott vett valamit, azt vagy 10 évig használhatta. Ez azért value szerintem.

Mondom mindezt úgy, hogy soha nem éreztem szükségét semmilyen kozmetika megvásárlásának. Szerintem az ilyen transmog rendszerek a játék egyik legfontosabb elemét szüntetik meg: a random tárgyak által változtatott kinézetet. Én soha nem használom ezt a rendszert és nekem egy szempont egy új tárgynál a statokon túl a kinézet is.
  • hawkie22
    Ha felfedezed az Altair-okat, akkor megmaradnak az értük kapott plusz attribútum-pontok, viszont az új karakterrel újra fel kell fedezned a szobrokat, kapsz értük xp-t, meg renown pontokat, de attri-pontokat már nem. Mivel nekem nincs meg még az összes Renown-szint, így én most újra felfedezem azokat is, amik már megvoltak.
  • Dodo55
    "itt csak valami óriási személyes sértettség lehet sok embernél, azért lett a játék lepontozva."

Megmondom én, sőt hónapok óta hajtogattam már, a 40-50 helyett 70 dolláros ár minden probléma gyökere. Mert bármennyire is jó a játék és végül én a 90-et sem sajnáltam rá az EA miatt, mégiscsak csípi az emberek szemét egyszerűen, hogy egy 70 dolláros játékban ott van egy shop, és még ha nem is pay-to-win, csak pay-to-look-fancy, akkor is dühítő maga a tudat, hogy kifizeted két heti élelmiszer, vagy egy teli tank benzin árát még a mai árak mellett is, de mégis azt kell érezned, hogy amit vettél, az mégsem nem lett teljesen a tiéd. És okádhatja a sok okos mások arcába, hogy "a saját tulajdon manapság már túl régimódi, bérelni sokkal jobb", de attól még ezzel és ezzel párhuzamba állítható benyomásokat sugárzó üzletpolitikákkal akkor is a millió éves territoriális ösztönökből fakadó súlyos indulatokat fognak rengeteg emberből kiváltani, ha fejen is állnak. És persze tudom én, hogy csak licenszet vesz az ember, de azért akkor is. Azt bepipálod telepítéskor azt kész, utána nem virít ott az arcodba örökké, hogy te csak a használat jogáért fizettél. Ellenben az ilyen shopok folyamatosan éreztetik, hogy nincs az a pénz, amiért minden a tiéd lehet egyszer majd. Pedig te igen is azt az érzést várod cserébe, amikor 70 dollárt kiadtál a kezedből, hogy innentől akkor amit a játékba beletettek, azt mind rongyosra játszhatod kényed-kedved szerint. Az online-only üzemmód is pont ugyanezért gáz.

És egyébként én azok közé tartozom, aki képes egyénileg felülkerekedni ezeken a felháborodást kiprovokáló érzéseken, viszont attól még nagyon is említésre méltónak tartom, ha ilyenek látok, mert pontosan tudom, hogy mennyire képes egy-egy alkotás körül a hype-ot, az egésznek az önfeledt és katartikus hangulatát ez megnyomorítani. Ezeknek az egészséges minőségben való jelenlétének manapság egyre elszomorítóbban jellemző hiánya / ilyenek miatti gyors befulladása pedig már magát a világunkat szegényíti folyamatosan :(
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.06.12. 13:32:48
  • lwb
    A WT3 nem nyugdíjas tempó, a WT1 Act III úgy, hogy early accessben is toltam, na az a nyugdíjas tempó. :)
  • PiszkosFred
    Persze, ugy ertettem. Hawkie majd megmondja a tutit, de szerintem amit egyszer begyujtottel SC es HC karakterrel, azt azonnal jovairja az adott accountnak az adott szezonban inditott vagy kesobb inditando SC/HC karakterre. Csak, kulon kell osszeszedni az oltarokat SC karakterreles kulon HC-ral, a ketto kozott nincs atfedes. De, HC karakter halala utan az accounton ott lesz a bonusz.

Mindez csak tipp, nem probaltam hc-t egyelore (epp' hogy atertem WT3-ba tegnap a magam nyugdijas tempojaban a vegre osszeallo a rogue bow buildemmel), az fajta moka majd kesobb jon, amikor nincs meg ekkora lagspike es dc veszely csucsidoben. Az 1000-es lista meg sosem erdekelt, igy aztan tenyleg raerek.
  • undY1ng #78583
    A jövőbeli karit arra értettem, ha esetleg "megmurdelne" a karid és csinálsz egy másikat és az megkapja.
  • PiszkosFred
    Tippre, mivel szezon es realm szintu, igy velhetoen az adott szezonban SC/HC (kulon SC oltarok es kulon HC oltarok) karakterrel begyujtott altar bonuszok megmaradnak/allandosulnak a kovetkezo szezon kezdeteig.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.12. 12:08:20
  • undY1ng #78581
    HC-ban ha egyszer felfedezed az Altar of Lilith-eket és meghalsz, attól függetlenül megkapják arra a területre a bónuszt a jövőbeli karik?
  • PiszkosFred
    Egyebkent D4-ben is van shako, csak nincs rajta MF :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.12. 11:31:40
  • hawkie22
    Egyébként nem tudom, mi volt a baj az AH-val azon kívül, hogy a farmereknek kedvezett. Nekem bejött, az ott szerzett pénzböl tudtam anno megvenni RoS-t. :) Akkor még nem volt melóm, ezáltal pénzem se, szülöktöl meg nem akartam folyton game-re lejmolni. :D Azóta megváltozott a helyzet, ök lejmolnak tölem. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.12. 11:02:04
  • Kancsalborz
    De jó hogy kétszer van benn a hsz-em...
    Ki sem tudom törölni egyiket sem.
    Bocs...
  • hawkie22
    Lehet ekézni, lehet szeretni, de kötve hiszem, hogy ne futna el évekig a játék. A D3-at is játszák a mai napig, pedig minden egyes szezon egykaptafa, ráadásul olyan sok mindent nem is tudsz csinálni ott, van rift meg grift nagyjából, néha bounty, azt annyi, minden egyes szezonban.
    D2 dettó, az még monotonabb, aztán sokaknál még mindig az etalon. Nem mondom, van bája a tradingnek, de ötszázadszorra is Mephistot/Andarielt/Baalt farmolni ugyanazon az útvonalon csak azért, hogy kiessen egy Arachnid/Shako/Griffon/mittudoménmi, az igencsak unalmas és frusztráló tud lenni egy idö után. Pláne HC-n. :)

Egyébként ez hiányzott nekem a D3-ból, illetve innen is, hogy nincsenek olyan emlékezetes itemek, mint D2-ben. Pl. Arachnid, Shako, Titan, Enigma stb. Ha ezeket a neveket megemlítjük egy Diablosnak, azonnal tudja, miröl van szó. Ilyen itt nincs, de számomra még D3-ban se volt, pedig ott is voltak cuccok, amik majdnem minden buildben BiS voltak.

Mondjuk haver szerint én elfogult vagyok. Lehet benne valami, hiszem Diablo1 óta megy folyamatosan nálam, Dio2-re ráment két évem az egyetemen. :) D3-ban is van jópárszáz órám, D2R-ben is. És ahogy kinéz, D4-ben is lesz jópárszáz. :D
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.12. 11:04:46
  • Kancsalborz
    Pont ezt mondtam. Nem 4-5, meg nem is 9-10.

Meg azt is mondtam, hogy kár ezzel foglalkozni, annak pláne aki szereti a game-et. Ez volt a lényege. ;)